![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
27-01-2008, 12:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.027 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
La multi ani Nessie, sa fii sanatoasa , iubita si sa ai parte numai de lucruri bune.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tomy |
27-01-2008, 12:52 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
..iubita mea, sa fi fericita este tot ce-ti doresc!!! Fericirea cuprinde in ea totul, si iubire, si bucurie si sanatate pt ka fara una din acestea ..fericirea nu ar fi ...deplina!!! Stii ce fac eu sa fiu ..fericita? Traiesc din plin fiecare lucru ce-l descopar langa mine..., mi-am propus ca ....dimineata kd ma trezesc sa traiesc fericirea, ..ziua kd merg printre oameni sa simt ka zbor pt ka sufletul imi e usor, .....ploaia, frigul si noroiul kare incearka sa puna stapanire pe mine nu le dau nici-o sansa pt ka eu ....zambesc tuturor si asta pt ka vreau sa fiu ...fericita!!! Am descoperit ka fericirea exista si la mine dar nu m-am uitat in jurul meu, ci kautam prea departe,...si kum [*****] poti sa atingi o fercire kare se zarea la orizont..? Ku cat incerkam sa ma apropii de ea ...se indeparta si mai mult iar akum nu ma mai intereseaza ...orizontul, am sa traiesc perzentul la maxim bucurandu-ma de orice, ...vreau sa ma bucur de fiecare dimineata.., vreau sa spun in fiecare clipa "..ce bine ka traiesc!" pt ka viata ne este un dar dat de parinti si e bine sa profitam la maxim de acest dar kaci plata darului primit va venii in cele din urma printr-o ...moarte!!! Dar si moartea e tot un ...dar pt ka prin ea iti kapeti linistea vesnika, ..e trist pt cei kare ii lasam in urma noastra pt ka ei simt ...suferinta si nu e drept ka prin plecarea noastra sa producem ...durere in sufletele celor care ne iubesc!!!
...da, pot sa afirm ka sunt fericita pt ka nimik din ce e urat nu ma mai atinge, ..nimik din ce e rau nu ma mai konsuma, ...diminetile sunt fumoase, ..chiar si intr-un autobuz aglomerat.., inainte de a iesi din kasa imi pun castile in ureche, fixez MP3 pe Romantic FM si totul, dar chiar totul, imi pare intr-o lume de vis si chiar ma intreb "..de ce toti sunt asa de posomorati pt ka de fapt trebuie sa traiesti bucuria la maxim din lucruri simple, bucuria ca ...traiesc inca o zi.. trebuie sa fie maxima....!?!" Simt kum s-a marit ziua, deja kd sunt in autobuz cerul se crapa de ziua si-mi ofera, darnik, o multitudine de kulori, ..de la negrul noptii pana albastrul-senin ku kare ochii mei lacomi se harnesc incerkand sa fure culoarea si s-o imprime retinei lor..., imi place sa privesc pe geam si sa descopar ceva nou ce ieri ochii mei nu au fost capabili sa vada si, ..spre bucuria mea, ...chiar as topai ka un kopil, kand intr-o curte, a unei case vechi, descopar ka zapada cazuta acum cateva saptamani este la fel de groasa si pufoasa si timpul nu si-a lasat amprenta asupra frumusetii ei topind-o sau murdarind-o...!!! Nu, nu cred ka eu imi creez o lume de basm, ..o lume in care stapaneste binele si frumosul, ..o lume in care iubirea pt cele 2 (..frumosul si binele) troneaza de milenii, ci eu sunt sigura ka asta e realitatea dar, furati de grijile cotidiene, nu mai avem timp sa vedem.... , multi nu vor sa-si folosesca acest dar pe care il avem fiecare in noi pt a vedea frumusetea in forme simple, suple si inalte..., ..in lucrurile normale care ni se intampla in ...fiecare zi, imi propun ca mereu sa fie asa in sufletul meu, ..de a vedea lumea mereu frumoasa si buna.., mereu proaspata, ca ši cum atunci mi se dezvaluie prima adata, plina de taine, plina de farmec.... Voi rade mult, ..mereu voi rade cu un ras portocaliu de copil fara griji, voi lasa ca usoare urme de riduri sa se formeze de rasul meu ...exploziv... si voi gusta fericirea ..din orice nimik, pt ka ...fericirea e de fapt o ..stare si ea exista in fiecare din noi..., voi zambii mereu fara sa explic cuiva exterior frumusetea simpla a acestei lumi.... care pt multi nu pare decat o mica aventura sordida si ...dura!!! Scumpa mea, fi fericita pt ka fericirea e in ...bucuria de a trai ...din orice nimik si ...nu uita ka ...adevarata fericire e langa noi!!! La Multi Ani, scumpa Nesy!!! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
27-01-2008, 02:54 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
LA MULTI ANI!!!
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| michelle |
27-01-2008, 09:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.788 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
La multi ani, Nessie!
![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Nessie |
27-01-2008, 10:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.224 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Va multumesc mult de tot!
-------------------- |
| emilia |
28-01-2008, 08:07 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 5 Inscris: 23-01-2008 Membrul Nr.: 640 Dispozitie: bestul de bine Sex: Feminin |
la multi ani Nessie
|
| nusarich |
28-01-2008, 08:21 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.500 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
La Multi Ani, Nessie, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!
-------------------- |
| carlos |
28-01-2008, 08:28 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 54 Inscris: 17-09-2007 Membrul Nr.: 400 |
La Multi Ani!
|
| luchi |
28-01-2008, 08:46 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.442 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
La multi ani!
Sa fii sanatoasa, fericita, si toate sa-ti mearga din plin! ![]() |
| Nessie |
28-01-2008, 10:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.224 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- |
| daconst |
28-01-2008, 11:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.158 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
La multi ani Nessie,sa fii fericita si implinita pe toate planurile!
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
01-02-2008, 09:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.664 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
M-am gandit la tine zilele astea, stiam ca e ziua ta, dar abia azi am reusit sa intru si vreau sa-ti urez LA MULTI ANI, fericire, sanatate si tot ce s-o mai fi urand in astfel de momente. Important e sa ramai TU, oricati ani trec peste noi.
-------------------- |
| Nessie |
01-02-2008, 05:04 PM
|
Muua, muua!
-------------------- |
| Darck Wolf |
02-02-2008, 10:41 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 8 Inscris: 15-12-2007 Membrul Nr.: 564 Sex: Masculin |
LA MULTI ANI , MULTA SANATATE SI FERICIRE.
|
| Tzutzi80 |
15-02-2008, 03:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.790 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Niciodata nu e prea tarziu....asa ca
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 02:35 PM |