left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

141 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > La vita e' seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 28-08-2008, 08:48 AM
Mesaj #1066

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.057
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Neata!
Multumesc!!! Si mie imi place blonda smile.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 28-08-2008, 09:07 AM
Mesaj #1067

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

CITAT(nusarich @ 28-08-2008, 08:17 AM) *

Ce frumusica esti hug.gif !!!!!! Iti sta tare bine blonda!

De acord, esti tare dulce, si mai ales cand zambesti pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 28-08-2008, 09:48 AM
Mesaj #1068

Taz

CITAT(Sexymom @ 28-08-2008, 10:07 AM) *

CITAT(nusarich @ 28-08-2008, 08:17 AM) *

Ce frumusica esti hug.gif !!!!!! Iti sta tare bine blonda!

De acord, esti tare dulce, si mai ales cand zambesti pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Ella79
mesaj 30-08-2008, 08:27 AM
Mesaj #1069

Taz

OK, am o dilema: aquagym sau aerobic?

aquagym
pro:
- e mai distractiv, e nou pentru mine
- imi aminteste mai mult de vacanta
- merg si prietenele mele care se distreaza teribil
contra:
- mi-e frica de boli de piele
- dupa antrenament trebuie sa astepti sa te usuci
- e nasol pt par ca se umple de clor
- e la o ora mai tarzie decat aerobicul, ceea ce inseamna ca as ajunge acasa si mai tarziu si as prinde trafic nasol

aerobic
pro:
- stiu sigur ca e eficient
- stiu sigur ca ma simt bine dupa antrenament
- imi convine mai mult ora la care e
- dupa antrenament ma sui direct in masina si gata (nu mai stau la dus, la uscat, la nimic)

contra:
- parca m-am cam plictisit

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 30-08-2008, 08:27 AM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
bpaula
mesaj 30-08-2008, 11:37 AM
Mesaj #1070

Ciocanitoare

Raspunsuri: 398
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

salut,

Si eu am fost la aquagym. Vroiam sa zic doar ca mie tare mult mi-a placut. Cat despre boli de piele, n-am contactat cat am fost acolo dar e drept ca nu se stie niciodata, iar parul nu se uda ca purtam casca, era obligatorie casca sa nu umplem pe acolo de par ceea ce mi se pare foarte bine. Dupa antrenament faceam un dus scurt, ma stergeam si acasa. Daca se mai uda un pic parul in partea de jos aveau uscatoare de par.

La mine partea proasta a fost distanta pana la sala si faptul ca trebuia sa fac programare din timp (una, doua saptamani) din cauza ca erau prea multe doritoare, ora era ok.

--------------------
Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 31-08-2008, 07:33 AM
Mesaj #1071

Hiena

Raspunsuri: 4.811
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif
Io as vota pentru aquagim.
Super pozele din vacantza.
Cu vremea asa am patzit si noi anult trecut, am carat dupa noi maieuri si pantaloni scurtzi si am umblat in pantaloni lungi )).gif )).gif , la Paris am investit in umbrele :lol:si esarfe late din casmir, le foloseam ca esarfa, iar cand era tare frig ca sal )).gif
Tare fain iti sta blonda floare.gif

--------------------
Imagine
[/url]

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Daca va e dor de SYS vedeti AICI
+Quote Post
Ramo
mesaj 01-09-2008, 09:52 AM
Mesaj #1072

Jaguar

Raspunsuri: 6.048
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Si eu votez tot pt aquagym

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 01-09-2008, 09:58 AM
Mesaj #1073

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Ella, eu as zice sa incerci o luna cu aquagym..

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Ella79
mesaj 01-09-2008, 01:58 PM
Mesaj #1074

Taz

ok, s-a votat!!!
Cand ma intorc din vacanta o sa incerc aquagym. Sa vad si nutritionista ce zice.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 01-09-2008, 02:16 PM
Mesaj #1075

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Of,mai Ella,acum am citit si eu ultimele 4-5 pagini din jurnalul tau ca pina acum n-am mai apucat si vad ca ai trecut prin München. sorry.gif Cit ai stat in Germania?
Era mama la mine si puteam sa-l las pe Lucas cu ea si sa trag o fuga sa ne fi vazut si noi...ca ne cunoastem de-atata vreme.
Ce sa mai zic,poate daca intram mai repede pe aici,nu ratam ocazia.Asta e...data viitoare,poate! pupic.gif

Mi-au placut pozele tale si esti o frumoasa.Imi place culoarea ta la par si chiar m-am vopsit si eu cu Loreal (California) dar nu mi-a iesit asa.La mine e inca prea deschis si as vrea sa-l mai inchid putin.
Felicitari pentru kg si poate scrii mai des ce mananci sa ma inspir de la tine ca de azi sunt iar la dieta...a plecat mama si nu mai are cine sa-mi faca poftele. )).gif

Cu aerobicul,as spune sa incerci ceva mai ritmat,gen step sau tai-bo (nu stiu daca am scris bine).
Iti va place cu siguranta si slabesti garantat.
Eu cu chestii de genul aquagym as muri de pictiseala.Dar vezi si tu ce sali ai prin zona si cum iti e mai usor.

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-09-2008, 02:32 PM
Mesaj #1076

Taz

Raspunsuri: 3.517
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Ella, pe mine aquagym-ul ma tenteaza tare, dar cred ca as muri de lene sa ma dezbrac in costum de baie, pe urma sa ma dusez, sa ma usuc, iar sa ma imbrac. Prea complicat. Desi si la aerobic sau alte sporturi trebuie sa te schimbi si sa te dusezi, mi se pare mai putin complicat.
Dar aquagym-ul sigur are efect mai mare naughty.gif

Cand pleci in vacanta?

--------------------
Imagine
+Quote Post
bibi
mesaj 02-09-2008, 07:40 AM
Mesaj #1077

Koala

Raspunsuri: 2.810
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

Buna dimineata,

eu am facut aqua gym, la Majestic, dar nu m-a impresionat deloc.E mai mult o balaceala.Daca gasesti o piscina unde te munceste ca lumea da si pe aici un semn ca m-ar interesa.
Aqua gym e recomandat pt ca nu solicita asa articulatiile...deci e bun pt anchilozate ca mine!

--------------------
Imagine

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008
-talie=88cm...83.5cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
+Quote Post
Ella79
mesaj 05-09-2008, 07:49 PM
Mesaj #1078

Taz

CITAT(daconst @ 01-09-2008, 03:16 PM) *

Of,mai Ella,acum am citit si eu ultimele 4-5 pagini din jurnalul tau ca pina acum n-am mai apucat si vad ca ai trecut prin München. sorry.gif Cit ai stat in Germania?
Era mama la mine si puteam sa-l las pe Lucas cu ea si sa trag o fuga sa ne fi vazut si noi...ca ne cunoastem de-atata vreme.
Ce sa mai zic,poate daca intram mai repede pe aici,nu ratam ocazia.Asta e...data viitoare,poate! pupic.gif

Mi-au placut pozele tale si esti o frumoasa.Imi place culoarea ta la par si chiar m-am vopsit si eu cu Loreal (California) dar nu mi-a iesit asa.La mine e inca prea deschis si as vrea sa-l mai inchid putin.
Felicitari pentru kg si poate scrii mai des ce mananci sa ma inspir de la tine ca de azi sunt iar la dieta...a plecat mama si nu mai are cine sa-mi faca poftele. )).gif

Cu aerobicul,as spune sa incerci ceva mai ritmat,gen step sau tai-bo (nu stiu daca am scris bine).
Iti va place cu siguranta si slabesti garantat.
Eu cu chestii de genul aquagym as muri de pictiseala.Dar vezi si tu ce sali ai prin zona si cum iti e mai usor.

Danuta, in Munchen am stat 2 nopti, am fost cazata la un NH destul de departe de centru (nu ma intreba cum se numea zona ca eu nu stiu germana o boaba si mi-am scrantit limba pe acolo). In schimb mi-am petrecut tot timpul prin centru, m-am indragostit chiar de centru si am hotarat ca de acum inainte destinatia pentru shopping nu va mai fi Budapesta / Viena ci Munchen pentru ca e de 100 de ori mai bine acolo. Deci o sa apar din ce in ce mai des prin zona. Chiar mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem si chiar as fi avut nevoie de un sfat pt ca am avut probleme mari cu mancarea. Noi eram toti la dieta, germana nu stiam si comadam fix dupa ureche. )).gif M-am trezit de multe ori in farfurie cu noste carnati desi eu crezusem ca am cerut salata )).gif Dupa 2 zile, de nevoie am invatat sa spun gunter salat )).gif

Cu mancatul o sa scriu din 15 septembrie tot ce mananc pentru ca de atunci incep cu nutritionista cea noua. Pana acum am fost intr-o faza de acomodare, acum trebuie sa imi fac multe analize si dupa aia intram in dieta ca lumea. Am mare incredere in ea. Pe frate-miu l-a ajutat sa slabeasca 20 de kg si o alta prietena a slabit anul trecut 15 si nu s-a ingrasat la loc. O sa va zic exact ce si cum mananc.

Cu aquagym-ul... he he he... se vede ca ma cunosti )).gif Mie imi trebuie zbenguaiala nu balet. Am incercat acum in Turcia si mi s-a parut, intr-adevar, plictisitor.

CITAT(Pisik @ 01-09-2008, 03:32 PM) *

Ella, pe mine aquagym-ul ma tenteaza tare, dar cred ca as muri de lene sa ma dezbrac in costum de baie, pe urma sa ma dusez, sa ma usuc, iar sa ma imbrac. Prea complicat. Desi si la aerobic sau alte sporturi trebuie sa te schimbi si sa te dusezi, mi se pare mai putin complicat.
Dar aquagym-ul sigur are efect mai mare naughty.gif

Cand pleci in vacanta?

Pisik, iata ca m-am si intors din vacanta. )).gif Cand ma gandesc ca azi dimineata m-am trezit in varful unui pat princiar dintr-un resort incredibil, intr-o camera cat o garsoniera de bloc si cu vedere la Mediterana.... ma apuca deja depresia sorry.gif
Problema asta cu imbracat - dezbracat - uscat la aquagym o am si eu. Mai ales ca vine iarna si nu e chiar vreo distractie sa umblii cu parul ud.

CITAT(bibi @ 02-09-2008, 08:40 AM) *

Buna dimineata,

eu am facut aqua gym, la Majestic, dar nu m-a impresionat deloc.E mai mult o balaceala.Daca gasesti o piscina unde te munceste ca lumea da si pe aici un semn ca m-ar interesa.
Aqua gym e recomandat pt ca nu solicita asa articulatiile...deci e bun pt anchilozate ca mine!

Bibi, bine ai venit la mine in jurnal give_rose.gif Tu ai facut aquagym la Majestic cu tanti aia mai in varsta, blonda?
Eu chiar la Majestic vreau sa ma duc pentru ca imi e aproape de birou. Am mai fost la ei la aerobic si era.. asa si asa... E aceeasi tanti antrenoare si la aerobic si la aquagym.
Eu am facut aerobic si tae-bo pana acum, dar daca zici ca la bazin e lalaiala.... nu cred ca am ce sa caut. Cum zici si tu, mie imi trebuie una sa ma munceasca daca tot ma duc.

Am incercat aquagym acum in Turcia si am fost FOARTE dezamagita. Efortul fizic facut nu se compara nici macar cu incalzirea de la un antrenament de aerobic ca lumea. Plus ca nefiind foarte gratioasa cam pleoscaiam mainile prin apa si ma stropeam singura in ochi ceea ce ma enerva la culme. lol.gif Am sperat ca ala era asa... pentru turisti, dar daca si Bibi zice ca e slabut.... sad.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
bibi
mesaj 05-09-2008, 07:56 PM
Mesaj #1079

Koala

Raspunsuri: 2.810
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

Da Ella cu tanti aia am facut...m-am dus de 3 ori, nu am simtit nici macar o mica febra musculara si am abandonat.
Tot din cauza de aproape de servici am fost si eu.
A sa nu uit, se gasea cate un bosorog care se baga la jacuzzi sau chiar cu noi in piscinacand noi dadeam din aripioare.
E super insa jetul de apa pt masaj care e la marginea piscinei.

Sa vedem resortul si noi...ca tare ne mai place pamperingu'.!!!

--------------------
Imagine

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008
-talie=88cm...83.5cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
+Quote Post
Ella79
mesaj 05-09-2008, 08:17 PM
Mesaj #1080

Taz

Bibi se pare ca tu m-ai ajutat sa iau decizia: AEROBIC. )).gif Mai ales ca n-am nici un chef sa se zgaiasca la mine vreun mos libidinos cand ma agit pe acolo in costul de baie. mad.gif

Inca nu va pot arata resort-ul deoarece pozele nu suntr la mine. Zilele astea...

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

141 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
1 membri: Ella79

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:35 PM