![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| carlos |
27-12-2007, 10:33 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 54 Inscris: 17-09-2007 Membrul Nr.: 400 |
si nu uita de Harry Potter..
|
| Sexymom |
27-12-2007, 10:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Carlos, nici nu iti imaginezi ce ma bucur ca ai dat pe la noi, si mai ales in giurnal la Ella.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| carlos |
27-12-2007, 10:36 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 54 Inscris: 17-09-2007 Membrul Nr.: 400 |
aaa...sa nu ma intelegeti gresit: eu chiarvorbesc serios
si sa nu sariti toate cu gura pe mine ... am mai intrat o data si nu stiam pe unde sa ies:)...deci suntem serioase, da?! |
| Sexymom |
27-12-2007, 10:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Depinde ce intelegi prin serios, eu una ma incadrez la categoria asta
Si daca sar fetele pe tine cu gura este pt. ca le provoci Acum spune-ne si noua pe unde ai fost de sarbatori? cu cine? cat? cum? unde?uite ce la locul meu sunt -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Ella79 |
27-12-2007, 10:49 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.392 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
ooooo, am fost si eu sa zac binemeritat in cada visand ca o sa castig la loto si o sa imi cumpar o geanta Prada si voi m-ati asaltat cu intrebarile.
S-o luam pe rand: Draga Carlos, eu nu stiu cine esti, dar daca te cunoaste Sexy e de bine. Pe Harry Potter n-am avut placerea sa-l cunosc, tocmai pentru ca nu sunt o amatoare a filmelor de desene animate. In afara de Tom si Jerry nu ma omor dupa nimeni. Prezenta mea la filmul ala despre albinute e o intamplare nefericita de care ma dezic total. Sexy, daca vrei sa iti schimbi job-ul cred ca i-ai putea pe aia la politie sa interogheze membrii ETA. Te pricepi la intrebari, imi place! Acest mesaj a fost editat de Ella79: 27-12-2007, 10:53 PM |
| Sexymom |
27-12-2007, 10:55 PM
|
![]() |
| Ella79 |
27-12-2007, 11:00 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.392 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
![]() o, da, sunt pe jumatate nebuna si probabil ca atunci cand voi fi complet nebuna o aripa a balamucului va purta numele meu. N-am nimic impotriva sa innebunesc, dar numai dupa ce castig la loto. Trebuie sa spun cinstit, anul asta am avut 2 mari iubiri: - o geanta Furla pe care am reusit sa mi-o cumpar si pe care n-o port deoarece o iubesc prea tare - o geanta Prada dupa care inca mai suspin ![]() Acest mesaj a fost editat de Ella79: 27-12-2007, 11:17 PM |
| Sexymom |
27-12-2007, 11:17 PM
|
Vrei sa iti trimit eiu 2 copii identice??? am cel mai bun mafiot chinez langa mine, si gentile sunt si mai misto, numai culoarea sa mi-o spui si in 5, 6 zile o tii in poala la Mall Vitan.
![]() |
| Ella79 |
27-12-2007, 11:19 PM
|
|
| danyhoney |
27-12-2007, 11:32 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dar mi-a prins bine sa stii, ca zgaltaiala asta m-a impiedicat sa mananc floricele de teama sa nu ma innec cu ele cand imi arde pustiu' vreun sut in scaun. Super tare !!! Bun venit printre jurnaliste ! Depinde ce intelegi prin serios, eu una ma incadrez la categoria asta Si daca sar fetele pe tine cu gura este pt. ca le provoci Acum spune-ne si noua pe unde ai fost de sarbatori? cu cine? cat? cum? unde?uite ce la locul meu sunt Ai intrat la stramtoare cu sexy , carlos !!! -------------------- ![]() |
| carlos |
27-12-2007, 11:59 PM
|
|
nu stiu de ce dar aveam un feeling ca asa o sa fie...o sa-mi sariti la beregati
|
| danyhoney |
28-12-2007, 12:02 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Heyyyyy....nu e cu rautate !!!!! Doar ca noi suntem mai ..asa ...mai nebune ...Ne placi sau nu !!! Sper ca nu ne parasesti !!!!
Poate pentru ca suntem doar muieri pe aici ...sarim repede cand apare un mascul -------------------- ![]() |
| bebeingeras |
28-12-2007, 12:30 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 87 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 109 Dispozitie: nu prea vesela Sex: Feminin |
sexy mai esti?
pe tine te cautai in tot forumul vreau sa va urez sarbatori fericite si fie ca in noul an sa aveti parte numai de lucruri bune sanatate, fericire si implinire lumina sfanta adusa de pruncul Iisus sa va incalzeasca casa si sufletele tot anul pana va veni cealalta ca sa o reaprinda va pup si va iubesc scuze ca e cu intarziere da nu am avut calculator ca mi s-a stricat -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGnYekH/]
![]() [/url] |
| carlos |
28-12-2007, 01:00 AM
|
|
ei bune, uite am vazut si bradul acuma...mi l-a aratat ...coments?
de sarbatori , mai nimic...acasa l-a ai mei: am facut pe bunul samaritean..am luat cadouri la doi "compotei" , mancare dietetica canisului...casnic...cel mai cool au fost aia mici: m-au declarat unchiul lor preferat!!!! chiar a fost frumos! si ca sa anticipez : de revelion plec la munte si o sa incerc sa-mi aduc aminte ce am invatat despre ski iarna trecuta...asa ca dc in jur de 3 ian nu dau nici un semn de viata va trebui sa aveti putina rabdare sa se usuce ghipsul... LA MULTI ANI! Petrecere frumoasa de Revelion! P.S. Harry Potter nu e chiar desene animate e film pt copiii de toate varstele ...eu m-am bucurat ca inca mai imi plac povestile astea la care cred ca ne-am gandit toti la un moment dat...a fost ca o verificare asa...ca inca mai sunt ok ...mai vorbim oricum la anu'... |
| danyhoney |
28-12-2007, 01:14 AM
|
asa ca dc in jur de 3 ian nu dau nici un semn de viata va trebui sa aveti putina rabdare sa se usuce ghipsul... p.s. Mie nu imi place HARRY POTTER ...din pacate ...sau din fericire ....nu stiu ! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 12:02 AM |