left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

141 Pagini V « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > La vita e' seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 02-01-2008, 09:48 PM
Mesaj #76

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Ella,asa e cu blondul.In sfarsit cineva care gindeste ca mine! cheer.gif
Eu am si verificat asta cu diverse ocazii.Adica roscata si satena nu am avut niciodata atata succes la barbati,cum am avut blonda. rolleyes.gif lol.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
carlos
mesaj 02-01-2008, 10:06 PM
Mesaj #77

Furnica
*

Raspunsuri: 54
Inscris: 17-09-2007
Membrul Nr.: 400

Am fost in Poiana Bv, aglomeratie destul de mare, insa la cat de mult ma pricep eu la ski si cat de mult oboseam la o coborare...a fost ok, plus ca monitorul care l-am avut ,un pusti cls 12a mi-a explicat ce-i aia "orientare" si ce inseamna sa ai pile la teleski ( contra unui extra bonus si o masa la Vanatorul ). Ultima parte, cu masa, a fost cea mai cool pt ca si adus si niste colegi de clasa, care dupa ce i-am ascultat m-au hotarat ca dc voi avea copii vreodata sa nu i mai dau la liceu )).gif ...in rest super ok..smile.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 02-01-2008, 10:32 PM
Mesaj #78

Taz

Raspunsuri: 3.057
Membrul Nr.: 73

CITAT(carlos @ 03-01-2008, 12:06 AM) *

Am fost in Poiana Bv, aglomeratie destul de mare, insa la cat de mult ma pricep eu la ski si cat de mult oboseam la o coborare...a fost ok, plus ca monitorul care l-am avut ,un pusti cls 12a mi-a explicat ce-i aia "orientare" si ce inseamna sa ai pile la teleski ( contra unui extra bonus si o masa la Vanatorul ). Ultima parte, cu masa, a fost cea mai cool pt ca si adus si niste colegi de clasa, care dupa ce i-am ascultat m-au hotarat ca dc voi avea copii vreodata sa nu i mai dau la liceu )).gif ...in rest super ok..smile.gif

Da, da, si eu cred ca asta ar fi o idee buna! Cand o sa ai copii ar fi mai safe sa ii tii inchisi in casa pana in jurul varstei de 35 de ani. Nu de alta, dar la scoala invata prostii. lol.gif lol.gif lol.gif

Eu nu stiu sa skiez si imi doresc tare mult sa invat. Nu stiu insa daca e posibil sa invat fara sa imi rup picioarele, ca in gips e nasol de tot, o stiu din experienta.

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 02-01-2008, 10:33 PM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
daconst
mesaj 02-01-2008, 10:33 PM
Mesaj #79

Taz

CITAT(carlos @ 03-01-2008, 12:06 AM) *

doh.gif
Cred ca numai in Ro nu mi-as dori sa ajung sa skiez vreodata. sorry.gif
Cum ramane cu campania:Nu mai da spaga???
Nu functioneaza deloc,asa-i? sad.gif

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 02-01-2008, 11:15 PM
Mesaj #80

Taz

Ella,hai pe mess sa-ti trimit cartea.

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-01-2008, 11:26 PM
Mesaj #81

Taz

Raspunsuri: 3.517
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Ella, mie imi place f mult cum ai aratat si nu mi se pare deloc ca esti imbracata ca o baba, pe bune.
De mine ce sa mai zic daca tu te consideri banala? Eu am avut un top din ala largut, cu paiete sus (da, stiu, paiete, da' daca mie mi-a placut?) si eternii colanti negri, care nu erau in plan, dar altceva nu ma incapea sau ma strangea f tare si am zis ca nu are sens sa intru in an nervoasa, asa ca am stat comoda. Pana la urma am fost cea mai eleganta (ce daca am facut la bloc, in apartament, doar era Anul Nou) si m-am simtit s f bine biggrin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 03-01-2008, 10:09 AM
Mesaj #82

Taz

Azi m-a apucat venitul la birou.
Cand m-am trezit dimineata si m-am uitat pe geam, am crezut ca mi-a furat cineva masina, ca nu se mai vedea deloc de sub mormanul de zapada. )).gif )).gif

de la antena 3

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Ella79
mesaj 03-01-2008, 11:13 AM
Mesaj #83

Taz

Hei, Carlos, neata! Te vad on line. )).gif Te-ai inzapezit?

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Sexymom
mesaj 03-01-2008, 11:34 AM
Mesaj #84

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ella ai aratat splendid, fara cuvinte. floare.gif

In legatura cu masina lol.gif nu am ce sa iti spun, mie mi-a luat un an ca sa ma prind in ce parte am rezervorul de la masina lol.gif mereu saream cu furtunul peste lol.gif , dar asa suntem noi berbecutele lol.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
michelle
mesaj 03-01-2008, 12:49 PM
Mesaj #85

Hiena

Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Bine te-am gasit in noua casuta, Ella! pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 02-01-2008, 09:41 PM) *

Cat despre blond, sa stii ca eu sunt fan-ul blondului, cu conditia sa fie o nuanta decenta si potrivita cu tenul. Desi poate ca sunt singura de pe forum care are parerea asta, eu zic ca si tie tot blonda iti sta cel mai bine. Blondul iti lumineaza fata, te face sa pari mai vesela, mai tanara si mai fericita. Si daca n-ai un corp perfect, macar atrage atentia asupra fetei. Si asta e valabil la oricine, nu neaparat la mine sau la tine.

Asa e! Eu blondul il consider printre putinele mele atuuri grin.gif

Mie mi-a placut mult cum iti statea give_rose.gif , dar intr-adevar botinele nu au fost puse in valoare cum ar fi trebuit. Coafura imi place mult!

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-01-2008, 02:00 PM
Mesaj #86

Taz

Mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca eu ma dau stiutoare in moda, da acuma chiar nu inteleg, ce trebuia sa imbrace ca sa puna botinele in valoare? dry.gif ca eu nu ma prind unsure.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 03-01-2008, 02:30 PM
Mesaj #87

Taz

CITAT(Pisik @ 03-01-2008, 04:00 PM) *

Mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca eu ma dau stiutoare in moda, da acuma chiar nu inteleg, ce trebuia sa imbrace ca sa puna botinele in valoare? dry.gif ca eu nu ma prind unsure.gif

Eu am spus ca nu mi-am pus botinele in valoare. Nu imi place cum veneau cu dresurile negre, aratau banal, desi ele asa separat sunt tare dragute, sunt lucioase si au o culoare interesanta.
Mie mi se pare ca ar fi fost mai bine puse in valoare daca as fi fost imbracata in mov, de exemplu. S-ar fi vazut ca o pata de culoare.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
michelle
mesaj 03-01-2008, 02:41 PM
Mesaj #88

Hiena

Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Eu ma gandeam la niste ciorapi mai deschisi la culoare cu care sa vina in contrast.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
stardust
mesaj 03-01-2008, 02:48 PM
Mesaj #89

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Asa am muscat-o si eu cu dresurile negre. Am fost la o nunta si aveam o rochita cum ai avut si tu de Revelion, doar ca aveam pantofi negri cu bot rotund si aveau ceva argintiu pe ei. Cand m-am vazut in poza am vazut ca nu aratau bine deloc!

Cred ca la rochitele mai lungi nu merg bine dresurile mate de aceeasi culoare cu rochita, parerea mea. Cred ca arata bine la rochitele scurte de tot.

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-01-2008, 02:49 PM
Mesaj #90

Taz

Da, ma gandeam eu ca asta vreti sa spuneti. Oricum, sunt tari de tot botinele, imi plac de mor, le-am vazut si eu pe aici, sau ma rog, unele asemanatoare, dar momentan eu nu prea imi permit sa dau 3-4 mil pe o incaltaminte strict de fite, ca altfel tare imi mai curgeau ochii pe langa ele...

--------------------
Imagine
+Quote Post

141 Pagini V « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 05:09 PM