![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
17-04-2008, 10:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Multa sanatate mamei tale si asteptam numai vesti bune .
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| daconst |
22-04-2008, 11:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ella,cum mai esti?
Te astept cu vesti bune. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lucy |
23-04-2008, 08:23 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Sanatate multa
|
| Ella79 |
23-04-2008, 05:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Nu stiu sa definesc daca vestile pe care le am sunt bune sau sunt rele. O sa spun ca unul dintre doctori "e cea mai rea situatie dintre cele bune si cea mai buna dintre cele rele".
Oricum, dupa nu mai stiu cate zile de agonie, de neliniste, de incertitudini, e mai degraba o situatie buna pentru ca, atunci cand ti se arata in fata ochilor posibilitati de-a dreptul groaznice, realizezi ca asa cum e, e foarte bine, te bucuri ca nu e mai rau. Despre ce e vorba: Mama anul trecut a cazut in curte si a facut o vanataie la picior, deasupra genunchiului. Nu i-a dat importanta pana anul asta in martie cand s-a dus la medic la controlul obisnuit si i-a spus ca nu e ok sa aiba chestia aia acolo, mai bine sa o scoata. Procedura obisnuita dupa operatie e sa se faca biopsie. Iar la biopsie rezultatul a fost "liposarcom mixoid". Adica o tumora maligna.... Au urmat analize refacute in nu stiu cate locuri, controale, discutii cu medici. Concluzia la care s-a ajuns dupa toate astea e ca tumora respectiva, desi maligna, a fost deja operata, deci nu mai e acolo. Numai ca nimeni nu poate garanta ca celulele maligne nu au migrat de acolo.... In plus, tipul asta de tumora, netratata, ar avea sanse mari de recidiva. Tratata sansele s-ar reduce la 5%. Am sperat pana ieri ca nu va trebui sa faca chimioterapie sau ca macar nu o sa ii afecteze parul. Numai ca asta trebuie sa faca si i s-a spus foarte franc in fata ca o sa ii cada parul. Ceea ce pe mama a distrus-o. A fost si la bioenergetician, i-a spus ca n-are nimic, ca tumora a fost extirpata corect si nu va avea nici o problema. Dar poti sa te bazezi in totalitate pe terapii alternative?!?! Poti sa refuzi tratamentul traditional si sa dormi linistit?! Practic, mama va trebui sa faca tratament pur din ratiuni preventive, pentru a elimina eventualele celule maligne migrate din tumora si pentru a reduce la maxim posibilitatea recidivei. Mama e foarte puternica, e admirabila. A primit soc dupa soc, a plans, initial a negat si a refuzat sa faca ceva. Numai ca gaseste puterea sa lupte. Acum e hotarata sa faca tratamentul pentru ca s-a convins ca nu e ceva grav, ca nu e, propriu-zis, bolnava, ca il face doar ca sa nu fie bolnava. Sigur... efectele adverse va dati seama ca o inspaimanta. In ceea ce ma priveste... pot doar sa spun ca nu prea mai stiu cum e sa nu plangi. Dar Dumnezeu te intareste mereu, iti da puterea sa treci peste toate, chiar atunci cand ai impresia ca nu mai poti. Azi am plans in toaleta de la birou asezata in fund pe jos pentru ca realmente simteam ca nu mai pot nici in picioare sa stau. Am plans vreo ora, m-am ridicat, m-am machiat la loc, mi-am asezat hainele si m-am dus la sedinta. pentru ca asta e viata.... Multa sanatate mamei tale si asteptam numai vesti bune . Ella,cum mai esti? Te astept cu vesti bune. Sanatate multa Va pup si va imbratisez pe toate, de 1000 de ori. Va multumesc! Pe bune! |
| Tulip |
23-04-2008, 05:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.406 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| butterfly |
23-04-2008, 06:03 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 422 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| michelle |
23-04-2008, 06:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ella, multa sanatate si putere mamei tale! Si tie sa o incurajezi
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
23-04-2008, 06:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ella,daca ai stii cit am asteptat mesajul tau...
Ce sa zic,am ramas si eu socata cit de usor ti se poate schimba viata de la o zi la alta. Dar eu,una sunt tare increzatoare ca desi situatia a fost sau poate mai este una critica,se poate rezolva si mama ta sa traiasca sanatoasa multi ani de acum inainte. Spun asta,deoarece o prietena buna de familie s-a trezit la 40 de ani diagnosticata cu cancer la gat.Si asta a descoperit dupa o vizita oarecare la dentist. Da,iti dai seama ce soc a fost si la ea.Femeie tanara cu 2 copii adolescenti care aveau nevoie de ea mai mult ca oricind... Dar dupa ce a trecut de faza de soc,s-a incurajat singura ca trebuie sa invinga boala cu orice pret si a reusit.Si-a schimbat complet modul de viata,de alimentatie si acum este sanatoasa si fericita. Cum spui si tu cel mai greu i-a fost cind i-a cazut parul,ea fiind o femeie cocheta care tinea la imaginea ei.Dar si-a facut peruca la comanda,a mai fost si iarna si a purtat tot felul de caciulite si baticuri si acum are un par grozav.Ce mai e schimbata complet in bine. Eu zic ca totul depinde de mama ta si de moralul ei,iar aici sunt convinsa ca aveti voi grija sa se simta iubita si in siguranta. Te pup si astept in continuare mesajele tale cu vesti bune! -------------------- |
| Ella79 |
23-04-2008, 07:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Multumesc fetelor! Sper sa tina Dumnezeu si cu noi si sa avem puterea sa trecem peste toate. Eu ma gandesc ca asta e doar o incercare pe care o sa o depasim si ne e data ca sa evoluam, sa devenim mai buni, mai puternici, sa apreciem mai corect ceea ce avem.
Saptamana viitoare e ziua mamei mele, pe 29 aprilie. Desi ar fi trebuit sa inceapa tratamentul chiar atunci am hotarat cu medicul sa il amane cu o saptamana si ii vom face cadou o excursie la Istambul. I-am spus deja de cadou si s-a bucurat super mult. I-am spus ca nu am stiut ce sa ii cumparam cadou de ziua ei, asa ca o ducem sa isi aleaga ea ce doreste. Am ales Istambul pt ca e mai aproape de Bucuresti decat Viena sau Budapesta (sunt 500 de km pana acolo) si pentru ca e un oras super interesant. Sincer, abia astept sa mergem. Avem cu totii nevoie de putina liniste si odihna, avem nevoie sa shimbam putin peisajul, sa iesim din tot caruselul asta, din toata nebunia asta. Ella,daca ai stii cit am asteptat mesajul tau... Sa stii ca m-am gandit la tine, mi-am dat seama ca si tu te gandesti la mine pentru ca te stiu sufletista, stiu ca iti pasa de oameni, chiar daca nu ii cunosti personal. |
| ramonavlas |
23-04-2008, 07:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ella, iti doresc sa ai multa putere si mamei tale toata sanatatea din lume.
Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 23-04-2008, 07:40 PM -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| nusarich |
23-04-2008, 09:44 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ella, sanatate multa mamei tale!
Parerea mea personala este ca daca bioenergeticianul i-a zis mamei tale ca nu are nimic, ca tumora a fost operata/tratata cum trebuie, asa e. Eu m-am convins personal de chestii de genul asta. Oricum, mama ta este o luptatoare, tu esti la fel de luptatoare si o sustii cu toate puterile, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. E bine ca mergeti sa va linistiti putin. Aveti nevoie de asta si face foarte bine la psihic. Stii cazul tipei care era bolnava de cancer, i se dadusera cateva luni de viata, tipa s-a dus in concediu undeva la mare la soare, s-a indragostit (si i s-a rapuns cu aceeasi dragoste), s-a intors din vacanta, s-a dus la medic si a constatat medicul ca era aproape vindecata. E un caz real care a facut valva si a demonstrat inca o data ca mintea umana este o enigma care ne guverneaza in totalitate. Eu va tin pumnii sa treaca repede perioada de tratament si sa nu aiba urmari de nici un fel! -------------------- |
| otilici |
23-04-2008, 10:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ella,sanatate multa mamei tale,iar tie multa putere sa o sustii,sa ii fii aproape
-------------------- |
| Ella79 |
24-04-2008, 07:31 AM
|
Neata!
Ascult Smiley - preocupat cu gura ta : http://www.youtube.com/watch?v=abk7wnlW3GM Mi se pare atat de frumoasa piesa asta... Azi mi s-a parut ca s-a circulat putin mai civilizat prin Bucuresti, desi ploua, desi la Unirea s-au inchis 2 benzi. Ori poate nu mai bag eu de seama aglomeratia, nu stiu... Dupa ce plec de la birou azi ma duc pana la solar si dupa aia ma duc sa imi fac bagajele. Maine dupa serviciu plec direct la ai mei, de acolo plec in Turcia, iar cand ma intorc plec la mare. Si de la mare voi veni la birou direct in dimineata de 5 mai.... Probabil ca o sa imi car dupa mine tot sifonierul, ca trebuie sa imi iau cu mine asa: - haine pentru Paste - haine pt mers in Turcia - haine pentru mers la mare - haine pentru venit la birou pe 5 mai Azi noapte am visat ca duceam pe cineva sau ceva greu in spate. Si m-am trezit cu o durere de spate destul de nasoala..... Ella, sanatate multa mamei tale! Parerea mea personala este ca daca bioenergeticianul i-a zis mamei tale ca nu are nimic, ca tumora a fost operata/tratata cum trebuie, asa e. Eu m-am convins personal de chestii de genul asta. Oricum, mama ta este o luptatoare, tu esti la fel de luptatoare si o sustii cu toate puterile, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. E bine ca mergeti sa va linistiti putin. Aveti nevoie de asta si face foarte bine la psihic. Stii cazul tipei care era bolnava de cancer, i se dadusera cateva luni de viata, tipa s-a dus in concediu undeva la mare la soare, s-a indragostit (si i s-a rapuns cu aceeasi dragoste), s-a intors din vacanta, s-a dus la medic si a constatat medicul ca era aproape vindecata. E un caz real care a facut valva si a demonstrat inca o data ca mintea umana este o enigma care ne guverneaza in totalitate. Eu va tin pumnii sa treaca repede perioada de tratament si sa nu aiba urmari de nici un fel! Da Nusa, si eu cred ca in toata povestea asta cel mai important e psihicul, sa reusesti sa gandesti pozitiv, sa fii optimist, sa proiectezi in viitor imagini cu omul respectiv sanatos si vesel, sa faci planuri de viitor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dealtfel am ajuns la concluzia ca boala sta ar trebui incadrata la categoria bolilor psihice sau ceva de genul asta. Pentru ca nu il afecteaza doar pe cel bolnav ci si pe cei din jurul lui punandu-le la toti nervii la grea incercare. Practic, am impresia ca inving aceia care au un psihic bun, care sunt mai puternici din punctul asta de vedere. |
| butterfly |
24-04-2008, 07:36 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 422 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
Vacanta placuta Ella! atat tie cat si familiei tale
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| anca veselie |
24-04-2008, 09:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ella
o sa treceti peste asta, in viatza trebuie sa lupti si sa te ridici in picioare oricat de greu iti este si stiu ca tu esti o luptatoare! sa-ti cada parul nu este cel mai groaznic lucru care se poate intampla, mama ta o sa treaca cu curaj si peste asta! distractie placuta in concediu! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 04:16 AM |