![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
15-05-2008, 10:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Vrei ceva idei? ca nu duc lipsa de ele
Poti face San Jacobo. Ai nevoie de 2 felii de sunca taiate mai gros, 2 felii de cascaval, 1 ou si 2 lg pesmet. Asezi o felie de sunca, una de cascaval, alta de sunca ,alta de cascaval, le dai prin ou si pesmet si le bagi intr-o baie de ulei incins 2 min.Se scoti si le asezi pe un servetel sa se scurga de ulei. Spaghete light 100 g spaghete integrale ( daca ai daca nu noirmale) le fierbi si le speli in apa rece. Intr-o tigaie de teflon pui numai 1 lg de ulei de masline, ceapa, ciuperci, 1 ardei gras , 1 dinte de usturoi si 2 rosii date pe razatoare.Pyui ceva cimbru sau oregano si le lasi la foc mic sa se inabuseasca ( nu sa se prajeasca).Torni amestecul peste spaghete .Nu are nevoie de cascaval ras deasupra. Sau salata de paste cu pui, sfecla si ardei murati 50 g paste groase se fierb si se scurg bine, se pun intr-un castron, peste ele tai cubulete bucatele de pui, ceapa, sfecla cubulete, castraveti murati si un praf de usturoi, amesteci cu putina sare, otet de mere si ulei de masline. Sau salata de varza rosie cu mere tai fideluta varza, marul il tai cubulete, pui un pic de sare, ulei si otet.Si le lasi la marinat 30 de min. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Ella79 |
15-05-2008, 10:59 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.392 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Merci Sexy!
Spaghetele alea light suna apetisant rau... As incerca sa fac ceva gen orez cu lapte si ananas. Adica sa fac orez cu lapte normal si sa amestec si niste bucati de ananas proaspat si eventual sa pudrez cu nuca de cocos. Oare o iesi?? Mi-a venit ideea de la sutlaki-ul bunica-mii de care mi-e dor.... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
15-05-2008, 11:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu cred
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
15-05-2008, 01:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ce mai faci?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Ella79 |
15-05-2008, 02:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.392 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Acum ... mai bine... Cred ca am trecut de partea cea mai grea a acestei povesti...
Tocmai m-am intors in Bucuresti, adica in lumea civilizata si am dat iama in primul magazin de haine care mi-a iesit in cale. In 10 minute mi-am cumparat o rochie neagra cu buline albe (super sexy) si un sacou alb (sa pot totusi purta rochia si la birou) si o camasa galbena. Sunt din nou eu. Acum sunt la birou, unde n-am mai calcat de o saptamana, si cand plec de aici ma duc la o cafea la Turabo. Mama e ok acum. Ieri cand am plecat de la ea am lasat-o gradinarind. Desigur, reamenajeaza peluza. |
| nusarich |
15-05-2008, 03:04 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Bravo Ella! Sustine-ti mama in continuare, sigur va fi bine si o sa va vedeti povestind despre experienta fara frica mai tarziu!
Ce gatesti pana la urma? -------------------- |
| ramonavlas |
15-05-2008, 03:45 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.772 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ella
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| buretel |
15-05-2008, 03:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.795 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Sanatate multa mamei tale, ma bucur ca ai revenit
-------------------- |
| May |
15-05-2008, 05:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
In primul rand, ma bucur ca ai inteles exact ce te-am intrebat prin ``ce mai faci``. Ca mama ta se va face bine asta e cel mai important pt ca tu sa iti revii, iar ca ai mers la shopping e o dovada in plus. Poze cu achizitiile?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Ella79 |
15-05-2008, 07:57 PM
|
Acum am ajuns acasa si tocmai am cazut pe scari cu galeata de gunoi cu tot. Coafata si manichiurata ca o diva, m-am pravalit ca Florin Piersic la filmari de am vazut stele verzi. S-a dus [*****] reputatia mea daca m-o fi vazut careva cu frunzele de ceapa zburandu-mi deasupra capului.
Nusa, pana la urma n-am mai gatit nimic. M-am hotarat eu ca mai bine mananc niste capsuri, ca rochia aia noua e inuman de stramta deci cateva kilograme in minus nu mi-ar strica. |
| daconst |
15-05-2008, 10:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.199 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ella,ma bucur ca ai revenit si esti iar TU!
Vroiam sa te intreb unde ati fost voi anul trecut in Turcia,ca stiu ca a fost un loc grozav. Zilele trecute ma batea un gand de vacanta si nu mai stiam exact statiunea. -------------------- |
| Ella79 |
16-05-2008, 07:17 AM
|
Dana, am fost in Alanya la hotelul Long Beach Resort & spa. Am fost 2 ani la rand acolo. E super ok.
In primul rand, ma bucur ca ai inteles exact ce te-am intrebat prin ``ce mai faci``. Ca mama ta se va face bine asta e cel mai important pt ca tu sa iti revii, iar ca ai mers la shopping e o dovada in plus. Poze cu achizitiile? O sa incerc sa imi fac poze in week-end. Trebuie sa cumpar baterii pt camera foto. Poate reusesc totusi sa prostesc pe careva sa ma pozeze imbracata cu ea, ca asa pe umeras nu arata cine stie ce... |
| ramonavlas |
16-05-2008, 08:54 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.772 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Acum am ajuns acasa si tocmai am cazut pe scari cu galeata de gunoi cu tot. Coafata si manichiurata ca o diva, m-am pravalit ca Florin Piersic la filmari de am vazut stele verzi. S-a dus [*****] reputatia mea daca m-o fi vazut careva cu frunzele de ceapa zburandu-mi deasupra capului. Nusa, pana la urma n-am mai gatit nimic. M-am hotarat eu ca mai bine mananc niste capsuri, ca rochia aia noua e inuman de stramta deci cateva kilograme in minus nu mi-ar strica. Specific pt Ella Nu te superi ca am ras cand am citit, da???? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Dumbo |
16-05-2008, 09:54 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 807 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Buna dimineata.
azi cu ce culori te-ai imbracat? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ella79 |
16-05-2008, 12:32 PM
|
Specific pt Ella Nu te superi ca am ras cand am citit, da???? Nu, stai linistita!! Si eu am ras si, dealtfel, toti cunoscutii mei carora nu m-am sfiit sa le povestesc. Asta e, asa o sa se duca pe apa sambetei imaginea mea de diva, cazand pe scari cu gunoiul si mancand direct din conserva.. Buna dimineata. azi cu ce culori te-ai imbracat? Cu o pereche de saboti cu talpa ortopedica excesiv de inalti ( 10 cm) dar incredibil de frumosi (crem cu alb), o fusta maro sport, larguta, lunga pana la genunchi, un tricou galben cu niste desene misto (2 ochi in forma de inima, cu gene lungi si un zambet larg). Am facut o pasiune pt tricoul asta pe care mi l-am cumparat de la Bruxelles in decembrie si am facut crize de nervi cand am vazut ca una din tipele care prezinta stiri la PRO TV are 2!!! Unul galben, identic cu al meu si unul rosu, cu acelasi desen. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:36 AM |