![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
01-10-2007, 11:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
lasagna e mai grea dar eu am reusit sa o fac mai dietetica
e impropriu spus lasagna doar ca folosesc foile de lasagna dar asa ne place mai mult apropo ... ieri a mancat 3 portii si azi dimineatza inca una o tava mare si mai adanca, foi de lasagna - cam 1 pachet si inca jumate (barilla) o rotitza de cascaval, 1 pachet piept de pui , 1 l suc de rosii, 500 ml supa de carne, sare, piper, condimente am dat pieptul de pui prin masina de tocat (el) apoi pus in tigaie adanca cu vreo 4 linguri de ulei de masline pana se face nitzel apoi am pus 250 ml de supa si l-am lasat sa mai fiarba nizel am inabusit 4 cepe mari si am turmat sucul de rosii , au stat nizel apoi am pus supa de carne si carnitza de pui si l-am lasat sa stea cam 10 min la foc mic cu sare, piper, o linguritza de pasta de ardei iute si putin rozmarin. apoi am pus in tava cateva polonice de suc de rosii , foile, carnitza cu sos, cascaval ras, foi, sos, cascaval ras, foi si la urma iar suc de rosii si cascaval. tava la cuptor la foc mediu cam 30-45 de minute. incerci cu o furculitza sa vezi daca s-au facut foile - o sa scada ca foile abosrb sosul dar ai grija sa nu dai focul tare sa nu se lipeasca am facut ieri dupaamiaza o tava ... mie mi-au iesit cam 12 portii si banuiesc ca diseara o sa spal tava -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
01-10-2007, 11:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Wow, ce pofta mi-ai facut!
Ca sa nu il mai chinui cu datul prin masina de tocat a ieptului de pui, iti spun ca in Cora se gaseste gata tocat. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
02-10-2007, 07:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Ca sa nu il mai chinui cu datul prin masina de tocat a ieptului de pui, iti spun ca in Cora se gaseste gata tocat. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
02-10-2007, 12:25 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Si eu sint palita de boala lasagnei - mai ales de cind copilu' meu e fan Garfield
Diferentele sint ca: 1) e vegetariana 2) e din foi integrale 3) fierb foile separat, nu le las in cuptor sa se faca Dat fiind primele 2 conditii de mai sus iese foaaarte onorabil la socoteli (fibre, colesterol, alea, alea), asa ca servim frecvent. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
02-10-2007, 12:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si eu sint palita de boala lasagnei - mai ales de cind copilu' meu e fan Garfield Diferentele sint ca: 1) e vegetariana 2) e din foi integrale 3) fierb foile separat, nu le las in cuptor sa se faca Dat fiind primele 2 conditii de mai sus iese foaaarte onorabil la socoteli (fibre, colesterol, alea, alea), asa ca servim frecvent. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
02-10-2007, 12:33 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nu e neaparat pe baza de reteta, e mai mult dupa principiul: IMAGINATIA N-ARE LIMITE.
Ca detalii: - foile le fierb in oala de supa si nu se sfarma - e musai cascaval sau mozza sau ceva de genul ca sa se lege - la capitolul sos eu n-0am fantezie - singurul care-mi place e cel de rosii, cel alb nu - legumele sint in functie de chef (ciupe, ardei, vinete, morcovi rasi, etc, toate deodata sau in combinatii Cind fac am sa zic ce pun in respectiva. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| julyalina |
02-10-2007, 01:18 PM
|
- la capitolul sos eu n-0am fantezie - singurul care-mi place e cel de rosii, cel alb nu nici mie si nici lui nu ne place sosul alb -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:07 PM |