![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
13-11-2006, 02:00 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Nici nu stiu cand a trecut si anul asta!
Acum ma vad iar in prag de Craciun si Anul Nou fara nici cea mai mica idee de unde o sa le petrec. De obicei Craciun il petreceam acasa, cu familia, dar ai mei de o perioada ii simt ca ma tot imping de la spate sa mai fac si alt ceva. De Anul Nou ma mai gandeam la o excursie pe undeva prin Europa pentru ca am vazut ca inca mai sunt oferte bune la agentiile de turism, dar nu ma pot hotari sa imi iau traista in spate si sa fiu numai printre straini. Voi ce planuri aveti? Poate ma inspir de la voi. |
| himere2005 |
13-11-2006, 02:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu sper sa merg cu niste prieteni la munte ca eu m-am plictisit de ai mei care la ora 1 se culca, nu mai zic ca tot ce se face in seara de revelion se maninca
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
13-11-2006, 02:08 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu de Craciun sunt cu familia mea acasa, prin familie intelegand parintii mei, fratele cu prietena, eu cu al meu + niste prieteni. Pentru mine Craciunul asta inseamna, familie, tihna, brad, cadouri
De Revelion nu stiu inca exact. In mod cert nu o sa ma duc la munte pentru ca mi se par nesimtite rau preturile, si, in plus, nici nu ma tenteaza. Arata Poiana Brasov de Revelion ca Mamaia in august si n-am nici un chef sa stau 2 ore la coada la un vin fiert. Asa ca probabil o sa mergem intr-un club. Ne adunam vreo 8 - 10, inchiriem un separeu, o canapea, ceva, platim in jur de 100 de euro / pers si avem mancare si bautura all inclusive. Traditional, eu plec la munte pe 2 - 3 ianuarie -------------------- |
| Brunette |
13-11-2006, 02:26 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Ella, bine ca iti permite serviciul sa lipsesti dupa 3 ianuarie. La mine nu merge, dar stiu ca ar fi mult mai liber atunci.
Se serveste masa in club? |
| Ella79 |
13-11-2006, 02:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Acum depinde de la club la club. Eu am mers in ultimii ani in Tipsy si Crystal si aveam bautura si mancare cata vroiam. Atmosfera a fost super, DJ super, moment special la 12 noaptea, artificii, muzica speciala.
-------------------- |
| geo_m50 |
16-11-2006, 12:38 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Parerea mea mea daca vreti sa o stiti este ca nimic nu e mai frumos de craciun decat in familie sa petreci asa cum numai in familie te poti distra cu toate datinile care le are fiecare , ca trebuie sa recunoastem nu toti suntem bucuresteni, de revelion e cu totul altceva e numai o seara si daca nu ai antranament a doua zi e ca si cum ai cadea din copac asa te simti cel putin eu, asa ca distrati-va cum numai voi stiti si cea ce va doriti mai mult si unde v-ati simti bine sa nu uitati asta.
|
| Ilincutza |
25-12-2006, 05:49 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 21-12-2006 Membrul Nr.: 200 |
Un loc super cool de a petrece Craciunul, cel putin acolo il petrec eu in Place de Concorde la Roata Milenului...e cam aceeasi chestie ca si Roata Mileniului din Anglia, costa ceva sa te dai ...dar ai ocazia sa vezi tot Parisul!! Speram sa ajungem pe acolo.... Parisul e super, si distractie.... Sa aveti un Craciun super cool!!! Happy Birthday to Jesus!!! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 02:58 AM |