![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
18-10-2006, 10:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Amalia suna foarte interesant.O sa aveti o sarbatoare de neuitat.Dupa cum povestesti se vede ca esti foarte fericita.
-------------------- |
| luchi |
18-10-2006, 12:58 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
mancat de pranz:
-salata de rosii si castraveti, cu cubulete de telemea. Diseara trag linie si adun beau inca un ceai (al 3-lea pana acum) si ma pregatesc sufleteste sa merg pe un santier , sa ma cocot pe un bloculet. SI bate un vant...aolicaaaa.... -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
18-10-2006, 01:16 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Amalia suna foarte interesant.O sa aveti o sarbatoare de neuitat.Dupa cum povestesti se vede ca esti foarte fericita. Visez si io frumos de pe acu mancat de pranz: -salata de rosii si castraveti, cu cubulete de telemea. Diseara trag linie si adun beau inca un ceai (al 3-lea pana acum) si ma pregatesc sufleteste sa merg pe un santier , sa ma cocot pe un bloculet. SI bate un vant...aolicaaaa.... Mi foameeeeeeeeee Iar nu am reusit sa plec la 13:30, nu am nici pcahet Spor pe santier -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| anca veselie |
18-10-2006, 01:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutareeeeeee! am venit si eu la apel!
luchi, foarte tare patania ta! eu sunt in depresie maxima pt ca la noi in birou exista niste placintutza cu branza:unsure: , iar eu mooooooooooooor de pofta si abia abia ma abtin miruna draga mea ce mai faci? cum mai merg treburile, ca nu te-am mai vazut de mult si mi-e dor de tine -------------------- |
| MIRRRUNA |
18-10-2006, 02:41 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
miruna draga mea ce mai faci? cum mai merg treburile, ca nu te-am mai vazut de mult si mi-e dor de tine cica's bine, nush mai fug de lume, mai scot capul la lumina, mai ma ascund iar cu capu'n nisip, mai mi se face dor de voi si viu iara |
| anca veselie |
18-10-2006, 02:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ahaaaaaa, esti strutz zilele astea de bagi capul in nisip? de ce fugi tu de lume? te astept pe mess cand ai putintic de tmp
-------------------- |
| luchi |
18-10-2006, 08:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Gata, prezent la raportul de seara! cand se da stingerea si se impart pijamalele?
Asaaaa...am fost la sala! Sunt foarte fericita ca am descoperit ca muschii mei lucrati in trecut, in reprize mai mult sau mai putin scurte, inca exista, se intrezaresc prin stratul de grasime, si ca am rezistat o ora cap-coada, doar cu un puf. Pana sa plec la sala nu am reusit sa mananc decat o felie de sunca de praga, goala Dupa sala, putiina branza brie impreuna cu fix 6 biscuiti dita, fara zahar. Biscuitii astia sunt foaaaarte mici, cam 2x3 cm Acum mai mananc doar 2 curmale (tot fix Va pupez, o seara faina! Acest mesaj a fost editat de luchi: 18-10-2006, 08:04 PM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Lacry |
18-10-2006, 09:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Am venit si noi, eu si Moaca- Intemeietorul "Clubului Razaciosilor" la apel! Raportam: trecut la papa supa, piure de legume, piure de fructe coapte, mancat cu linguritza, scapat de constipatie
Asadar, dureri musculare, hi? Alea-s ushor de suportat, stii ca ai facut miscare, ai pierdut cateva zeci sau sutici de grame, eliminat toxine... pe mine ma doare coloana de la plimbat Moaca Razacioasa in marsupiu sau, pur si simplu, in bratze. Mi-a trebuit copchil Ei, dar sa nu ne planjem! Bine ca-l avem, tare l-am mai asteptat Pup si imbratzisare, pana la viitoarea vizita Uite poza cu Moaca Hlizitul,bucuros nevoie mare ca sta pe burtik. http://pg.photos.yahoo.com/ph/lacryonel/de...jpg&.src=ph Acest mesaj a fost editat de Lacry: 18-10-2006, 09:22 PM -------------------- |
| dany |
18-10-2006, 09:34 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.297 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
SUPER poza cu Mocuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E un dulce !!!! Sa-ti traiasca !!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Lacry |
18-10-2006, 09:38 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
SUPER poza cu Mocuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E un dulce !!!! Sa-ti traiasca !!!! Multumesc -------------------- |
| Karin |
19-10-2006, 10:45 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Zici ca nu-ti mere netu' ai?
Sa scriu cu ce ai mancat azi? Yote, scriu: - dimineata ai mancat o felie de sunca de praga - ai baut lapte cu cacao - ai mancat 2 curmale ca gustare E bun asa? No, te tzuc! Si Mirrruna lapte cu cacao si Paula lapte cu musli! Acest mesaj a fost editat de Karin: 19-10-2006, 10:47 AM -------------------- ![]() |
| Nessie |
19-10-2006, 10:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Luchile, ce faci iubita? Ia spune, au fost fix 2 (curmale) aseara sau ti-a dat cu virgula?
Te pup! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
19-10-2006, 10:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Moka salutari.
Carin ai aparut si tu pe la noi.Rarut-rarut tu pe aici Lacry odorul tau e leit taica sau -------------------- |
| Nessie |
19-10-2006, 11:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In putin timp trebuie sa le mearga si lor site-ul si or sa ne spuna cu manuta lor ce prostii au mai mancat. Eu sper ca pe la 1-2 toata lumea o sa fie online. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
19-10-2006, 11:49 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Nessie, io vrusei sa scriu ceva, a iesit altceva
Acest mesaj a fost editat de Karin: 19-10-2006, 11:49 AM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:39 PM |