![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
09-07-2007, 09:23 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
E greu cand chestiile astea vin din partea unei persoane care ar trebui sa-ti fie prieten, ca pana la urma sunteti rude (fie si prin alianta). In fine..nu mai conteaza. Aki, Mada, ti-am zis ca mi-a placut de mama ta la maxim, ma declar fanul ei pe veci, si va invidiez putin Gata, azi e luni, am avut o noapte grea, cu cateva ore (putine la numar) de somn, dar imi revin. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
09-07-2007, 09:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
09-07-2007, 10:13 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
In ultimele 3 luni (de cand sunt oficial o doamna), cel mai des am auzit intrebari legate de burtici, copilas si alte de-astea. Banuiesc ca problema ta e mai complicata si necesita mai multe chestii pentru a fi rezolvata, dar inteleg reactia la astfel de intrebari. Lasati-ma dom-le in pace. Nu-mi mai spuneti cum iti schimba viata un copil, ca trebuie facut la timp, ca dupa aia esti batrana si nu mai apuci sa-l vezi mare. Na, ca m-a descarcat la tine in jurnal! Sper ca nu te-ai suparat. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
09-07-2007, 10:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
09-07-2007, 10:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| Amazoana |
09-07-2007, 10:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ce-mi pare rau ca sunt departe de voi si nu ma pot intilni si eu la o ciorbita Aki, tu urca-te in ceva in miscare via CT noi comandam ciorbitza si te asteptam. E bine? E greu cand chestiile astea vin din partea unei persoane care ar trebui sa-ti fie prieten, ca pana la urma sunteti rude (fie si prin alianta). In fine..nu mai conteaza. Aki, Mada, ti-am zis ca mi-a placut de mama ta la maxim, ma declar fanul ei pe veci, si va invidiez putin Gata, azi e luni, am avut o noapte grea, cu cateva ore (putine la numar) de somn, dar imi revin. Ioooooooooooi, sa-i spun mamei ca are o fana. Ce dulce esti fata Always vin la ciorbita acra |
| aki |
09-07-2007, 11:01 AM
|
Ce-mi pare rau ca sunt departe de voi si nu ma pot intilni si eu la o ciorbita Aki, tu urca-te in ceva in miscare via CT noi comandam ciorbitza si te asteptam. E bine? OFFFFFFFFFF,tocmai din Basarabia -------------------- |
| amalia0701 |
09-07-2007, 12:09 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.339 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Te pup si te imbratzisez. Nu mai pune la suflet. -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Amazoana |
09-07-2007, 12:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| aki |
09-07-2007, 12:36 PM
|
Sper....
-------------------- |
| Nessie |
09-07-2007, 02:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.065 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lucule, lasa oamenii sa zica/gandeasca ce vor si tu fa ce stii/vrei fara sa te intereseze. Pana la urma nu traiesti cu ei in casa (sper
Iti dedic si melodia de la Play list si asculta ce zice baiatul ala, ca oricum ai incerca sa fii, nu o sa poti fii pe placul tuturor. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| Sexymom |
09-07-2007, 09:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Draguta mea draguta
In leg .cu subiectu, eu nici acum nu reusesc sa ii multumesc pe ai mei, dar-mi-te pe altii PS: astea care se plang ca un copil le schimba viata, corpul, bla, bla, (caca pe varza ca nimic nu e adevarat) nu vor sa aibagrija si de copii mei cat sa dau si eu 12 kile jos??? ca tocmai am facut 70 de kg batute pe muchie, dar spre deosebire de ele eu sunt multumite ca am niste tzate pe care le arat la toata lumea, frumoase rau -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Amazoana |
09-07-2007, 09:19 PM
|
Draguta mea draguta In leg .cu subiectu, eu nici acum nu reusesc sa ii multumesc pe ai mei, dar-mi-te pe altii PS: astea care se plang ca un copil le schimba viata, corpul, bla, bla, (caca pe varza ca nimic nu e adevarat) nu vor sa aibagrija si de copii mei cat sa dau si eu 12 kile jos??? ca tocmai am facut 70 de kg batute pe muchie, dar spre deosebire de ele eu sunt multumite ca am niste tzate pe care le arat la toata lumea, frumoase rau Bravo Sexi that's the spirit, cum spune inglezu' Imi place cum gandesti! Cat despre Luchi, ea stie ca arata super, doar ca....suntem invidiate pt ce avem si de aceea suntem muscate de posterior. Nu-i asa Luchi? Va pup pe amandoua, ma duc in cochilia mea, ca naiba stie de ce, ma deprimasi... |
| aki |
10-07-2007, 10:32 AM
|
Mokut,i-a aratati capsorul sa te pup pe obrajori.Ti-a trecut ciuda pe persoana x?
-------------------- |
| luchi |
10-07-2007, 10:48 AM
|
Nu incerc sa fac pe plac tuturor, dar ma deranjeaza atat de tare rautatea gratuita a unora care se presupune ar trebui sa-ti fie apropiati - am mai zis asta. Nu mai insist, ca iar ma apuca bazdacii. Amalia, te imbratisez si eu si sa stii ca te citesc, dar nu reusesc sa postez Nessie, stiu ca si tu, si Doina, aveti mare dreptate; nu incerc sa fiu perfecta, nu vreau, nu pot; vreau doar sa ma lase unii in pace si sa-si vada de borsu' lor. Mada, multumesc mult pentru plimbarea de aseara, a fost foarte bine, si iarta-ma ca eram asa de ametita. As vrea sa dorm si sa ma trezesc la toamna. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 06:01 AM |