![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
23-07-2007, 03:12 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Da' ce cuminte esti cu mancarea... imi place. Balcicul este foarte frumos, l-am vazut in poze, cataloage si picturi d-ale contemporanilor nostri romani. Mda, merita sa fie vazut.
Pupici si racoare -------------------- |
| julyalina |
24-07-2007, 09:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
a fost dragut, mai ales la plecare cand prietena cupilului (la fro' 20 si un pic de ani) mi-a zis "Pa, papushe" 'netaza papushe -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
24-07-2007, 09:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| luchi |
24-07-2007, 11:01 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Am mai zis ca ma enerveaza oamenii care sunt nervosi, trantesc, izbesc, injura, si mai ales transmit starea lor celor din jur, doar uitandu-se urat sau raspunzand in doi peri? Ma enerveaza atmosfera tampita care se creeaza, senzatia ca e cineva cu ochii pe tine..asa ca imi pun castile, dau muzica tare si ma prefac ca nu s-a intamplat nimic.
Imi revine in cap tot mai des ideea ca trebuie sa plec de aici. Vreau ca anul viitor, ziua mea sa nu ma mai gaseasca aici. Ambitios, dar nu imposibil de realizat. Ieri am primit prima mea lucrare in particulier, asa ca ar trebui sa ma grabesc cu demersurile pentru infiintarea pf-ului. Sa trecem mai departe, la lucruri serioase Asaaa..astazi: md: 1 felie paine neagra-neagra 1 felie sunca de praga 1 rosie gustare: 2 caise pranz: 200 gr file salau la gratar, cu lamaie 2 cartofi medii, natur, cu verdeata gustare: 1 mar cina: 300 gr legume sote (probabil broccoli, morcov si fasole verde) -------------------- Hate being fat
![]() |
| May |
24-07-2007, 11:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Felicitari pt prima ta lucrare in ``particulier``
P.S.: cat de neagra e painea neagra-neagra? ca abdomenul unui negru d-ala musculos si apetisant? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| aki |
24-07-2007, 11:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mokut salut
Bafta la particulier -------------------- |
| Amazoana |
24-07-2007, 11:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Ieeeiiiii, ce ma bucuuuurrrr
Cand ie ziua ta |
| luchi |
24-07-2007, 11:23 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
May, e neagra-neagra, si urata Mada, spre deosebire de tine, care-ti serbezi ziua saptamana asta -------------------- Hate being fat
![]() |
| mirela |
24-07-2007, 12:14 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 340 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut1 Eu nu prea am inteles partea cu particulierul ,dar iti urez bafta multa in caz ,ca e un proiect.Cat despre abdomenul unui negru pot zice ca arat bine in general numai cubulete: ).Tot nebunatica am ramas!Pupici!
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| ganesha |
24-07-2007, 04:57 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Am mai zis ca ma enerveaza oamenii care sunt nervosi, trantesc, izbesc, injura, si mai ales transmit starea lor celor din jur, doar uitandu-se urat sau raspunzand in doi peri? Ma enerveaza atmosfera tampita care se creeaza, senzatia ca e cineva cu ochii pe tine..asa ca imi pun castile, dau muzica tare si ma prefac ca nu s-a intamplat nimic. Imi revine in cap tot mai des ideea ca trebuie sa plec de aici. Parca am lucra in acelasi loc. ca bine ai mai descris Ce meniuri cumintele ai! Tin pumnii de sporuri si sa-ti iasa planurile unse! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| julyalina |
25-07-2007, 12:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
26-07-2007, 01:19 PM
|
Mirelaaaa!
A, cam asa e si la mine, imi place ceea ce fac, si chiar daca unii ma aduc uneori in ipostaza de a-mi uri meseria, intotdeauna revin la ganduri bune. July, sar'na pentru clip! Ma bucur ca e si o oita pe acolo, cam sleampata, asa ca mine. Azi iar a fost unele din zilele alea cand imi venea sa-mi pun traista-n bat si sa plec incotro vad cu ochii. Am avut o discutie cu colegii mei mai vechi si povesteau ca draga noastra sefa n-a fost asa intotdeauna (si nici eu nu mi-o aminteam asa) - de cand a inceput sa aiba foarte multe lucrari, a inceput goana asta nebuna dupa bani, dupa parvenire; totul se reduce la comert, vrea de la noi lucrari facute cat si bine si repede - ca timpul inseamna bani - . Nu-mi place ce a ajuns, pentru ca imi era draga, insa cel mai tare ma deranjeaza minciunile, tertipurile ieftine, si, astazi mai mult decat in alte zile , lipsa de scrupule. Asa ca...astept sa vina toamna, cand sper ca voi primi o oferta intr-un domeniu care ma intereseaza foarte tare, iar da ca nu va fi sa fie, cu siguranta voi pleca. p.s. Daca nu scriu ce ma macina, cu siguranta o iau razna si nu mai vreau sa ajung iar la doctor. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Amazoana |
26-07-2007, 01:32 PM
|
Da si de ce ma rog sa nu scrii ce te macina? Scrie fata; te descarci asa, nu?
Ai un milion de pupicioi de la mine!!!!!!!! |
| anca veselie |
26-07-2007, 02:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am venit in vizita! felicitari pt jobul in particuler!!!!!!!!
-------------------- |
| Sexymom |
26-07-2007, 02:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Faci bine ca scrii, macar nu trebuie sa injuri in gura mare asa cum fac eu ( si n-am serviciu).
Sper sa ne vedem acasa totusi. Succes in continuare cu job-ul. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:30 AM |