![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
19-09-2007, 12:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Acu, sa zic sincer, nu stiu ce a fost. In carnetu' meu (ala de alergii, nu in ala de nebun
-------------------- Hate being fat
![]() |
| butterfly |
19-09-2007, 12:58 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
pfaaai...bine ca ti-a trecut!
pup! -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
19-09-2007, 12:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io stiu ca daca nu-s aproape vii, mai bine nu mananci
Iar dcaa scrie in carnet ca nu ai voie ar trebui sa respecti. Mi dor tare de tine -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nessie |
19-09-2007, 02:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu n-am mancat niciodata scoici, dar cand trec pe langa raionul cu pricina din Cora
M-am riscat la niste chestii de mare inghetate, preparate acasa, dar am ales doar inelele de calamar ca restul nu erau comestibile. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
19-09-2007, 02:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Eu n-am mancat niciodata scoici, dar cand trec pe langa raionul cu pricina din Cora M-am riscat la niste chestii de mare inghetate, preparate acasa, dar am ales doar inelele de calamar ca restul nu erau comestibile. |
| Nessie |
19-09-2007, 02:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Poate nu le-am gatit eu bine, dar aratau si aveau gust de guma de sters.
Daca aveti retete destepte cu ingrediente usor de gasit, chiar va rog sa postati si pentru nestiutori. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
19-09-2007, 05:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna searaaa!
Iaca vin si eu cu..meniul. Sau mai bine nu. V-am povestit vreodata de savarina de miercuri? In fiecare miercuri, in pauza de masa pe care o iau, ma intalnesc cu un nene colaborator (parteneri de afaceri ii zice acum? Nessie, poate vin fetele astea cu retete de gatit scoici, ca eu una nu vreau sa le mai vaz in fata uochilor Asadar, am ajuns acasa, am mancat ceva usor, am dat o tura pe malul marii pentru ca tot iesisem sa cumpar paine (sanchi Marea era tare zgomotoasa, si retrasa, si erau niste meduze maaari ![]() Si traseul pe care alerg cand pot - cam din zona stalpului pana la movila aia mare de pamant, o inconjor -e maaare - si ma intorc. ![]() Fluturel, te-am vazut -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
19-09-2007, 07:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ti-am mai spus cat de mult te iubesc?
E super poza cu d-na MARE Ioana din spatele meu bombane: Ai vazut Zurichsee in schimb ! -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
19-09-2007, 08:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Of ,tare imi plac chestiile astea.Imi place sa incerc la gust toata fiintele marii
-------------------- |
| luchi |
20-09-2007, 10:43 AM
|
La Constanta ploua. Marunt. Mocaneste. Ascultam jazz made in Brasil si imi da asa, o stare de "vreau sa stau cu o cana de ceai aburind si sa ma uit cum ploua pe mare". Dimineata m-am extras cu greu din pat, sunase ceasul la 5 da' am mai lenevit putin. Am avut o intalnire de la 8 la 9 (un proiect frumos, greu', da' frumos rau - de restaurat o casuta din lemn, acoperita cu stuf, aflata undeva in Delta Ma gandeam ca m-as duce la sala. Desi e cu probleme, si mereu ba am fost, am renuntat si iar am fost. Orice as face nu pot sta deoparte. Problema e ca nu stiu ce sa aleg intre doua sali - una din ele tine de lantul world class; am vazut multe chestii pe care le fac ei, insa, sincer, mi-e ca sala de aici sa nu fie doar una "de fite", pentru ca, sincer, vreau sa lucrez si nu sa-mi etalez outfitu'. A fost cineva, a auzit, a vazut? Meniul pe azi: 1 iaurt mic cu afine, la pranz probabil o salata si diseara presimt ca voi manca niste paste la cuptor cu garlic bread (mada stieee O zi faina sa aveti. A, si o melodie in ton cu vremea de afara: SEPTEMBRIE Acest mesaj a fost editat de luchi: 20-09-2007, 10:47 AM -------------------- Hate being fat
![]() |
| Amazoana |
20-09-2007, 11:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
![]() Nu-mi spune ca aceasta meduza era pe malul marii noastre. NU pot sa cred! Scriu si eu la tine ce am mancat: o cana de iaurt cu fulgi de porumb, o cafea cu menta......imi comand mai tarziu o ciorbita (azi sunt ocupati cei de la firma de unde luam noi si nu stiu daca ne pot aduce ceva.... Ca sa restaurezi acea casuta tre sa te duci in Delta, huh? Eu nu am fost in viata mea acolo.... |
| Sexymom |
20-09-2007, 12:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Luchi as fii vrut sa fiu si eu cu tine sa disecam meduza, sa vedem cati ochii are, si sa alergam impreuna.
In Delta e de vis, am mers si eu de multe ori cu unchiul meu ( asa se zice) si cu iubi de 8 ani ( cu el am stat la cort 15 zile pe insula la Crisan-a plouat non-stop si cat spunea el ca e priceput in ale padurii In fine... O sa iti placa acolo, sunt sigura, iar proiectul suna bine. Dulcy fata parca nu esti dupa malul marii, cum nu vazusi meduze din astea? sau tu nu sti unde este plasata marea? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ganesha |
20-09-2007, 12:31 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT La Constanta ploua. Marunt. Mocaneste. Ascultam jazz made in Brasil si imi da asa, o stare de "vreau sa stau cu o cana de ceai aburind si sa ma uit cum ploua pe mare". May I join? Si mai zic ca m-am indragostit iremediabil de meduza cu pricina -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Andreea-Rodica |
20-09-2007, 12:32 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Multumesc pentru aceasta melodie! Nu ma mai satur sa o ascult si sa o reascult. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
20-09-2007, 12:48 PM
|
Mada, da, e meduza , e la noi, era plina plaja.
Sexy, Mada se mira, ca si mine, pentru ca niciodata n-am vazut meduze asa de mari pe plaja romaneasca. E imensa, cat o minge de fotbal. Ganesha, sigur ca poti Andreea, ma bucur ca iti place; e preferata mea luna asta -------------------- Hate being fat
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:13 PM |