![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
21-09-2007, 10:58 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Fac un pui ciuciunghez dupa o reteta de la draga mea Mirruna Imi dai si mie receta sa ma ma relaxeeeez langa tigaia wok La ce ocheade arunca Aki pe aici ai crede ca folosim coada WOK-ului Io pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaie, apoi arunc acolo ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, dovlecel si alte resturi de prin frigider Se poate pune si carne, sau cubuletze se soia( fierte in prealabil), se serveste cu piure, orez, paste sau asa pur si simplu -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| buretel |
21-09-2007, 11:02 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
La ce ocheade arunca Aki pe aici ai crede ca folosim coada WOK-ului Io pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaie, apoi arunc acolo ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, dovlecel si alte resturi de prin frigider Se poate pune si carne, sau cubuletze se soia( fierte in prealabil), se serveste cu piure, orez, paste sau asa pur si simplu -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
21-09-2007, 11:05 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
La ce ocheade arunca Aki pe aici ai crede ca folosim coada WOK-ului Io pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaie, apoi arunc acolo ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, dovlecel si alte resturi de prin frigider Se poate pune si carne, sau cubuletze se soia( fierte in prealabil), se serveste cu piure, orez, paste sau asa pur si simplu Io fug la bucatarie acu, ca daca mai satu cu voi pleaca copila nemancata -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
21-09-2007, 11:06 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Bureticooooooooo...Ai grija cum te intinzi pe tastatura sa nu-ti intre vreo tasta in nas sau mausu intre coaste!
Akisorule, io fac asa: - calesc usor fasii din piept de pui - adaug legume, amestec chinezesc congelat, la punga - invart repede, nu pun apa ca oricum se fac usor -pun niste sos de soia - adaug o punguta de orez pe care l-am fiert inainte -gata! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| anca veselie |
21-09-2007, 11:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am trecut sa te pup
am ascultat piesa de acum vreo 2 pagini si am picat intr-o melancolie blegoasa... foarte foarte faina piesa. -------------------- |
| Amazoana |
21-09-2007, 12:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
La ce ocheade arunca Aki pe aici ai crede ca folosim coada WOK-ului Io pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaie, apoi arunc acolo ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, dovlecel si alte resturi de prin frigider Se poate pune si carne, sau cubuletze se soia( fierte in prealabil), se serveste cu piure, orez, paste sau asa pur si simplu Exact acelasi sentiment il am si eu |
| aki |
21-09-2007, 01:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Merci,Mokut de receta
-------------------- |
| buretel |
21-09-2007, 04:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bureticooooooooo...Ai grija cum te intinzi pe tastatura sa nu-ti intre vreo tasta in nas sau mausu intre coaste! care coaste? tastele sunt la locul lor, asa sa stii -------------------- |
| luchi |
22-09-2007, 04:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Anca, ma bucur ca ti-a placut melodia
Azi e sambata, a fost zi de piata si putiiina leneveala; n-am mai facut pui ciunez, doar pui la cuptor; cam mult pentru noi doi - pieptul am sa-l folosesc la salate saptamana viitoare. Mi-am convins hazbandu' sa ma insoteasca la alergat pe plaja, se da startul in jumatate de ora, ura! Un we minunat sa aveti! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
22-09-2007, 07:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mi-am convins hazbandu' sa ma insoteasca la alergat pe plaja, se da startul in jumatate de ora, ura! Si la meu fuge in rind cu mine.Dar Graph taie terenul in diagonla si ne iese inainte. -------------------- |
| julyalina |
24-09-2007, 10:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mai nenica, ce-ai aici ? intru si io ca omul sa salut lumea si ce gasesc ? doua pagini numai cu mancare ...
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
24-09-2007, 10:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Moaaa, July, da' ce tur de forta ai facuuuuuuuuut.
Am venit si eu sa-mi salut prietenele |
| buretel |
24-09-2007, 11:19 PM
|
Moaaa, July, da' ce tur de forta ai facuuuuuuuuut. Am venit si eu sa-mi salut prietenele mi tuu, mi tuuu mai nenica, ce-ai aici ? intru si io ca omul sa salut lumea si ce gasesc ? doua pagini numai cu mancare ... -------------------- |
| luchi |
25-09-2007, 08:44 AM
|
neatza! Pup fetili cucuietili!
Am inceput sa numar zilele pana plec la salina..mai sunt 18! Ieri am biciclit, si sunt tare mandra de mine. de fapt, mai mult de nervi In rest, nici o schimbare (in bine). Aflu tot mai des despre prietene/amice care fie au nascut, fie ca sunt in primele luni de sarcina..o fi ceva in aer? Noroc ca aici bate briza -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Amazoana |
25-09-2007, 08:48 AM
|
Pup back
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:26 PM |