left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 89 90 91 92 93 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
Amazoana
mesaj 26-10-2007, 05:29 PM
Mesaj #1351

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D
Sex: Feminin

CITAT(luchi @ 26-10-2007, 05:46 PM) *

pupic.gif Pup fetele dragutele!

July, oare baleste cineva dupa banalitatile astea? lol.gif pupic.gif

Cina de aseara:
- 1 cartof copt, cu ierburi aromate (in loc de sare)
- salata de varza

Imagine

Azi, md:
- 2 felii graham
- branza de vaci pasata + plantute uscate
- 1 rosie + castravete

Imagine

pranz:
- frigaruie din piept de pui cu legume
- salata: verde+ cativa castraveti si marar

Imagine

Cina..mai vedem wink1.gif

Va puuup!

A! Am uitat. Una bucata briosa langa o cafea bauta cu Mada grin.gif

Seara buna
Aaahhhhh, cum cine? Eu! Imi ploua in gura de numa. De-as avea si eu rabdare sa le aranjez asa frumos, in mod cert as manca si eu de dieta.
Te pup, daca te hotarasti sa iesi, da un tel. pup

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
emu
mesaj 27-10-2007, 04:01 AM
Mesaj #1352

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(luchi @ 26-10-2007, 10:46 AM) *
July, oare baleste cineva dupa banalitatile astea? lol.gif pupic.gif
Suprize suprize drool.gif )).gif eu ma duc acum sa fac salata de varza rosie cu cartof copt si aranjat asa frumos ca tine.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 27-10-2007, 10:54 AM
Mesaj #1353

Lama

Raspunsuri: 5.765
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Si eu am facut salata de varza ieri tot din cauza ta )).gif pupic.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
luchi
mesaj 27-10-2007, 05:44 PM
Mesaj #1354

Iepuras

Raspunsuri: 1.543
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Sara buna, dragelor!

Azi fu zi plina, mai ales de haladuit cu prieteni dragi, stat la taclale la o cafea, colindat magazine grin.gif ..ce mai, dezmat total.

drept urmare, nu sunt foarte incantata de meniul meu de astazi, mi se pare cam..saracacios, da' imi zic ca nu se pune, azi a fost o zi mai speciala.

Md:
- cereale integrale cu cateva fructe uscate

Pranz:
- placerea lucrurilor simple laugh.gif : mamaliguta cu branza de veci

Imagine

Cina:
- supa de rosii cu menta si crutoane (de la take away blushing.gif )

Imagine

De luni vreau sa calculez si calorii, si procente, sa intru in linie cu sportul (pana una - alta citesc si recitesc tot felul de chestii legate de antrenamente), sa-mi fac poze si sa ma masor ca sa pot urmari mai bine evolutia (sper sa existe una).

Mada, io cred ca poti hug.gif

Emu si May, la salata de varza nu ma asteptam sa baleasca cineva lol.gif De niste linte nu v-o fi pofta? Sau grau incoltit? lol.gif Multumesc din suflet pentru vizita floare.gif

Nu stiu cum sa fac sa dilat timpu' asta, ca nu-mi ajunge decat sa scriu pe aici si cam atat. blushing.gif

Acest mesaj a fost editat de luchi: 27-10-2007, 05:45 PM

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Sexymom
mesaj 27-10-2007, 06:44 PM
Mesaj #1355

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.943
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Lucule ce bine arata mancarurile tale. pupic.gif Eu am cam dat-o in bara cu mancatul. sad.gif mi-a trimis mama din tara zacusca 2 kg, chek, negrese, vreo 10 ciocolate diverse Primola si Heidi ( dupa care sunt innebunita) , nuga ( care ma innebuneste) si prajituri Magura, si mananc necontrolat.Pana mi se face rau. sad.gif
Asta seara le fac si eu mamaliguta cu branza si smantana ( ca am din Romania-tot de la mama).

PS: cand aflii cum se dilueaza timpul sa imi scrii te rog mult, ca si eu am nevoie de cel putin 32 de ore pe zi.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 27-10-2007, 08:39 PM
Mesaj #1356

Marmota

Raspunsuri: 1.383
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

drool.gif Luchiiii! Nu stiu cum or fi la gust, dar arata f. bine mancarurile drool.gif. Cum faci supa de rosii? Ati sarbatorit ceva special grin.gif ? Orice ar fi, va felicit!
Sexi, se cunoaste ca esti obosita floare.gif . Luchi zicea ca vrea sa dilate timpul, nu sa-l dilueze )).gif .

--------------------
In stand by...
+Quote Post
julyalina
mesaj 27-10-2007, 09:15 PM
Mesaj #1357

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

drool.gif lukule am venit sa las si eu niste drool.gif langa cele lasate de crissy, emu si may
pupic.gif

p.s. sunt martora ca sexy m-a abandonat azi pe net ca sa amestece in mamaliga )).gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-10-2007, 09:27 PM
Mesaj #1358

Koala

Raspunsuri: 2.859
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(luchi @ 27-10-2007, 05:44 PM) *

la salata de varza nu ma asteptam sa baleasca cineva lol.gif De niste linte nu v-o fi pofta? Sau grau incoltit? lol.gif

Ce-ai, dragutzo, cu salata de varza? Ca eu mi-s topita dupa ea. Linte am facut ieri tease.gif (ti-as sugera din suflet niste naut, ca tot veni vorba de lemnoase bun rau din toate punctele de vedere). Griu incoltit... bun si el, am in frigi. Altceva... supa de rosii, yummy, e mincarea mea preferata. Ca sa nu mai zic de mamaliguta cu brinza. Astea fiind zise, miine la prinz la cit mi-s la tine? lol.gif pupic.gif

--------------------

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

ImagineImagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Dumbo
mesaj 27-10-2007, 09:52 PM
Mesaj #1359

Nevastuica

Raspunsuri: 956
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Wwo, ce bine arata toateeeee.
Si eu am mancat cartof copt cu salata de varza numai ca am pus varza in cartof si am facut cartoful copt in coaja.
Abia astept sa vad zi de zi cu ce meniuri ne mai incanti.

O intrebare; cum reusesti sa faci legumele asa ... colorate???
(Mie imi ies tot storcolite si maronite... noroc ca sunt gustoase.)
+Quote Post
buretel
mesaj 27-10-2007, 09:59 PM
Mesaj #1360

Koala

Raspunsuri: 2.120
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

doh.gif ce de bunataturi pe aici. m-am incumetat sa pun si io cateva mancaruri de weekend pe la subectu' cu 'ce gatim azi' )).gif dar in vecii vecilor nu-mi ies asa frumoase si artistice ca ale tale pupic.gif

deci am vazut ca vrei sa incepi sa numeri, si m-as incumeta si eu. nu de alta, dar asa nu se mai poate, in curand imi modific usile )).gif )).gif oscilez intre nr de calorii si nr de puncte, desi vad ca n-o sa fac nici una nici alta tease.gif o sa fac dieta mea din ochi grin.gif

pupic.gif si spor la toate!!
ps: si nu uita...maine naughty.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning!
+Quote Post
bpaula
mesaj 28-10-2007, 12:59 PM
Mesaj #1361

Ciocanitoare

Raspunsuri: 376
Membrul Nr.: 94

brava mokule...stii tu ca tare is mandra de tine cheer.gif

acum daca tot esti asa pusa pe fapte mari nu vii si la mine sa imi gatesti, mai ales sa imi asezi mancarea asa frumos in farfurie? blushing.gif

succes si te pupez dulce pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 28-10-2007, 05:22 PM
Mesaj #1362

Iepuras

Sexy, uite ca io mi-am propus un exercitiu -ca tot veni vorba de chec: am unu' maaare in casa, e exclusiv pentru al meu si cafeaua lui de dimineata..sa vad cat rezist doar sa ne privim in ochi (io si checul lol.gif ).

Crissy, supa am cuparat-o gata preparata blushing.gif De sarbatorit am sarbatorit ca nu ma vazusem de mult cu Mada, si ne-am plimbat si am stat la palavre. hug.gif

July, pentru ca ai pus o vorba buna, Sexy primeste bulina rosie lol.gif

Ganesha, cum se face ca taman ieri ma gandeam ca as face niste chiftele/chestii/ falafel, ma gandeam la un proces de fabricatie care sa nu includa prajirea, si cam de unde as gasi o reteta (allrecipes.com ? ). Sunt fan linte, naut,fasole boabe, grau' e favoritu' meu wink1.gif
p.s. Din cauza clatitelor n-ai ajuns astazi ? laugh.gif

Dumbo, suna tare bine cartoful ala de care spui tu. rolleyes.gif La legume nu le fac nimic, doar le arunc in tigaie cu putin ulei, adaug apa -tot putina, cat scrie pe ambalaj - si nu le tin mult, imi plac al dente. floare.gif

Buretica are mere.. Te astept cu idei si cu planu' de bataie. Si pe Pol la fel, ca vazui ca tace malc. laugh.gif

Astazi n-avem poze, a fost cheat-day; cu toate astea, singura chestie mancata "pe langa" a fost o savarina.
Ma uitam la meniul de ieri si cred ca am avut in jur de 1000 kcal, si multi carbs. Dar, dupa cum mi-am propus, abia de maine calculez tot-tot. Ma gandeam sa merg pe niste procente de genul 50% proteine - 35% carbs - 15% lipide. . Din experienta stiu ca daca reduc carbohidratii slabesc, ideea este sa nu-i reduc prea mult. Experimentez, experimentez, pana ajung la un procent optim.

Alta dilema: programul de antrenament. Inca nu stiu daca sa merg :
*varianta 1 : 2 antrenamente de forta/ sala pe saptamana - 1 zi lucrat partea superioara, o zi cea inferioara, si inca 2 zile programe -pilates si tonifiere sau stability ball, sau
*varianta 2: : impartit antrenamentul pe grupe, si 3 zile, si ce ramane strecurat pilates si inca ceva.
Sincer, as merge pe prima varianta, dar nu sunt sigura. Daca as merge pe a doua, cunoscandu-ma, probabil ca dupa un antrenament m-as baga si la un program si mi se pare prea mult. Oricum, am idealuri marete in raport cu starea mea de sanatate si conditia fizica, da' voi vedea dupa o saptamana pe unde ma situez.

O seara buna tuturor! Am reusit sa citesc cam juma' din jurnale, mai am de recuperat.

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Dumbo
mesaj 28-10-2007, 05:56 PM
Mesaj #1363

Nevastuica

Raspunsuri: 956
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Luchi, mi-am luat azi grill din ala de se pune pe aragaz, sper sa reusesc sa ajung si eu cat mai aproape de pozele de revista pe care le afisezi tu. Deocamdata a fost azi in rodaj, am facut ceva friptane pe el. Au iesit comestibile fata de ultima friptura care a ajuns la catei.
blushing.gif

+Quote Post
axe10
mesaj 28-10-2007, 06:37 PM
Mesaj #1364

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Sexymom @ 27-10-2007, 06:44 PM) *

Lucule ce bine arata mancarurile tale. pupic.gif Eu am cam dat-o in bara cu mancatul. sad.gif mi-a trimis mama din tara zacusca 2 kg, chek, negrese, vreo 10 ciocolate diverse Primola si Heidi ( dupa care sunt innebunita) , nuga ( care ma innebuneste) si prajituri Magura, si mananc necontrolat.Pana mi se face rau. sad.gif
Asta seara le fac si eu mamaliguta cu branza si smantana ( ca am din Romania-tot de la mama).

PS: cand aflii cum se dilueaza timpul sa imi scrii te rog mult, ca si eu am nevoie de cel putin 32 de ore pe zi.

Ia uite alta care are pofte de Romania. lol.gif lol.gif ..mai stiu eu una prin nordul Germaniei cu pofte de eugenii...si cioco de casa...acu, deh, se lupta cu ele...si cu punctele lor... tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 28-10-2007, 07:06 PM
Mesaj #1365

Iepuras

Dumbo, de care? De-ala cu capac sau tigaie striata?
Oricum, orice model ar fi, e taaare bun! Si poti face, pe langa carnuri, si ciupercute, si legume (felii de vinete, dovlecei), si frigarui..miamiam laugh.gif

AM un ghimpe care nu ma lasa in pace: mi se pare cam mic, totusi, procentul de carbohidrati. Chiar nu stiu cum sa fac...Cred ca merg o saptamana pe dieta de la nutritionist, vad unde ma situeaza asta ca si procente, si apoi modific daca e cazul. Gata asa fac!

A, si vorbesc singura cu mine..uoocheeeei wacko.gif

Mai am ceva: ce sa mananc dupa antrenament? hmmmmmmm

--------------------
+Quote Post

107 Pagini V « < 89 90 91 92 93 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 06:17 AM