![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
26-10-2007, 05:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
July, oare baleste cineva dupa banalitatile astea? Cina de aseara: - 1 cartof copt, cu ierburi aromate (in loc de sare) - salata de varza ![]() Azi, md: - 2 felii graham - branza de vaci pasata + plantute uscate - 1 rosie + castravete ![]() pranz: - frigaruie din piept de pui cu legume - salata: verde+ cativa castraveti si marar ![]() Cina..mai vedem Va puuup! A! Am uitat. Una bucata briosa langa o cafea bauta cu Mada Seara buna Aaahhhhh, cum cine? Eu! Imi ploua in gura de numa. De-as avea si eu rabdare sa le aranjez asa frumos, in mod cert as manca si eu de dieta. Te pup, daca te hotarasti sa iesi, da un tel. pup |
| emu |
27-10-2007, 04:01 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
July, oare baleste cineva dupa banalitatile astea? Suprize suprize -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
27-10-2007, 10:54 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si eu am facut salata de varza ieri tot din cauza ta
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| luchi |
27-10-2007, 05:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sara buna, dragelor!
Azi fu zi plina, mai ales de haladuit cu prieteni dragi, stat la taclale la o cafea, colindat magazine drept urmare, nu sunt foarte incantata de meniul meu de astazi, mi se pare cam..saracacios, da' imi zic ca nu se pune, azi a fost o zi mai speciala. Md: - cereale integrale cu cateva fructe uscate Pranz: - placerea lucrurilor simple ![]() Cina: - supa de rosii cu menta si crutoane (de la take away ![]() De luni vreau sa calculez si calorii, si procente, sa intru in linie cu sportul (pana una - alta citesc si recitesc tot felul de chestii legate de antrenamente), sa-mi fac poze si sa ma masor ca sa pot urmari mai bine evolutia (sper sa existe una). Mada, io cred ca poti Emu si May, la salata de varza nu ma asteptam sa baleasca cineva Nu stiu cum sa fac sa dilat timpu' asta, ca nu-mi ajunge decat sa scriu pe aici si cam atat. Acest mesaj a fost editat de luchi: 27-10-2007, 05:45 PM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
27-10-2007, 06:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Lucule ce bine arata mancarurile tale.
Asta seara le fac si eu mamaliguta cu branza si smantana ( ca am din Romania-tot de la mama). PS: cand aflii cum se dilueaza timpul sa imi scrii te rog mult, ca si eu am nevoie de cel putin 32 de ore pe zi. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| crissy |
27-10-2007, 08:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Sexi, se cunoaste ca esti obosita -------------------- In stand by...
|
| julyalina |
27-10-2007, 09:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
p.s. sunt martora ca sexy m-a abandonat azi pe net ca sa amestece in mamaliga -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
27-10-2007, 09:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
la salata de varza nu ma asteptam sa baleasca cineva Ce-ai, dragutzo, cu salata de varza? Ca eu mi-s topita dupa ea. Linte am facut ieri -------------------- |
| Dumbo |
27-10-2007, 09:52 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 956 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Wwo, ce bine arata toateeeee.
Si eu am mancat cartof copt cu salata de varza numai ca am pus varza in cartof si am facut cartoful copt in coaja. Abia astept sa vad zi de zi cu ce meniuri ne mai incanti. O intrebare; cum reusesti sa faci legumele asa ... colorate??? (Mie imi ies tot storcolite si maronite... noroc ca sunt gustoase.) |
| buretel |
27-10-2007, 09:59 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.120 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
deci am vazut ca vrei sa incepi sa numeri, si m-as incumeta si eu. nu de alta, dar asa nu se mai poate, in curand imi modific usile ps: si nu uita...maine -------------------- |
| bpaula |
28-10-2007, 12:59 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 376 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
brava mokule...stii tu ca tare is mandra de tine
acum daca tot esti asa pusa pe fapte mari nu vii si la mine sa imi gatesti, mai ales sa imi asezi mancarea asa frumos in farfurie? succes si te pupez dulce -------------------- |
| luchi |
28-10-2007, 05:22 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sexy, uite ca io mi-am propus un exercitiu -ca tot veni vorba de chec: am unu' maaare in casa, e exclusiv pentru al meu si cafeaua lui de dimineata..sa vad cat rezist doar sa ne privim in ochi (io si checul
Crissy, supa am cuparat-o gata preparata July, pentru ca ai pus o vorba buna, Sexy primeste bulina rosie Ganesha, cum se face ca taman ieri ma gandeam ca as face niste chiftele/chestii/ falafel, ma gandeam la un proces de fabricatie care sa nu includa prajirea, si cam de unde as gasi o reteta (allrecipes.com ? ). Sunt fan linte, naut,fasole boabe, grau' e favoritu' meu p.s. Din cauza clatitelor n-ai ajuns astazi ? Dumbo, suna tare bine cartoful ala de care spui tu. Buretica are mere.. Te astept cu idei si cu planu' de bataie. Si pe Pol la fel, ca vazui ca tace malc. Astazi n-avem poze, a fost cheat-day; cu toate astea, singura chestie mancata "pe langa" a fost o savarina. Ma uitam la meniul de ieri si cred ca am avut in jur de 1000 kcal, si multi carbs. Dar, dupa cum mi-am propus, abia de maine calculez tot-tot. Ma gandeam sa merg pe niste procente de genul 50% proteine - 35% carbs - 15% lipide. . Din experienta stiu ca daca reduc carbohidratii slabesc, ideea este sa nu-i reduc prea mult. Experimentez, experimentez, pana ajung la un procent optim. Alta dilema: programul de antrenament. Inca nu stiu daca sa merg : *varianta 1 : 2 antrenamente de forta/ sala pe saptamana - 1 zi lucrat partea superioara, o zi cea inferioara, si inca 2 zile programe -pilates si tonifiere sau stability ball, sau *varianta 2: : impartit antrenamentul pe grupe, si 3 zile, si ce ramane strecurat pilates si inca ceva. Sincer, as merge pe prima varianta, dar nu sunt sigura. Daca as merge pe a doua, cunoscandu-ma, probabil ca dupa un antrenament m-as baga si la un program si mi se pare prea mult. Oricum, am idealuri marete in raport cu starea mea de sanatate si conditia fizica, da' voi vedea dupa o saptamana pe unde ma situez. O seara buna tuturor! Am reusit sa citesc cam juma' din jurnale, mai am de recuperat. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Dumbo |
28-10-2007, 05:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 956 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Luchi, mi-am luat azi grill din ala de se pune pe aragaz, sper sa reusesc sa ajung si eu cat mai aproape de pozele de revista pe care le afisezi tu. Deocamdata a fost azi in rodaj, am facut ceva friptane pe el. Au iesit comestibile fata de ultima friptura care a ajuns la catei.
|
| axe10 |
28-10-2007, 06:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Lucule ce bine arata mancarurile tale. Asta seara le fac si eu mamaliguta cu branza si smantana ( ca am din Romania-tot de la mama). PS: cand aflii cum se dilueaza timpul sa imi scrii te rog mult, ca si eu am nevoie de cel putin 32 de ore pe zi. Ia uite alta care are pofte de Romania. -------------------- ![]() |
| luchi |
28-10-2007, 07:06 PM
|
Dumbo, de care? De-ala cu capac sau tigaie striata?
Oricum, orice model ar fi, e taaare bun! Si poti face, pe langa carnuri, si ciupercute, si legume (felii de vinete, dovlecei), si frigarui..miamiam AM un ghimpe care nu ma lasa in pace: mi se pare cam mic, totusi, procentul de carbohidrati. Chiar nu stiu cum sa fac...Cred ca merg o saptamana pe dieta de la nutritionist, vad unde ma situeaza asta ca si procente, si apoi modific daca e cazul. Gata asa fac! A, si vorbesc singura cu mine..uoocheeeei Mai am ceva: ce sa mananc dupa antrenament? hmmmmmmm -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:17 AM |