![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
29-10-2007, 12:02 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Mai am ceva: ce sa mananc dupa antrenament? hmmmmmmm Proteina cu absorptie lenta sau carbohidrati complecsi. Eu de cele mai multe ori in primele 15 minute servesc asa: un shake de proteina (nu e cel mai sanatos, dar ma simt cel mai bine cu el - proteina de calitate, zero carbi, se duce direct la muschiuletz si ma simt minunat a doua zi vs in zilele in care nu servesc), sau suc de brocoli (are mult calciu), sau o lingura cu virf de miere si muuulta apa, sau brinza de vaci frecata cu patrunjel, alea alea. Ar mai merge o banana, niste cereale integrale (de preferinta facute in casa, din grine normale, nu din cutie). Altceva pur si simplu nu pot minca. CITAT p.s. Din cauza clatitelor n-ai ajuns astazi ? Da mai, am fost ocupata pina peste cap cu clatitul, am avut multa treaba Am sa ma interesez de falafel care sa nu includa prajit, desi... eu n-am mai auzit asa comedie -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| anca veselie |
29-10-2007, 10:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaa!
sper sa rezisti la checul ala mi se pare ok varianta 1 de antrenament. ai grija sa nu te suprasoliciti, totusi -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
29-10-2007, 07:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna seara, buna seara, ma primiti cu sanioara?
A, multumesc. Cam asa ma gandisem si eu, la niste carbs, da' in afara de banane si mere mi se blocase mintea Gasit reteta de falafel :0. Iar procedeul de fabricatie care nu include prajirea e simplu (il folosesc si la chiftelele din..carne Anca, pe varianta 1 m-am si hotarat sa merg. Asaaa..Astazi m-am trezit plina de avant, la 10 am fost la sala (prima si singura la ora aia Mancarea... In primul rand, cu greu am depasit 1000 cal. La pranz am mancat doua frigarui (prea multa carne pentru gustul meu - md: - 2 felii graham, prajite, cu branza de vaci si niscaiva legume - snack cu ceva timp inainte de sala -alune de padure, neprajite - dupa sala - 1 banana - pranz: salata de varza cu ulei de masline si doua frigarui din piept de pui si felii de ardei -gustare - 1 banana - cina: salata din: salata verde, rosie, ardei, castravete, masline verzi (am mancat doar 2 -prea sarate), si branza de vaci (100gr) sub forma de bilute tavalite prin seminte de in, unele, si busuioc -altele. In total: Fat - 24.1% (31 grams) Protein - 37.2% (109 grams) Carbohydrates - 38.7% (113 grams) Nu e pe unde imi propusesem, da' cred ca nici nu e asa rau ![]() -------------------- Hate being fat
![]() |
| Sexymom |
29-10-2007, 08:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
In sfarsit m-am adunat dupa drumuri.
Lucule arata bine absolut tot ce ai gatit si ai mancat. mai putin bananele. Acusi ma dau si eu de experta. in asteptarea raspunsului ma duc la telenovela sa vad daca se marita Gaviota cu Rodrigo -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
29-10-2007, 09:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mama , ce constiinciozitate frate!!
Si eu care ma plang ca numar punctele la ww. Spor in toate! -------------------- ![]() |
| Amazoana |
29-10-2007, 09:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
M-ai omorat!
Oricum te ubec! |
| Dumbo |
29-10-2007, 10:20 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 897 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Wow, iar arata totul bine de tot.
Mai ales bilutele alea... ce branza de vaci folosesti? |
| buretel |
29-10-2007, 11:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Lucule, m-ai ucis in tampla
Da' vaz ca procesul si anume de numarat e complex. Eu azi am adunat puncte WW, de le-am facut praf -------------------- |
| anca veselie |
30-10-2007, 11:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ma alatur corului de voci care iti admira mancarea!
si iti tin galerie pt sala pup uuuu! -------------------- |
| dany |
30-10-2007, 11:46 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
M-ai innebunit , m-ai terminat , m-ai facut sa lesin !!! Ce rabdare ai la gatit si aranjat mancarea pe farfurii , domle , ceva de speriat . Bravo tie .....poate se mai molipsesc si altele ( adica eu )
-------------------- ![]() |
| julyalina |
30-10-2007, 01:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
eeeeeeee, sa nu fim egoste ... sa dea la toate
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
30-10-2007, 04:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iesi dintre oale si da-mi un tzuc
Uite ca de maine sunt si eu singura singurica acasa si golesc casa de tot ce inseamna tentatie pt. mine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
30-10-2007, 07:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Lucule azi nu ne arati nimicutza?...ce mesteresti pe acolo ca am auzit oalele zdranganind....
| luchi |
30-10-2007, 08:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Bonsoar!
Doino, cu bananele fu' chestie de moment, erau doo mici, si pan la urma..o banana din cand in cand nu e rau nu? Axe, multumesc! Ai auzit bine, am spart o farfurie Mada, io cred ca ai vointa (ca doar cu permisu' ai avut, nu? ), totul e sa..o descoperi Dumbo, folosesc branza de vaci degresata, de la Elda (parca -cred ca e o firma locala), Natura (parca -ceva cu verde, fac ei si fagarase, si uneori mili -da' foarte rar). Buretelule, o sa mai zic: mancarurile ie simple, da' simple rau; ideea e ca imi tin evidenta (am si data + ora pe poze, da? Ancule, cum e body shaping? Am vazut ca e curs si la sala la care merg - ai putea sa-mi dai ceva detalii? Dany, sar'na, da' nu merit laude. Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. Las' ca am vazut ca tu te pricepi bine la gatit si aranjat (chestii serioase, nu mizilicuri ca subsemnata Azi fuse o zi plina -lucru, pauza de cafea si putina plimbare cu o amica, apoi iar lucru..Si taman cand ieseam pe usa sa ma duc la pilates a sunat telefonu', a trebuit sa plec din oras si abia acum m-am intors. Asaa..azi iar luat la tranta cu caloriile, si cu meniul, am mai zbarcit-o pe ici pe colo (adica am mancat cereale + lapte), dar..per total e ok. md: - cereale brute cu lapte slab si cateva nuci pranz: - 200 gr broccoli - 1 frigaruie de pui gustare: -1 portocala fara gust si miros cina: - 1/2 minibagheta neagra (da' neagra) - 70 gr mozzarella (de-aia in zer, nesarata, ne...) - 1 rosie. socoteli: 1062 cal Fat - 20.6% (25 grams) Protein - 29.1% (78 grams) Carbohydrates - 50.3% (135 grams) Concluzie: Greu cu proteinele. Nu pot si pace sa mananc mai multa carne, branza, ciuperci..sau mai-stiu-eu-ce. Cred ca procentul ala de 50% nu-i de mine. A, si vad ca nici carbo nu e..pe-acolo. Da' trag linie la sfarsitul saptamanii si fac media aritmetica ![]() -------------------- Hate being fat
![]() |
| axe10 |
30-10-2007, 08:35 PM
|
Bine ca se duse ghinionul...poate ai si tu noroc de ceva mai multa proteina...ai incercat ciuperci, soia(si derivate)...?
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 04:34 PM |