left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
ganesha
mesaj 30-10-2007, 09:22 PM
Mesaj #1381

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.086
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))
Sex: Feminin

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 08:01 PM) *

Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. .

Ioi, tu, ce le tine minte! Tre' sa am grija ce zic de-acu' incolo lol.gif

CITAT
mai putin bananele. sad.gif Daca o tii asa o sa faci c.a.c.a inainte de Craciun.Bananele trebuie consumate cu moderatie , sau cel putin in batido (adicatelea se pune o banana cu un praf de vanilie in 200 ml de lapte si se mixeaza. Altfel ceai de crusin scrie pe [/i]matzele tale lol.gif

Informatia de mai sus e eronata din punct de vedere obiectiv si stiintific. Bananele au 3 grame de fibra pe banana medie, si nu este demonstrat nici un efect constipator asociat cu ele. Combinatia banane + lactate, oricit de gustoasa ar fi ea este toal neindicata din cazua reactiilor dintre cele doua si cum afecteaza ele enzimele noastre, pe scurt (ca povestea e lunga), e la fel de buna pentru organism ca o... savarina cu extra frisca devil.gif

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 08:01 PM) *

Fat - 20.6% (25 grams)
Protein - 29.1% (78 grams)
Carbohydrates - 50.3% (135 grams)
[/color]

Concluzie: Greu cu proteinele. Nu pot si pace sa mananc mai multa carne, branza, ciuperci..sau mai-stiu-eu-ce. Cred ca procentul ala de 50% nu-i de mine. A, si vad ca nici carbo nu e..pe-acolo. Da' trag linie la sfarsitul saptamanii si fac media aritmetica lol.gif

Eu nu vad ni'ca rau nici cu carbii tai, nici cu proteinele. N-ai nevoie de mai mult de 30% proteina, alea 80 g sint total de ajuns, mai ales in zile in care nu faci sport. Si carbii de 50% sint mai mult decit suficienti pentru slabit. Oricum media saptaminala e cea care conteaza, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Da' poftesc eu la brocoliu' tau, ca sint in sevraj de brocoli, n-am mai luat de muuuuuult. Te pupic.gif mult de tot!

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
buretel
mesaj 30-10-2007, 10:47 PM
Mesaj #1382

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pranz:
- 200 gr broccoli (pofteste cineva?)
- 1 frigaruie de pui

Deci io vreau sa stiu acum, indata cum executi tu frigaruia! Dar pas cu pas devil.gif
Si daaa, la broccoli ma bag si eu, cred ca eu, tu si Ganesha suntem singurele pe lumea asta care poftim la asa o treaba lol.gif Al meu numai daca vede, de la distanta, fuge mancand pamantul. Bine, lui nu-i place nici conopida mad.gif Daca ar fi porcoli si porcopida, poate mai da laugh.gif

Asheea, in al doilea rand, sa-mi spui mintenas daca cumva ai fost acolo unde crez io, si de aia ai chiulit de la Pilates grin.gif

Gata, si acus te pupic.gif

PS: Na, ca uitasem. Din ce lista iti iei tu informatiile nutritionale? Asaaa, in mare, ca sa stie si je.

Acest mesaj a fost editat de buretel: 30-10-2007, 10:49 PM

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 30-10-2007, 11:33 PM
Mesaj #1383

Yeti

Raspunsuri: 10.298
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 07:01 PM) *

Dany, sar'na, da' nu merit laude. Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. Las' ca am vazut ca tu te pricepi bine la gatit si aranjat (chestii serioase, nu mizilicuri ca subsemnata laugh.gif ).

pranz:
- 200 gr broccoli laugh.gif (pofteste cineva?)
- 1 frigaruie de pui

Ai dreptate cu alea 5 minute dar ...parca nu am chef in fiecare zi doh.gif

Ce ai pus pe frigaruia aia de pui ?????????
CITAT(buretel @ 30-10-2007, 09:47 PM) *

Si daaa, la broccoli ma bag si eu, cred ca eu, tu si Ganesha suntem singurele pe lumea asta care poftim la asa o treaba lol.gif

Alooooooooo ????? Si eu la broccoli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 31-10-2007, 08:31 AM
Mesaj #1384

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(ganesha @ 30-10-2007, 09:22 PM) *

Eu nu vad ni'ca rau nici cu carbii tai, nici cu proteinele. N-ai nevoie de mai mult de 30% proteina, alea 80 g sint total de ajuns, mai ales in zile in care nu faci sport. Si carbii de 50% sint mai mult decit suficienti pentru slabit. Oricum media saptaminala e cea care conteaza, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Imi faceam probleme ca mi-am propus teluri putiin..nerealiste. blushing.gif Socoteala de pe hartie nu s-a brodit cu aia din farfurie. AM picat in capcana uzuala: tai grasimi, tai carbs, ca sa slabesc repede. Da' parca nu ma mai grabesc asa de tare.

Pentru Dany si Buretoasa:

Frigaruiao fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril.

In al doilea rand, Buretele nu stiu unde crezi tu ca fusai, da' fusai la Mangalia. Ca la 5.40 o sunat nenea ala zelosu' de la organizatia aia, si o trebuit sa plecam sa luam niste docomente. Azi sper sa fie intalnirea aia si sa se lamureasca tot.

In al treilea rand, site-ul e asta:
http://www.calorie-count.com/, de la Ganesha citire. Iti faci cont, ai food log, analysis, alea-alea . A, si primesti si note laugh.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Amazoana
mesaj 31-10-2007, 10:08 AM
Mesaj #1385

Hiena

Raspunsuri: 4.733
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Sa-ti fie de bine cu noul avatar.
Deeeeeci, de azi ma pun pe numarat. Nu voi schimba nimic in alimentatia mea de pana acum, sunt curioasa cam cat am mancat, ma refer la puncte, in ultima vreme.
Ambitie am, dar mai rarut se pare dry.gif . La permis am vrut sa demonstrez ceva unor persoane idioate. Cu slabeala mi-as putea demonstra mie ca sunt in stare, dar....

Anyway, te pup cu drag si o zi faina!
+Quote Post
anca veselie
mesaj 31-10-2007, 10:39 AM
Mesaj #1386

Lama

Raspunsuri: 5.347
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pupic.gif neatza harnicutzo!
body shapingul la sala mea este tot un fel de aerobic, dar se lucreaza si cu niste greutati de 1kg. mie imi place pt ca am nevoie si de ceva exercitii cu greutati din cand in cand.
ia zii, la ce programe ai fost la sala pana acum?

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
julyalina
mesaj 31-10-2007, 12:46 PM
Mesaj #1387

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

si io brocoli ! blum.gif drool.gif
am luat vineri din supermarket 2 pachete cu piept de pui da' inca nu am apucat sa fac nik cu ele insa mi-ai dat idei pupic.gif io n-am tigaie gril da' cred ca merg si la tefal rolleyes.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
dany
mesaj 31-10-2007, 01:01 PM
Mesaj #1388

Yeti

Raspunsuri: 10.298
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(luchi @ 31-10-2007, 07:31 AM) *

Frigaruiao fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril.

Stiu cum se fac frigaruile dar aveam impresia ca ai pus ceva alb peste ele ....Acum am vazut ca , de fapt , e carnea mai alba doh.gif Daca n-am ochelarii pe nas ...vad aiurea )).gif

Hehehe , avatar nou ...a aparut si un ticker ( apropo , suntem cam pe la aceeasi greutate doar ca eu vreau sa ajung la 65 ....deocamdata )...Deci schimbari radicale pe aici )).gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 31-10-2007, 01:02 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 31-10-2007, 01:02 PM
Mesaj #1389

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

pupic.gif Lucule, esti o comoara! M-ai inspirat pentru cina de ieri si a fost tare bun.

Apropo de procentele alea, tu tii dieta data de doctor sau ti-o faci tu? Vad ca mananci foarte slab. huh.gif Stiu ca teoretic ce e de dieta e fara grasime, dar eu nu pot. M-am invatat sa mananc mai gras. Adica am grasimea pe la 30-35%, carbo pana in 40-45% si restul proteina. Eu asa am vazut ca imi merge cel mai bine.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
buretel
mesaj 31-10-2007, 06:12 PM
Mesaj #1390

Koala

CITAT(luchi @ 31-10-2007, 08:31 AM) *
Frigaruia o fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril.
In al doilea rand, Buretele nu stiu unde crezi tu ca fusai, da' fusai la Mangalia.
In al treilea rand, site-ul e asta:
http://www.calorie-count.com/, de la Ganesha citire. Iti faci cont, ai food log, analysis, alea-alea . A, si primesti si note laugh.gif

salut.gif Am notat reteta, pe primu' pui care apare in casa mea, il execut devil.gif
Multam si pt site wink1.gif

Aaa, pai acolo ma gandeam si eu ca fusasi, ce credeai? blum.gif
hug.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
luchi
mesaj 31-10-2007, 06:30 PM
Mesaj #1391

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Raportul pe azi:

-md
la fel ca cina de ieri: paine neagra, mozarella proaspata, rosie

-pranz
salau la gratar (file)195 gr cu legume (fasole verde+ 1 lingura porumb) 300gr

- cina
ciorba de vacuta cu multe legume + 1/4 minibagheta neagra
2 chiftele de pui cu 1 ardei

-gustari: 1 mar

Total: 909 cal (ce sa mai mananc?)

Fat - 19.0% (20 grams)
Protein - 30.8% (72 grams)
Carbohydrates - 50.2% (117 grams)

Imagine Imagine Imagine

p.s. incerc sa revin mai tarziu

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Nessie
mesaj 31-10-2007, 06:43 PM
Mesaj #1392

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Frumos! biggrin.gif Mai baga o felie de branza (mai grasuta blum.gif ) pe un cracker daca ai.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
buretel
mesaj 31-10-2007, 06:52 PM
Mesaj #1393

Koala

CITAT(luchi @ 31-10-2007, 06:30 PM) *

Deci da mad.gif Deci in timp ce mie mi se strepezesc dintii din cauza lu' grapefruitu' pe care il halesc acum, Lucu' isi face de cap pe aici cu poze de revista rolleyes.gif
Deci bai nene... doh.gif Arata asa de apetisant ce gatesti w00t.gif Vrei sa fii nevasta mea? lol.gif lol.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 31-10-2007, 06:53 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 31-10-2007, 07:01 PM
Mesaj #1394

Lama

Raspunsuri: 5.288
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut Mokut.Ce bine arata mincarea ta w00t.gif .Esti si tu o buna gospodina hug.gif .Sotul tau tot asa mininca? grin.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-30.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 61,8 kg
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Amazoana
mesaj 31-10-2007, 07:54 PM
Mesaj #1395

Hiena

Raspunsuri: 4.733
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(buretel @ 31-10-2007, 07:52 PM) *

CITAT(luchi @ 31-10-2007, 06:30 PM) *

Deci da mad.gif Deci in timp ce mie mi se strepezesc dintii din cauza lu' grapefruitu' pe care il halesc acum, Lucu' isi face de cap pe aici cu poze de revista rolleyes.gif
Deci bai nene... doh.gif Arata asa de apetisant ce gatesti w00t.gif Vrei sa fii nevasta mea? lol.gif lol.gif

Aaaaaaaaaaa, okkkk...vrei sa fiti mamele mele? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu ma intrebati unde am pus accentul wacko.gif tease.gif
+Quote Post

107 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 05:13 PM