![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
30-10-2007, 09:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.086 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. . Ioi, tu, ce le tine minte! Tre' sa am grija ce zic de-acu' incolo CITAT mai putin bananele. sad.gif Daca o tii asa o sa faci c.a.c.a inainte de Craciun.Bananele trebuie consumate cu moderatie , sau cel putin in batido (adicatelea se pune o banana cu un praf de vanilie in 200 ml de lapte si se mixeaza. Altfel ceai de crusin scrie pe [/i]matzele tale lol.gif Informatia de mai sus e eronata din punct de vedere obiectiv si stiintific. Bananele au 3 grame de fibra pe banana medie, si nu este demonstrat nici un efect constipator asociat cu ele. Combinatia banane + lactate, oricit de gustoasa ar fi ea este toal neindicata din cazua reactiilor dintre cele doua si cum afecteaza ele enzimele noastre, pe scurt (ca povestea e lunga), e la fel de buna pentru organism ca o... savarina cu extra frisca Fat - 20.6% (25 grams) Protein - 29.1% (78 grams) Carbohydrates - 50.3% (135 grams)[/color] Concluzie: Greu cu proteinele. Nu pot si pace sa mananc mai multa carne, branza, ciuperci..sau mai-stiu-eu-ce. Cred ca procentul ala de 50% nu-i de mine. A, si vad ca nici carbo nu e..pe-acolo. Da' trag linie la sfarsitul saptamanii si fac media aritmetica Eu nu vad ni'ca rau nici cu carbii tai, nici cu proteinele. N-ai nevoie de mai mult de 30% proteina, alea 80 g sint total de ajuns, mai ales in zile in care nu faci sport. Si carbii de 50% sint mai mult decit suficienti pentru slabit. Oricum media saptaminala e cea care conteaza, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme. Da' poftesc eu la brocoliu' tau, ca sint in sevraj de brocoli, n-am mai luat de muuuuuult. Te -------------------- |
| buretel |
30-10-2007, 10:47 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
pranz:
- 200 gr broccoli (pofteste cineva?) - 1 frigaruie de pui Deci io vreau sa stiu acum, indata cum executi tu frigaruia! Dar pas cu pas Si daaa, la broccoli ma bag si eu, cred ca eu, tu si Ganesha suntem singurele pe lumea asta care poftim la asa o treaba Asheea, in al doilea rand, sa-mi spui mintenas daca cumva ai fost acolo unde crez io, si de aia ai chiulit de la Pilates Gata, si acus te PS: Na, ca uitasem. Din ce lista iti iei tu informatiile nutritionale? Asaaa, in mare, ca sa stie si je. Acest mesaj a fost editat de buretel: 30-10-2007, 10:49 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
30-10-2007, 11:33 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany, sar'na, da' nu merit laude. Cum discutau Ganesha si Sexy la un moment dat, acord 5 minute in plus (maxim) aranjarii mancarurilor in farfurie. Las' ca am vazut ca tu te pricepi bine la gatit si aranjat (chestii serioase, nu mizilicuri ca subsemnata pranz: - 200 gr broccoli - 1 frigaruie de pui Ai dreptate cu alea 5 minute dar ...parca nu am chef in fiecare zi Ce ai pus pe frigaruia aia de pui ????????? Si daaa, la broccoli ma bag si eu, cred ca eu, tu si Ganesha suntem singurele pe lumea asta care poftim la asa o treaba Alooooooooo ????? Si eu la broccoli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| luchi |
31-10-2007, 08:31 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Eu nu vad ni'ca rau nici cu carbii tai, nici cu proteinele. N-ai nevoie de mai mult de 30% proteina, alea 80 g sint total de ajuns, mai ales in zile in care nu faci sport. Si carbii de 50% sint mai mult decit suficienti pentru slabit. Oricum media saptaminala e cea care conteaza, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme. Imi faceam probleme ca mi-am propus teluri putiin..nerealiste. Pentru Dany si Buretoasa: Frigaruiao fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril. In al doilea rand, Buretele nu stiu unde crezi tu ca fusai, da' fusai la Mangalia. Ca la 5.40 o sunat nenea ala zelosu' de la organizatia aia, si o trebuit sa plecam sa luam niste docomente. Azi sper sa fie intalnirea aia si sa se lamureasca tot. In al treilea rand, site-ul e asta: http://www.calorie-count.com/, de la Ganesha citire. Iti faci cont, ai food log, analysis, alea-alea . A, si primesti si note -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Amazoana |
31-10-2007, 10:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Sa-ti fie de bine cu noul avatar.
Deeeeeci, de azi ma pun pe numarat. Nu voi schimba nimic in alimentatia mea de pana acum, sunt curioasa cam cat am mancat, ma refer la puncte, in ultima vreme. Ambitie am, dar mai rarut se pare Anyway, te pup cu drag si o zi faina! |
| anca veselie |
31-10-2007, 10:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
body shapingul la sala mea este tot un fel de aerobic, dar se lucreaza si cu niste greutati de 1kg. mie imi place pt ca am nevoie si de ceva exercitii cu greutati din cand in cand. ia zii, la ce programe ai fost la sala pana acum? -------------------- |
| julyalina |
31-10-2007, 12:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
si io brocoli !
am luat vineri din supermarket 2 pachete cu piept de pui da' inca nu am apucat sa fac nik cu ele insa mi-ai dat idei -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| dany |
31-10-2007, 01:01 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pentru Dany si Buretoasa: Frigaruiao fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril. Stiu cum se fac frigaruile dar aveam impresia ca ai pus ceva alb peste ele ....Acum am vazut ca , de fapt , e carnea mai alba Hehehe , avatar nou ...a aparut si un ticker ( apropo , suntem cam pe la aceeasi greutate doar ca eu vreau sa ajung la 65 ....deocamdata )...Deci schimbari radicale pe aici Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 31-10-2007, 01:02 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Nessie |
31-10-2007, 01:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Apropo de procentele alea, tu tii dieta data de doctor sau ti-o faci tu? Vad ca mananci foarte slab. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
31-10-2007, 06:12 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Pentru Dany si Buretoasa: Frigaruia o fac asa: bucatele de chept de pui, ardei gras (asta cred ca era verde-galben) si ceapa. Presar sare sau ierburi, si le pun pe tigaia gril. In al doilea rand, Buretele nu stiu unde crezi tu ca fusai, da' fusai la Mangalia. In al treilea rand, site-ul e asta: http://www.calorie-count.com/, de la Ganesha citire. Iti faci cont, ai food log, analysis, alea-alea . A, si primesti si note Multam si pt site Aaa, pai acolo ma gandeam si eu ca fusasi, ce credeai? -------------------- |
| luchi |
31-10-2007, 06:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Raportul pe azi:
-md la fel ca cina de ieri: paine neagra, mozarella proaspata, rosie -pranz salau la gratar (file)195 gr cu legume (fasole verde+ 1 lingura porumb) 300gr - cina ciorba de vacuta cu multe legume + 1/4 minibagheta neagra 2 chiftele de pui cu 1 ardei -gustari: 1 mar Total: 909 cal (ce sa mai mananc?) Fat - 19.0% (20 grams) Protein - 30.8% (72 grams) Carbohydrates - 50.2% (117 grams) ![]() p.s. incerc sa revin mai tarziu -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
31-10-2007, 06:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Frumos!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
31-10-2007, 06:52 PM
|
Total: 909 cal (ce sa mai mananc?) Deci da Deci bai nene... Acest mesaj a fost editat de buretel: 31-10-2007, 06:53 PM -------------------- |
| aki |
31-10-2007, 07:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mokut.Ce bine arata mincarea ta
-------------------- |
| Amazoana |
31-10-2007, 07:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Total: 909 cal (ce sa mai mananc?) Deci da Deci bai nene... Aaaaaaaaaaa, okkkk...vrei sa fiti mamele mele? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 05:13 PM |