![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| danyhoney |
01-11-2007, 10:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.615 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
BAFTAAAAAAAAAAAAA MULTA , lucule !!! Te asteptam sa fii mai activa pe aici
-------------------- ![]() |
| luchi |
03-11-2007, 09:00 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Neatza, dragelor!
Am o febra musculara de abia pot cobori scarile (noroc cu liftul Ati scris ceva, am de citit, yupiii! Ieri am "stat" in jur de 1000 kcal, nu am calculat procente ca' am mancat in oras, si mi-a fost..lene E sambata..ce bine! Am si eu..week-end si tot imi vine sa lucrez Pup feteleee! -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
03-11-2007, 03:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Neatza, dragelor! Am o febra musculara de abia pot cobori scarile (noroc cu liftul Ati scris ceva, am de citit, yupiii! Ieri am "stat" in jur de 1000 kcal, nu am calculat procente ca' am mancat in oras, si mi-a fost..lene E sambata..ce bine! Am si eu..week-end si tot imi vine sa lucrez Pup feteleee! Noi asteptam in continuare sa dai raport, calculat sau nu...ca sa te tragem de coada!! -------------------- ![]() |
| luchi |
05-11-2007, 07:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Uf, reusii sa ajung si pe-acasa. Degeaba m-am bucurat ca e uichend, ca tot plin a fost, si am avut de lucru, si azi am fost toata ziua pe drumuri.
Sunt cu stomacul in piuneze, nu stiu ce am mancat de m-am dat peste cap (desi banuiesc), si drept urmare ma "doftoricesc" cu chestii usoare (mai ales caloric ca..asa s-a nimerit ). In uichend chestii subtiri de mancat: - gratar de pui + ciupe la gratar + sos (iaurt+usturoi) ![]() -Salata (frunze, fasole boabe rosie, ton, porumb) ![]() Si putin off-topic - o prajitura cu visine, da' o pun ca sa vedeti cum s-a nimerit bucatica asta: n-are fata de pisica? ![]() De maine inapoi la numarat, si la sala, si..sper sa nu mai intervina nimic . -------------------- Hate being fat
![]() |
| ganesha |
05-11-2007, 07:14 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.604 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Si putin off-topic - o prajitura cu visine, da' o pun ca sa vedeti cum s-a nimerit bucatica asta: n-are fata de pisica? Ba are -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Sexymom |
05-11-2007, 09:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.580 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Lucule lasa-te mama de proiectat si deschide un restaurant, ai atata talent in bucatarie ca nu merita irosit, pe bune.
Cand vad pozele tale innebunesc. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| julyalina |
06-11-2007, 08:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.222 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
06-11-2007, 08:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.848 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna Mokut.O zi frumoasa iti doresc
-------------------- |
| Amazoana |
06-11-2007, 10:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Lucule lasa-te mama de proiectat si deschide un restaurant, ai atata talent in bucatarie ca nu merita irosit, pe bune. Cand vad pozele tale innebunesc. In cazul acesta eu as fi clienta ei fidea Anca, ai o gasca de pupici de la mine!O zi frumoasa! Si daaaa, are fata de pisica pijitura. |
| Sexymom |
06-11-2007, 06:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.580 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
MUAHHHHHH si de la mine
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| buretel |
07-11-2007, 12:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Lucule, daca deschizi restaurant, pe mine stii unde ma angajezi, nu?
-------------------- |
| luchi |
07-11-2007, 05:41 PM
|
Sunt momente cand imi vine sa renunt. Azi a fost unul dintre ele. Ma duc la sala, si-mi vine sa ma intorc inapoi acasa. Sau sa pierd timpul aiurea pana se face ora de intors acasa, si nimeni sa nu stie ca am tras chiulul. Incerc sa tin pasul cu ceilalti si nu pot. Gafai ca o locomotiva dupa 10 minute de efort si-ncerc sa dau vina pe astm, dar stiu ca nu e asta. Cand fac fandari imi paraie oasele din toate incheieturile, si mi se face rusine de parca mi-ar ghiorai matele in timpul unui recital de muzica de camera.
Nu credeam ca mersul la sala poate fi deprimant. Ma deprim de fiecare data cand nu reusesc sa fac toate exercitiile. Cand ma uit in oglinda si vad de sub tricou, straturi-straturi, grasimea aia afurisita. Si-n momente ca astea ma gandesc cat costa o operatie de liposuctiune; ca trebuie sa fac ordine drastica in sifonier si sa nu-mi mai cumpar pantaloni care pocnesc pe mine in ideea ca "o sa slabesc eu", stiind ca asta nu se va intampla prea curand; ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine. Da' n-am mancat savarina dupa 2 ore de exercitii, si am intrat intr-un magazin sa probez o pereche de pantaloni -tot stramti, desi erau cel mai mare numar - si era cat pe ce sa-i cumpar, dar imi erau scurti. In schimb, mi-am luat o rochie/sarafan sac, si m-am hotarat sa umblu in fusta ca sa maschez faldurile inestetice. Si ma gandesc sa ma duc maine iar la sala, desi stiu ca ma voi simti la fel de mizerabil dupa primele 10 minute. -------------------- Hate being fat
![]() |
| axe10 |
07-11-2007, 05:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Lucule mama...nu pot sa-ti zic decat sa ai minte multa ca sa depasesti pasa proasta. Nu cumva s-a adaugat ceva care sa te faca sa simti asa?..vreo problemutza la servici, vreun ghiont de la vreun "prieten"?...ca prea esti depresata.
Zi merci ca te duci acolo....eu nici macar atat...mi le admir(suncile) in oglinda din dormitor ca l-a pus dracu pe barbat sa aleaga sifonier cu oglinda. Cand ma scol 'in capul oaselor" dimineata in we (noroc ca e intuneric cand plec la servici in timpul saptamanii) si ma admir....ma ingrozesc de burta asta nenorocita de care nu scap pt ca nu fac abdomene... Bine ca nu ai bagat savarine de suparare... Am vazut eu oare vreo poza cu tine? Daca nu astept sa vad faldurile de grasime si sa te "comentez"... -------------------- ![]() |
| Nessie |
07-11-2007, 06:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.815 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mai gandeste-te ca te duci la sala sa socializezi, nu sa slabesti. Asa vine ca bonus. Cu alimentatia cum merge? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
07-11-2007, 06:46 PM
|
Fetele dragutele, multumesc ca mi-ati spus of-urile voastre.
M-am gandit dupa ce am scris postul ala ca mai sunt persoane care trec prin asta. Cu alimentatia..e binisor, fara execese si doar mici "scapari" uneori azi: - md: cafea + briosa (in oras) -pranz: orez cu ardei si ciupe + gratar de pui -cina: 2 ficatei cu salata boeuf (mi-am facut pofta, dany e de vina Axe, tot am zis ca o sa pun poze...Imbracata sunt ok, pana la solduri, dupa aia -e prapad. Si n-am colegi sa ma supere, si nici prieteni care sa ma inghionteasca..din pacate (nu pe aproape). Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! -------------------- Hate being fat
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 28-08-2008 - 03:31 AM |