left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 94 95 96 97 98 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 07-11-2007, 06:52 PM
Mesaj #1426

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

CITAT(luchi @ 07-11-2007, 06:46 PM) *
Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! laugh.gif
Si eu, clar. laugh.gif Daca se baga cineva in seama cu mine, cred ca ori vrea sa ma agate, ori sa ma prosteasca (adica tot aia tease.gif ).
Eu cred ca responsabil pentru treaba asta e calculatorul, dar nu ma pot rupe de el. unsure.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 07-11-2007, 08:30 PM
Mesaj #1427

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Axe, tot am zis ca o sa pun poze...Imbracata sunt ok, pana la solduri, dupa aia -e prapad. Si n-am colegi sa ma supere, si nici prieteni care sa ma inghionteasca..din pacate (nu pe aproape).
Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! laugh.gif

Eu ziceam sa nu fie vreo ALTA problema legata de depresie...un prieten care te "inghionteste" e bun ca te tine "treaza" la minte!!!

Adica esti stilul amfora....da...ce sa zic...se intampla si la altii....eu doar sunt mare! Ca sunt si lunga!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Amazoana
mesaj 08-11-2007, 10:31 AM
Mesaj #1428

Hiena

Raspunsuri: 4.733
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(luchi @ 07-11-2007, 06:41 PM) *

Sunt momente cand imi vine sa renunt. Azi a fost unul dintre ele. Ma duc la sala, si-mi vine sa ma intorc inapoi acasa. Sau sa pierd timpul aiurea pana se face ora de intors acasa, si nimeni sa nu stie ca am tras chiulul. Incerc sa tin pasul cu ceilalti si nu pot. Gafai ca o locomotiva dupa 10 minute de efort si-ncerc sa dau vina pe astm, dar stiu ca nu e asta. Cand fac fandari imi paraie oasele din toate incheieturile, si mi se face rusine de parca mi-ar ghiorai matele in timpul unui recital de muzica de camera.
Nu credeam ca mersul la sala poate fi deprimant. Ma deprim de fiecare data cand nu reusesc sa fac toate exercitiile. Cand ma uit in oglinda si vad de sub tricou, straturi-straturi, grasimea aia afurisita. Si-n momente ca astea ma gandesc cat costa o operatie de liposuctiune; ca trebuie sa fac ordine drastica in sifonier si sa nu-mi mai cumpar pantaloni care pocnesc pe mine in ideea ca "o sa slabesc eu", stiind ca asta nu se va intampla prea curand; ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine.

Da' n-am mancat savarina dupa 2 ore de exercitii, si am intrat intr-un magazin sa probez o pereche de pantaloni -tot stramti, desi erau cel mai mare numar - si era cat pe ce sa-i cumpar, dar imi erau scurti. In schimb, mi-am luat o rochie/sarafan sac, si m-am hotarat sa umblu in fusta ca sa maschez faldurile inestetice. Si ma gandesc sa ma duc maine iar la sala, desi stiu ca ma voi simti la fel de mizerabil dupa primele 10 minute.

Ne, ne, ne, neeeeee. Nu ma supara! mad.gif Arati super si printr-un cotlon al mintii, sti asta. Ahhh, las ca te prind eu azi si te ciufulesc.
Si cum adica te deprimeaza sala?Tu care erai atat de incantata? Sa nu aud. mad.gif Stii care e pb ta? Nu ai cu cine sa te duci la sala. Daca as reusi sa merg cu tine, am rade amandoua de oasele care trosnesc (sa ma vezi pe mine tease.gif ma dor genunchii si pocnesc cand cobor 3 trepte )).gif ) am face haz de necaz de fiecare gafaiala....

Cat despre fuste, draga mea....intelegi de ce ma preumblu eu numai asa????? )).gif )).gif )).gif

Hai, hai, capul sus, arata-mi ca esti fata puternica pe care o stiu eu! pupic.gif
+Quote Post
buretel
mesaj 08-11-2007, 10:32 AM
Mesaj #1429

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(luchi @ 07-11-2007, 05:41 PM) *
ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine.

Axe, tot am zis ca o sa pun poze...Imbracata sunt ok, pana la solduri, dupa aia -e prapad. Si n-am colegi sa ma supere, si nici prieteni care sa ma inghionteasca..din pacate (nu pe aproape).

Lucule drag, te astept... hug.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
anca veselie
mesaj 08-11-2007, 10:38 AM
Mesaj #1430

Lama

Raspunsuri: 5.347
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

scumpa mea pupic.gif pupic.gif pupic.gif in timp o sa-ti iasa si exercitiile si o sa ai zile mai bune cand o sa-ti iasa poate choar toate exercitiile si zile mai proaste cand o sa-ti iasa doar jumatate pupic.gif dar cand o sa vezi ca incepi sa te misti macar putiin mai bine si ca o sa se mai intareasca o bucata de fund si o bucata de burtica, chiar daca mai simti grasimica pe ele tot o sa fii mai fericita! si crede-ma ca se intaresc! pupic.gif sa stii ca si mie imi pocnesc oasele, e materialul prost, ce sa-i faci )).gif
incearca sa nu te mai concentrezi pe faptul ca nu tii pasul, fa exercitiile mai incet si in ritmul tau, ca doar nu esti la ansamblul de dans pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 08-11-2007, 10:59 AM
Mesaj #1431

Yeti

Raspunsuri: 10.298
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(luchi @ 07-11-2007, 05:46 PM) *

M-am gandit dupa ce am scris postul ala ca mai sunt persoane care trec prin asta. floare.gif

-cina: 2 ficatei cu salata boeuf (mi-am facut pofta, dany e de vina laugh.gif )

Deci ai gasit pe cine sa dai vina pentru salata aia hug.gif

Hmmmm , cat de bine ma recunosc in ce scrii tu ......

Capul sus , totul va fii bine ! give_rose.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 08-11-2007, 04:23 PM
Mesaj #1432

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(axe10 @ 07-11-2007, 08:30 PM) *

Adica esti stilul amfora....da...ce sa zic...se intampla si la altii....eu doar sunt mare! Ca sunt si lunga!

Si eu sunt lunga! De obicei sunt cea mai inalta pe la sala si ma simt ca un cocostarc lol.gif

CITAT(dulcikatty @ 08-11-2007, 10:31 AM) *

Si cum adica te deprimeaza sala?Tu care erai atat de incantata? Sa nu aud. mad.gif Stii care e pb ta? Nu ai cu cine sa te duci la sala.

Oof, Mada draga..Imi place sa merg singura la sala, stiu ca suna ciudat. Intotdeauna am fost singura si niciodata nu m-a deranjat. Si imi place sa merg, doar ca unul din lucrurile care nu-mi mai plac este ca nu reusesc sa lucrez asa cum vreau, din diverse motive. Si cand ma gandesc ca inainte zburam... floare.gif

CITAT(anca veselie @ 08-11-2007, 10:38 AM) *

cand o sa vezi ca incepi sa te misti macar putiin mai bine si ca o sa se mai intareasca o bucata de fund si o bucata de burtica, chiar daca mai simti grasimica pe ele tot o sa fii mai fericita! si crede-ma ca se intaresc! pupic.gif sa stii ca si mie imi pocnesc oasele, e materialul prost, ce sa-i faci )).gif

Ancule..nu stiu daca am spus vreodata, am in spate ceva ani de mers regulat la sala (pe vremea aia faceam aerobic, ca asta era oferta, nu se auzise de pilates); ceea ce ma da peste cap este ca din cauza unor probleme de sanatate mi-am pierdut conditia fizica, plus ca sunt exercitii pe care nu le mai pot face (cand eram pe idieta, la un moment dat, faceam fizioterapie, gimnastica de recuperare si purtam "ham de memorie" - un fel de corset pentru coloana, pe care il mai am si astazi da' il port mai rar blushing.gif ). Parca nu mai am rabdare si vreau sa fie totul ca inainte, si..mi-e ciuda pe mine ca n-am avut grija. pupic.gif pwntru tot

CITAT(danyhoney @ 08-11-2007, 10:59 AM) *

Deci ai gasit pe cine sa dai vina pentru salata aia hug.gif

Hmmmm , cat de bine ma recunosc in ce scrii tu ......

Capul sus , totul va fii bine ! give_rose.gif

pupic.gif Multumesc, Dany!

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
luchi
mesaj 09-11-2007, 03:49 PM
Mesaj #1433

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Buna ziuaaaa!

Azi e mai bine, cred ca mise trage de la un martini baut aseara cu cineva grin.gif nu spui cine, persoana importanta laugh.gif

Fusei la sala, la pilates, si m-am simtit bine . Incepe sa fie ca in vremurile bune, parca incepe sa se consolideze increderea in mine blushing.gif . In drum spre casa m-am oprit sa-mi cumpar morcovi, fulgi din grau germinat, pintrinjal laugh.gif si floricele de toamna -tufanele mov si galbene.

Fug sa fac dus, sa mananc - carne, lapte, branza, oo laugh.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Nessie
mesaj 09-11-2007, 04:00 PM
Mesaj #1434

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(luchi @ 09-11-2007, 03:49 PM) *
Ce ne da gaina noua. lol.gif

Nu m-am putut abtine, scuze. pupic.gif

Ma bucur ca merge mai bine la pilates! Ne spui si ce mananca oita azi? blum.gif

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 09-11-2007, 04:06 PM
Mesaj #1435

Hiena

Eu am nervuleti. iar. No reason. Am chef de plimbat. Of.
Ma bucur pt tine. Inteleg ca ti-a venit sotul?
+Quote Post
buretel
mesaj 09-11-2007, 05:03 PM
Mesaj #1436

Koala

Raspunsuri: 2.694
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Astea-s d'alea dacice? Viezure, varza etc? lol.gif Scuze, nici eu nu m-am putut abtine pupic.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
axe10
mesaj 09-11-2007, 05:19 PM
Mesaj #1437

Taz

Buna ziuaaaa!

Azi e mai bine, cred ca mise trage de la un martini baut aseara cu cineva grin.gif nu spui cine, persoana importanta laugh.gif

Fusei la sala, la pilates, si m-am simtit bine . Incepe sa fie ca in vremurile bune, parca incepe sa se consolideze increderea in mine blushing.gif . In drum spre casa m-am oprit sa-mi cumpar morcovi, fulgi din grau germinat, pintrinjal laugh.gif si floricele de toamna -tufanele mov si galbene.

Trimite si mie niste buruieni din alea daca ai galbene ca trebe sa aducem la gradinita luni....tema-galben, flori galbene.....deci am un drum de facut la piata daca nu ma salvezi.

Te dadusi la alcoale si gata ti-ai revenit....pai sa-i zicem si Ancai ca poate-i trece....sau te dadusi la persoana si ti-ai revenit....bis cu Anca!

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 09-11-2007, 05:28 PM
Mesaj #1438

Lama

Raspunsuri: 5.347
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

lavina, am dat si eu aseara c-un vin si nica )).gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
axe10
mesaj 09-11-2007, 06:06 PM
Mesaj #1439

Taz

CITAT(anca veselie @ 09-11-2007, 05:28 PM) *

Ia exemplu si da cu martinica...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 09-11-2007, 06:39 PM
Mesaj #1440

Hiena

CITAT(anca veselie @ 09-11-2007, 07:28 PM) *

)).gif )).gif )).gif )).gif Mai baga unul! wink1.gif
+Quote Post

107 Pagini V « < 94 95 96 97 98 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:43 PM