![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
07-11-2007, 06:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! Si eu, clar. Eu cred ca responsabil pentru treaba asta e calculatorul, dar nu ma pot rupe de el. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
07-11-2007, 08:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, tot am zis ca o sa pun poze...Imbracata sunt ok, pana la solduri, dupa aia -e prapad. Si n-am colegi sa ma supere, si nici prieteni care sa ma inghionteasca..din pacate (nu pe aproape). Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! Eu ziceam sa nu fie vreo ALTA problema legata de depresie...un prieten care te "inghionteste" e bun ca te tine "treaza" la minte!!! Adica esti stilul amfora....da...ce sa zic...se intampla si la altii....eu doar sunt mare! Ca sunt si lunga! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
08-11-2007, 10:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Sunt momente cand imi vine sa renunt. Azi a fost unul dintre ele. Ma duc la sala, si-mi vine sa ma intorc inapoi acasa. Sau sa pierd timpul aiurea pana se face ora de intors acasa, si nimeni sa nu stie ca am tras chiulul. Incerc sa tin pasul cu ceilalti si nu pot. Gafai ca o locomotiva dupa 10 minute de efort si-ncerc sa dau vina pe astm, dar stiu ca nu e asta. Cand fac fandari imi paraie oasele din toate incheieturile, si mi se face rusine de parca mi-ar ghiorai matele in timpul unui recital de muzica de camera. Nu credeam ca mersul la sala poate fi deprimant. Ma deprim de fiecare data cand nu reusesc sa fac toate exercitiile. Cand ma uit in oglinda si vad de sub tricou, straturi-straturi, grasimea aia afurisita. Si-n momente ca astea ma gandesc cat costa o operatie de liposuctiune; ca trebuie sa fac ordine drastica in sifonier si sa nu-mi mai cumpar pantaloni care pocnesc pe mine in ideea ca "o sa slabesc eu", stiind ca asta nu se va intampla prea curand; ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine. Da' n-am mancat savarina dupa 2 ore de exercitii, si am intrat intr-un magazin sa probez o pereche de pantaloni -tot stramti, desi erau cel mai mare numar - si era cat pe ce sa-i cumpar, dar imi erau scurti. In schimb, mi-am luat o rochie/sarafan sac, si m-am hotarat sa umblu in fusta ca sa maschez faldurile inestetice. Si ma gandesc sa ma duc maine iar la sala, desi stiu ca ma voi simti la fel de mizerabil dupa primele 10 minute. Ne, ne, ne, neeeeee. Nu ma supara! Si cum adica te deprimeaza sala?Tu care erai atat de incantata? Sa nu aud. Cat despre fuste, draga mea....intelegi de ce ma preumblu eu numai asa????? Hai, hai, capul sus, arata-mi ca esti fata puternica pe care o stiu eu! |
| buretel |
08-11-2007, 10:32 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
ca nu conteaza daca voi manca o savarina dupa asta, ca oricum nu voi reusi sa slabesc niciodata; ca nu are rost sa mai vin la sala, pentru ca nu voi reusi niciodata sa schimb ceva la mine. Axe, tot am zis ca o sa pun poze...Imbracata sunt ok, pana la solduri, dupa aia -e prapad. Si n-am colegi sa ma supere, si nici prieteni care sa ma inghionteasca..din pacate (nu pe aproape). Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! Lucule drag, te astept... -------------------- |
| anca veselie |
08-11-2007, 10:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
scumpa mea
incearca sa nu te mai concentrezi pe faptul ca nu tii pasul, fa exercitiile mai incet si in ritmul tau, ca doar nu esti la ansamblul de dans -------------------- |
| dany |
08-11-2007, 10:59 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
M-am gandit dupa ce am scris postul ala ca mai sunt persoane care trec prin asta. -cina: 2 ficatei cu salata boeuf (mi-am facut pofta, dany e de vina Nessie, mi se pare ca pe masura ce ma babesc imi e tot mai greu sa socializez . M-am salbaticit, clar! Deci ai gasit pe cine sa dai vina pentru salata aia Hmmmm , cat de bine ma recunosc in ce scrii tu ...... Capul sus , totul va fii bine ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| luchi |
08-11-2007, 04:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Adica esti stilul amfora....da...ce sa zic...se intampla si la altii....eu doar sunt mare! Ca sunt si lunga! Si eu sunt lunga! De obicei sunt cea mai inalta pe la sala si ma simt ca un cocostarc Si cum adica te deprimeaza sala?Tu care erai atat de incantata? Sa nu aud. Oof, Mada draga..Imi place sa merg singura la sala, stiu ca suna ciudat. Intotdeauna am fost singura si niciodata nu m-a deranjat. Si imi place sa merg, doar ca unul din lucrurile care nu-mi mai plac este ca nu reusesc sa lucrez asa cum vreau, din diverse motive. Si cand ma gandesc ca inainte zburam... cand o sa vezi ca incepi sa te misti macar putiin mai bine si ca o sa se mai intareasca o bucata de fund si o bucata de burtica, chiar daca mai simti grasimica pe ele tot o sa fii mai fericita! si crede-ma ca se intaresc! Ancule..nu stiu daca am spus vreodata, am in spate ceva ani de mers regulat la sala (pe vremea aia faceam aerobic, ca asta era oferta, nu se auzise de pilates); ceea ce ma da peste cap este ca din cauza unor probleme de sanatate mi-am pierdut conditia fizica, plus ca sunt exercitii pe care nu le mai pot face (cand eram pe idieta, la un moment dat, faceam fizioterapie, gimnastica de recuperare si purtam "ham de memorie" - un fel de corset pentru coloana, pe care il mai am si astazi da' il port mai rar Deci ai gasit pe cine sa dai vina pentru salata aia Hmmmm , cat de bine ma recunosc in ce scrii tu ...... Capul sus , totul va fii bine ! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| luchi |
09-11-2007, 03:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna ziuaaaa!
Azi e mai bine, cred ca mise trage de la un martini baut aseara cu cineva Fusei la sala, la pilates, si m-am simtit bine . Incepe sa fie ca in vremurile bune, parca incepe sa se consolideze increderea in mine Fug sa fac dus, sa mananc - carne, lapte, branza, oo -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
09-11-2007, 04:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Fug sa fac dus, sa mananc - carne, lapte, branza, oo Ce ne da gaina noua. Nu m-am putut abtine, scuze. Ma bucur ca merge mai bine la pilates! Ne spui si ce mananca oita azi? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
09-11-2007, 04:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Eu am nervuleti. iar. No reason. Am chef de plimbat. Of.
Ma bucur pt tine. Inteleg ca ti-a venit sotul? |
| buretel |
09-11-2007, 05:03 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Fug sa fac dus, sa mananc - carne, lapte, branza, oo Astea-s d'alea dacice? Viezure, varza etc? -------------------- |
| axe10 |
09-11-2007, 05:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna ziuaaaa! Azi e mai bine, cred ca mise trage de la un martini baut aseara cu cineva Fusei la sala, la pilates, si m-am simtit bine . Incepe sa fie ca in vremurile bune, parca incepe sa se consolideze increderea in mine Fug sa fac dus, sa mananc - carne, lapte, branza, oo Trimite si mie niste buruieni din alea daca ai galbene ca trebe sa aducem la gradinita luni....tema-galben, flori galbene.....deci am un drum de facut la piata daca nu ma salvezi. Te dadusi la alcoale si gata ti-ai revenit....pai sa-i zicem si Ancai ca poate-i trece....sau te dadusi la persoana si ti-ai revenit....bis cu Anca! -------------------- ![]() |
| anca veselie |
09-11-2007, 05:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
lavina, am dat si eu aseara c-un vin si nica
-------------------- |
| axe10 |
09-11-2007, 06:06 PM
|
lavina, am dat si eu aseara c-un vin si nica Ia exemplu si da cu martinica... -------------------- ![]() |
| Amazoana |
09-11-2007, 06:39 PM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:43 PM |