left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 95 96 97 98 99 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
stardust
mesaj 10-11-2007, 01:28 PM
Mesaj #1441

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

pupic.gif Stiu ca esti de-a mea si vrei ca totul sa revina la normal dintr-o data dar din pacate nu se poate (cica s-au facut studii sa demonstreze asta )).gif ). Stii bine ca ma regasesc in ce scrii, doar esti doar cu vreo 9 zile dupa mine nascuta, asa ca stiu ce-ti zboara prin capsor. biggrin.gif

Eu zic ca e important ca vrei sa progresezi. Asta e chiar mai important decat daca reusesti sau nu (cel putin momentan) smile.gif Cred ca deja e un pas imeeeeeeeeeens ca nu ai renuntat dupa ce ai vazut ca nu a iesit asa cum ai fi vrut tu! Eu niciodata nu am mers la sala destul ca sa vad rezultate dar din auzite stiu ca vor aparea curand si rezultatele si va creste si motivatia si alte cele (nu fundul )).gif )

--------------------

Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 10-11-2007, 01:46 PM
Mesaj #1442

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.609
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

CITAT(luchi @ 09-11-2007, 05:49 PM) *

Fug sa fac dus, sa mananc - carne, lapte, branza, oo laugh.gif

Oua moale sau fierte tari? lol.gif

Sti ce am descoperit Lucule????
daca nu mai fac o obsesie in slabit, regim , sport, imi e mult mai bine, sunt mai relaxata, mananc mai putin, ma misc mai mult, ma simt bine in pielea mea. Totul pleaca de la cerebel.Incearca sa te detasezi de cele 2 straturi de grasime, sa te accepti asa cum este, sa mergi pe drumul bun, sa faci sport, dar nu te mai gandii ca esti grasa, ca nu esti. La cat esti tu de cocostarca nu se cunoaste.
Eu de cand am inceput munca ( 2 sapt.numai), am pierdut 2 kg, si am mancat toate tampeniile posibile -inclusiv 1 ciocolata mare pe zi, am baut bere .

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 10-11-2007, 05:22 PM
Mesaj #1443

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buey Luchi...cat esti ma de "imensa"?...ca deja sunt derutata.....adica vad eu ca ai 70 de kile....dar eu am 76 la 177cm....si ma vad f bine...daca ajung la 70 ma dau de-a berbeleacul de fericire....

Acest mesaj a fost editat de axe10: 10-11-2007, 05:23 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 10-11-2007, 06:04 PM
Mesaj #1444

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 05:22 PM) *

Buey Luchi...cat esti ma de "imensa"?...ca deja sunt derutata.....adica vad eu ca ai 70 de kile....dar eu am 76 la 177cm....si ma vad f bine...daca ajung la 70 ma dau de-a berbeleacul de fericire....

Nici vorba, Luchi e o slaba si o frumoasa hug.gif Doar ca nu ii functioneaza corect oglinzile din casa )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 10-11-2007, 07:52 PM
Mesaj #1445

Taz

CITAT(buretel @ 10-11-2007, 06:04 PM) *

CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 05:22 PM) *

Nici vorba, Luchi e o slaba si o frumoasa hug.gif Doar ca nu ii functioneaza corect oglinzile din casa )).gif

Sa nu fie mai grav si sa nu-i functioneze centru admirarii de sine....

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 10-11-2007, 08:25 PM
Mesaj #1446

Marmota

Raspunsuri: 1.454
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Sorana, tare ma bucur sa te vad.Mi-ai lipsit. wub.gif

Sexy, ce bine ar fi..Dar eu ma cunosc, si fara disciplina nu-mi iese

CITAT
Buey Luchi...cat esti ma de "imensa"?...ca deja sunt derutata.....adica vad eu ca ai 70 de kile....dar eu am 76 la 177cm....si ma vad f bine.....

Am 174-175. Si cred ca e foarte important cum sunt distribuite aceste kilograme. La mine se depun in jurul taliei, pe solduri. Picioarele sunt ok, chiar nesperat de bine (in general). Ansamblul lasa de dorit. laugh.gif

CITAT

Mai..fiecare cu ale lui blum.gif Recunosc ca poate imaginea pe care o am despre mine poate e putin deformata. Dar zau, per total nu e bine.

CITAT
Sa nu fie mai grav si sa nu-i functioneze centru admirarii de sine....

Asta cu admirarea de sine e cu dus-intors. Daca ar fi sa ma bazez pe spusele unora -cum ca arat bine - si as purta haine stramte, scurte, mulate, decupate - nu cred ca ar fi ok. Prefer sa admir la mine alte lucruri - legate de intelect, de lucruri pe care le-am realizat-, si apoi cele legate de aspectul fizic. Da, mi-ar placea sa ma mandresc cu un corp bine lucrat, dar cred ca si in acel caz as fi mandra pentru ca am fost capabila sa ajung acolo
floare.gif

Acest mesaj a fost editat de luchi: 10-11-2007, 08:26 PM

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 10-11-2007, 09:54 PM
Mesaj #1447

Taz

Sorry...te-am facut sa fii prea serioasa si....parca suna a dojana....

Parerea mea este ca admiratia de sine nu inseamna sa fii vreo narcisista...dar nici sa te uiti in oglinda in fiece zi si sa zici...sunt groaznica!

Crezi ca la mine se depun in alte parti...poate mai rau- se pun si pe brate...
La picioare stau f bine Doamne ajuta!

Hai ca nu stiu unde esti "grasa"...astept dovada pe mail daca nu te incumeti aici...promit ca dau adresa, nr tel fix, CNP, seria si nr de buletin...ca auzisem ca asa se impart pozele prin zona! lol.gif ...si copie dupa cartea de munca...conform cu originalul... grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 10-11-2007, 11:32 PM
Mesaj #1448

Nevastuica

Raspunsuri: 894
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

:* Luchi, poze din alea frumoase in inspiracioase nu mai ai?

Tu cum faci carnitza de vita ca sa nu devina talpa de pantof?
+Quote Post
stardust
mesaj 11-11-2007, 02:27 PM
Mesaj #1449

Ciocanitoare

Dar pitici primiti in club? La ultima masuratoare (la Ikea, deci poate nu dintre cele mai profi )).gif ) am avut 162. Intru la apa bine de tot )).gif

Luchi, cum sta treaba cu hamul ala? Foloseste la ceva? Care-i tehnica? Ca fie vorba-ntre noi, nici eu nu stau prea dreapta. Dreapta stau cand imi amintesc iar cum cu memoria stau cam prost...

Eu de imaginea exterioara a Lucului nu zic nimic. In realitate din pacate inca n-am vazut-o (sper sa remediez cat de curand situatia) dar in poze pe mine m-a topit cand am vazut-o. Trebuie sa adaug ca o iubesc la maxim, deci poate ca imaginea mea e cam distorsionata smile.gif

Ah, si inca o chestiune. Lucu', sa stii ca am facut un test (bizar, ce-i drept) si-am avut de ales cu cine as vrea eu sa merg intr-o vacanta relaxanta si...si... esti pe listaaa! Na, c-am zis-o si pe asta! pupic.gif

Pupici si o duminica faina, faina ca tine! give_rose.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 11-11-2007, 02:51 PM
Mesaj #1450

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Sunt de acord cu Lavinia. Eu am 1,76-77 si momentan 72 de kile. Si desi aveam momente de disperare, zau daca ma mai vad urata sau grasa. Si slava Sfantului, am celulita cred ca gradul IV (cel mai grav, ca e f f vizibila), am doua perne de toata frumusetea pe solduri si fundul f rotund. asa si? per ansamblu sunt ok, daca stiu sa ma pun in valoare (nu mulaciuni, scurteli, samd) arat chiar bine, sotul ma iubeste, pe cuvant daca nu am probleme mai importante decat sa ma uit in oglinda si sa imi distorsionez imaginea. Simte-te bine cu tine ca nu ai motive sa gandesti altfel! Pup fata pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 12-11-2007, 10:14 AM
Mesaj #1451

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Neata scumpi pupic.gif
Ce faci?
Sa ai o saptamana faina!
+Quote Post
May
mesaj 12-11-2007, 12:26 PM
Mesaj #1452

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

O saptamana frumoasa si linistita iti doresc. Beeeeeee, am zis! pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
stardust
mesaj 12-11-2007, 12:29 PM
Mesaj #1453

Ciocanitoare

Unde-i? wacko.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
stardust
mesaj 12-11-2007, 02:27 PM
Mesaj #1454

Ciocanitoare

Pentru tine give_rose.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
luchi
mesaj 12-11-2007, 06:05 PM
Mesaj #1455

Marmota

Raspunsuri: 1.454
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Axe, nu m-ai facut, io chiar is fomeie serioasa lol.gif ..zic io blum.gif. AM tot zis ca pun poze -de fapt, m-am si pozat pentru a urmari evolutia la sala dar..parca astept niste rezultate ca sa pot compara. floare.gif

Dumbo, friptura de vita...hmm..Nu stiu daca e vreun secret, doar ca atunci cand fac -mai rar -aleg carne de manzat, o tai felii foarte subtiri, o bat bine si o fac pe gratar, in sange.

Sorana, hamul ala e ca..un corset. Are partea din spate intarita, si doua randuri de..bretele elastice -o pereche se prin in fata, si alta se petrec peste umeri, sub brat si se leaga iar in fata wacko.gif Greu de explicat. Ideea e ca nu iti da voie sa te cocosezi..si doare rau. Aaaa, cred ca il poti intreba pe tatal tau wink1.gif.
Cu vazutul..si eu vreau taaare mult sa ne intalnim. De sarbatori vei fi la ai tai? laugh.gif Ca s-ar putea sa ajung in zona.
Iar cu ultima parte blushing.gif ..multumesc.

Aaaa, shnapi shnapi..ce draguta e melodia lol.gif

Pisik, ma bucur mult sa te vad impacata cu tine pupic.gif Sincer, am o singura oglinda acasa, nu foarte mare (adica nu ma vad in intregime) si ma uit rar in ea lol.gif . Acum cel mai mult imi doresc sa fiu..fit. pupic.gif

Dulci si May, pupici!

De astazi am rvenit la dieta data de nutritionist; am calculat cateva meniuri, si am concluzionat ca procentele de nutrienti se impart cam asa: 45-50% proteine, 30% lipide, 25-30% carb. Cu caloriile nu sunt multumita, pentru ca se invart in jur de 900-1000, dar voi mai adauga cate ceva in plus fata de meniurile stabilite (niste branza slaba, seminte de in, alune de padure crude inainte de antrenament..de-astea).

Astazi:
-md: 2 felii paine neagra + 50 gr branza de vaci degresata

-pranz: salata cruditati (morcov, varza, marar)+ 1lgt ulei masline+ 120 gr ton in apa

- inainte de sala: 20gr alune de padure, crude

-dupa sala: 1 iaurt (175gr) iaurt slab cu 1 lg seminte in

-cina: branza de vaci (100gr) cu 2 linguri mamaliga.

Imagine

Pup fetele!

Acest mesaj a fost editat de luchi: 12-11-2007, 06:06 PM

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post

107 Pagini V « < 95 96 97 98 99 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 07:29 AM