![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
17-10-2006, 08:34 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
salut luchi, hai ca o sa trec si eu mai des pe aici, imi place stilul tau mistocar si mucalit in acelasi timp. eu m-am apucat de azi de numarat, poate-poate ajung Kate Moss Himere, uelcom! Sa stii ca nu sunt mistocara (tare), tinta principala a mistocarelii e propria persoana Te mai astept pe aici, ai grija cand ajungi Kate Moss, sa te tii departe de chestiile albe, prafoase (si nu ma refer la faina pies: sotul meu e galatean -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| luchi |
17-10-2006, 08:48 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Paula, din mesajul tau am inteles urmatoarele:
1.- titlul nu e bun. Aici, recunosc, am fost total lipsita de inspiratie, sper sa ma ierte fanii 2.- vrei sa trag eu la sala si sa tin regim, si sa slabesti tu. Problema: daca o joarda pleaca din gara C spre gara TM, la ce moment si cu ce viteza va intalni joarda posteriorul unei persoane din S care asteapta in gara din TM trenul de C? 3.- ziua cu soare, de luni, de maine, care maine nu mai vine. E foarte logic ce zici tu, vine iarna, bine-mi pare, frig avem in oscioare. 4.- scuzele tale scuza scopul, scopul fiind care? Suferi de dor de scop? Atunci reciteste punctul 2 de pe ordinea de zi. Pi.es. Punctul doi este valabil si pentru posteriorul unei persoane din S, alt S decat cel de sus, care ar putea astepta impreuna cu cealalta persoana din S trenul de C in gara din Tm -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
17-10-2006, 08:49 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.072 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
abia astept barfe, smenuri, susanele o dimineata plina de voie buna sa avem! ps->io nu-mi urnesc nici kg-ele, nici inaltimile spre diete, din motiv de lene si comoditate. dara mai trag cu un ochi -------------------- |
| luchi |
17-10-2006, 08:53 AM
|
ps->io nu-mi urnesc nici kg-ele, nici inaltimile spre diete, din motiv de lene si comoditate. dara mai trag cu un ochi Ok, am inteles, in sfarsit! Ma delegati pe mine purtatorul vostru de cuvant, ma aruncati singura, in lupta nemiloasa cu kilele in plus! Ei bine, nu, n-am sa renunt, ma avant in lupta (nu, nu cu pieptul dezvelit, ca racesc la plamani Acest mesaj a fost editat de luchi: 17-10-2006, 08:54 AM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| bpaula |
17-10-2006, 08:56 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 374 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
1. la punctul unul nu s-a inteles bine, era vorba ca finaly ai dat drumul la jurnal, n-am eu treaba cu titlul lui
2. aici s-a inteles bine, cam asa as vrea sa tragi tu si eu sa mananc cioco si sa slabesc. acum problema asta nu prea are rezolvare, ca nu sunt prea fricoasa, asa ca in mintea mea joarda aia nu mai ajunge la Tm 3. si azi e o zi cu soare, si daca ne gandim bine azi e mainele de ieri 4. tot recitesc punctul 2 dar m-am blocat in circuit infinit, nu ajung sa intalnesc scopul, cred ca nu am pus bine conditia de iesire din repeat PS daca tot ai inteles bine ce am vrut sa zic la punctul 2 chiar nu ma ajuti? -------------------- |
| Karin |
17-10-2006, 08:56 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Era sa ma inec cu cartofu' ala fara gust, fiert in apa chiara la cuptor! Noroc cu ficatul de porc, ca a mai alunecat pe gat! Si cu castravetii de la mama! -------------------- ![]() |
| MIRRRUNA |
17-10-2006, 09:02 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Hopa popa penelopaaaaaaa
Cam tarziu m'am trezit azi, ultima dar nu cea din urma Hop si eu cu urari, pupaciuni, imbratoseli, pumni stransi, galerie Hai c'om trece si peste tickerul asta ( :-j ) tot impreuna Deci da Amalia Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 17-10-2006, 09:04 AM |
| luchi |
17-10-2006, 09:03 AM
|
CITAT 4. tot recitesc punctul 2 dar m-am blocat in circuit infinit, nu ajung sa intalnesc scopul, cred ca nu am pus bine conditia de iesire din repeat Nu ai pus bine ce? Na, ca m-am blocat Deci (asa se incepe orice propozitie, cu "deci" - deci luati aminte si notati in caiete Am uitat ce vroiam sa zic, m-ai bulversat cu limbajul tau Java. Sau e C+ ? Io la scoala am invatat numa' Fortran si Solitaire. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| bpaula |
17-10-2006, 09:04 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 374 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
bubule chiar asa? zici ca era fara gust? nu cred io ca mananci tu mancare fara gust, stiu eu sigur ca faci mancare buna, chiar daca e vorba de niste cartofi fierti in apa chioara? (si zici ca era chioara, hmmm
-------------------- |
| luchi |
17-10-2006, 09:06 AM
|
Era sa ma inec cu cartofu' ala fara gust, fiert in apa chiara la cuptor! Noroc cu ficatul de porc, ca a mai alunecat pe gat! Si cu castravetii de la mama! Karinule, stuchi di trii ori in san si di trii ori spre Vest, sa nu te diochi, era sa pic de pe scaun cand am citit ca mananci cartofi fierti. Noroc cu ficatu' ala ca ti-a reperat onoarea. Sorella, ce bine-mi pare ca te vad. Deci, si anume, te astept la cotitura. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Karin |
17-10-2006, 09:06 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
bubule chiar asa? zici ca era fara gust? nu cred io ca mananci tu mancare fara gust, stiu eu sigur ca faci mancare buna, chiar daca e vorba de niste cartofi fierti in apa chioara? (si zici ca era chioara, hmmm Chioara, chioara...da' am pus niscaiva condimente si parca au ceva gust... -------------------- ![]() |
| julyalina |
17-10-2006, 09:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
bine ai revenit in clubul jurnalistelor -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| bpaula |
17-10-2006, 09:11 AM
|
Nu ai pus bine ce? Na, ca m-am blocat Deci (asa se incepe orice propozitie, cu "deci" - deci luati aminte si notati in caiete Am uitat ce vroiam sa zic, m-ai bulversat cu limbajul tau Java. Sau e C+ ? Io la scoala am invatat numa' Fortran si Solitaire. de-ar ajunge, acum nici nu ma astept, poti sa o trimiti? pe joarda, cu tot cu stapana ca sa dea tare sa trezeasca constiinta... asta cu repeat cred ca e de pe vremea lui Pascal, ce sa fac si eu deformatie profesionala... si ma tot gandesc ca fiind zi cu soare poate se aude un click si la mine azi mancat lapte cu musli de dimineata deci nu am inceput prost, acum sa vad cum termin seara...ca ma zgaltie piticii de pe creier -------------------- |
| luchi |
17-10-2006, 09:20 AM
|
Pol, daca vin cu joarda, sigur face click. Daca vrei, face si jap, jap, si valeleu, nu mai da. Bine ca ai mancat, eu am baut doar 3 in 1, mi-e si rusine ca azi am inceput jurnalul, si ce exemplu urat va ofer. Din nou, am scuza: m-am trezit tarziu. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| buretel |
17-10-2006, 09:25 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.072 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
deci (adica DECI) v-ati dezlantuit fara mine?
'solitaire' a fost materie de doua semestre? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 08:11 PM |