![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
24-10-2006, 07:53 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza!
Si mie mi s-a vanturat pe sub nas prima pana am terminat proiectul! Ca apoi au uitat de ea! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
24-10-2006, 08:05 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Spor la trebi!
Io tocmai am aflat ca mo reclamat unul la Ministru -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bpaula |
24-10-2006, 08:43 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
salutareee
spor la munca draga mea si tot respectul pentru ziua de ieri...ai fost la sala, nu te-ai lasat invinsa de dulce...mai zic inca o data, tot respectul meu pentru tine -------------------- |
| sim |
24-10-2006, 08:53 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 56 Inscris: 23-10-2006 Membrul Nr.: 148 Sex: Feminin |
Pup un Luc' mumos, slabanog si cu gargauni la mansarda ... care are nenorocul sa intalneasca ce'i mai cocalari vanzatori din cati exista. Deci, din solidaritate sisteresca giur sa nu mai calc nici eu pe la kenvelo iar cand viu la mare Siiiiiiiiiiiiimmmmmm da' greeeeu te lasi convisa Sunt rare momentele alea dar stai pe faza si prin zona sa nu le rateeeeeeezi!!! Deci ai inteles mesajul da? MA BUCUR C'AI VENIT! dimineata pe racoaaareeeeee eu stau cu fatza la soaaaareeee HEEEEEEIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! Neata la frumoase! Ce ma bucur ca azi imi merge net-ul! Daca ar merge si icon-urile ar fi perfect dar ..nu le pot avea pe toate nu? Draga mea MIRRUNNA pricepushi mesaju' si stau geana pe voi,ca poate ratez vreo ceva interesant |
| Karin |
24-10-2006, 09:06 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Sa dau raportul pe azi, nu? Ca doar asa am promis!
Md: -3 tartine orez expandat -1 iaurt 0.1% Gustare: -1 mar rosu Pranz: -3 cartofi mici fierti, cu putina vegeta -3 bucatele piept de pui prajit in ulei de masline -salata de varza rosie cu varza alba, cu sare, otet, ulei de masline E bine pe azi, duamna? Mai pe seara nu stiu ce halesc....inca nu m-am gandit. Cafeaua de dimi n-am spus-o! Ete, o spun acu': o cafea mica cu zahar! Acest mesaj a fost editat de Karin: 24-10-2006, 09:11 AM -------------------- ![]() |
| anca veselie |
24-10-2006, 09:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pupici dulci luchi
mare problema cu dulciurile astea... am ajuns la concluzia ca mai bine nu-mi iau cioco deloc, nici macar cu 70% cacao, pt ca nu ma pot opri la un patratel in rest, bafta cu munca si sper sa fie cat mai substantiala prima -------------------- |
| MIRRRUNA |
24-10-2006, 11:13 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
o pupam pe bubu? mmm? ce zici? hai ca uite ce cuminte sta in coltul ei acolo, rosioara in obrajori, si asteapta laude si incurajari -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| Karin |
24-10-2006, 11:16 AM
|
o pupam pe bubu? mmm? ce zici? hai ca uite ce cuminte sta in coltul ei acolo, rosioara in obrajori, si asteapta laude si incurajari Jur pe onoarea mea, duamna, ca am vrut sa prajesc pieptul ala doar pe tigaia uscata! Mi-era frica sa nu se arda tigaia! O sa incerc si asa...sa vedem ce iese! Pi es: Multumesc de laude! ( :-j ) Chiar le merit! -------------------- ![]() |
| luchi |
24-10-2006, 11:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Daca va spui ce am patit, ziceti ca nu-s io normala, traiesc intr-o lume paralele, am o karma proasta sau sunt pur si simplu dusa. Aheeaa..acu' juma de ora-o ora am iesit pana la magazin/posta librarie. Ies din pochsta, fac cativa pasi, si in mijlocul strazii ce certau doi. Unul inalt, cu o sabie, celalalt mic, negru, cu camasa descheiata si par pe chept si un iatagan in mana. Phiii.. o pupam pe bubu? mmm? ce zici? hai ca uite ce cuminte sta in coltul ei acolo, rosioara in obrajori, si asteapta laude si incurajari Si io schimb..stii tu ce, de la tcm O puup pe bubu, cum sa nuu..draga de ea, ce cuminte se facu..ptiuuuu, sa nu se deoache, mititica! Sunshine, ciocolata nu e solutia cea mai buna, dap. Si eu am comis-o duminica. da' acum mi-am revenit. Parol! -------------------- Hate being fat
![]() |
| Karin |
24-10-2006, 11:26 AM
|
Pupam-as de cuminte ce sunt!
Normal ca m-am cumintit, daca mi-a pocnit nasturele la blugi in mijlocul zilei, in mijlocul biroului.... -------------------- ![]() |
| lliliana |
24-10-2006, 11:26 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Mirrrunoo...io te caut acas' si tu brambura ai?
Luchi....pup dulce la tine...ce-mi place acilea...se rade, se rade, se rade...parca-ar vorbi Lenin Fratzioareeee...pai iubita...nu mai pleca fara iatagan de-acasa, ti-am spus de-atatea ori. Ai grija de tine, ca daca n-ai tu grija, cine? NOOOOIIII!!!! Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-10-2006, 11:28 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| anca veselie |
24-10-2006, 11:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Pupam-as de cuminte ce sunt! Normal ca m-am cumintit, daca mi-a pocnit nasturele la blugi in mijlocul zilei, in mijlocul biroului.... vaaaaaaaaai, nu se poate CITAT Unul inalt, cu o sabie, celalalt mic, negru, cu camasa descheiata si par pe chept si un iatagan in mana. luchi draga, nu-mi vine sa cred........ e de-a dreptul ireal.... si in ceea ce priveste ciocolata, eu stu ca nu-i solutia, dar era acolo, era buna, era intreaga.... asa ca am ras-o Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 24-10-2006, 11:33 AM -------------------- |
| Sexymom |
24-10-2006, 11:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fata eu m-as fi bagat intre ei sa vad ce au
Zi frumoasa si nu mai da pe strazi. Vrei sa iti trimit un pistol de aici? Acum iti scriu pe bune , fara gluma, si eu am patit una nasoala asta vara in tramvaiul 34. Eram cu Bibi, in tramvai si a urcat un malac de tigan tatuat cu claie si figura de mort si a inceput sa tipe in tramvai cat il tineau plamanii....STELOOOOOOOO< STELOOOOOOOO, eu ma gandesc Tara lui papura Voda. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lliliana |
24-10-2006, 12:06 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Acum iti scriu pe bune , fara gluma, si eu am patit una nasoala asta vara in tramvaiul 34. Io-ntr-un gang venind spre casa de la prietena mea...mi-apus unu mana-n gat si-ntre picioare. Mi-a lasat urma degetelor sale la culoarea prunei. Am pastrat deosebitele semnaturi timp de trei saptamanele...N-am carait nimic fiindca am simtzit mushiu' vanjosu de la bratu' sau...Nu mi-a facut nika...Nici macar nu m-a furat...s-a carat si io am inceput sa raz...isteric Uf... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-10-2006, 12:07 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
24-10-2006, 12:18 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Mai fetele, suna asa ireal ce-mi povestiti voi.
Hai sa trecem la lucruri mai vesele, cum ar fi..mancareaaaa Gustare - 2 curmale Pranz - orez fiert - peste la grill (de apa dulce) - felii de vinete si dovlecei pe grill Azi sper sa ajung iar la sala; in seara/noaptea asta probabil voi lucra, maine sau joi poate nu ajung, asa ca..ma duc azi. trebuie! ps. revin cu raspunsuri diseara, da? -------------------- Hate being fat
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:36 PM |