![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
24-10-2006, 12:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Mai fetele, suna asa ireal ce-mi povestiti voi. Hai sa trecem la lucruri mai vesele, cum ar fi..mancareaaaa Gustare - 2 curmale Pranz - orez fiert - peste la grill (de apa dulce) - felii de vinete si dovlecei pe grill Azi sper sa ajung iar la sala; in seara/noaptea asta probabil voi lucra, maine sau joi poate nu ajung, asa ca..ma duc azi. trebuie! ps. revin cu raspunsuri diseara, da? Mai fetelor, io sunt in terapii de infrangere a atacurilor de panica in patul propriu si personal din cauza unor vecini zgubilitici, abia am reusit sa dorm si io o nopate doar cu fiemea, iar voi povestiti de astfel de atrocitatzi siua in amiaza mare in draga de Romanica civilizata. Va rog incetati, caci fac agorofobia( daca asa so numi obala aia de nu poti iesi din casa). Sau puneti avertizari sa nu citeasca femei nevricoase cu nervii zbuciumati. Va rog -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| luchi |
24-10-2006, 01:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
iarta-ma, te rog. Nu mi-am dat seama. -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
24-10-2006, 03:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Salutari la gazda si spor la sala!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
24-10-2006, 06:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Multumesc, Andreea!
Spor-spor, dar...iar nu era antrenoare In alta ordine de idei, iata ce am mai mancat astazi: -inainte de sala cu 45 min: 1 felie stravezie paine 1 felie sunca de praga 1 ceasca de iaurt degresat - acum 1/2 ora : salata de varza 1 felie piept de pui la gratar. Am beut 2 caffe latte-uri houm-meid din plic In seara asta am ajuns la concluzia ca imi place de mor telul-para. Noapte buna, somn usor! -------------------- Hate being fat
![]() |
| MIRRRUNA |
24-10-2006, 07:03 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Am beut 2 caffe latte-uri houm-meid din plic In seara asta am ajuns la concluzia ca imi place de mor telul-para. Noapte buna, somn usor! Eteeee, ce m'am nimerit. Tocmai ce trecusi p'aci. Deci, mi'a placut aia cu houm meid la plic Daca te scremeai putin putea sa fie houm meid de'adevaratelea pup de noapte buna -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| MIRRRUNA |
24-10-2006, 08:20 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Soro, esti pe aici? Te plangeai acu' vreo 2 zile ca nu ai fo' multumita de cum ai condus o data, spre casa.
Eeeeeeeee, sa'ti povesteasca je cum a trecut azi, pe rosu, cu nonshalantza, printre doi politzai? N'am aici un emoticon prin care sa'ti exemplific ce fete au facut BARBATII Tot drumul, de la Unirii pana acasa, m'am uitat in 4 zari precum Avram Iancu fugarit de potera... doar doar o rasari din vre'un boschet un caraliu sa ma ridice. Nu'mi vine sa cred nici acum ca nu m'a obeservat niciunul din cei doi si ca m'am strecurat prin intersectia aia desi, sensul perpendicular drumului meu inca avea verde Sunt blonda si sunt in viataaaa Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 24-10-2006, 08:25 PM -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| luchi |
24-10-2006, 08:26 PM
|
valeuuuu! Oare sa ma mai urc in masina cu tine cand mai viu pe la capitala? Si io am patit una mica si nevinovata, ca m-o fortat barbatu' sa ma duc singura cu masina acasa; cheia care deschide masina din boton e la el, eu am una..normala. Descui masina, ma urc, aranjez scaunu', oglinda, scot interfata la casetofon, dau drumu' la Timpuri noi, si cand dau sa invart cheia..ia cheia de unde nu-i! o uitasem in usa! Sorooo, hai la doctor sa ne tratam, intai tu, si p'orma io! acu' la pies, ma giur ca de muult n-am mai pus mana pe volan, si parca am uitat cum se face -------------------- Hate being fat
![]() |
| MIRRRUNA |
24-10-2006, 09:44 PM
|
-------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| luchi |
24-10-2006, 10:03 PM
|
are we?
Acest mesaj a fost editat de luchi: 24-10-2006, 10:07 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
| MIRRRUNA |
24-10-2006, 10:30 PM
|
are we? era un canticel de leagan, de nani , de shlafel , de cautat si luat sotul in bratze, de ... ce vrei tu. atat Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 24-10-2006, 10:31 PM -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| julyalina |
25-10-2006, 07:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
In seara asta am ajuns la concluzia ca imi place de mor telul-para. Noapte buna, somn usor! ce concluzie trag eu de aici? ... punem mana de la mana si luam lucului un set cu multe, mute teluri-para -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
25-10-2006, 07:13 AM
|
Mirruno, am schlafuit neintoarsa azi noapte, sotu' o lucrat pana mai tarziu, nu l-am mai cautat Asaaa..neatza la tata lumea! Scriu fuguta-fuguta, iar n-am timp de stat. - trezit ora 6.oo - baut 1 pahar apa - pregatit pachetele, md-ul - baut 1 ceai negru, cu lapte si zahar - mancat grau fiert si nuci - plecat la giob. La gustare am mar; la pranz, salata de varza cu gratar de pui. Vreau sa ajung la sala, depinde de multe variabile chestia asta.Of! Incerc sa-mi creez un ritual zilnic, cu trezitul de dimineata, baut apa pe stomacul gol, servit md-ul in tihna, nu pe fuga, si mancat ordonat si frumos, alimente cat mai putin prelucrate (cat se poate) O zi mirificobolanta va doresc! -------------------- Hate being fat
![]() |
| aki |
25-10-2006, 08:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mokut.Tare am mai ris cind am citit cum trece lumea la rosu
-------------------- |
| lliliana |
25-10-2006, 08:20 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neatza uai...Che faci Luchina? Dormisi ne-ntoarsa
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
25-10-2006, 09:05 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza iubita!
Iti cumpar io, de ziua meaaaaaaaaaa, un d'ala cu manivela! Tu numa' sa vii aci sa ti-l iei! Vreeeeeeeeeei? Vreeeeeei? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:50 PM |