![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
25-10-2006, 06:44 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
azi voi merge la epilat inghinal si la tuns, sper sa-mi creasca si self esteemul cu ocazia asta. ma simt grasa si urata, desi sunt in fusta scurta si pe tocuri Mei, io ti bat! Zau! Si o iau si pe Mirruna sa ma jute. Stiu ca ti-ar da si Sexy doua dupa ceafa, da' e cam departe. Tu esti o frumusete de fata, destupata la minte, desteapta, nu trebuie sa-ti fie self esteemul sub cotele apelor Dunarii. Anca esti frumoasa, de ce ai un tonus asa scazut? a dat nostalgia toamnei peste tine? iar grasa nu esti DELOC, arati super. Anca as omora pe cineva pt. ceva prajituri. Mai ales amandine , as putea manca si 10 odata, de-alea mari nu mini.Aici toate prajiturile sunt nasoale la gust. Par artificiale.Mai bine fac 100 de clatite si le umplu cu nutella si dulceata de capsuni. Aici m-ai indus in eroare! Prima oara vorbeai cu Anca veselie, si a doua oare cu mine? azi am ascultat la radio 2 melodii rusesti, si-s obsedata: davai si alte cele mi se impleticesc prin cap Te primim, primim! Era o vorba din batranii contemporani cu davai, nu o mai stiu exact, da' n-o spun ca imi iau ban! -------------------- Hate being fat
![]() |
| MIRRRUNA |
25-10-2006, 06:46 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
ceeeeeeeeee??? acu' vazui cu ce se lauda ancu-veselie
beeei, nu ti'ai luat'o de mult? vezi ca mie mi s'o dus buhu de ... mai violenta Lucule? Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 25-10-2006, 06:47 PM |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
25-10-2006, 06:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Asaa...buna seara!
Am fost la sala! Astept sa mai treaca 10 minute, sa mananc, si in fata mea se asterne o noapte daca nu alba, atunci cel putin gri. p.s. Daca nu reusesc sa trec pe la toata lumea, ma iertati? Promit ca recuperez! Lucule? Subsemnata va hali peste 12 minute trecute fix, exact in momentul in care se vor implini cele 30 minute de cand a inghitit si anume doua pastile de redigest, urmatoarele: - feliile dintr-o rosie, unse cu salata de vinete - 7 masline verzi. In rest, ceai, cafea (poate), si rabdare. Fara paine. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Lacry |
25-10-2006, 10:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Norocel, noapte buna si un pupicel! Muaaaah!
Sau noapti buni... -------------------- |
| julyalina |
26-10-2006, 07:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Sambata ma premiez, ca am slabit juma de kil la tiker (si un kil in realitate, tikeru' era defazat -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
26-10-2006, 07:18 AM
|
Lacry, dap, am sange di moldoveanci in mini, si-mi placi si ma alint din cand in cand. "neatzaa!! Azi noapte am lucrat pana la 1, drept urmare dimineata nu am reusit sa ma trezesc sa mananc, sa pregatesc pachetul, nimic. va pup tare-tare, azi va fi o zi nebuna -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
26-10-2006, 08:10 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| MIRRRUNA |
26-10-2006, 09:48 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
mi a culpa, mi a culpa |
| amalia0701 |
26-10-2006, 12:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.155 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
si un ceai de menta -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| lliliana |
26-10-2006, 12:42 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
mi a culpa, mi a culpa Io mi-s cantoru' ...shi zic...AAAAAAMIIIIIIIIIIIIN!!! Sa fie primit!!! Acest mesaj a fost editat de lliliana: 26-10-2006, 12:43 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
26-10-2006, 01:31 PM
|
Bec tu uorc nau, mult o fo', putin mai este (sper) Va puuup! pi es : mancat sardine, DAR cu o felie de paine -------------------- Hate being fat
![]() |
| aki |
26-10-2006, 01:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bubule...deci da, deci da, deci trebuie si un degustator...deci vii si tu...ca o fi si de vegeta nevoie...si cine oare cine pune Vegeta in mancare mai competent ca tine? Cine?...comenteaza cinevaaaa? Si eu sunt tot ca si Karin.Eu nu am sare in casa.Eu fac mincare numai cu delicat neatzaaaaaa. vad ca cu toatele aveti care mai de care talente p-aci de ma intreb care-o fi s-al meu am ras de peripetiile cu masina, mi-e tare dor sa conduc si mai am mai mult de o luna eu sunt tot deprimata, dar m-am apucat de trebi, adica sala aseara de am picat lata, am crezut ca mor pe loc si ca nu-mi voi mai avea culoare normala-n obraji si am reinceput faza 1 la dieta luchi spor la trebi si merci pt suport! Ce mai faci soro de suferinta.Ai neglijat clubul nostru?Stii tu ce vreau sa spun am venit sa raportez: azi ma prezint in fata publicului cu sosete roz deci, am uniforma de gashca sau nu? azi am ascultat la radio 2 melodii rusesti, si-s obsedata: davai si alte cele mi se impleticesc prin cap tzuc Davai? -------------------- |
| Karin |
26-10-2006, 01:54 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Buna iubita!
Io-s acasa, stau degeaba ca azi e sarbatoare Sooooooooo...: -md(pe la 11 jumate asa, ca atunci m-a pleznit foamea -peste gustare am sarit, ca nu mi-a trebit...am bagat ceva tigari si o cafea -pranz: conopida la cuptor (cu piept de pui, oo, branza si o lingura ulei masline) -gustare: pepene si mar -cina: o salata mare cu: salata verde, ceapa verde, ridichi, putina branza, sare, otet. Te tzuc, sa ai spor la munci! Ai grija de tine! Acest mesaj a fost editat de Karin: 26-10-2006, 01:54 PM -------------------- ![]() |
| MIRRRUNA |
26-10-2006, 02:16 PM
|
Sooooooooo...: -md(pe la 11 jumate asa, ca atunci m-a pleznit foamea -peste gustare am sarit, ca nu mi-a trebit...am bagat ceva tigari si o cafea -pranz: conopida la cuptor (cu piept de pui, oo, branza si o lingura ulei masline) -gustare: pepene si mar -cina: o salata mare cu: salata verde, ceapa verde, ridichi, putina branza, sare, otet. M'am uitat, m'am chiorat MA AJUTI???? Sa fie oare gustarea aia peste care zici ca ai SARIT? Dar pt ca ai mancat atat de explemplar (per ansamblu) ti pup si zic si tie "tine'o tot asa" |
| Karin |
26-10-2006, 02:28 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
No bineeeeeeeeee, AM MANCAT SARATELE! U
4 saratele, 4 saratele, 4 saratele... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:26 PM |