left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
luchi
mesaj 25-10-2006, 06:44 PM
Mesaj #256

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.486
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie
Sex: Feminin

CITAT(anca veselie @ 25-10-2006, 11:54 AM) *

azi voi merge la epilat inghinal si la tuns, sper sa-mi creasca si self esteemul cu ocazia asta. ma simt grasa si urata, desi sunt in fusta scurta si pe tocuri sad.gif....

Mei, io ti bat! Zau! Si o iau si pe Mirruna sa ma jute. Stiu ca ti-ar da si Sexy doua dupa ceafa, da' e cam departe. Tu esti o frumusete de fata, destupata la minte, desteapta, nu trebuie sa-ti fie self esteemul sub cotele apelor Dunarii. pupic.gif Hai ca o sa fie bine!

CITAT(Sexymom @ 25-10-2006, 03:10 PM) *

Anca esti frumoasa, de ce ai un tonus asa scazut? a dat nostalgia toamnei peste tine? iar grasa nu esti DELOC, arati super.
Anca as omora pe cineva pt. ceva prajituri. Mai ales amandine , as putea manca si 10 odata, de-alea mari nu mini.Aici toate prajiturile sunt nasoale la gust. Par artificiale.Mai bine fac 100 de clatite si le umplu cu nutella si dulceata de capsuni.

Aici m-ai indus in eroare! Prima oara vorbeai cu Anca veselie, si a doua oare cu mine? unsure.gif daca e vorba de amandine, inclin sa cred ca mi te adresai! laugh.gif Azi n-am rezistat si am molfait o bomboana fara zahar. Sambata ma premiez, ca am slabit juma de kil la tiker (si un kil in realitate, tikeru' era defazat laugh.gif ) , si nimeni nu mi-o dat coronita si nu m-o pus la panou. sorry.gif

CITAT(buretel @ 25-10-2006, 03:53 PM) *

azi am ascultat la radio 2 melodii rusesti, si-s obsedata: davai si alte cele mi se impleticesc prin cap blink.gif ma simt de parc-as fi citit din marii clasici lol.gif

Te primim, primim! Era o vorba din batranii contemporani cu davai, nu o mai stiu exact, da' n-o spun ca imi iau ban! blum.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 25-10-2006, 06:46 PM
Mesaj #257

Soparla

Raspunsuri: 231
Inscris: 11-09-2006
Din: Tara Miticilor
Membrul Nr.: 131

ceeeeeeeeee??? acu' vazui cu ce se lauda ancu-veselie ohmy.gif
beeei, nu ti'ai luat'o de mult? vezi ca mie mi s'o dus buhu de ... mai violenta laugh.gif nu ma supara (rau) pupic.gif ia da tu donshoara (pot sa te alint asa? giggle.gif ) obrajoru'n coa' sa'l tzuc si sa'ti soptesc in urechiusha ca ESTI MINUNATA! wink1.gif

Lucule? give_rose.gif pupic.gif ce halim de cina? mie nu mi'i foame blushing.gif pot sa sar piste masa? e voie? dar pe sub ea? e mai bine? )).gif uoffff

Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 25-10-2006, 06:47 PM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

luchi
mesaj 25-10-2006, 06:49 PM
Mesaj #258

Marmota

Asaa...buna seara!

Am fost la sala! cheer.gif Ne-a muncit aia bine de tot, iar curgeau apele de pe mine. Da' taaare bine a mai fost.
Astept sa mai treaca 10 minute, sa mananc, si in fata mea se asterne o noapte daca nu alba, atunci cel putin gri. pupic.gif mi-e dooor de voooi!

p.s. Daca nu reusesc sa trec pe la toata lumea, ma iertati? Promit ca recuperez! sorry.gif

CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 07:46 PM) *

Lucule? give_rose.gif pupic.gif ce halim de cina? mie nu mi'i foame blushing.gif pot sa sar piste masa? e voie?

Subsemnata va hali peste 12 minute trecute fix, exact in momentul in care se vor implini cele 30 minute de cand a inghitit si anume doua pastile de redigest, urmatoarele:
- feliile dintr-o rosie, unse cu salata de vinete
- 7 masline verzi.

In rest, ceai, cafea (poate), si rabdare. Fara paine. pupic.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 25-10-2006, 10:32 PM
Mesaj #259

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Norocel, noapte buna si un pupicel! Muaaaah!

Sau noapti buni... naughty.gif

--------------------
+Quote Post
julyalina
mesaj 26-10-2006, 07:07 AM
Mesaj #260

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(luchi @ 25-10-2006, 07:44 PM) *

Sambata ma premiez, ca am slabit juma de kil la tiker (si un kil in realitate, tikeru' era defazat laugh.gif ) , si nimeni nu mi-o dat coronita si nu m-o pus la panou. sorry.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Imagine

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
luchi
mesaj 26-10-2006, 07:18 AM
Mesaj #261

Marmota

lol.gif lol.gif July, sr'naaaa pupic.gif pupic.gif
Lacry, dap, am sange di moldoveanci in mini, si-mi placi si ma alint din cand in cand. blushing.gif

"neatzaa!!
Azi noapte am lucrat pana la 1, drept urmare dimineata nu am reusit sa ma trezesc sa mananc, sa pregatesc pachetul, nimic. blushing.gif Din fericire am la birou iaurt, sunca de praga (pt md), mar, rondele expandate (pentru gustari), sardine in sos tomat blink.gif (pentru pranz?), sper sa o scot cumva la capat astazi.
va pup tare-tare, azi va fi o zi nebuna blushing.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 26-10-2006, 08:10 AM
Mesaj #262

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

hug.gif Luchinule...buna satz fie toate diminetile pupic.gif Ian' vin shi tu la pupat...Mua. pupic.gif Sa ai o zi faina. floare.gif Da' vaz ca tzi-ai mutat camara la birou lol.gif Iote ce dotata eshti... hug.gif biggrin.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 26-10-2006, 09:48 AM
Mesaj #263

Soparla

hi.gif
mi a culpa, mi a culpa blush.gif sa vina camionu cu cenusaaaaa bag.gif . Te'am felicitat prin alte parti dar aici uitai. Hai sa'i facem de cele veshnice kilului pope.gif dus sa fieeee pe veeeeciii, amiiiin.
flowers1.gif ti iubesc si spor si bafta!
+Quote Post
amalia0701
mesaj 26-10-2006, 12:08 PM
Mesaj #264

Hiena

Raspunsuri: 4.155
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
si un ceai de menta )).gif ca io tot descuiata sunt.
cafea.gif

--------------------
Obezitatea ucide !

Tu ce faci sa traiesti ?

Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lliliana
mesaj 26-10-2006, 12:42 PM
Mesaj #265

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 10:48 AM) *

hi.gif
mi a culpa, mi a culpa blush.gif sa vina camionu cu cenusaaaaa bag.gif . Te'am felicitat prin alte parti dar aici uitai. Hai sa'i facem de cele veshnice kilului pope.gif dus sa fieeee pe veeeeciii, amiiiin.
flowers1.gif ti iubesc si spor si bafta!

Io mi-s cantoru' ...shi zic...AAAAAAMIIIIIIIIIIIIN!!! Sa fie primit!!! biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 26-10-2006, 12:43 PM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 26-10-2006, 01:31 PM
Mesaj #266

Marmota

lol.gif Am reusit, intr-un final, sa manac..cu greuuu. Cand am deschis cutia cu sardine m-a izbit un miros (de peste), asa ca am fugit in chicineta, si am mancat, spasita, pe frigider. As fi vrut afara, la soare, in balcon, da' era ocupat de colegii fumatori sad.gif
Bec tu uorc nau, mult o fo', putin mai este (sper)
Va puuup!

pi es : mancat sardine, DAR cu o felie de paine blushing.gif . Si acum o eugenie. blushing.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 26-10-2006, 01:42 PM
Mesaj #267

Lama

Raspunsuri: 5.061
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 10:48 AM) *

Bubule...deci da, deci da, deci trebuie si un degustator...deci vii si tu...ca o fi si de vegeta nevoie...si cine oare cine pune Vegeta in mancare mai competent ca tine? Cine?...comenteaza cinevaaaa? naughty.gif devil.gif

Si eu sunt tot ca si Karin.Eu nu am sare in casa.Eu fac mincare numai cu delicat wacko.gif

CITAT(anca veselie @ 25-10-2006, 11:54 AM) *

neatzaaaaaa. vad ca cu toatele aveti care mai de care talente p-aci de ma intreb care-o fi s-al meu wacko.gif
am ras de peripetiile cu masina, mi-e tare dor sa conduc si mai am mai mult de o luna sad.gif
eu sunt tot deprimata, dar m-am apucat de trebi, adica sala aseara de am picat lata, am crezut ca mor pe loc si ca nu-mi voi mai avea culoare normala-n obraji si am reinceput faza 1 la dieta sad.gif . azi voi merge la epilat inghinal si la tuns, sper sa-mi creasca si self esteemul cu ocazia asta. ma simt grasa si urata, desi sunt in fusta scurta si pe tocuri sad.gif....
luchi spor la trebi si merci pt suport! pupic.gif

Ce mai faci soro de suferinta.Ai neglijat clubul nostru?Stii tu ce vreau sa spun tease.gif

CITAT(buretel @ 25-10-2006, 03:53 PM) *

am venit sa raportez: azi ma prezint in fata publicului cu sosete roz blum.gif blum.gif
deci, am uniforma de gashca sau nu? cheer.gif

azi am ascultat la radio 2 melodii rusesti, si-s obsedata: davai si alte cele mi se impleticesc prin cap blink.gif ma simt de parc-as fi citit din marii clasici lol.gif

tzuc pupic.gif

Davai? lol.gif Ce cintec cinti tu Buretel? )).gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Karin
mesaj 26-10-2006, 01:54 PM
Mesaj #268

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

Buna iubita! pupic.gif
Io-s acasa, stau degeaba ca azi e sarbatoare cheer.gif si am trecut sa las meniul pe azi, sa nu ziceti ca nu-s serioasa! naughty.gif

Sooooooooo...:
-md(pe la 11 jumate asa, ca atunci m-a pleznit foamea blum.gif ): 2 bucatele piept de pui fiert naughty.gif , juma de rosie, juma de ardei
-peste gustare am sarit, ca nu mi-a trebit...am bagat ceva tigari si o cafea give_rose.gif
-pranz: conopida la cuptor (cu piept de pui, oo, branza si o lingura ulei masline)
-gustare: pepene si mar
-cina: o salata mare cu: salata verde, ceapa verde, ridichi, putina branza, sare, otet. blum.gif

Te tzuc, sa ai spor la munci! Ai grija de tine! pupic.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de Karin: 26-10-2006, 01:54 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 26-10-2006, 02:16 PM
Mesaj #269

Soparla

CITAT(Karin @ 26-10-2006, 02:54 PM) *

Sooooooooo...:
-md(pe la 11 jumate asa, ca atunci m-a pleznit foamea blum.gif ): 2 bucatele piept de pui fiert naughty.gif , juma de rosie, juma de ardei
-peste gustare am sarit, ca nu mi-a trebit...am bagat ceva tigari si o cafea give_rose.gif
-pranz: conopida la cuptor (cu piept de pui, oo, branza si o lingura ulei masline)
-gustare: pepene si mar
-cina: o salata mare cu: salata verde, ceapa verde, ridichi, putina branza, sare, otet. blum.gif

M'am uitat, m'am chiorat blink.gif , mi'am pus ochelarii, i'am scos, i'am pus iara... iar am citit naughty.gif si nu'mi iese ceva la socoteala naughty.gif nu'mi iese si pace. naughty.gif
MA AJUTI???? grin.gif

Sa fie oare gustarea aia peste care zici ca ai SARIT? clown.gif

Dar pt ca ai mancat atat de explemplar (per ansamblu) ti pup si zic si tie "tine'o tot asa" blum.gif
+Quote Post
Karin
mesaj 26-10-2006, 02:28 PM
Mesaj #270

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

No bineeeeeeeeee, AM MANCAT SARATELE! U blum.gif Uitasem de ele, ca nu mi-au placut! lol.gif
4 saratele, 4 saratele, 4 saratele... tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

107 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 07:26 PM