![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
27-10-2006, 10:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
luchi, ce faci iubita, mai traiesti?
-------------------- ![]() |
| luchi |
27-10-2006, 10:57 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
nu fugii nu te'aruncaaaa pana nu viu la mataaaa de manutza ne'aruncam valurile sa'nspumam marea sa o reversam Gata, stau sa te astept in mare sa ma inec. Insa oare nu cumva matale stii inota? Ia nu mai vorbi in versuri, ia pe tine niste dresuri si fugi pan' la magazin ia doua sticle de vin, trei kile de portocale, doua kile de banane, o cutie mascarpone ciocolata -doua tone. fa tiramisu in oala sa nu vii cu mana goala Si sangria in ulcica, sa ne imbatam, nenica! -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| MIRRRUNA |
27-10-2006, 11:01 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
bei da, stiu sa inot dar daca tara o cere pot sa uit. -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| Sexymom |
27-10-2006, 11:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Oi veni si eu la voi
in mana cu un cimpoi In gusa cu niste bere Sa ne facem maricele Sa uitam de vremea asta Si sa punem dracu gasca -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lliliana |
27-10-2006, 01:10 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
No bineeeeeeeeee, AM MANCAT SARATELE! U 4 saratele, 4 saratele, 4 saratele... Saratele pe caaampiiiii Hai sa le mancam cooopiiiiii -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
27-10-2006, 01:18 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Is grabita, is grabita ca mi-e casa ne-ngrijita, masa plina de hartii calculele mii si mii; haine multe aruncate, vasele sunt nespalate patu' este nefacut... fug in mare sa m-arunc te'ai molipsit si tu soro? nu fugii nu te'aruncaaaa pana nu viu la mataaaa de manutza ne'aruncam valurile sa'nspumam marea sa o reversam marea sa o revarsam valurile sa-nspumam sa visam la vremea cand merjeam la mare cantand si traiam mereu visand nu la vase nespalate nu la haine aruncate nu la bani si-alte belele la pat si prajiturele ca de-i patu' nefacut azi noapte treab-am avut ce aduce veselie va explic in poezie cam pe la versu' o mie. Pup Luchina Acest mesaj a fost editat de lliliana: 27-10-2006, 01:34 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
27-10-2006, 01:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
27-10-2006, 01:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.799 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
M-am distrat copios citind pe aici. Tineti-o tot asa!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
27-10-2006, 01:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Foaie verde de bitum
terminai proiectu-acum. Frunza verde barabula, daca prima iau o..gramada? Frunzulita bibiloi asa tare ma infoi Frunza maro de hazna ca mine nu e alta. Frunza neagra-n doru ciorii mi-o murit laudatorii. frunza rosha cozonac mi-e o foame la stomaaaac.. frunzulita de chitic astazi n-am mancat nimic! Acest mesaj a fost editat de luchi: 27-10-2006, 01:37 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
| Karin |
27-10-2006, 01:37 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Cum e cu prima aia? -------------------- ![]() |
| MIRRRUNA |
27-10-2006, 01:37 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Foaie verde de bitum terminai proiectu-acum. Frunza verde barabula, daca prima iau o..gramada? Frunzulita bibiloi asa tare ma infoi Frunza maro de hazna ca mine nu e alta. Frunza neagra-n doru ciorii mi-o murit laudatorii. frunza rosha cozonac mi-e o foame la stomaaaac.. frunzulita de chitic astazi n-am mancat nimic! -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| Sexymom |
27-10-2006, 01:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu te supara surato
C-o veni si vremea ta Cand te-o vede cineva Cum stai si faci planton Si le torni in c.u.r beton Sa se-ngrase statul mare Sa punem de sarbatoare Ia mai ziceti mai flacai Si sunati din zurgalai Haiiiiiiiii, haiiiiiiiiiii, haiiiiiiiiiiii -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
27-10-2006, 01:46 PM
|
Foaie neagra ciocolata
va ca sexy-i aplecata. Parca o vad cum apare, scoate rima din dotare, pushca iute-o poezie de dam in..lipotimie -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
27-10-2006, 01:50 PM
|
|
Foaie verde de bitum terminai proiectu-acum. Frunza verde barabula, daca prima iau o..gramada? Frunzulita bibiloi asa tare ma infoi Frunza maro de hazna ca mine nu e alta. Frunza neagra-n doru ciorii mi-o murit laudatorii. frunza rosha cozonac mi-e o foame la stomaaaac.. frunzulita de chitic astazi n-am mancat nimic! Frunzulitza biliboi Valeu mai Luchina mai Chiar nimika nu mancasi? Daca leshini pikoleasi Frunza neagra-n doru ciorii N-or murit laudatorii Dar continua ashea Si tăt negru ăi videa Asha ca nu te mira... Frunza rosha cozonac De ti-e foame la stomac Manc-otzar Monti ahea Senzatia va disparea. Frunzulitza de chitic Daca n-ai manca nimik Vei ajunge pe putzin Ca magaru' lu Nastratin Ala cand s-o invatzat Catre Rai o shi plecat... Parol, curat!!! Frunza verde de bitum Terminashi proiectu-acum Iara daca terminashi... Hai cu mine pe imash... Sa culegem floricele Sa facem buchete cu ele... Sa facem shi noi un ban... Ca salaru-i cam nashpan -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
27-10-2006, 01:51 PM
|
Se vede ca ne tragem din neam Eminescian
Vb ceea ce-i in gura nu-i minciuna...adica prima lui Luchi -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:45 PM |