left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
luchi
mesaj 17-10-2006, 09:30 AM
Mesaj #31

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.484
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie
Sex: Feminin

Hi hi hi! lol.gif

Azi vorbim de studentie?
bineee..Deci io a doua! blum.gif

Prin anul 1 am facut filosofie un semestru, aveam un prof cam..plecat de acasa. Un coleg de-al meu luase 9, parca, numa' ca n-avea carnetul la el . Proful a zis ok, l-a chemat a doua zi sa-i treaca nota.
S-a dus baiatul frumos, cu carnetelul, si cand vede nota, sa lesine: 7!!!
Revoltat, ii zice profului: "Domn' profesor, dar ieri mi-ati pus 9!"
La care proful raspunde, cu un oftat: "Ei, baiete, traim intr-o lume confuza", si a iesit din clasa lol.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bpaula
mesaj 17-10-2006, 09:40 AM
Mesaj #32

Ciocanitoare

Raspunsuri: 373
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

deci v-am zis ca e zi cu soare si ca azi e de fapt maine....deci pot sa am razgandesc?

pentru ca al meu frate tocmai se lauda la mine cat de buna i-a iesit ciocolata de casa, ma tortureaza incet...help me sa nu ajung acasa ca am de toate ingredientele prin dulapuri sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 17-10-2006, 09:45 AM
Mesaj #33

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.033
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

cheer.gif cheer.gif party.gif Luchiiii, am ratat intrarea ta in schena (bucura-te ca sunt altii mai lenesi wink1.gif ), dar imi pare atat de bine ca ai aparut! yahoo.gif
Cum am ajuns la birou am sarit sa-ti citesc jurnalul...ce emailuri de serviciu, telefoane etc? doh.gif Acum ca m-am calmat, fug sa semnez condicile prin bucatarie la cafea, in birou la sef de "Neata" si pe Outlook de "receprionat! Ma ocup mai incolo!" grin.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
buretel
mesaj 17-10-2006, 09:45 AM
Mesaj #34

Iepuras

Raspunsuri: 1.883
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(bpaula @ 17-10-2006, 11:40 AM) *

deci v-am zis ca e zi cu soare si ca azi e de fapt maine....deci pot sa am razgandesc?

pentru ca al meu frate tocmai se lauda la mine cat de buna i-a iesit ciocolata de casa, ma tortureaza incet...help me sa nu ajung acasa ca am de toate ingredientele prin dulapuri sorry.gif

valea.gif eu m-am carabanit discret. ca daca ajunge pol sa faca reteta, e de rau tata.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 09:46 AM
Mesaj #35

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Ce va mai dadurati drumuuuu' E veselie mare aici...hihi...

Zic un banc, pe care in clipa asta mi l-a zis o colega de serviciu...Cica merge un tip cu liftul si la un moment dat se suie la nus' ce etaj o femeie. Dupa ce liftul mai urca vreo trei etaje, tipa isi da jos tot de pe ea, le arunca pe podea si zice: "Hai, fa-ma sa ma simt femeie!" La care tipu...da jos camasa...i-o arunca in fata si zice: "Hai...spal-o si calc-o." Si acu' zic eu...JOS MISOGINII!!!! blum.gif

Luchi...e tare faza cu tipu'....
La noi in facultate...un prof la un examen zice. "Iesiti toti afara din sala...". Iesim toti nedumeriti. Tipul striga de afara...cine vrea cinci...sa bage carnetul de student pe sub usa. " Vreo 2-3 o fac. Pe urma proful striga iar..."Cine vrea sase!"..."sapte". Dupa care deschide usa si zice. Cine a mai ramas, poftiti in examen. La toti cei care au bagat carnetul le-a trecut opt. La restul, care au intrat in sala le-a dat cinci, cu doua trei exceptii, personaje care au avut lucrari bune. A zis ca aceia care au bagat carnetul si-au apreciat corect valoarea si le-a dat un premiu. biggrin.gif Alt prof, in fatza noastra, dupa ce a adumat lucrarile, le-a luat pe toate in mana, le-a aruncat in sus si ce a cazut pe catedra a trecut examenul, ce a cazut jos a picat examenul....cica viata mai e si chestiune de noroc. blink.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 09:48 AM
Mesaj #36

Marmota

pupic.gif pupic.gif multi pentru tine! laugh.gif

Pol,
ce-i dezmatu' asta aicisha? Doar nu te astepti sa scrii de cioco si mie sa mi se faca pofta de..salata de varza! Eeeee...Gasiti si voi alte subiecte de discutie - broccoli facut pe abur, peste fiert..de-astea! tease.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 09:55 AM
Mesaj #37

Marmota

liliana lol.gif Bun bancu', na, am ras acu, ma ierti? pupic.gif
ce-mi zici tu de examene ma face sa fiu fericita ca nu mai sunt studenta!

Alt banc auzit azi:

stii cum se numeste sperma de tigan? esenta de rom

Acest mesaj a fost editat de luchi: 17-10-2006, 09:56 AM

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 17-10-2006, 09:59 AM
Mesaj #38

Ciocanitoare

deja ma gandesc la niste cartofi cu ciuperci la cuptor...sa imi permiti macar sa arunc o mana de cascaval deasupra...si atat, doar ung vazul de yena cu ulei, e bine asa?
si cu asta numai bine merge salata ta de varza naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 10:08 AM
Mesaj #39

Iepuras

Pai nici eu nu mai sunt studenta... biggrin.gif Erau amintiri...hihi...Stii...de cioco macar sa vorbim daca nu mancam...ca de brocolli si peste fiert, daca mai si vorbesc...Uf...

Ion si cu Marie in fata custii unui mascul gorila: "Tu Marie...ia salta o tara fusta, sa videm daca goriloiu asta s-o manifesta cumva." "Ma Ioane, cum sa fac ma asa ceva..." "Hai tu Marieee..." Salta Maria fusta un strop mai sus si goriloiu se apropie de gratii si-ncepe sa se agite. "Mai sus tu Marie"...Goriloiu incepe sa-si piarda mintile...La care Ion deschide cusca, o vara pe Marie inauntru si-i zice: "No amu' spune-i tu la asta ca te doare capu', ca ti-o venit ciclu' o' ca ti-i somn... biggrin.gif "

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 10:12 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 17-10-2006, 10:11 AM
Mesaj #40

Soparla

Raspunsuri: 231
Inscris: 11-09-2006
Din: Tara Miticilor
Membrul Nr.: 131

CITAT(bpaula @ 17-10-2006, 10:59 AM) *

deja ma gandesc la niste cartofi cu ciuperci la cuptor...sa imi permiti macar sa arunc o mana de cascaval deasupra...si atat, doar ung vazul de yena cu ulei, e bine asa?
si cu asta numai bine merge salata ta de varza naughty.gif

deci pol mama, ia o pauza ca ne bagi in ulcer de dimineata. devil.gif

Uocheeeei, deci sa’mi scormonesc amintiri de cu 10 ani in urma naughty.gif

Prima care’mi vine acu in minte se aseama oarecum cu experientza LINISTITA a buretelului laugh.gif si anume :
eu si cele 4 frende ale mele ne’am urnit fuuuuaaarte fuuuaaarte greu la exam. de conta din anul 2, in sensul ca ne’am hotarat sa merem (totusi) la exam inainte cu o ora de inceperea lui. Si asta numai in ideea ca poate cine stie, dumnezeu e mare si bun si noi sufletele amarete vorba lu pol blum.gif
Tot ce’am reusit sa fac la acel exam a fost o remiza si un rusinos scor de 2-4 la X si ZERO laugh.gif , dar si un binemeritat ZECE, impartit la toate cinci. Doi sta scris si azi, albastru pe alb, in carnetelul cu floricele grin.gif
Am iesit din sala lesinate de ras si invidiate de colegi, ei crezand ca examenul o fo’ o joaca pentru noi. Ei bine chiar fusese o joaca... si tot joaca a fost si pentru profa, restanta, re-examinarea si rere-examninarea laugh.gif noastra.
Dar specific c'am trecut in (tr'un) final cu 9 grin.gif

+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 10:25 AM
Mesaj #41

Iepuras

La un examen de Proiectarea Sistemelor Informatice, aveam un asistent cam tembelut, nu prea se pricepea si...nu prea l-am bagat in seama. Si vine la examen profu' raaaaaaau. N-am putut misca nimik. Se uita ca bolandu', ce sa te poti inspira, basca vreo colaborare cu colegu' de suferinta. Noi...ne uitam unii la altii cu nedumerire si ca la o comanda lasam toti pixurile jos. Profu'...shocat...ne-ntreaba..."Ce se intampla?"...La care noi...intr-un glas..."nu ne-ati predat corect materia...n-am inteles nimik.... )).gif Profu' incepe sa rada..."v-o predau acu'"...Noi blink.gif profu' lol.gif si-ncepe sa ne predea. Hihi...dupa vreo trei ceasuri...zice: "Acu' pricepurati?" Noi...satui..."daaaaaaaa." "Ok...acum sa dam din nou examen" blink.gif Ne-a tras-o rau:)....am luat un amarat de sase...n-am putut mai mult ca nu invatasem aproape nimik. Asta e floare.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 10:26 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 17-10-2006, 10:27 AM
Mesaj #42

Lama

Raspunsuri: 5.057
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Pai sa mai vie inca vre-o doua si ne-am ingramadit toate aici la Moka.Mi-ati ridicat dispozitia pe cuvint. M-am bucurat tare sa va vad pe toate pe aici pupic.gif . Sa va povestesc si eu ceva din studentie. Era un profesor cam dus cu pluta. Ne-a anuntat examen si ne-a dat 3 zile sa ne pregatim. Obiectul era Tehnologia lemnului,cu incovoieri,proprietati de elasticitate,comprimare,formule cu carul,stiti voi acelea ce sunt inginere. Aveam un conspect gros de mama focului,ne punea sa conspectam tot din carte ucvint cu cuvint. Si la examen la fel cerea. Era imposibil sa memorizezi tot. Asa ca eu in 3 zile am scris noapte si zi pe hirtiute, spore (sau cum le ziceti voi). Am scris cu toate culorile verde,rosu,negru.Sa vad de departe tease.gif . Si am facut asa 10 metri de spora (10 metri pe o parte si pe alta). La examen ne intreaba cine are spora sa i le aratam ca de ne prinde ne lasa fara nota. Eu m-am speriat si am recunoscut (ca tot se uita lung la mine). A luat spora si cind i-a dat drumul s-a dus toata auditoria. Studentii nu se putea opri din ris. Profesorul zica ca de 30 de ani activeaza in univesritate dar asa ceva nu a mai vazut. Mi-a confiscat spora, mi-a pus nota 9 si m-a eliberat de la examen. Si le-a spus studentilor ca-si inchipuie cite zile am lucrat eu in spora data, facindu-mi insemnari cu toate culorile. Si cind am facut fara sa vreau mi-a ramas ceva in cap. Dar voi ati facut spore la xerox din caiete in 10 minute. La examenul cela nu a luat nimeni mai sus de 7. Uite asa am intrat in isoria universitatii si cind mergeam ma aratau toti cu degetul

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
bpaula
mesaj 17-10-2006, 10:31 AM
Mesaj #43

Ciocanitoare

aki no comment ca sunt pe jos de la atata ras lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 10:31 AM
Mesaj #44

Marmota

lol.gif lol.gif Imi place sa ma rad cu voi! pupic.gif
Si zi asa, Mirruno, io care credeam ca ai fost studinte silitoare.
Liliana, nici nu credeam ca esti studenta, ziceam asa, in general. Cand o sa mai treaca ceva timp ai sa vezi ca uneori sunt incoerenta in exprimare si actiuni, sa nu te sparii daca zic ceva ce suna aiurea, probabil n-am priceput nici eu ce-am vrut sa zic.

revin mai tarziu cu meniul.

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 10:34 AM
Mesaj #45

Iepuras

lol.gif lol.gif Aki...aveam un coleg de generala pe care profu' l-a prins cu o fituica ciudata....ceva de genul "TI - BSS, TC - BDJ...etc" Si profu, extrem de incurcat zice:..."daca-mi traduci fituica asta iti dau un 9." "Pai...Teorema inaltimii, buzunarul stang sus, teorema catetei, buzunarul drept jos, etc" lol.gif lol.gif lol.gif Era fituica in care era schema fituicilor...unde si ce gaseste....hihi...am ras de-am dilit atunci, a fost tare de tot faza... biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 10:36 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post

107 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 04:53 AM