![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
29-10-2006, 09:53 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Netaza!
Buei...deci cat e ceasul? 10 sau 11? M-am trezit dis de dimineata, era 9:30 cand a sunat telefonul! De fapt, 8:30 ca uitasem sa il setez pe ora noua! M-a trezit shturlubatica aia de prietena a mea, urland in telefon: MA IEEEEEEEEEEEEEEEEEERTI, DA' MA IEEEEEEEEEEEERTI?? Te iert, da' acu' dorm! Uitase sa ma sune ieri de ziua mea si ma implora sa o iert! O iert, ce sa ii fac, doar asa face in fiecare an! Deci, te tzuc si iti doresc o duminica minunata! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
29-10-2006, 10:38 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.322 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Netaza! Buei...deci cat e ceasul? 10 sau 11? M-am trezit dis de dimineata, era 9:30 cand a sunat telefonul! De fapt, 8:30 ca uitasem sa il setez pe ora noua! M-a trezit shturlubatica aia de prietena a mea, urland in telefon: MA IEEEEEEEEEEEEEEEEEERTI, DA' MA IEEEEEEEEEEEERTI?? Te iert, da' acu' dorm! Uitase sa ma sune ieri de ziua mea si ma implora sa o iert! O iert, ce sa ii fac, doar asa face in fiecare an! Deci, te tzuc si iti doresc o duminica minunata! La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
29-10-2006, 11:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Neatza tuturor!
M-am trezit devreme, am facut masaj cu ulei, apoi dus, apoi am fost cu al meu si ne-am baut cafeaua pe plaja, si ne-am plimbat, si a fost..fain tare Pun poze mai tarziu cu marea, plaja, nisipul Acum am in cuptor o prajitura. Nu, nu e pentru mine, e pentru prietenul nostru de la Bucuresti (pleaca al meu astazi la el ); promit sa nu gust Asheaaa..am senzatia ca iar s-a miscat cantarul, ieri si azi arata 55.5 va tzuc, de maine iar pe baricade, cu meniul si tot tacamul! Ia sa va dau si eu muzica (o copii pe Mirru) : preferatul meu Piazzolla -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Karin |
29-10-2006, 11:54 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Tanti Bubu de la parteeeeeeeeer
Prajitureste, prajitureste, prajituresteeeeeeeeee De nu se mai opresteeeeeeee! Am vazut acum reclama si m-am gandit ca mi se potrivesteeeeeeee...de nu se mai opresteeeeeee! Promiti ca nu gusti din praji? Asa cum promit io ca nu ma ating de saleuri? Le-a halit colega dintr-o suflare! Maine nu mai pupa nika! Pup si iubesc bucatareasa de negrese de nu mai pot! Am uitat s ma laud cu cadoul de la al meu: Siiiiiiii...pe papuci e un norishor alb si o stelutza si sub norishor scrie asa: 90% Angel! In gandul meu: te-ai scos si de data asta! -------------------- ![]() |
| luchi |
29-10-2006, 12:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
o pijama portocalie si papuci de casa portocalii! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
29-10-2006, 01:01 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Avand in vedere sa ni-s acas' la Luchi...o salut frumushel... ca o fatuca bine crescuta.
Netaza! Buei...deci cat e ceasul? 10 sau 11? M-am trezit dis de dimineata, era 9:30 cand a sunat telefonul! De fapt, 8:30 ca uitasem sa il setez pe ora noua! M-a trezit shturlubatica aia de prietena a mea, urland in telefon: MA IEEEEEEEEEEEEEEEEEERTI, DA' MA IEEEEEEEEEEEERTI?? Te iert, da' acu' dorm! Uitase sa ma sune ieri de ziua mea si ma implora sa o iert! O iert, ce sa ii fac, doar asa face in fiecare an! Deci, te tzuc si iti doresc o duminica minunata! Si-acu'...Buey...da buey...deci...io de ce n-am stiut ca a fost ziua ta?...Da...deci de ce? Io merg la sarbatoriti sa vaz cu uochii...mei...Spui acolo la multi ani...si pe urma viu la o barfa cu Luchi... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 29-10-2006, 01:02 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
29-10-2006, 02:25 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.322 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce miresme pe aici.........saleuri, prajituri, piei ispita!
felicitari pentru kg alungat! -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| luchi |
29-10-2006, 05:45 PM
|
Buna searaaaa!
Lilish, ai zis ca vii sa stam de povesti, pe unde ai disparut? Sunt singura acasa..al meu a plecat la capitala Mai e cineva pe aici sau toata lumea a plecat la intalnire? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
29-10-2006, 07:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.877 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
O saptamana frumoasa si fructuoasa! De maine pe baricade!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
29-10-2006, 07:24 PM
|
Multumesc, Andreea, si tie la fel!
Sunt foarte suparata pe un prieten care ..nu s-a purtat tocmai..prieteneste -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
29-10-2006, 07:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.877 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cred ca numai prieten nu-ti este. Sau poate am spus prea multe?!
Lasa ca tu ai si prieteni adevarati, chiar daca virtuali. De fapt nu-mi place cum suna prieten virtual. Doar ca nu ne vedem, dar in rest ne putem sprijini unii pe altii, mai stam la o cana de vin si un pahar de vorba. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
29-10-2006, 07:29 PM
|
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
29-10-2006, 07:36 PM
|
Prefer Andreea, nu mi-a spus nimeni niciodata Rodica si nu sunt obisnuita. Pentru prieteni sunt Andreea,
Am intalnit si eu oameni buni, care ar fi putut fi valorosi, dar stricati de anturaj. Nu stiu ce sa zic, probabil ar trebui rupt de anturaj, dar cum? -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
| luchi |
29-10-2006, 07:46 PM
|
Ok, Andreea!
Lucrurile sunt complicate, el e in Bucuresti, noi aici...Cum am mai zis, e un tip fain, suntem foarte apropiati, ne stim din facultate, dar uneori o ia..pe campii, si... nu stim cum sa procedam. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
29-10-2006, 07:53 PM
|
Complicat, asa e viata asta: complicata. Multa bafta sa reusiti in ce va propuneti.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:32 AM |