![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
08-11-2006, 08:59 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Luchina meeeaaaaaa....ma lasashi singuraaaa....uaaaaa, uaaaaa, uaaaa...Shi ma fac io fara tiniiii? Hai pe baricade cu mine. Hai ca viatza nu pute chiar ashea rau. Dau io un clips shi respiram amandoua pe gura. nu se simte chiar ashea mirosu'. Mmmm? Shi zici?
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
08-11-2006, 09:08 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mokut.Scoate capul afara sa te pup pe obrajori.Ce ia patit?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| MIRRRUNA |
08-11-2006, 09:55 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
|
| aki |
08-11-2006, 10:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
O duci in ispita Mara
-------------------- |
| Sexymom |
08-11-2006, 11:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Uite cate fete plang dupa tine, hai fate bine i hai sa ne facem de cap impreuna ca iti simt lipsa.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lliliana |
09-11-2006, 02:14 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Luchiii....ti-am cumparat clipsu' pentru nas...ca alea de la inotatoarele de sincron
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 09-11-2006, 02:14 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
10-11-2006, 05:58 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Te pupicesc.
Ai grija de tine Ne lipsesti. Miruna ce ziceai de paji aia mare? Imi dai si mie? -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| luchi |
10-11-2006, 08:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata la fetili meli dragi!
Daca ma asteptati cu prajituri, parca nu pot sta deoparte. Incerc sa ma repar la cap, la doctoru' de cap, de fapt Mi-e dor de voi, si as fi venit pana la Bucuresti, la intalnire, dar mi-e frica sa vin cu trenul/masina singurica, si pe deasupra sa va mai stric si dispozitia. Cu kilele nu stau bine deloc, 67.9 arata cantarul dimineata..uof, grea viata asta! va tzuc, si sper sa mai trec pe aici (sa nu adorm intre timp -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Karin |
10-11-2006, 09:08 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Luuuuuuuc! Luuuuuc! Am vinit cu meniul de ieri!
Sooooo....: MD: -o cafea cu zahar -cereale integrale cu iaurt 0.1% Gustare: -1 mar Pranz: -iahnie de fasole cu ciolan -2 castraveti murati Gustare: -1 mar Cina: -4 cartofi copti (erau cat pumnul de mari Azi sunt din nou pe baricade! No, te tzuc si te iubeeeeeeeesc! -------------------- ![]() |
| julyalina |
10-11-2006, 09:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
lucule, ai un mare
![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
10-11-2006, 11:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ma bucur ca esti mai bine.Multi pupici si te astept optimista si sanatoasa nu plina de mucii si cu dureri de cap ca ne contaminezi si pe noi
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
11-11-2006, 07:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Eu sunt sub orice critica. Merit dezaprobarea voastra, bataie, rosii aruncate, ce vreti voi. Astazi am mancat un cozonac. Unul. Doar eu. Sunt deprimata. Tot timpul dorm, cand nu dorm iau antidepresive. Si mananc. Si ma culc la loc. Am 69 de kile si sunt in crestere. In latime. Stiu ca o sa ziceti ca puterea sta in mine, ca pot, ca nu sunt asa. Dragelor,cu regretul ca va voi dezamagi, asa sunt. Doctorul a zis ca intr-o saptamana ma pune pe picioare. Deocamdata m-am pus doar cu capul pe perna. Va tzuc. O sa va mai vizitez. peste o saptamana, daca medicul are dreptate. Mai devreme, daca voi putea. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Lacry |
11-11-2006, 09:50 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Eu sunt sub orice critica. Merit dezaprobarea voastra, bataie, rosii aruncate, ce vreti voi. Astazi am mancat un cozonac. Unul. Doar eu. Sunt deprimata. Tot timpul dorm, cand nu dorm iau antidepresive. Si mananc. Si ma culc la loc. Am 69 de kile si sunt in crestere. In latime. Stiu ca o sa ziceti ca puterea sta in mine, ca pot, ca nu sunt asa. Dragelor,cu regretul ca va voi dezamagi, asa sunt. Doctorul a zis ca intr-o saptamana ma pune pe picioare. Deocamdata m-am pus doar cu capul pe perna. Va tzuc. O sa va mai vizitez. peste o saptamana, daca medicul are dreptate. Mai devreme, daca voi putea. As veni sa iau si eu o juma' de cozonac.. da-le-ncolo de kile, le arunci tu cat colo... intai sa-ti treak depresia. Ia' sa vedem ce putem face in privinta asta De ce nu faci un drum lung cu masina? Pai numai daca faci un drum k asta, te eliberezi de depresie. Basca ca... la capatul drumului pot fi niste persoane care ar vrea sa te aibe alaturi! Eu nu pot merge la intalneli din cauza de copil mic, dar tare mi-ar placea... De cand il am pe Mocutz m-am izolat rau de tot. Nu pot pleca nicaieri, pretenele nu vin la mine... noroc ca Razacila Antidepresive? hmmm DE CE ESTI DEPRIMATA??? Acest mesaj a fost editat de Lacry: 11-11-2006, 09:51 PM -------------------- |
| Sexymom |
12-11-2006, 08:50 PM
|
Ce faci mai pui? cum adica iei antidepresive? vezi ca te fugaresc si iti dau la fund. Pai asta e fata pe care o stiu eu???de ce esti deprimata ?
Ia vino incoace si hai sa vb, ca toate au o rezolvare pe lumea asta, iar tu esti optimista de fel. Si daca ai 69 de kile ce? eu nu sunt cat o , si ce e cu asta? ma simt bine , topai si ma gandesc ca o sa slabesc cand oi avea chef.O viata avem si ne chinuim asa mereu, tinand regim....imi vine cateodata sa imi bag picioarele si sa ma umflu si mai tare , NA![]() -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
13-11-2006, 07:54 AM
|
Da, sunt deprimata, si alte chestii care suna ciudat puse in diagnosticul meu. macar incerc sa creez o stare de normalitate in jurul meu. Lacry, m-as urca la volan dar...mi-e frica sa sofez, nu stiu ce naiba e cu mine, iar vine Mirruna si da cu batzul. Mi-e foarte greu sa vorbesc despre toate astea, desi ar trebui sa vorbesc. Nu pot spune decat ca "o sa treaca". -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:27 AM |