![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
16-11-2006, 08:35 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
femeia asta umbla pe la altii, da' pe la ia nu mai da... i s-o fi urat de culoarea peretilor
eu zic, cat lipseste sa tragm un chef aici: }{ -------------------- |
| luchi |
16-11-2006, 09:03 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
am zis sa scriu repede la tata lumea, pana nu mi se face iar somn Multumesc dinn nou pentru toate cuvintele frumoase. de luni cica pot merge la job! Nu stiu daca sa ma bucur sau nu..sper doar sa fac fata. Si acum o melodie care imi place foarte mult, si o ascult in momentele grele, si canta o tipa care din pacate nu mai este, si a carei muzica am descoperit-o cu ajutorul sotului meu: Nina Simone - Ain't Got No... I Got Life Ain't got no love, ain't got no name Ain't got no ticket, ain't got no token Ain't got no God What about God? Why am I alive anyway? Yeah, what about God? Nobody can take away I got my hair, I got my head I got my brains, I got my ears I got my eyes, I got my nose I got my mouth, I got my smile I got my tongue, I got my chin I got my neck, I got my boobs I got my heart, I got my soul I got my back, I got my sex I got my arms, I got my hands I got my fingers, Got my legs I got my feet, I got my toes I got my liver, Got my blood I've got life , I've got my freedom I've got the life And I'm gonna keep it I've got the life And nobody's gonna take it away I've got the life -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| MIRRRUNA |
16-11-2006, 10:18 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Sus s'a lipit din greseala melodia lui Lil Asta era canticelul? Nina Simone ? -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| aki |
16-11-2006, 10:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.903 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mokut.Cum te mai simti?Stiu ca nu ai timp sa-mi raspunzi ca te simti rau,dar oricum iti las un brat de pupicei aici pentru tihne.Azi am facut ordine in yahoo si am gasit pozele tale care mi le-ai trimis anul trecut.Ti-i minte.Tare mai erai slabuta,nu stiu cum esti acum.Erai frumusica
-------------------- |
| honey79 |
16-11-2006, 11:06 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pupicei de miere, pentru scumpica noastra si imbratisari cu drag.
O zi superba iti doresc, plina de voie buna si soare . -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Nessie |
16-11-2006, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.910 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Luchi, dezlipit, lipit si inchis la loc.
Te pup si iti urez o fi rumoasa! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
16-11-2006, 01:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.903 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Doamne cind aud de lucru,MORRRRRRRRRRRRRRR
Oare la toti sefii sunt ca al meu? -------------------- |
| Sexymom |
16-11-2006, 02:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Te simt ceva mai optimista, esti pe drumul cel bun, sa vezi ca o sa fie bine cand o sa iesi mai mult din casa.
Pupicei -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Andreea-Rodica |
16-11-2006, 02:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.827 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Socializare, hai la socializare! Sa vezi ce bine o sa fie la serviciu (din punctul asta de vedere). Dar pana atunci, weekend placut si ne mai auzim (citim)
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| lliliana |
16-11-2006, 02:43 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Luchi, dezlipit, lipit si inchis la loc. Te pup si iti urez o fi rumoasa! Nessie...nu potzi sa operezi shi cu depresia aia?...dezlipesti depresie, lipesti impresie, inchizi.... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 16-11-2006, 02:43 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
16-11-2006, 03:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
- sefa, ocupata, mai vorbim despre copii uneori (ai ei) - sotul (meu), care are biroul langa mine, atat de aproape, ca pot sa-i dau una dupa ceafa (dar nu-i dau, ca e baiat bun pen' ca ma suporta - una bucata coleg nou care..hmm....sa zicem ca nu ne-am imprietenit inca (pun pariu ca ii par o scorpie - una bucata colega care azi-maine se pensioneaza, e simpatica, face exercitii de inviorare in fata plansetei (ea lucreaza la planseta) si din cand in cand mai facem schimb de retete - una bucata coleg super simpatic, cu care iar nu vorbesc foarte mult, pentru ca el e fumator si eu nu, el bea cafea si eu nu Si gataaa..pe langa asta, vin tot felul de oameni, unii simpatici, altii antipatici, ma uit pe geam in curtea popii, cad frunzelel la plop, stau ciorile in plop, si mai fac poze la ciori din cand in cand. A, si i-am facut wc nou lu' taica popa, ca avea unul de era proptit intr-un par. Asta nou are o incapere pentru shushu,alta pentru aprins lumanari, si sus, deasupra, e clopotnita. Acu' sa vedem cand o fi gata, cum leaga astia firele, cand trage cineva apa la buda sa nu inceapa sa bata clopotele sau sa cante aleluia corul din biserica. -------------------- Hate being fat
![]() |
| aki |
16-11-2006, 04:22 PM
|
Iti revenisi draga?Pupici
-------------------- |
| Sexymom |
16-11-2006, 04:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mama ce mediu super ai la scarbici
Ce bine ca nu sunt in locul tau si ce bine ca nu esti tu in locul meu ca si mie imi vine sa-mi iau campii uneori ca nu am ce face si nici ganade citit sau invatat nu prea am. Asa ca si eu ies pe terasa, trag o pipa cand nu e al meu in jur si astept ora la care trebuie sa aduc teroristele acasa. Prietenii mei Al meu vine de la scarbici tarziu si atunci isi pune dansul in fata calculatorului si i se lipesc ochii pe monitor. Cand dau sa ii vb. si eu nu ma aude , sau o face selectie din ceea ce am sa-i spun. Asa ca vb. cu ga-ga, mu-mu prin casa de una singura, ca s-a luat boala si la fete si nici ele nu mai stau bine cu urechile. Asa ca si eu sunt la un pas de a da in depresie. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
16-11-2006, 06:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Luchi, ce coincidenta, dom'le!
Si eu lucrez cu sotul... si i-as da una in scafarlie, dar n-o fac pentru ca ... is fata buna si IL SUPORT -------------------- |
| lliliana |
17-11-2006, 11:59 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Luchinaa meaaaaaaa....tizaaa meaaaaaa!!! Vino-ncoaaaaa!!!! Varzuca meaaaaa...Tu shtii ce te-ai nimerit cu varza aceea. Sunt fun salata de varza.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:15 PM |