left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
luchi
mesaj 17-10-2006, 10:39 AM
Mesaj #46

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.455
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie
Sex: Feminin

lol.gif lol.gif lol.gif Akiii..ce tareee ai fooooost!
La noi sporele se numeau copiute. Mai erau si servitele, cand scriai pe coli subiectele, separat, si la examen, cand prindeai un moment, bagai foaia scrisa de acasa. Asta numai daca nu semna profu' foile.

lol.gif lol.gif Lilianaaaa..asta a fost tare buna!
Maie aveam noi o profa in facultate, la analiza matematica, avea fro' 60'jde ani, ne adresam cu Domnisoara profesoara, pica tot ce prindea. Examenul se dadea la parter, in amfiteatru, si inainte de a aparea hands-free-ul, un coleg ii scria unuia, care era in sala, subiectele, cu creta, pe trotuar, in fata geamului lol.gif

ia bagati aicisha metode de copiat blum.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bpaula
mesaj 17-10-2006, 10:49 AM
Mesaj #47

Ciocanitoare

Raspunsuri: 347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

apropo de servite...in liceu faceam asa ceva la fizica..aveam un prof tare afurisit si la lucrari ne dadea atat de mult de scris la teorie ca nu apucai sa mai iti storci creierii si la probleme...
asa ca eu si colega mea (de altfel mai toata clasa) care cica eram fetele cele mai tari la fizica din clasa, sau ma rog asa credea proful, ne pregateam de acasa cu toate subiectele posibile iar la lucrare le scoteam....si la probleme la una ma chinuiam io la cealalta ea sa facem economie la timp ca mai asteptau si altii de la noi grin.gif

si o data vine proful si se plimba prin clasa si vede ca am multe foi si se uita prin ele, da' nu eram eu proasta sa le tin pe banca si pleaca el si eu linistita ca deja m-a verificat scot ce era de scos...si apoi ma apuc ca desteapta sa copii o formula de pe ele ca imi trebuia la problema...si m-a vazut proful si vine si vede ca prea repede s-au umplut paginile de teorie dar nu putea sa ma acuze pe mine fata silitoare si era asa comic cum se uita si prin banca, dar de departe ca cica sa nu ma prind eu...si m-am uitat la el cu o fata de ingeras devil.gif si l-am intrebat daca e vreo problema, la care el cica nu si a plecat sa nu ma mai deranjeze grin.gif

Broscaliuc ii ziceam la prof...ca il chema Moscaliuc dar avea ochii iesiti din orbite ca la broaste...tare l-am mai chinuit pe proful asta clasa noastra si nici nu avea voie sa se enerveze ca avea ceva probleme...asa ca era calm

aaaa...si tot la el...am plecat de la o ora toata clasa ca aveau baietii meci de forbal...si am mers si noi fetele sa facem galerie...si proful a trecut pe langa terenul de fotbal si ne-a vazut...noi agitate cu fata de masa pe care lipisem tot felul de litere si incurajari, dar nu ne-a zis nimic...cand am mers insa in clasa nu mai era nici o geanta sau ghiozdan, ni le-a luat pe toate si le-a dus la femeia de servici tease.gif ca cica nu ni le da pana nu vin parintii...la unul ii luase si pantalonii de schimb grin.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lliliana
mesaj 17-10-2006, 10:51 AM
Mesaj #48

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Aveam un coleg in facutate...cu mainile cat harta Romaniei...copia din mana cu care scria. Cum cuiu meu reusea sa si intoarca filele fituicii carte...nu stiu...dar toti profii erau convinsi ca-i copiaza si nici unul nu l-a prins...tehnica serioasa biggrin.gif Eeeiii...ce vremuri...studentie...hmmm...si atunci abia asteptam sa scap biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 10:52 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 17-10-2006, 11:06 AM
Mesaj #49

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
am ras de-am pocnit la pataniile voastre. aki, meriti premiu cheer.gif
si faza cu scrisul cu creta pe asfalt - no comment lol.gif
mirunule, pai io te credeam a mai silitoare studinta blum.gif
liliana lol.gif lol.gif am ras si aici, si la sexy in jurnal cu povestile tale.
mi-ati inveselit ziua hug.gif

io mi-aduc aminte de un parlit de examen la Drept comercial, prin anii terminali. buun, si m-am dus eu la vara-mea, caci aveam amandoua acelasi examen. am ramas peste noapte cu gand ca invatam, unchii mei erau la tara, deci eram singure si cu chef de invatat. precizez ca in perioada aceea eram abstinenta biggrin.gif de fumat blum.gif ei, si ne apucam noi de invatat, dupa ce ne-am gasit o mie de scuze ( ba mancat, ba la baie, ba o barfa). vara-mea, copil silitor era deja la a treia repetare blink.gif eu nu citisem nici macar o data integral cursurile lol.gif aveam vreo 21-23 de cursuri, si ce metoda credeti ca am aplicat? m-am decis sa citesc numai cursurile cu numere impare tease.gif pe la nr. 11 obosisem deja doh.gif asa ca am tras vartos dintr-un Snagov dosit de-al unchiului meu blushing.gif blushing.gif
asadar, dupa 5 ani de nefumat, aia a fost seara in care m-am reapucat. rusine blushing.gif

da' la examen am avut succes, un subiect a fost din cursurile impare blum.gif asa ca am luat 7 cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 11:11 AM
Mesaj #50

Iepuras

CITAT(buretel @ 17-10-2006, 12:06 PM) *

da' la examen am avut succes, un subiect a fost din cursurile impare blum.gif asa ca am luat 7 cheer.gif

Eiiii...la noi nu tinea asa...majoritatea profilor aveau pretentia ca pentru fiecare subiect sa iei cinciul. Daca nu-l luai...mai dadeai o data examen din partea aia de materie....Nahpa raaaau!!!!

--------------------

Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 17-10-2006, 11:12 AM
Mesaj #51

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pai la celalalt am intuit blum.gif ca la oratorie, nu ma intrece nimeni =)) prieteni stiu de ce wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 11:13 AM
Mesaj #52

Iepuras

CITAT(buretel @ 17-10-2006, 12:12 PM) *

pai la celalalt am intuit blum.gif ca la oratorie, nu ma intrece nimeni =)) prieteni stiu de ce wink1.gif

Hihi...norocoasa ce esti biggrin.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 17-10-2006, 11:18 AM
Mesaj #53

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(luchi @ 17-10-2006, 11:39 AM) *

Maie aveam noi o profa in facultate, la analiza matematica, avea fro' 60'jde ani, ne adresam cu Domnisoara profesoara, pica tot ce prindea. Examenul se dadea la parter, in amfiteatru, si inainte de a aparea hands-free-ul, un coleg ii scria unuia, care era in sala, subiectele, cu creta, pe trotuar, in fata geamului lol.gif

lol.gif lol.gif
in generala am facut 1 an cu o profa de geografie de vro' 50 de ani careia daca nu-i spuneai Domnisoara si cumva te scapai cu Doamna iti dadea un 4 smile.gif si culmea e ca o chema si Joarza lol.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 11:20 AM
Mesaj #54

Marmota

lol.gif lol.gif Canaruleee
Sa va zic faza? In anul 5 nush' cum s-a nimerit ca a trebuit sa-i fac o vizita acasa..si ce credeti: locuia cu mama ei! blink.gif Geeezzzz

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 11:23 AM
Mesaj #55

Iepuras

CITAT(luchi @ 17-10-2006, 12:20 PM) *

lol.gif lol.gif Canaruleee
Sa va zic faza? In anul 5 nush' cum s-a nimerit ca a trebuit sa-i fac o vizita acasa..si ce credeti: locuia cu mama ei! blink.gif Geeezzzz

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Sarmana femeie...ce-i mai trebuia lamaie-n ceai..se avea pe ea biggrin.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 17-10-2006, 11:44 AM
Mesaj #56

Soparla

Raspunsuri: 231
Inscris: 11-09-2006
Din: Tara Miticilor
Membrul Nr.: 131
Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor!

tzacanite suuuuuuunteti lol.gif lol.gif
deci la mine in birou sunt 2587de grade, caloriferele dogoresc, eu is imbracata mai de toamna ashea, am de lucru in draci, aici ma rad cu voi de ma adun de pe jos... si ma mai mir ca sunt lac de apa partytime2.gif haha.gif

--------------------
Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-10-2006, 11:47 AM
Mesaj #57

Iepuras

Stai sa vezi ce ma chenui io sa nu vaza colega din beroul alaturat...care e o babuta isterica si acra...ca raz ca disperata biggrin.gif Incerc s-o fac pe tacute...ma doare-n piept biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 11:48 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 17-10-2006, 11:48 AM
Mesaj #58

Marmota

Asa, asa, da vina pe noi.
Mai scote din textile naughty.gif , soro, ca nu vrem sa mori de cald .

Pana una alta, anunt cu mandrie consumarea a doua ceaiuri , a unei cani de sana si a 7 bucati crochete (un fel de stixo-grisino-saratele, crocante si uscate). De maine revenim pe fagasul firesc al unei diete.

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 17-10-2006, 11:51 AM
Mesaj #59

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

miru, deschide geamurile blum.gif ca nu vrem sa pleci cu lacul dupa tine de la serviciu pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 17-10-2006, 11:55 AM
Mesaj #60

Soparla

Raspunsuri: 231
Inscris: 11-09-2006
Din: Tara Miticilor
Membrul Nr.: 131
Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor!

CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 12:47 PM) *

Stai sa vezi ce ma chenui io sa nu vaza colega din beroul alaturat...care e o babuta isterica si acra...ca raz ca disperata biggrin.gif Incerc s-o fac pe tacute...ma doare-n piept biggrin.gif

liliiiii, colega ta cre' ca'i de'un neam cu pascu'al meu, colegu' din fatza uochilor mei (de n'ar mai fi) naughty.gif
sau daca nu's de'un neam, poate le facem cunostinta grin.gif si isi iau de grija noastra blum.gif

mmm? ne cumetrim? naughty.gif
a ta cati ani are? ca al meu ii cam puriu laugh.gif

--------------------
Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
+Quote Post

107 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 04:39 PM