![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
17-10-2006, 10:39 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
La noi sporele se numeau copiute. Mai erau si servitele, cand scriai pe coli subiectele, separat, si la examen, cand prindeai un moment, bagai foaia scrisa de acasa. Asta numai daca nu semna profu' foile. Maie aveam noi o profa in facultate, la analiza matematica, avea fro' 60'jde ani, ne adresam cu Domnisoara profesoara, pica tot ce prindea. Examenul se dadea la parter, in amfiteatru, si inainte de a aparea hands-free-ul, un coleg ii scria unuia, care era in sala, subiectele, cu creta, pe trotuar, in fata geamului ia bagati aicisha metode de copiat -------------------- Hate being fat
![]() |
| bpaula |
17-10-2006, 10:49 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
apropo de servite...in liceu faceam asa ceva la fizica..aveam un prof tare afurisit si la lucrari ne dadea atat de mult de scris la teorie ca nu apucai sa mai iti storci creierii si la probleme...
asa ca eu si colega mea (de altfel mai toata clasa) care cica eram fetele cele mai tari la fizica din clasa, sau ma rog asa credea proful, ne pregateam de acasa cu toate subiectele posibile iar la lucrare le scoteam....si la probleme la una ma chinuiam io la cealalta ea sa facem economie la timp ca mai asteptau si altii de la noi si o data vine proful si se plimba prin clasa si vede ca am multe foi si se uita prin ele, da' nu eram eu proasta sa le tin pe banca si pleaca el si eu linistita ca deja m-a verificat scot ce era de scos...si apoi ma apuc ca desteapta sa copii o formula de pe ele ca imi trebuia la problema...si m-a vazut proful si vine si vede ca prea repede s-au umplut paginile de teorie dar nu putea sa ma acuze pe mine fata silitoare si era asa comic cum se uita si prin banca, dar de departe ca cica sa nu ma prind eu...si m-am uitat la el cu o fata de ingeras Broscaliuc ii ziceam la prof...ca il chema Moscaliuc dar avea ochii iesiti din orbite ca la broaste...tare l-am mai chinuit pe proful asta clasa noastra si nici nu avea voie sa se enerveze ca avea ceva probleme...asa ca era calm aaaa...si tot la el...am plecat de la o ora toata clasa ca aveau baietii meci de forbal...si am mers si noi fetele sa facem galerie...si proful a trecut pe langa terenul de fotbal si ne-a vazut...noi agitate cu fata de masa pe care lipisem tot felul de litere si incurajari, dar nu ne-a zis nimic...cand am mers insa in clasa nu mai era nici o geanta sau ghiozdan, ni le-a luat pe toate si le-a dus la femeia de servici -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
17-10-2006, 10:51 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Aveam un coleg in facutate...cu mainile cat harta Romaniei...copia din mana cu care scria. Cum cuiu meu reusea sa si intoarca filele fituicii carte...nu stiu...dar toti profii erau convinsi ca-i copiaza si nici unul nu l-a prins...tehnica serioasa
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 10:52 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| buretel |
17-10-2006, 11:06 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
am ras de-am pocnit la pataniile voastre. aki, meriti premiu si faza cu scrisul cu creta pe asfalt - no comment mirunule, pai io te credeam a mai silitoare studinta liliana mi-ati inveselit ziua io mi-aduc aminte de un parlit de examen la Drept comercial, prin anii terminali. buun, si m-am dus eu la vara-mea, caci aveam amandoua acelasi examen. am ramas peste noapte cu gand ca invatam, unchii mei erau la tara, deci eram singure si cu chef de invatat. precizez ca in perioada aceea eram abstinenta asadar, dupa 5 ani de nefumat, aia a fost seara in care m-am reapucat. rusine da' la examen am avut succes, un subiect a fost din cursurile impare -------------------- |
| lliliana |
17-10-2006, 11:11 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
da' la examen am avut succes, un subiect a fost din cursurile impare Eiiii...la noi nu tinea asa...majoritatea profilor aveau pretentia ca pentru fiecare subiect sa iei cinciul. Daca nu-l luai...mai dadeai o data examen din partea aia de materie....Nahpa raaaau!!!! -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| buretel |
17-10-2006, 11:12 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
pai la celalalt am intuit
-------------------- |
| lliliana |
17-10-2006, 11:13 AM
|
|
pai la celalalt am intuit Hihi...norocoasa ce esti -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
17-10-2006, 11:18 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Maie aveam noi o profa in facultate, la analiza matematica, avea fro' 60'jde ani, ne adresam cu Domnisoara profesoara, pica tot ce prindea. Examenul se dadea la parter, in amfiteatru, si inainte de a aparea hands-free-ul, un coleg ii scria unuia, care era in sala, subiectele, cu creta, pe trotuar, in fata geamului in generala am facut 1 an cu o profa de geografie de vro' 50 de ani careia daca nu-i spuneai Domnisoara si cumva te scapai cu Doamna iti dadea un 4 -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
17-10-2006, 11:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sa va zic faza? In anul 5 nush' cum s-a nimerit ca a trebuit sa-i fac o vizita acasa..si ce credeti: locuia cu mama ei! -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
17-10-2006, 11:23 AM
|
|
Sa va zic faza? In anul 5 nush' cum s-a nimerit ca a trebuit sa-i fac o vizita acasa..si ce credeti: locuia cu mama ei! -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| MIRRRUNA |
17-10-2006, 11:44 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
tzacanite suuuuuuunteti
deci la mine in birou sunt 2587de grade, caloriferele dogoresc, eu is imbracata mai de toamna ashea, am de lucru in draci, aici ma rad cu voi de ma adun de pe jos... si ma mai mir ca sunt lac de apa -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| lliliana |
17-10-2006, 11:47 AM
|
|
Stai sa vezi ce ma chenui io sa nu vaza colega din beroul alaturat...care e o babuta isterica si acra...ca raz ca disperata
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 11:48 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
17-10-2006, 11:48 AM
|
Asa, asa, da vina pe noi.
Mai scote din textile Pana una alta, anunt cu mandrie consumarea a doua ceaiuri , a unei cani de sana si a 7 bucati crochete (un fel de stixo-grisino-saratele, crocante si uscate). De maine revenim pe fagasul firesc al unei diete. -------------------- Hate being fat
![]() |
| julyalina |
17-10-2006, 11:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
miru, deschide geamurile
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| MIRRRUNA |
17-10-2006, 11:55 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Stai sa vezi ce ma chenui io sa nu vaza colega din beroul alaturat...care e o babuta isterica si acra...ca raz ca disperata liliiiii, colega ta cre' ca'i de'un neam cu pascu'al meu, colegu' din fatza uochilor mei (de n'ar mai fi) sau daca nu's de'un neam, poate le facem cunostinta mmm? ne cumetrim? a ta cati ani are? ca al meu ii cam puriu -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 04:39 PM |