![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
23-11-2006, 08:02 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Mie imi palce asa de mult salata de varza, dar sa mi-o taie cineva. Inca caut un robot care sa taie fain varza, sa nu fie zrdobshita, ci tocata E asa de fain sa iesi din cotidian. Am citit prin nu stiu ce carte, ca citesc vreo 4-5 simultan In Banat exista o chestie mare de lemn cu nishte cutzite...cu care se taie varza pentru butoaiele alea mari...uai ce fain iese....moooortal. Da' e mare....1 m pe doua verze Ha! Mi-ai adus aminte! Mi-a promis si socru-meu ca imi face una d'aia! Pup Lucu' dulce de tot! -------------------- ![]() |
| luchi |
23-11-2006, 08:35 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Noni, dap, imi place, dar netul meu se misca inceeet, si abia am adus 3 episoade
Lacry, m-am topit! creste voinicul tau vazand cu ochii Aki, pupici si tie Amalia, as socializa, socializatul cu voi se pune? Lilish..ce zici de tocator de varza? v-ati aliat, vad, tu si bubu, amandoua de la sighi, si o ardeti in arhaisme cu noi? Eu..nimic nou: imi atarna burtile, e naspa la 70 de kile, iar am avut insomnii azi-noapte, iar oincerc sa numar inca o zi de dieta. pup toate fetele, azi n-am timp de vizite -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
23-11-2006, 09:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Se pare ca amandoua am avut probleme cu somnul. Marius azi noapte a plecat in control, asa ca io am dormit rau. Am luat 2 fitosedin, desi pentru somns scrie pe prospect ca trebuie luate 3, am adormit greu, desi eram franta de oboseala si m-am trezit de 100 de ori. Oricum am doamit acasa, asa ca e un progres Mi-ar fi tare drag sa socializam, dar esti asa departe.......... Oricum te sfatuiesc sa incerci sa iti faci prieteni, e grea izolarea. Io la Tg.Jiu ma urcam pe peretzi de urat. Vreau sa vb. ceva cu tine pe mess, azi cand ai timp. Te pupicesc Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 23-11-2006, 09:32 AM -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
23-11-2006, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mookut
-------------------- |
| buretel |
23-11-2006, 11:51 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
pup un mokkutz ocupat
m-am 'tricotat' aseara dupa instructiunile tale stii ca te iubesc, daaaa? -------------------- |
| Karin |
23-11-2006, 12:27 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Tricotat?
Ok, la asta nu ma amestec, ca nu ma pricep! M-am apucat sa imi fac un pulover prin clasa a VII-a, am facut o maneca si gata! Mi-a ajuns! Tzuc un Luc fenomenal si il iubesc si io de nu mai pot! -------------------- ![]() |
| luchi |
24-11-2006, 09:09 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Azi sunt..asa si-asa. M-am trezit cu un chef sa am mai multa grija de mine, de ambalajul exterior (dintotdeauna am fost o tipa comoda), m-am gandit sa nu ma mai imbrac numai in negru sau culori inchise...Drept urmare, am deschis sifonierul si mi-am luat paltonasul..roz. Nu radeti V-am povestit ca mi-am luat un tel nou? de-ala de bati oole, maioneza, copiii, Ma tot gandesc cand o sa ies din starea asta. Nu ma plang ca-mi merge rau...din anumite puncte de vedere, doar ca nu-mi gasesc eu linistea si pacea, si..Nu mai stiu. e aiurea. Azi sunt vesele, maine imi ploua, acum sunt nervoasa, in clipa urmatoare rad..Of, greu cu vietisoara mea. -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
24-11-2006, 09:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Si vremea asta trista e de vina. Io cand ma apuca melancoliile ma gandesc ca-i pacat, nu am nici un motiv real: -am barbatul care l-am vrut, un copil fain, casa, masina,un job care imi place.....deci nici un motiv real. Asa ca sa sarbatorim Am citi undeva ca: "Bucuria este in noi, trebuie doar regasita" iar dupa ce ai gasit bucuria fericirea o construiesti. Asa ca ia uita-te dupa bucuria aia a ta.Unde s-a ascuns? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| Sexymom |
24-11-2006, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
"Bucuria este in moi, trebuie doar regasita" Imi treduci si mie Hai fata nu mai pune fata asta si razi si tu in fiecare zi, ca face bine la ten. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Nessie |
24-11-2006, 11:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Luchi, te inteleg perfect!
Poate daca iti faci o lista cu toata lucrurile minunate si mai putin minunate din viata ta, o sa vezi incotro se inclina balanta si o sa iti apara iar bucuria de viata in suflet. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
24-11-2006, 11:25 AM
|
Acu' pe bune, tre' sa scormonesc bine, sa vad pe unde am ascuns-o. Sunt mandra astazi de al meu, ca a mai primit inca o aprobare, o stampila, a trecut de un examen. dar si trista pentru ca mai e o mica bubita care trebuie rezolvata, si daca nu ma consum, nu sunt eu. Doina, in moi poate fi oriunde, numa' sa n-o fi uitat in ia aia de aman s-o spal de 3 luni (ca deh, a trecut sezonul) -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
24-11-2006, 11:54 AM
|
Gabiiiiiiiiiii
Editeaza tu moi ala ca io am vrut sa scriu NOI, iar caracotasa sefa de la madrid rade de mine -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| Nessie |
24-11-2006, 11:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Gabiiiiiiiiiii Editeaza tu moi ala ca io am vrut sa scriu NOI, iar caracotasa sefa de la madrid rade de mine -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
24-11-2006, 11:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hai ma Gabi, si unde mai e farmecul mesajului
Daca s-ar lua cineva dupa graselile gramaticale care le fac eu , de aici de la Madrid, ar scoate un nou dictionar. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Sexymom |
24-11-2006, 12:27 PM
|
Anca , o sa mai dureze mult timp pana ce romani or sa isi schimbe mentalitatea. Suntem prea incuiati deocamdata sa intelegem ca cei care merg la psiholog, psihoterapeut sunt oameni normali, obisnuiti.Si ca e ceva normal sa discuti cu acei oameni.
In ceea ce te priveste pe tine eu cred ca esti o buna prietena, te cunosc personal si imi lasi impresia ca iti gasesti usor amici. Poate cei de langa tine nu sunt conform asteptarilor tale si faci selectie. Si mie imi e greu sa ma apropi de unele persoane, imi sunt antipatice de la inceput si nu pot sa le sufar cu toate ca nu le cunosc. Cred ca e ceva normal, si sunt guresa de fel, o sti si tu. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 10:05 AM |