![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| sim |
30-11-2006, 05:06 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 56 Inscris: 23-10-2006 Membrul Nr.: 148 Sex: Feminin |
Daca se mai sterge o data mesajul nu-sh ce fac
DECI: voi ati parcat vreodata atat de aproape de o alta masina incat sa fiti nevoite sa incalecati la propriu schimbatorul si frana de mana (scuzati) ,sa va chinuiti sa treceti pe partea cealalta si intr-un final sa iesiti ,cu parul valvoi si un ranjet gen "da' eu ce am facut?" P.S. eram cu socrella ,mama si sotu' . P.S.2- eram in fusta MIRRUUUUUU HEEEEELLLLLLPPPPP |
| Sexymom |
30-11-2006, 05:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sim, asta mi se intampla frecvent.
Dar tu ai dat cu spatele din parcarea din carefour si te-ai ciocnit [*****] in [*****] cu cel dupa cealalta fila, care dadea si el cu spatele in acelasi timp? sa il intrebi si de unde dracu a iesit???? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
30-11-2006, 05:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
sexy, cine te-a cenzurat? -------------------- |
| Sexymom |
30-11-2006, 05:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Astia de au site-ul.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Sexymom |
30-11-2006, 05:24 PM
|
Da hai sa va povestesc cea mai tare faza care am avut-o.
Deci mostenesc eu o Lada din 1978 rosie, cu nr. TR 03 GJO, a lui socru, cu 4 viteze, sohoc manual, ce mai o bestialitate de masina. Si plec la serviciu, pe str. Nerva traian care are un singur sens la dus. Si in spatele meu un isteric de ....taximetrist chel (normal).Si la semafor da sa dea peste Lada mea si nu-l las : si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule. Ala la mine : proasto. Eu : cheliosule. Pana claxoneaza ala din spate si tipa: fa olteonca proasta lasa cheliosul sa plece ca e verde. Sa vad acum care e mai tare in soferit ca mine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| sim |
30-11-2006, 05:24 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 56 Inscris: 23-10-2006 Membrul Nr.: 148 Sex: Feminin |
Da hai sa va povestesc cea mai tare faza care am avut-o. Deci mostenesc eu o Lada din 1978 rosie, cu nr. TR 03 GJO, a lui socru, cu 4 viteze, sohoc manual, ce mai o bestialitate de masina. Si plec la serviciu, pe str. Nerva traian care are un singur sens la dus. Si in spatele meu un isteric de ....taximetrist chel (normal).Si la semafor da sa dea peste Lada mea si nu-l las : si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule. Ala la mine : proasto. Eu : cheliosule. Pana claxoneaza ala din spate si tipa: fa olteonca proasta lasa cheliosul sa plece ca e verde. |
| buretel |
30-11-2006, 05:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule. Ala la mine : proasto. Eu : cheliosule. Pana claxoneaza ala din spate si tipa: fa olteonca proasta lasa cheliosul sa plece ca e verde. esti buna de pus pe afise la politie: asa da, asa nu -------------------- |
| Sexymom |
30-11-2006, 05:26 PM
|
Fata nici nu ma lasasi sa termin si ai decupat din mesajul meu. Pai unde sunt multumirile mele????
![]() |
| sim |
30-11-2006, 05:32 PM
|
|
|
| Sexymom |
30-11-2006, 05:35 PM
|
Asa se pare
![]() |
| buretel |
30-11-2006, 05:38 PM
|
deci, unde se prezinta o seara ce urma sa fie romantica
la 11.30PM trebuia sa-l iau pe al meu de la aeroport. ca m-am oferit, de buna voie si nesilita de nimeni la 10 si ceva sar in masina, plec din fata blocului, si la cca 500-800 metri se aude un mare poc mai merg inca 10 metri, ca deh, asa e femeia, ignora semnalele exterioare in sfarsit, decid sa opresc. ma uit dezumflata la masina: o roata, mai dezumflata ca mine norocul meu a fost ca am oprit in fata unui butic deschis non-stop. si cum stateam si meditam la ce sa fac, in fata buticului opreste o masina, din care coboara doi tipi. unul intra sa cumpere ceva, celelalt ramane in masina. ma decid in ultimul moment ca e ultima sansa sa actionez. asa ca imi iau inima in dinti, geanta la subtioara si ma duc sa-l agat pe om. tipii se oferisera sa ma duca ei la aeroport deci al meu s-a crucit cand a auzit povestea, mai ales ca am si intarziat 20 minute, ca putea sa ia un taxi fara efort -------------------- |
| Sexymom |
30-11-2006, 05:47 PM
|
Continuare cu aeroportul....
al meu la fel in tarom companie buna si sigura cere un whisiki, 3, 5, stie baiatul ca vine nevasta sa il ia de la aeroport si se anesteziaza bine. Iarna, nameti , geamuri aburite, ochelari la fel, si ma opreste politia in Unirii, eu fericita sar din masina si zic:::::YUPIIIIIIIII prima data cand ma oreste politia in 3 ani. Au ramas aia blocati , nu s-au mai uitat la nimic, nici macar la acte. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
30-11-2006, 07:43 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
am lesinat de ras!! buei, voi sunteti normale? ia sa zic si eu una tare. cu fratello. Care -atentie duamnelor si domnilor -este..instructor auto (a, b, si ce mai e) Ei bine, si avea el o eleva, care calca frana cu piciorul cu care trebuia sa calce ambreiajul, respectiv membrul stang mergator. Ii spune omul 1 data, a 3-a oara tipa, a 4-a oara ii smulge fatucii papucul (sabot) din picior si il arunca pe geam, in plin trafic -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
01-12-2006, 11:01 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Io merjeam prin 7 martie ashea cu mashina intr-un trafic innebunitor...shi evident n-aveam centura...Shi ma opreshte politzistul ca vede ca n-am In scoala de soferi era sa iau bataie de la instructor...era un singur copac pe poligonul pentru invatzat parcarile...shi am dat cam brusc cu spatele.... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 01-12-2006, 11:04 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| mirela_awad |
02-12-2006, 10:11 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Vad ca si la tine predomina bucuria. pe unde umbli?
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:53 PM |