left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
sim
mesaj 30-11-2006, 05:06 PM
Mesaj #541

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 56
Inscris: 23-10-2006
Membrul Nr.: 148
Sex: Feminin

Daca se mai sterge o data mesajul nu-sh ce fac mad.gif E a patra oara cand scriu si nu ma las smile.gif

DECI: voi ati parcat vreodata atat de aproape de o alta masina incat sa fiti nevoite sa incalecati la propriu schimbatorul si frana de mana (scuzati) ,sa va chinuiti sa treceti pe partea cealalta si intr-un final sa iesiti ,cu parul valvoi si un ranjet gen "da' eu ce am facut?"

P.S. eram cu socrella ,mama si sotu' .
P.S.2- eram in fusta blushing.gif

MIRRUUUUUU HEEEEELLLLLLPPPPP give_rose.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-11-2006, 05:09 PM
Mesaj #542

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.609
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Sim, asta mi se intampla frecvent. lol.gif
Dar tu ai dat cu spatele din parcarea din carefour si te-ai ciocnit [*****] in [*****] cu cel dupa cealalta fila, care dadea si el cu spatele in acelasi timp? sa il intrebi si de unde dracu a iesit????

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

buretel
mesaj 30-11-2006, 05:12 PM
Mesaj #543

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

)).gif
sexy, cine te-a cenzurat? )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-11-2006, 05:14 PM
Mesaj #544

Hiena

Astia de au site-ul. )).gif mai bine pt. voi. lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-11-2006, 05:24 PM
Mesaj #545

Hiena

Da hai sa va povestesc cea mai tare faza care am avut-o. )).gif Fac pipi pe mine si acum cand imi amintesc.( A nu se cenzura pipi ca e pe mine nu pe altii).
Deci mostenesc eu o Lada din 1978 rosie, cu nr. TR 03 GJO, a lui socru, cu 4 viteze, sohoc manual, ce mai o bestialitate de masina. Si plec la serviciu, pe str. Nerva traian care are un singur sens la dus. Si in spatele meu un isteric de ....taximetrist chel (normal).Si la semafor da sa dea peste Lada mea si nu-l las : si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule.
Ala la mine : proasto. Eu : cheliosule. Pana claxoneaza ala din spate si tipa: fa olteonca proasta lasa cheliosul sa plece ca e verde. lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Sa vad acum care e mai tare in soferit ca mine lol.gif lol.gif lol.gif si in vocabular, ca am invatat multe cuvinte noi la volan , pt, care le multumesc celor de la politie, de la firmele de taxi, pietonilor si nu in ultimul rand instructorului meu auto care a dat o fiesta cand am luat eu carnetul. De bucurie ca a scapat intreg.

--------------------
Imagine
+Quote Post
sim
mesaj 30-11-2006, 05:24 PM
Mesaj #546

Furnica
*

CITAT(Sexymom @ 30-11-2006, 06:22 PM) *

Da hai sa va povestesc cea mai tare faza care am avut-o. )).gif Fac pipi pe mine si acum cand imi amintesc.( A nu se cenzura pipi ca e pe mine nu pe altii).
Deci mostenesc eu o Lada din 1978 rosie, cu nr. TR 03 GJO, a lui socru, cu 4 viteze, sohoc manual, ce mai o bestialitate de masina. Si plec la serviciu, pe str. Nerva traian care are un singur sens la dus. Si in spatele meu un isteric de ....taximetrist chel (normal).Si la semafor da sa dea peste Lada mea si nu-l las : si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule.
Ala la mine : proasto. Eu : cheliosule. Pana claxoneaza ala din spate si tipa: fa olteonca proasta lasa cheliosul sa plece ca e verde. lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
+Quote Post
buretel
mesaj 30-11-2006, 05:25 PM
Mesaj #547

Iepuras

CITAT(Sexymom @ 30-11-2006, 05:24 PM) *

si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif yahoo.gif deci nu mai poooooot!!!
esti buna de pus pe afise la politie: asa da, asa nu w00t.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-11-2006, 05:26 PM
Mesaj #548

Hiena

Fata nici nu ma lasasi sa termin si ai decupat din mesajul meu. Pai unde sunt multumirile mele???? lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
sim
mesaj 30-11-2006, 05:32 PM
Mesaj #549

Furnica
*

CITAT(Sexymom @ 30-11-2006, 06:26 PM) *

Fata nici nu ma lasasi sa termin si ai decupat din mesajul meu. Pai unde sunt multumirile mele???? lol.gif

Deci ai succes la public da? lol.gif
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-11-2006, 05:35 PM
Mesaj #550

Hiena

Asa se pare cheer.gif Da sa vezi pe urma cand a schimbat fetita Ladita cu un Megan mumos si auriu cum se luau taximetristi de ea cheer.gif si avea si nr. de Bucuresti.Si ma intrebau la semafor cheer.gif :pasarica mica nu ai nevoie de sofer. cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 30-11-2006, 05:38 PM
Mesaj #551

Iepuras

deci, unde se prezinta o seara ce urma sa fie romantica devil.gif

la 11.30PM trebuia sa-l iau pe al meu de la aeroport. ca m-am oferit, de buna voie si nesilita de nimeni )).gif
la 10 si ceva sar in masina, plec din fata blocului, si la cca 500-800 metri se aude un mare poc w00t.gif
mai merg inca 10 metri, ca deh, asa e femeia, ignora semnalele exterioare blum.gif
in sfarsit, decid sa opresc. ma uit dezumflata la masina: o roata, mai dezumflata ca mine blink.gif adicatelea pana. eu n-aveam cum sa-l anunt pe al meu, care era inca in avion doh.gif in jur nu se vedea nimeni, noapte si pustiu.

norocul meu a fost ca am oprit in fata unui butic deschis non-stop. si cum stateam si meditam la ce sa fac, in fata buticului opreste o masina, din care coboara doi tipi. unul intra sa cumpere ceva, celelalt ramane in masina. ma decid in ultimul moment ca e ultima sansa sa actionez. asa ca imi iau inima in dinti, geanta la subtioara si ma duc sa-l agat pe om. blushing.gif ii explic ce s-a intamplat, tipul vine politicos la masina, se uita si spune ca ma ajuta. intre timp, apare si celalalt si ma intreaba daca am cric si roata de rezerva blink.gif deschid portbagajul, rascolesc ei acolo, dau de cric (intact, in punga de platic, nefolosit pana acum lol.gif ). deci se aseaza astia pe asfalt, se umplu de noroi si toate cele, monteaza in sfarsit roata, cand colo, surpriza w00t.gif roata era si ea dezumflata lol.gif lol.gif lol.gif sontac, sontac, ne-am dus la o benzinarie (noroc ca era foarte aproape). acolo, alta supriza blink.gif instalatia de aer nu prea functiona lol.gif lol.gif
tipii se oferisera sa ma duca ei la aeroport naughty.gif dar le-am zis ca-mi culeg sotul, asa ca au spus ca mai bine ma ajuta cu roata lol.gif cert e ca pana la urma au reusit sa o umfle cat de cat, si am mers sontac 80 si ceva de km dus (+intors), cu roata aia doh.gif (care, precum se stie, e mai mica decat celelalte, si nu e indicat sa mergi asa mult cu ea; aproape simteam ca merg pe janta).
deci al meu s-a crucit cand a auzit povestea, mai ales ca am si intarziat 20 minute, ca putea sa ia un taxi fara efort biggrin.gif
blushing.gif blushing.gif blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-11-2006, 05:47 PM
Mesaj #552

Hiena

Continuare cu aeroportul....
al meu la fel
in tarom
companie buna si sigura
cere un whisiki, 3, 5, stie baiatul ca vine nevasta sa il ia de la aeroport si se anesteziaza bine. Iarna, nameti , geamuri aburite, ochelari la fel, si ma opreste politia in Unirii, eu fericita sar din masina si zic:::::YUPIIIIIIIII prima data cand ma oreste politia in 3 ani.
Au ramas aia blocati , nu s-au mai uitat la nimic, nici macar la acte. lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 30-11-2006, 07:43 PM
Mesaj #553

Marmota

Raspunsuri: 1.454
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

lol.gif lol.gif lol.gif
am lesinat de ras!! buei, voi sunteti normale?

ia sa zic si eu una tare. cu fratello. Care -atentie duamnelor si domnilor -este..instructor auto (a, b, si ce mai e) lol.gif Frumusel si afurisit, toate gagicile vor sa faca scoala cu el, e rand la el, numa' ca e cam dus (deh, mostenire de familie:P) si are porecla Calin Nebunul (poetic, nu? naughty.gif )

Ei bine, si avea el o eleva, care calca frana cu piciorul cu care trebuia sa calce ambreiajul, respectiv membrul stang mergator. Ii spune omul 1 data, a 3-a oara tipa, a 4-a oara ii smulge fatucii papucul (sabot) din picior si il arunca pe geam, in plin trafic lol.gif lol.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 01-12-2006, 11:01 AM
Mesaj #554

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

lol.gif Buey Sexi nu eshti normala...parc-ai fi sor'mea...nu zic de doua ori lol.gif Intrasem s-o salut pe Luchina tiza mea...Sal'tare fata...

Io merjeam prin 7 martie ashea cu mashina intr-un trafic innebunitor...shi evident n-aveam centura...Shi ma opreshte politzistul ca vede ca n-am )).gif Shi zice..."pai bine doamna...in loc sa va dau flori ce e ziua dumneavoastra io sa va dau amenda? Shtiti ce atzi gresit?" "Vai domnule politzist...zic afishand un zambet incurcat...v-am vazut pe dumneavoastra shi am uitat tot... )).gif " La care tipul baga capul pe geamul lateral al masinii, trage centura, se apleaca peste mine shi mi-o pune...centura vreau sa zic... )).gif Pe urma ma pupa pe frunte blink.gif naughty.gif shi imi zice..."M-ati hipnotizat doamna?...ca-s rau din fire...plecatzi iute...ca la primul zgomot ies din transa" lol.gif Plec iute shi-l vad pe tip in retrovizoare facandu-mi cu mana.... lol.gif Io nu-s ce s-a intamplat acolo...nici acu' nu stiu...Zici ca era drogat...Sfinte lol.gif

In scoala de soferi era sa iau bataie de la instructor...era un singur copac pe poligonul pentru invatzat parcarile...shi am dat cam brusc cu spatele.... lol.gif Shi s-a dat jos instructorul shi mai era juma' de mm intre mashina shi copac lol.gif Nu i-am dat shansa sa puna piciorul pe frana....l-am luat cu totul prin surprindere lol.gif N-am vazut in viata mea asha ceva...nu mai putea vorbi lol.gif Zicei ca-si inghitise limba lol.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 01-12-2006, 11:04 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
mirela_awad
mesaj 02-12-2006, 10:11 PM
Mesaj #555

Pestisor
**

Raspunsuri: 122
Inscris: 2-10-2006
Din: Portugal
Membrul Nr.: 139
Dispozitie: cool!

Vad ca si la tine predomina bucuria. pe unde umbli?
+Quote Post

107 Pagini V « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-09-2008 - 11:53 PM