![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
03-12-2006, 02:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Trec repede-repede sa va tzuc, nu stau mult, am avut un we plin, am bucatarit de nu m-am mai oprit, am facut asa:
TURTA DULCE, in colaborare cu Paula (eu sunt tanku de pe culinar) BANUTI IN ALB SI NEGRU retetele sunt pas cu pas, daca vreti le pot scrie si aici, la topicul nostru de bucatarie, am poze, tot-tot. Va urma -------------------- Hate being fat
![]() |
| Nessie |
03-12-2006, 05:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mi-au iesit ochii de atatea bunatati!
Lucule, daca ai timp/chef, poate pui si aici retetele, sa fie mai usor de gasit cand ma hotarasc sa intru iar in bucatarie sa experimentez. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
04-12-2006, 07:10 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Lucule....zambeshte shi azi...ca vine acusi Mos Niculae...mai pe romaneste ashea...sa ai cea mai faina zi din viata ta de pana acu...inceputul unui lung sir de zile perfecte...pup...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
04-12-2006, 10:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Oauuu!
Ce de bunatati pe aici...am udat tastatura. Io am dormit ieri dupa agitata vizita in capitala, apoi am citit, iar seara am fost la cumparaturi. Vazand pozele cu turta dulce mi-am reamintit ca am facut si io de cateva ori. Super buna e, nici nu se compara cu cea din comertz. Te pupicesc -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nessie |
04-12-2006, 01:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lucule, cat ai slabit!!!!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
04-12-2006, 02:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sar'na ca ai observat. Lilish, sar'na, sper sa se linisteasca toate. multumesc din suflet pentru incurajari. Amalia, in we asta am bucatarit intr-o veselie. O sa mai pun poze, pe mine gatitul ma relaxeaza (dar nu intotdeauna). Va pup, nu pot sta foarte mult...work, work, work.. Io maine ma duc la doctorul de cap, sunt speriata de-a dreptul, sa vedem ce imi mai spune: se vindeca buba au ba? Va rog din suflet sa ma iertati daca nu mai sunt asa de activa..am zile cu suisuri si coborasuri, incerc sa ma strecor cumva, am mult de lucru cu mine. Dar voi ma intelegeti si nu va suparati, nu? -------------------- Hate being fat
![]() |
| Nessie |
04-12-2006, 03:00 PM
|
Noi suntem aici cand vrei tu!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
04-12-2006, 03:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sunt si eu in preajma cand ai nevoie.
Si am o rugaminte, schimba naiba varza aia din avatar ca ma face sa ma gandesc la sarmale. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Andreea-Rodica |
04-12-2006, 05:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Sa ne suparam?! In nici un caz, dar sa stii ca suntem aici daca ai nevoie de noi.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| amalia0701 |
04-12-2006, 07:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Te pup draga mea.
BIneinteles ca o sa te faci bine. Uite io sunt un exemplu. Din pacate kg duse pe stres simt ca la pun la loc. Mananc ca o disperata. Mi-e si rusine sa scriu ce am mancat Maine la dr. sa stii ca o sa te tzin de mana, o sa fiu acolo. Te pupicesc! -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Sexymom |
05-12-2006, 10:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Prezent , te tin de manutza si iti dau si un pup. Nu ai de ce sa ai emotii
Imi place avatarul tau. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Nessie |
05-12-2006, 11:02 AM
|
| luchi |
05-12-2006, 12:39 PM
|
Va tzuc, imi iau o..minivacanta -------------------- Hate being fat
![]() |
| Sexymom |
05-12-2006, 12:51 PM
|
M-a luat cu sexymom, e de rau
[b]ubita, te pup de 1000 de ori, sa fi linistita si sa ai grija de tine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
05-12-2006, 12:53 PM
|
M-a luat cu sexymom, e de rau [b]ubita, te pup de 1000 de ori, sa fi linistita si sa ai grija de tine. Ba esti, Doina mea scumpa Te tzuc, fata hai, nu mai vorbi prostii, si zi de-ti place avatarul. -------------------- Hate being fat
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:07 AM |