![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
06-12-2006, 09:42 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ieri m-am intors varza de la doctor (relax, Doino, nu pun iar avatarul ala Inca mai caut esenta aia... La multi ani, Pol, de ziua numelui!!!! -------------------- Hate being fat
![]() |
| anca veselie |
06-12-2006, 10:21 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
LA MULTI ANI DE MOS![b]
Ancutza, sper sa gasesti raspunsul. gandeste-te la oamenii care te iubesc si care-ti sunt alaturi... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
06-12-2006, 02:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.039 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lucule, iar nu imi place poza/status-ul de pe mess..
Nu stiu cat de mult te ajuta sa iti raspunzi la tema data de doctor, dar pentru mine uite care e raspunul: ![]() -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
06-12-2006, 02:40 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Am discutat si despre religie, si..nu stiu, mai caut. Daca astazi singura bucurie a fost cand colegii mei au gasit pachetelele si le-au devorat, ma intreb, cuiva tare drag mie, care i-a fost bucuria azi? Multumesc ca va ganditi la mine..dar uneori sunt obosita si...si.... -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
07-12-2006, 07:31 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Luchi...mie Mosul mi-a adus o joarda special pentru tine...cu care sa te bat pana razi tare. Incepi sa ma sperii. Te lasi ashea in voia valului...Eu te stiu innotatoare olimpica mey! Ce-i acilea?...Nu ma fa sa ma sui in mashinutza shi sa viu sa te fac praf...ca te fac praf shi pulbere de draga ce-mi esti...Scoate pozele alea triste de prin avatare...vreau varza inapoi...
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 07-12-2006, 07:32 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
07-12-2006, 09:37 AM
|
Luchi...mie Mosul mi-a adus o joarda special pentru tine...cu care sa te bat pana razi tare. Sadico! Am zile bune, si zile rele. Azi mi-am pus margele la gat si incerc sa ma simt bine. Ieri am ajuns acasa la 5, m-am bagat in pat, si am dormit pana dimineata, cu mici intreruperi. SI eu ma sperii. Si sunt muulte chestii care imi zboara prin capatana. Si vin aici zilnic sa va plictisesc Hai, ca o dau in lacrimogene. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Nessie |
07-12-2006, 10:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.039 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Deci, boooon, azi avem zi de margele!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bpaula |
07-12-2006, 10:57 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
mei lucule am avut mare succes cu pachetele mele, le-am facut surpriza la toti...
eu m-am amuzat teribil, toti banuiau ca e de la firma pun si eu o poza cu ale mele pachetele -------------------- |
| luchi |
07-12-2006, 11:01 AM
|
Deci, boooon, azi avem zi de margele! Multumesc Nessie, si tuturor..stiu ca nu e placut sa vorbesti cu un om vesnic trist, da' multumesc ca trageti de mine. Mai Pol, ma bucur pentru tine. N-ai dat apa la soricei>? -------------------- Hate being fat
![]() |
| buretel |
07-12-2006, 11:04 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.884 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
nu cred ca ajuta, dar si eu am azi ciorapi roz si hanorac multicolor
lucule, eu numai varza aia o am in fata ochilor Acest mesaj a fost editat de buretel: 07-12-2006, 11:05 AM -------------------- |
| luchi |
07-12-2006, 11:13 AM
|
-------------------- Hate being fat
![]() |
| _noni_ |
07-12-2006, 11:55 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
si ca sa nu fiu prea sadica iti trimit niste versuri: Ma Iubeste Femeile - Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Dom'ne toate ma cere,toate ma vrea, Zice ca le place destinctia mea, Eu nu stiu ce-i aia,dar daca-or vrea Le-o dau pa toata, ce sa fac eu cu ea? Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap E cate unii dom'ne,n-are noroc, Nu place dom'ne la dame deloc, Degeaba umbla dupa fomei, Ca nu se uita nici dracu' la ei. Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Cand ies afara ma-mbrac frumos, Imi pun un trening si pantofi cu toc, Toate femeile se uita la mine, Nu stiu da ce, da' cred ca-i da bine. Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Da'-mi iau nevasta, sa fie-a mea, Nu ca tramvaiul, s-o ia cine vrea, Ca este unii dom'ne, care netoti Isi ia nevasta biblioteca pentru toti. Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stïu ce sa fac Ca sa scap p.s. cred ca astea sunt mai bune! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 07-12-2006, 12:10 PM -------------------- |
| luchi |
07-12-2006, 12:11 PM
|
Later edit: ha, intre timp ai schimbat-o! Cu cat amoc canta nenea asta Acest mesaj a fost editat de luchi: 07-12-2006, 12:13 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
| Sexymom |
07-12-2006, 04:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.849 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola gagici. Ce vaz eu aici ciorapi in dungi???? roz?????
Cum poti Domle sa porti ciorapi roz???io nu mai am de la gradinitza. Margelute ![]() Si mai zici ca nu avem cu toti pasarele la cap -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Andreea-Rodica |
07-12-2006, 06:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.869 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Margele, nu-i rau. Sa ne tii la curent cu ce te gatesti maine. Multe pupuri
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:16 PM |