![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
07-12-2006, 07:40 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubire!
Se schimba mersuld e tren in 9/10 noaptea si la mine-i un intreg balamuc. Nu am mai apucat sa trec sa te imbratzosez de mult Tu si Paula ati facut un gest super fain pentru colegii vostrii.Va admir si sunt mandra ca va "cunosc", onorata sa invat de la voi. Multumesc Luchi e foarte bine ca ai dormit mult, somnul te reface. Eu saptamana asta dupa circ la munca, am domti in fiecare dupaamiza, iar seara sunt p[rima la scutece si ma rog de colocatari sa dam stingerea cat mai repede Referitor la tot felul de ganduri care iti trec prin cap, io cred ca ar trebui sa incerci sa vorbesti si cu un psihoterapeut. Mie mi-a facut super bine. Cu privire la sotul tare care nu a stiut ce sa puna in ghete, stiu cat e de greu, am si io unul acasa, am incercat tot felul de strategii: -am facut eu cadouri, am fost frustrata ca nu era nici o surpriza; -nu am mai facut cadouri, am fost frustrata ca nu am simtzit sarbatoarea; -i-am spus ca vreau sa vad ca se gandeste la ceva, poate sa fie si o bricheta.......nici un rezultat imi spunea suav: Iubire, nu ma pricep........frustrai iar si iar...... Acu il anuntz cu cateva zicle inainte Mi-a dori si io un barbat ca al lui Sexi sau Buretzel........dar il iubesc pe al meu si incerc sa privesc lucrurile pozitiv. Iti doresc o noapte buna, si mei de altfel ca Marius pleaca in control Ai grija de tine -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
08-12-2006, 08:26 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Doinaaa, esti putin maso, cu elefanteii aia care te ciupesc de stii tu ce
Andreea, azi am margele verzulii. Amalia, lasa, ca si tu ai fi facut la fel pentru colegii tai, daca ai fi avut timp Cat despre barbat, si-a dat seama ca m-am suparat si..mai are luna asta doua ocazii sa recuperze -ziua mea si craciuniul Amalia, am vorbit marti cu psihiatrul meu..am stat mai bine de o ora cu ea, dupa sarbatori ma duc iar..Mi-a zis ca asa e structura mea, si..uf, multe, multe am vorbit. Mi-a prins bine, dar m-a si pus pe ganduri, cu esenta Craciunului , tema pentru data viitoare Te pup, sper ca ai avut o noapte buna. Acest mesaj a fost editat de luchi: 08-12-2006, 08:29 AM -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
08-12-2006, 08:50 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am facut niste probleme la matematica cu Ioana, azi are teza.
Apoi am luat 2 passiflora sa dorm linsitita, dar am adormit mai greu. Una peste alta a fost bine, doar cand a adormit Ioana si am avut timp sa gandesc am inceput sa aud tot felul de zgomote. Dar am facut niste exercitii de respiratie, un pic de meditatie si am adormit. Eram destul de odihnita, am apucat sa dorm o ora dupaamiaza -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
08-12-2006, 10:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am fost la targul de cadouri saptamana asta si erau numai margelule si margelute toate formele si culorirle, mi-au luat ochii toate si cred ca am sta 30 de minute la standul ala, inchipuindu-mi fiecare sirag cu ce haine ar merge si nu mi-a traznit nimic prin cap. Te pupicesc si iti doresc un weekend frumos ca eu o tai la 2 si plec in deplasare pana duminica! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
08-12-2006, 11:42 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Mereu zic :"da' nu ma fac eu mare?". E greu, dar..nu imposibil. Totul e sa indraznesti Nu stiu ce sa-ti urez..delegatie usoara? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| honey79 |
08-12-2006, 11:57 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
-------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Nessie |
08-12-2006, 11:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sar'na, dar plec la distractie, nu cu treba, asa ca o sa fie fain!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
08-12-2006, 12:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Si mai am unele foarte faine de la Doina, alea le pastrez pentru ocazii speciale Fata tu nu le-ai scos in lume pana acum?????eu deja le am tocite. Am cuti intregi de margele, cercei, bratari nu ca imi place sa port ceasuri asortate . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
09-12-2006, 09:50 AM
|
|
Servus iubita!
Ce ceai ai in cana aia? Ca doar nu oi bea cafea Un weekend faina sa ai -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
11-12-2006, 11:37 AM
|
Lucule, eu m-am intors de la distractie si tu nu ai aparut!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
12-12-2006, 11:28 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Luchisor... facui si eu turta dulce....
O intrebare insa: voua vi s-au intarit??? Caci... la mine incep sa aduca cu .. Biscotti... care-s destul de tari. Acest mesaj a fost editat de honey79: 12-12-2006, 11:28 AM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| amalia0701 |
12-12-2006, 11:42 AM
|
|
Luchisor... facui si eu turta dulce.... O intrebare insa: voua vi s-au intarit??? Caci... la mine incep sa aduca cu .. Biscotti... care-s destul de tari. Trebuie invelite in celofan si puse in cutie de carton. Is bune peste cateva zile -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| luchi |
12-12-2006, 02:53 PM
|
Sau in cutie de tabla sau plastic, inchisa ermetic
Nu v-am parasit, am de lucru in draci, cand nu muncesc, dorm, si printre picaturi bucataresc. Sunt ca o leguma, sper sa-mi treaca. Va imbratisez! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Lacry |
12-12-2006, 05:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Sau in cutie de tabla sau plastic, inchisa ermetic Nu v-am parasit, am de lucru in draci, cand nu muncesc, dorm, si printre picaturi bucataresc. Sunt ca o leguma, sper sa-mi treaca. Va imbratisez! Pai ce, asta-i viata? Eu ma impart intre servici scarbos si casa, unde ma asteapta un bebelus nervos ca tre' sa-i iasa dintzii si nu-i mai ies o data, ca m-o capiat... E mama la mine saptamana asta, dar asta nu ma ajuta prea mult, doar ca imi face prajituri si nici de o dieta serioasa nu ma pot tine Daca tot a venit, am facut-o "lata": i-am comandat cornulete cu nuca si rahat, prajitura "fagure", urmeaza turtele pentru "scutecele Domnului"sa le am pregatite pentru ajunul Craciunului ... si tot asa... -------------------- |
| luchi |
13-12-2006, 10:56 AM
|
Lacry, m-ai omorat cu turtele! Cred ca n-am mai mancat de cand traia bunica mea
Of, nu, nu e viata asta, dar ma fac eu mare, si sanatoasa, si puternica si..toate ne facem! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:44 PM |