![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
20-12-2006, 12:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Multumesc tuturor pentru urari! Aki, am primit de la tine felicitarea, multumesc mult! Eu am dormit seara trecuta vreo 4 ore, acum doua nopti la fel, sunt franta, termenul de predare e maine, dar stam pe baricade, bem bere fara alcool, plus ca mancam prajituri si..tort tiramisu . Mokut ai primit scrisoarea? -------------------- |
| crissy |
20-12-2006, 07:41 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
21-12-2006, 04:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sarbatori fericite, fie ca anul nou sa te gaseasca sanatoiasa, optimista, fericita, alaturi de cei dragi.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Sexymom |
21-12-2006, 04:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Uita-i sa iti spun ca ma bucur enorm ca te cunosc si ca imi esti prietena, pacat ca nu am stat mai mult impreuna asta vara, dar recuperam vara ce vine.
Te iubesc si iti doresc tot binele din lume. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ina_ceva |
21-12-2006, 10:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Luchi!!
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
22-12-2006, 10:59 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.799 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Craciun Fericit!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
22-12-2006, 12:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii
Craciun Fericit Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza. Reteta pentru un an bun - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! - Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! - Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!" -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| luchi |
22-12-2006, 12:48 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Va multumesc tuturor pentru urari.
Ma bucur ca se termina anul asta, abia acum imi dau seama ca am trecut prin multe. Multe schimbari. Am cunoscut si bucurii, dar se pare ca au fost umbrite de deceptii. Bucuria de a va descoperi pe voi, de a va cunoaste personal, deceptia de a fi dezamagita iremediabil de cineva care credeam ca imi e prieten, alaturi de care am impartit multe, din studentie si pana...anul acesta. Ma bucur ca ati fost langa mine, ca am ras si am plans impreuna. Desi in ultima vreme am trait cu senzatia ca v-am dezamagit nemaiavand aceeasi buna dispozitie, traiesc cu speranta ca ea va reveni curand. Nu credeam ca o comunitate virtuala, fie ea mica sau mare, poate fi atat de unita. Ca oameni care te cunosc doar prin intermediul unor randuri scrise uneori in graba, uneori pe furis, sa nu te vada seful, iti pot sari in ajutor cand ai mai multa nevoie, cand simti ca te prabusesti in gol..Ca m-am atasat atat de mult de voi. Ca...nu stiu. Ma bucur. Ma bucur ca sunteti aici, ca sunteti pe mess, ca sunteti la capatul celalalt al telefonului cand nici nu ma astept. Va doresc ca anul care vine sa fie minunat. Sa ne vedem - care ajungeti pe la Constanta, nu ezitati sa ma contactati - , sa fim vesele, fericite, gureshe, saritoare, chiar daca de multe ori ceea cea ne-a adus impreuna - dorimta de a slabi - devine doar un motiv de a sta la palavre si a ne hlizi. Va sarut, va iubesc! Pup aici fetele dragi care nu au jurnale - pe minunata Sunshine (adica anca veselie), pe Paula, - -cu care ma vad la sfarsitul anului, pe Buretel (de o albesc Pentru voi..una care se potriveste foarte bine: ![]() La revedere, ne vedem la anul care vine! Acest mesaj a fost editat de luchi: 22-12-2006, 12:53 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
| Karin |
22-12-2006, 09:30 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Draga mea, ne vedem la anul care vine, sa ne hlizim si sa stam la palavre si poate ne apucam si de o dieta, chestii, socoteli!
Iti doresc niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi, un an 2007 muuult mai bun ca acesta si vreau sa stii ca noi, muschetarii, in formatie completa, suntem INTODEAUNA alaturi de tine! Te iubim si te apreciem foarte mult! Eu, ma inclin in fata ta..... -------------------- ![]() |
| Lacry |
26-12-2006, 09:26 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
La multi ani draga Luchi, te pupa Lacri si Alec! -------------------- |
| amalia0701 |
27-12-2006, 01:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubire!
Multumesc pentru surpriza, tare m-am bucurat. Sa fii sanatoasa si sa avem un na mai bun -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Melcu' |
27-12-2006, 10:09 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Luchi, multzam de urari! Sa ai si tu sarbatori fericite, un An Nou mult mai bun decat cel ce a trecut, sa iti aduca fericire, sanatate, numai bucurii si sa uiti tristetea, sa o inlocuiesti cu fericire!
-------------------- |
| buretel |
30-12-2006, 10:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Lacry |
01-01-2007, 11:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
La multi ani, cu drag, de la Lacri & Alec
-------------------- |
| julyalina |
03-01-2007, 01:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
La Multi Ani Lucule!
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:44 AM |