![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
05-01-2007, 12:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lucule, ce faci?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| Lacry |
09-01-2007, 07:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Unde esti, Luchisor? Nu mai dai pe aici?
Da, m-am apucat de ww, sper sa dea rezultate... Si aproape zilnic pedalez, din cand in cand fac si abdomene... Mai spune ceva despre tine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
10-01-2007, 08:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
10-01-2007, 09:53 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sarbatorile mele au fost asa si-asa, am fost la ai mei, la Piatra Neamt (desi n-as prea fi vrut Am mancat mult, inconstient, mancam non-stop, eu zic ca din cauza stresului la care am fost supusa in mod repetat Pentru anul asta mi-am propus multe, la fel si sotul meu (lucru care m-a uimit teribil), sper sa fim sanatosi sa le facem pe toate..ce mai tare faza e ca de anul asta am fost facuta sefa de departament Va tzuc, iar am de lucru, nu stiu cand o sa am timp sa trec pe la voi. Multumesc din suflet pentru urari, si lu' Sexy pentru medicamente! p.s. Normal ca m-am reapucat de dieta, intai reduc portiiile, apoi incerc sa tai din dulciuri si sa nu mananc seara dupa 6...e grele. Bafta si voua! |
| Nessie |
10-01-2007, 11:08 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari pentru promovare si mult succes!
Te pup! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| Sexymom |
10-01-2007, 11:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Felicitari pentru promovare, ma bucur mult pentru tine.
Sper sa va mearga bine , sa fiti sanatosi si sa realizati tot ceea ce v-ati propus. Eu in seara de revelion eram prea preocupata sa imi pun in [*****] musafirii si am uitat sa imi pun o dorinta. Dar am una : sa imi iasa permisul de munca si sa intru in randul clasei muncitoare. Am vrut sa scriu : sa ii pup in partea din spate... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
10-01-2007, 12:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Nessie, sar'naaa....... Stiu atat de bine de ce am nevoie, dar am asa o stare de "lasa-ma sa..ma las", ca..nu stiu..
Doino, nu stii ca pupaturile, unde vrei tu, se fac dupa ce bate gongul 12 noaptea? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
10-01-2007, 12:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu cel putin am inceput sa alerg de luni, aseara chiar mi-am doborat recordul la viteza, la vale bineinteles ca la deal merg in pas rapid. Am avut castile pe urechi si am ascultat muzica cubaneza...nu mi-am dat seama ca am 80 km pe ora la vale pana nu m-a claxonat unul ca eram mai tare ca BMW-ul lui.
Uite asta e replica la ce ai spus tu, ca esti delasatoare si nu faci sport. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
10-01-2007, 12:18 PM
|
Uite asta e replica la ce ai spus tu, ca esti delasatoare si nu faci sport. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
10-01-2007, 12:20 PM
|
Vrei sa provocam un tsunami????macar zi ca nu stai aproape de mal.Si ma bag la un concurs de viteza,pe dezbracatelea.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
10-01-2007, 12:29 PM
|
Vrei sa provocam un tsunami????macar zi ca nu stai aproape de mal.Si ma bag la un concurs de viteza,pe dezbracatelea. Deocamdata nu stau aproape de mal, stau cu chirie -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
10-01-2007, 12:33 PM
|
S-a facut, atunci ma rog sa iti iei peretii mai repede ca eu incep sa fac nudism din aprilie
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| _noni_ |
10-01-2007, 01:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Luchi, bine ai revenit!
sper sa aveti , tu si sotul un an mai bun, asa cum va doriti! -------------------- |
| luchi |
10-01-2007, 03:39 PM
|
Noni, multumesc mult de urari!
Ca tot veni vorba de bebei...de...40 minute sunt foarte fericita matusa a unui baietel (al fratelui sotului meu - dar e ca si cum ar fi al fratelui meu)...Abia astept sa-l vad! Si ma bucur nespus! Va pup pe toate! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
10-01-2007, 03:42 PM
|
Felicitari, matusica!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:31 AM |