![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
19-02-2007, 10:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
lucule, hai la maica sa te tzuc karin si pe tine te lilicul spunea sa ne trecem la coada Acest mesaj a fost editat de julyalina: 19-02-2007, 10:23 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
20-02-2007, 07:04 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Am revenit...cu coada intre picioare...Ma mai primiti?
M-a click-uit, vorba cantecului. aseara, la sala. Cand mi s-a facut rau. Si am stat si m-am gandit ce am mancat ieri. Sa va zic? La md, 1 kiwi+1 banana + 2 linguri fulgi integrali, la pranz un activia mic cu niste dulgi de porumb si inainte de sala un baton pentru slabit. Normal ca mi s-a facut rau. Sunt mai constienta decat credeti, drept urmare imi aplic doua palme, jap jap (vorba stie ea cui Inainte, cand eram anorexica si nu stiam/nu vroiam sa recunosc, era alta treaba, dar acum o faceam cu buna stiinta. Iar saptamana trecuta, care a fost..cam grea pentru mine, am mancat in nestire. Uneori, cand ma simteam vinovata, luam laxative. Na, ca deja o dadeam in bulimie Sau.... Compulsive eating, nush' cum sa traduc in romaneste. Pana m-a scuturat za hazband putin, sambata, cand dadusem gata aproape jumatate de tava de prajituri, ca de ce mananc asa, intr-una? Si mi-am dat seama ca...am dezamagit. Ca-mi plang de mila si caut scuze ca sa mananc fie mult, fie putin. Ca ar trebui, cumva, sa inceteze toate astea. NU faceti ca mine. M-am hotarat sa scriu aici ce mananc. Pan' la urma, de asta imi si facusem jurnal. Gata, uf, ce v-am aburit. In concluzie, daca mi-e rau (psihic), nu trebuie sa-i fac rau corpului meu. Si gata cu jelitu'. MD: - 1 bol cu 2 kiwi, 1 minola, 1/2 banana, 3 linguri cereale integrale (fulgi de grau+ ovaz) - 1 cana maaare de ceai - 2 felii (rotunde, mici) de paine prajita (asa am cumparat-o) cu branza 0.1% frecata cu chimen si putina smantana gustare: - 1 baton slabit pranz: - 2-300 gr fasole verde + baby carrots, amestec oparit si tras in wok cu putin ulei de masline si putin sos de soia - piept de pui la gratar gustare: -1 iaurt activia mic cu fulgi de porumb (fara zahar) sala mai vedem la cina. Va tzuc, va multumesc pentru vorbele frumoase...pe cai, ca se filmeaza! aaaa..si o melodie + un videoclip care-mi plac taaaare: SO NICE -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
20-02-2007, 07:55 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Luc, mama, suntem in aceeasi oala amandoua...m-a apucat acum o depresie de imi vine sa...sa.....sa.......nu stiu ce imi vine sa fac! Te tzuc si te iubesc si vreau sa te faci bine repede! Care mai are depresii...sa vie la mine ca-i dau pilule... Luchina mea....te iubesc Exista in analiza tranzactionala o chestie care se numeshte terapie Rogersiana - terapeutul repeta tot ce spune pacientul, pentru ca acesta sa realizeze greshelile existente in ceea ce spune.... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
20-02-2007, 08:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
lucule
io zic sa papi mai bine un mar sau o banana decat batoanele alea de slabit uite pentru tine o melodie We are the champions -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
20-02-2007, 08:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
CITAT Va vor trezi sentimente de "vreau sa dau inapoi in cine a dat in mine". Luchina mea....te iubesc Exista in analiza tranzactionala o chestie care se numeshte terapie Rogersiana - terapeutul repeta tot ce spune pacientul, pentru ca acesta sa realizeze greshelile existente in ceea ce spune.... lucule io zic sa papi mai bine un mar sau o banana decat batoanele alea de slabit -------------------- Hate being fat
![]() |
| julyalina |
20-02-2007, 08:52 AM
|
acum mi-a trecut Mi-am zis ca decat ciocolata, napolitane, biscuiti cu crema, prajituri cu frisca sau alte prostii...astea or fi mai putin nocive. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lliliana |
20-02-2007, 11:20 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Luchina mea e activaaaaaa....scrieeeee....
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
20-02-2007, 11:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.039 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Inteleg prin ce treci, pentru ca la o scara mult mai mica simt acelasi lucru. Nu de bine m-am apucat de Atkins impotriva a tot ceea se stiu ca e sanatos. Pur si simplu la un moment dat simti ca trebuie sa se intample ceva sa nu iti explodeze creierii si nu mai conteaza nimic in jur. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
20-02-2007, 12:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.152 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita.
Subscriu la ce zice Alina de batoanele de slabit. Mai bine cioco negra sau fructe confiate, curmale in special ca au mult mg. Azi sunt si cam depresata, imi plang de mila, fara vreun motiv anume clar , asa ca te pupicesc -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| luchi |
20-02-2007, 04:09 PM
|
Alina, sar'na de melodie!
Lilish..scriu...Cum era poezia? scriu si plang..scriu! Nessie, multumesc pentru umar! Of...saracul meu sot, chestia asta care ne-a luat prin surprindere si ne-a lovit, si ne-a dat peste cap planurile, l-a afectat..mai ales ca s-a ocupat indeaproape de rezolvarea problemei, si pe mine m-a protejat atat cat s-a putut...poveste lunga, in fine. Sar'na inca o data! Amalia, ce-i cu tine? Nu te recunosc in partea cu plansul de mila. Hai ca o sa fie bine.... Am mancat pranzul, am terminat si gustarea acum 10 minute, de la 5 sper sa ajung la sala, si sper sa nu ma mai apuce lesinul pe acolo...O seara placuta tuturor! later edit: si vreo..5 cani de ceai. Am uitat. Pana diseara se fac 7 sau 8 -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
20-02-2007, 04:11 PM
|
|
Buey....te-am prin buey...MUAAAAA.....Shi fashi mey?....Prin jurnale la ora asta?....Ioi ce fain ca te vad aci
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 20-02-2007, 04:11 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
20-02-2007, 04:13 PM
|
Buey....te-am prin buey...MUAAAAA.....Shi fashi mey?....Prin jurnale la ora asta?....Ioi ce fain ca te vad aci -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
20-02-2007, 04:31 PM
|
|
Hihi....ce scoate omu' de la tine cand are cleshtele la el?.....VORBE....
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
20-02-2007, 06:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.849 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hai cu noi la Yang si Yin, adica cu mine si Amalia, sa vezi ce bine o sa te simti, si nu o sa mai mananci batoane cu gust de pamant.
Cat despre zilele proaste sper sa gasim o solutie impreuna, una o stiu deja : un bilet de avion la madrid te-ar face sa te simti mult mai bine, daca vrei ti-l arat si pe frumuselul de la sala care ma munceste pe mine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| buretel |
20-02-2007, 08:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.884 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
hop si eu in clubul celor depresati kilograme, mutari de casa, asteptari dupa mesteri, o nebuloasa la servici, si cate si mai cate deocamdata nu am ragaz sa ma adun, dar pot anunta ca veselia nu mi-a pierit definitiv, caci altfel n-as mai fi eu insami mi-e dor de voi, de toate si sper sa-mi vina mintea la cap si sa trec mai des pe aici -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:12 PM |