![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
19-03-2007, 11:19 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Tarema bucur sa te vad -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Nessie |
19-03-2007, 11:33 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
19-03-2007, 02:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Nessie, cine mai tine dieta aceea? Mi se pare tare interesanta........
|
| Tzutzi80 |
19-03-2007, 05:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Nessie |
19-03-2007, 06:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
19-03-2007, 07:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Hmm, azi am fost cu capsa pusa, intoarsa din concediu ma asteptam sa gasesc plicul cu salaru' prin birou, pe undeva, dar nexaaaaam. Cineva e superstitios si nu da bani de lunea, desi toata lumea a primit plicurile joi. Pana si cafea nu a baut azi, ca se terminase si n-a vrut sa cumpere. Mada si Mady vreaaau la plimbare cu voi!!! In Tabacarie, unde doriti, abia astept! Amalia, si eu ma bucur sa te vad Si o pup si pe Nessie ca m-a pus la curent cu noua orientare. Acuuum..pentru Lacry si nu numai, poze de la Iaaaaasi: universitatea... ![]() Asteptand tramvaiul, troleu', ceva : ![]() O ultima privire spre Copou... ![]() Pentru POL, facultatea ei ![]() Si ultima....am cautat emiliane, dar nu am gasit (emiliane = un fel de strudele umplute cu crema de vanilie si frisca)..mofturi studentesti, dom'le! ![]() Pup fetele de noapte buna -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| bubbles |
19-03-2007, 07:52 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
luchi cand mai ai timp si chef nu faci si o poza cu edicina ca asa as fi vrut sa fi fost studenta acolo
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
19-03-2007, 08:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.911 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
N-ai gasit emiliane?! Eu si uitasem de ele, acum mi-ai amintit. Ce bune erau!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Amazoana |
19-03-2007, 09:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Hmm, azi am fost cu capsa pusa, intoarsa din concediu ma asteptam sa gasesc plicul cu salaru' prin birou, pe undeva, dar nexaaaaam. Cineva e superstitios si nu da bani de lunea, desi toata lumea a primit plicurile joi. Pana si cafea nu a baut azi, ca se terminase si n-a vrut sa cumpere. Mada si Mady vreaaau la plimbare cu voi!!! In Tabacarie, unde doriti, abia astept! Amalia, si eu ma bucur sa te vad Si o pup si pe Nessie ca m-a pus la curent cu noua orientare. Pup fetele de noapte buna Draguta mea oicica, ce bine imi pare ca ai revenit. Sper ca ti-ai mai rezolvat din probleme .... M-ai dat pe spate Bine inteles ca ne intalnim, abia astept! Si eu am fost cu capsa pusa azi...ma nenica, de n-am avut niste draci...mergeau pe varfuri astia in jurul meu la birou ooofffffff, abia astept sa vorbim muuuult! Pup fata dulce, somn usor! |
| ina_ceva |
20-03-2007, 11:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ai revenit din mini-vacantza, luchi!
-------------------- |
| aki |
20-03-2007, 11:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Emiliane,Eugenii ce de-a dulciuri cu nume de fete.Dulci ca si fetele cred... -------------------- |
| Amazoana |
20-03-2007, 12:36 PM
|
Luchiiiii, ce faci? esti ocupata? Sau ti-ai luat salariul si ai fugit sa-l cheltui? pe o asa zi frumoasa, cred si eu!
|
| Lacry |
21-03-2007, 02:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Daaa, multumim, Luchisor.
Mi-e dor de locurile acelea, dar nici n-am vrut sa traiesc acolo... Nici nu stiu ce vreau...asa o sa fie mereu. De la 1 octombrie am renuntat la 2 joburi, nici acasa nu-mi place, nici la servici nu-mi place, nimic nu-mi place Am decis insa sa stau acasa anul asta si sa dau toate examenele de care as avea nevoie: auditor financiar, consultant fiscal. Mi-e si rusine de alte mamici -------------------- |
| luchi |
22-03-2007, 11:05 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Bubbles, daca mai ajung prin Iasi, pozez si Medicina Andreea, n-am gasit Dulcy, sper ca ti-a mai trecut chestia cu capsa...Abia astept si eu revederea! Ina, multumesc mult! Aki, salut si tie! Sper sa am timp azi sa va vizitez.. Lacry, te inteleg perfect..si mie mi se face dor uneori, ma simt ca acasa, dar nu am vrut sa raman acolo. Si nu-ti mai face procese de constiinta, mie mi se pare ca stii ce vrei - ma refer la partea cu auditul- , asa ca "Go fot it!" . Si mie imi spunea lumea ca la ce imi folosesc studiile postuniversitare, dar uite ca au trecut cei 4 ani de ff, pregatesc teza, si nimeni nu mai zice nimic asaaa...De marti sunt la dieta. Nu e mare lucru, e ceva fix, cu citrice, lactate si carne slaba. Astazi, la pranz, am asa: -125g branza de vaci slaba - 1 castravete acru - 1 rosie - 1 felie paine prajita (pe care am inlocuit-o cu un fel de wasa cu tarate). Va tzuc, o zi faina! p.s. Si diseara, prima sedinta de electorstimulare. Am renuntat la aerobic momentan pentru ca: 1. e din ce in ce mai aglomerat si raman fara aer; si 2. mi-a rasucit putin glezna dreapta, si nu mai pot topai. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Tzutzi80 |
22-03-2007, 11:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Unde te duci la electrostimulare si cat costa?
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 05:10 PM |