![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
21-04-2007, 05:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Luchisor, ce faci iubita? am vazut ca ai fost bolnavioara. Imi pare rau
|
| lliliana |
23-04-2007, 08:04 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal' iubita shi tiza mea scumpa.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
24-04-2007, 08:11 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pupacesc Luchina inestimabil de scumpa
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
24-04-2007, 08:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
inestimabil, inestimabil da' vad ca devine si rara avis
haide lucule, mai treci si tu pe la casutza ta -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Tzutzi80 |
25-04-2007, 08:01 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Si sa ne pupi
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
25-04-2007, 09:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Iuhuuuuuuuuuuuuu, neataaaaaaaaaa
|
| crissy |
26-04-2007, 08:32 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.431 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Cum merge dieta? Aerobicul? -------------------- In stand by...
|
| Amazoana |
26-04-2007, 08:44 AM
|
Stiu ca esti ocupatissima Luchisor, dar eu trec pe la tine sa te tuc!
|
| soranutza |
26-04-2007, 02:04 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Reprimesti oaia pierduta la tine-n jurnal?
|
| luchi |
03-05-2007, 07:40 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ielou la toate fetili!
Azi e una din zilele alea cand ma mananca palma sa depun actele pentru emigrare (ca sa fiu in tema cu subiectul). Pur si simplu rabdarea a atins orice limite. Mi-am gasit masina dimineata, in parcare, cu 2 cauciucuri taiate, amandoua pe aceeasi parte. And I say Romania is my country, vorba cantecului. 'tu-le mama lor de idioti si nenorociti! Si faza e ca stiu cine sunt: niste unii care au un ciuruc vechi de cel putin 30 de ani, al carui motor trebuie ambalat dimineata macar 10 minute, si care, probabil, au considerat ca le-am ocupat locul LOR de parcare. Ma bate un gand sa cumpar o rabla, sa o tractez pana acolo, si sa o las pe locul lor de parcare nenorocit( ca oricum sper ca intr-o luna sa ma mut de acolo). Deci..azi sunt nervoasa. Va rog sa nu ma intrebati de diete sau de cele 77 kile cu care nu ma mandresc. Azi am programare la nutritionist, pentru ca mi-a scapat situatia de sub control. As incheia cu sloganul "Romania, tara de...pacat" -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| ina_ceva |
03-05-2007, 08:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa ne spui ce sfaturi ti-a dat nutritionistul
Ai dreptate, si mie imi vine cateodata sa-mi iau lumea-n cap si sa plec -------------------- |
| Amazoana |
03-05-2007, 09:05 AM
|
Ielou la toate fetili! Azi e una din zilele alea cand ma mananca palma sa depun actele pentru emigrare (ca sa fiu in tema cu subiectul). Pur si simplu rabdarea a atins orice limite. Mi-am gasit masina dimineata, in parcare, cu 2 cauciucuri taiate, amandoua pe aceeasi parte. And I say Romania is my country, vorba cantecului. 'tu-le mama lor de idioti si nenorociti! Si faza e ca stiu cine sunt: niste unii care au un ciuruc vechi de cel putin 30 de ani, al carui motor trebuie ambalat dimineata macar 10 minute, si care, probabil, au considerat ca le-am ocupat locul LOR de parcare. Ma bate un gand sa cumpar o rabla, sa o tractez pana acolo, si sa o las pe locul lor de parcare nenorocit( ca oricum sper ca intr-o luna sa ma mut de acolo). Deci..azi sunt nervoasa. Va rog sa nu ma intrebati de diete sau de cele 77 kile cu care nu ma mandresc. Azi am programare la nutritionist, pentru ca mi-a scapat situatia de sub control. As incheia cu sloganul "Romania, tara de...pacat" |
| Pisik |
03-05-2007, 09:09 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Bafta la nutritionist Lucule!
Si eu am fost tot din motive de scapare a haturilor si pierdere a vointei, dar nu pot spune ca dau pe spate cu regimul pe care mi l-a dat. Momentan insa rezist... -------------------- |
| luchi |
03-05-2007, 09:16 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Pisik, am citit ca ai fost la nutritionist, vroiam sa-ti spun cateva cuvinte de incurajare, dar nu le gaseam pe cele potrivite.
Si eu sunt curioasa de regimul pe care mi-l va prescrie, plus ca voi apela probabil si la niste proceduri pentru slabire si remodelare. Mada, te astept la un frappe..cand 'om fi mai libere amandoua, da' neaparat pana pleaca Mady -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Amazoana |
03-05-2007, 09:25 AM
|
Pisik, am citit ca ai fost la nutritionist, vroiam sa-ti spun cateva cuvinte de incurajare, dar nu le gaseam pe cele potrivite. Si eu sunt curioasa de regimul pe care mi-l va prescrie, plus ca voi apela probabil si la niste proceduri pentru slabire si remodelare. Mada, te astept la un frappe..cand 'om fi mai libere amandoua, da' neaparat pana pleaca Mady Moaaaaa, ce ai ma? Nu-mi place de tine, de ce bulimie? Ancule, ne suparam! cand pleaca Mada? Si eu abia astept sa ne vedem, dar sa vedem si cand...... La niste procedee de slabit, ma inscriu si eu, cam peste o luna. La ce te gandesti? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:53 PM |