left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
amalia0701
mesaj 03-05-2007, 09:35 AM
Mesaj #916

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.871
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13
Sex: Feminin

Oauuuuu!
Io ma gandeam ca esti bine, dar vad ca nu te prea descurci.
Ma bucur ca te-ai hotarat sa te duci la nutritionist pupic.gif , sper sa te rezolvi problema.
Ai grija de tine iubita.
Cauciucurile, .......Romanica dulce Romanica, pacat ca-i locuita.

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 03-05-2007, 09:40 AM
Mesaj #917

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Vezi ca e nasol cu varsaturile:sangerari esofagiene...si se poate ajunge la moarte....du-te la psiholog...nu nutritionist...no offence!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

luchi
mesaj 03-05-2007, 09:54 AM
Mesaj #918

Marmota

Raspunsuri: 1.454
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Multumesc pentru sfaturi si ca sunteti aici!
Axe, merg de ceva vreme la un doctor de cap, tratez o depresie prelungita si alte cele, asa ca in combinatie cu nutritionistul ar trebui sa mearga totul bine. Am mai trecut prin asta (aproximativ), cu diferenta ca de aceasta data stiu ce sa fac si unde sa ma duc, si mai ales stiu ce mi se intampla.
Si vreau sa-mi dovedesc mie ca nu sunt slaba (desi faptele sustin contrariul blushing.gif ), si sa nu ma mai las asa usor marcata de "suprizele" neplacute ale vietii...

Amalia, te tzuc. N-am mai trecut pe aici ca..n-am putut. Sincer. floare.gif

Mada, voi merge la un centru de pe Bd. Mamaia, cred ca il stii, nu-i zic numele aici ..e destul de renumit si in Ct, si in Bucuresti. floare.gif

p.s. Tocmai s-a intors sotul meu cu masina, se pare ca un cauciuc era intepat in 2 locuri, celalalt in 3.. wacko.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 03-05-2007, 09:55 AM
Mesaj #919

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.908
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

hug.gif Of, ce rau imi pare pentru toate bubele astea ...stii cum zice Amalia, "toate bubele la fundu' babei mele".

Nici nu stiu ce sa-ti spun legat de nutritionist sa nu te dezamagesc. sorry.gif Doar ai grija sa nu iti pui increderea in el, ci tot in tine si in cei care te iubesc. pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
amalia0701
mesaj 03-05-2007, 09:56 AM
Mesaj #920

Taz

Raspunsuri: 3.871
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Inteleg draga mea ca nu ai putut sa treci.
Important ca suntem aici oricand poti veni tu.

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 03-05-2007, 10:00 AM
Mesaj #921

Marmota

Nessie, ai dreptate. De-aia nici n-am vrut sa ma plang, sa nu para ca cersesc compasiune, mila, uatevar..Acum am scris despre problemele de alimentatie pe care le am pentru ca poate mai sunt si alte persoane care trec prin asta, dar nu au curajul sa o spuna., si poate ca si din egoism - mi-am zis ca daca spun ce am patit, imi va fi rusine sa repet a doua oara..

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 03-05-2007, 10:04 AM
Mesaj #922

Nevastuica

Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

pup lulucu' meu drag si scump si cu buba! pupic.gif

hai aduna-te ca sa or sa treaca si astea, toate, macar bine ca n-ai avut de schimbat luneta cum au patit niste prieteni de-ai nostri carora le-au spart masina in centrul budapestei, in fata unui mall, la 7 seara lol.gif

ei intrasera dupa cateva cumparaturi si cand au iesit si s-au urcat in titiu i-a atentionat ala micu' ca au zapada pe bancheta din spate lol.gif asa ca nu numai traitul in romania iti ocupa tot timpul! tease.gif

pup mult si iti urez sa te viziteze gandurile ale bune si sa nu mai plece de la tine! give_rose.gif

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 03-05-2007, 12:38 PM
Mesaj #923

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Tu stii ca noi te iubim! Cat despre kilograme....tu te vezi mult mai mare decat esti, si de aici problema ta. Nu esti GRASA. Nici macar pe departe. SI eu vreau sa ne vedem. Luni trec sigur prin Cta ca ma duc sa imi iau cazierul, si daca nu ne vedem pana atunci, luni nu scapi. Desi poate bagam o plimbare la mal de mare in weekend. hug.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 03-05-2007, 12:45 PM
Mesaj #924

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 01:38 PM) *

Tu stii ca noi te iubim! Cat despre kilograme....tu te vezi mult mai mare decat esti, si de aici problema ta. Nu esti GRASA. Nici macar pe departe. SI eu vreau sa ne vedem. Luni trec sigur prin Cta ca ma duc sa imi iau cazierul, si daca nu ne vedem pana atunci, luni nu scapi. Desi poate bagam o plimbare la mal de mare in weekend. hug.gif

Sunt total de acord! NU ESTI GRASA!!!!!!!!!!!
Si mai treci si tu prin jurnalul meu, cand si daca ai timp. pupic.gif
+Quote Post
soranutza
mesaj 03-05-2007, 03:01 PM
Mesaj #925

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85

pupic.gif Scumpa mea,

Ai grija de tine, ca alta n-avem! rolleyes.gif Desi imi pare nespus de rau prin ceea ce treci, trebuie sa ne acceptam destinul asa cum e el, cu bune, cu rele... ma bucur totusi ca ai facut pasul asta si te vei duce la nutritionist. Eu stiu ca vei reusi sa treci peste toate fiindca esti o luptatoare! Iti tin pumnii si iti doresc mult curaj si nu uita ca sunt aici daca ai nevoie de ceva - orice! hug.gif

P.S. - Si eu o iubesc muuuuuuult blum.gif

Acest mesaj a fost editat de soranutza: 03-05-2007, 03:02 PM
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 03:11 PM
Mesaj #926

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(luchi @ 03-05-2007, 11:00 AM) *

Nessie, ai dreptate. De-aia nici n-am vrut sa ma plang, sa nu para ca cersesc compasiune, mila, uatevar..Acum am scris despre problemele de alimentatie pe care le am pentru ca poate mai sunt si alte persoane care trec prin asta, dar nu au curajul sa o spuna., si poate ca si din egoism - mi-am zis ca daca spun ce am patit, imi va fi rusine sa repet a doua oara..

Da, si eu trec prin astfel de stari, dar nu am ajuns pana acum la psiholog, desi poate ar fi trebuit.
Si eu am perioade in care tin regim, urmate de perioade in care mananc tot ce prind, cu accent pe dulciuri si snacks-uri, biscuitei, floricele, etc. Si pe urma bag ceaiuri antiadipoase de mi-am dereglat stomacul si sunt mai mult constipata si de cateva ori (f sporadic ce-i drept) mi-am varat destele in gatlej. Dar acum m-am speriat si cand ma mai apuca mancatul fara control, comit fapta si astept sa treaca, nu mai beau ceaiuri, nu mai bag deste pe gat.
Dar de mancat bulimic nu am scapat
Zic si eu ca Ness, nutritionistul nu iti face mare branza, adica eu am sentimentul ca mie mai mult rau imi face, ca mi-a dat un regim cu care nu ma impac, sau mai degraba nu ma mai impac eu cu regimurile....
Eu zic sa incerci si tu sa te echilibrezi, sa nu te bazezi numai pe el/ea

Succes pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 03-05-2007, 03:29 PM
Mesaj #927

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Si eu o iubesc
+Quote Post
anca veselie
mesaj 03-05-2007, 04:10 PM
Mesaj #928

Lama

Raspunsuri: 5.274
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

luchi, azi nu stiu ce sa spun, cum sa spun. asa ca am trecut doar sa te pup pupic.gif si sa te iau in brate hug.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
luchi
mesaj 04-05-2007, 05:23 AM
Mesaj #929

Marmota

Noni, Mada, Mady, Sorana, Pisik, Anca, va multumesc din suflet! floare.gif floare.gif

Am fost aseara la nutritionist, m-a supus unui interogatoriu lung, de la boli, operatii, alergii, etc, pana la ce-mi place sa mananc si ce nu, ce tip de activitate am..Apoi m-a cantarit (aveau un cantar foarte fain, se introduceau datele -varsta si inaltimea - si iesea o hartiuta pe care scria greutatea, grasimea in kg si procente, continutul de apa in kg si procente, BMI-ul, rata metabolica (RMB-ul) si inca niste chestii. Apoi m-a masurat, dupa aceea mi-a masurat celulita, a stabilit stadiul (3, se pare ca am, din 4 sad.gif ), si luni merg din nou pentru dieta personalizata si voi incepe niste proceduri -impachetari cu alge (ca la argila sunt alergica wacko.gif ) si inca o procedura cu un aparat numit Starvac.
Una peste alta, mi-a placut acolo, profesionalismul de care au dat dovada, nu vreau sa-mi pun foarte mari sperante pentru ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita, si..astept sa incep. rolleyes.gif

Cat despre vecinul care n-are somn noaptea si inteapa cauciucuri, fac tot felul de planuri si gandesc tot felul de metode de razbunare devil.gif

No, ma bucur ca e vineri, abia asteptam we asta, va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat!

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 04-05-2007, 06:29 AM
Mesaj #930

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Lucu meu shi-a revenit,
Bataioas-a devenit
Nervii i-a directionat
Catre kile jos de daaaaaat yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Na...am comis-o....

Mi-i drag de mooooor de tine shi spui...TE IUBESC LUCULE DIN TOT SUFLETELUL MEU!!!!
Ma bucur shi-mi tresalta sufletul ca te vad asha determinata...MMMMMMMUAAA. pupic.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post

107 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 11:33 PM