![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
03-05-2007, 09:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Oauuuuu!
Io ma gandeam ca esti bine, dar vad ca nu te prea descurci. Ma bucur ca te-ai hotarat sa te duci la nutritionist Ai grija de tine iubita. Cauciucurile, .......Romanica dulce Romanica, pacat ca-i locuita. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| axe10 |
03-05-2007, 09:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vezi ca e nasol cu varsaturile:sangerari esofagiene...si se poate ajunge la moarte....du-te la psiholog...nu nutritionist...no offence!
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
03-05-2007, 09:54 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Multumesc pentru sfaturi si ca sunteti aici!
Axe, merg de ceva vreme la un doctor de cap, tratez o depresie prelungita si alte cele, asa ca in combinatie cu nutritionistul ar trebui sa mearga totul bine. Am mai trecut prin asta (aproximativ), cu diferenta ca de aceasta data stiu ce sa fac si unde sa ma duc, si mai ales stiu ce mi se intampla. Si vreau sa-mi dovedesc mie ca nu sunt slaba (desi faptele sustin contrariul Amalia, te tzuc. N-am mai trecut pe aici ca..n-am putut. Sincer. Mada, voi merge la un centru de pe Bd. Mamaia, cred ca il stii, nu-i zic numele aici ..e destul de renumit si in Ct, si in Bucuresti. p.s. Tocmai s-a intors sotul meu cu masina, se pare ca un cauciuc era intepat in 2 locuri, celalalt in 3.. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Nessie |
03-05-2007, 09:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nici nu stiu ce sa-ti spun legat de nutritionist sa nu te dezamagesc. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
03-05-2007, 09:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Inteleg draga mea ca nu ai putut sa treci.
Important ca suntem aici oricand poti veni tu. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| luchi |
03-05-2007, 10:00 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Nessie, ai dreptate. De-aia nici n-am vrut sa ma plang, sa nu para ca cersesc compasiune, mila, uatevar..Acum am scris despre problemele de alimentatie pe care le am pentru ca poate mai sunt si alte persoane care trec prin asta, dar nu au curajul sa o spuna., si poate ca si din egoism - mi-am zis ca daca spun ce am patit, imi va fi rusine sa repet a doua oara..
-------------------- Hate being fat
![]() |
| _noni_ |
03-05-2007, 10:04 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pup lulucu' meu drag si scump si cu buba!
hai aduna-te ca sa or sa treaca si astea, toate, macar bine ca n-ai avut de schimbat luneta cum au patit niste prieteni de-ai nostri carora le-au spart masina in centrul budapestei, in fata unui mall, la 7 seara ei intrasera dupa cateva cumparaturi si cand au iesit si s-au urcat in titiu i-a atentionat ala micu' ca au zapada pe bancheta din spate pup mult si iti urez sa te viziteze gandurile ale bune si sa nu mai plece de la tine! }{ -------------------- |
| Tzutzi80 |
03-05-2007, 12:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Tu stii ca noi te iubim! Cat despre kilograme....tu te vezi mult mai mare decat esti, si de aici problema ta. Nu esti GRASA. Nici macar pe departe. SI eu vreau sa ne vedem. Luni trec sigur prin Cta ca ma duc sa imi iau cazierul, si daca nu ne vedem pana atunci, luni nu scapi. Desi poate bagam o plimbare la mal de mare in weekend.
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
03-05-2007, 12:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Tu stii ca noi te iubim! Cat despre kilograme....tu te vezi mult mai mare decat esti, si de aici problema ta. Nu esti GRASA. Nici macar pe departe. SI eu vreau sa ne vedem. Luni trec sigur prin Cta ca ma duc sa imi iau cazierul, si daca nu ne vedem pana atunci, luni nu scapi. Desi poate bagam o plimbare la mal de mare in weekend. Sunt total de acord! NU ESTI GRASA!!!!!!!!!!! Si mai treci si tu prin jurnalul meu, cand si daca ai timp. |
| soranutza |
03-05-2007, 03:01 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Ai grija de tine, ca alta n-avem! P.S. - Si eu o iubesc muuuuuuult Acest mesaj a fost editat de soranutza: 03-05-2007, 03:02 PM |
| Pisik |
03-05-2007, 03:11 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Nessie, ai dreptate. De-aia nici n-am vrut sa ma plang, sa nu para ca cersesc compasiune, mila, uatevar..Acum am scris despre problemele de alimentatie pe care le am pentru ca poate mai sunt si alte persoane care trec prin asta, dar nu au curajul sa o spuna., si poate ca si din egoism - mi-am zis ca daca spun ce am patit, imi va fi rusine sa repet a doua oara.. Da, si eu trec prin astfel de stari, dar nu am ajuns pana acum la psiholog, desi poate ar fi trebuit. Si eu am perioade in care tin regim, urmate de perioade in care mananc tot ce prind, cu accent pe dulciuri si snacks-uri, biscuitei, floricele, etc. Si pe urma bag ceaiuri antiadipoase de mi-am dereglat stomacul si sunt mai mult constipata si de cateva ori (f sporadic ce-i drept) mi-am varat destele in gatlej. Dar acum m-am speriat si cand ma mai apuca mancatul fara control, comit fapta si astept sa treaca, nu mai beau ceaiuri, nu mai bag deste pe gat. Dar de mancat bulimic nu am scapat Zic si eu ca Ness, nutritionistul nu iti face mare branza, adica eu am sentimentul ca mie mai mult rau imi face, ca mi-a dat un regim cu care nu ma impac, sau mai degraba nu ma mai impac eu cu regimurile.... Eu zic sa incerci si tu sa te echilibrezi, sa nu te bazezi numai pe el/ea Succes -------------------- |
| Amazoana |
03-05-2007, 03:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Si eu o iubesc
|
| anca veselie |
03-05-2007, 04:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
luchi, azi nu stiu ce sa spun, cum sa spun. asa ca am trecut doar sa te pup
-------------------- |
| luchi |
04-05-2007, 05:23 AM
|
Noni, Mada, Mady, Sorana, Pisik, Anca, va multumesc din suflet!
Am fost aseara la nutritionist, m-a supus unui interogatoriu lung, de la boli, operatii, alergii, etc, pana la ce-mi place sa mananc si ce nu, ce tip de activitate am..Apoi m-a cantarit (aveau un cantar foarte fain, se introduceau datele -varsta si inaltimea - si iesea o hartiuta pe care scria greutatea, grasimea in kg si procente, continutul de apa in kg si procente, BMI-ul, rata metabolica (RMB-ul) si inca niste chestii. Apoi m-a masurat, dupa aceea mi-a masurat celulita, a stabilit stadiul (3, se pare ca am, din 4 Una peste alta, mi-a placut acolo, profesionalismul de care au dat dovada, nu vreau sa-mi pun foarte mari sperante pentru ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita, si..astept sa incep. Cat despre vecinul care n-are somn noaptea si inteapa cauciucuri, fac tot felul de planuri si gandesc tot felul de metode de razbunare No, ma bucur ca e vineri, abia asteptam we asta, va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat! -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
04-05-2007, 06:29 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Lucu meu shi-a revenit,
Bataioas-a devenit Nervii i-a directionat Catre kile jos de daaaaaat Na...am comis-o.... Mi-i drag de mooooor de tine shi spui...TE IUBESC LUCULE DIN TOT SUFLETELUL MEU!!!! Ma bucur shi-mi tresalta sufletul ca te vad asha determinata...MMMMMMMUAAA. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:33 PM |