![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
04-05-2007, 07:52 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Noni, Mada, Mady, Sorana, Pisik, Anca, va multumesc din suflet! Am fost aseara la nutritionist, m-a supus unui interogatoriu lung, de la boli, operatii, alergii, etc, pana la ce-mi place sa mananc si ce nu, ce tip de activitate am..Apoi m-a cantarit (aveau un cantar foarte fain, se introduceau datele -varsta si inaltimea - si iesea o hartiuta pe care scria greutatea, grasimea in kg si procente, continutul de apa in kg si procente, BMI-ul, rata metabolica (RMB-ul) si inca niste chestii. Apoi m-a masurat, dupa aceea mi-a masurat celulita, a stabilit stadiul (3, se pare ca am, din 4 Una peste alta, mi-a placut acolo, profesionalismul de care au dat dovada, nu vreau sa-mi pun foarte mari sperante pentru ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita, si..astept sa incep. Cat despre vecinul care n-are somn noaptea si inteapa cauciucuri, fac tot felul de planuri si gandesc tot felul de metode de razbunare No, ma bucur ca e vineri, abia asteptam we asta, va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat! Bravo, intr-adevar, suna f profi, pacat ca nu sunt in Bucuresti Si ce regim alimentar ti-a prescirs? Pupici si sa te tii de treaba -------------------- |
| luchi |
04-05-2007, 08:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Pisik, luni primesc dieta personalizata.
Centrul este si in Bucuresti, iti dau un pm. Liliiiish!!! Mi tuuu... vezi ca azi mi-am uitat rimele acasa Acest mesaj a fost editat de luchi: 04-05-2007, 08:18 AM -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
04-05-2007, 09:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Aaaahh, ce-mi place de tine, asa optimista si plina de viata!
Sunt curioasa la "cate bani" te-a ajuns consultatia si impachetarile........scrie-mi pe mess, pls |
| ina_ceva |
04-05-2007, 09:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ca s-a rezolvat cu nutritionistul, sa ne spui ce dieta ti-a dat
-------------------- |
| Nessie |
04-05-2007, 09:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.910 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pisik, luni primesc dieta personalizata. Centrul este si in Bucuresti, iti dau un pm. Liliiiish!!! Mi tuuu... vezi ca azi mi-am uitat rimele acasa Dar de ce spui numa' pe privat numele clinicii? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
04-05-2007, 11:05 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Mada, Ina, o sa va tin la curent!
Gabicule, am fost la Silhouette. Stiu ca este si in Bucuresti, ca preturile sunt piperate (spun unii), dar mi-a placut de ei si mai ales ca am vazut rezultate la sefa mea - a slabit 14 kg anul trecut, asa ca am mers pe mana ei. Oare si tu ai fost la ei, sau nu tin minte bine? Daca ai fost, ce parere ai despre servicii, personal? p.s. Mada, nu stiu daca te poti orienta dupa cat am platit eu, avand in vedere ca am beneficiat de niste reduceri substantiale, pentru ca am devenit clienta datorita unei cliente fidele a lor (adicatelea sefa'). -------------------- Hate being fat
![]() |
| Nessie |
04-05-2007, 11:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.910 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mada, Ina, o sa va tin la curent! Gabicule, am fost la Silhouette. Stiu ca este si in Bucuresti, ca preturile sunt piperate (spun unii), dar mi-a placut de ei si mai ales ca am vazut rezultate la sefa mea - a slabit 14 kg anul trecut, asa ca am mers pe mana ei. Oare si tu ai fost la ei, sau nu tin minte bine? Daca ai fost, ce parere ai despre servicii, personal? p.s. Mada, nu stiu daca te poti orienta dupa cat am platit eu, avand in vedere ca am beneficiat de niste reduceri substantiale, pentru ca am devenit clienta datorita unei cliente fidele a lor (adicatelea sefa'). La vremea aia am fost dezamagita pentru ca 1. cand am intrebat de cat ma costa ce mi-au propus ei sa fac, mi-au raspuns cu mai multe intrebari de genul "daca ma intretin parintii", "daca am venituri suplimentare" si 2. pretul venit dupa toate astea era cam de 2 ori mai mare decat suma pe care o primeam eu de acasa sa ma intretin 1 luna. Nu mai nimeream usa sa ies de acolo si ma gandeam ca as slabi de la foamea pe care as fi nevoita sa o fac daca le dau lor banii aia. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
04-05-2007, 01:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Am fost si eu la ei, dar eram in facultate si a fost primul lucru care l-am facut cand m-am hotarat sa slabesc...inainte de a descoperi forumurile. La vremea aia am fost dezamagita pentru ca 1. cand am intrebat de cat ma costa ce mi-au propus ei sa fac, mi-au raspuns cu mai multe intrebari de genul "daca ma intretin parintii", "daca am venituri suplimentare" si 2. pretul venit dupa toate astea era cam de 2 ori mai mare decat suma pe care o primeam eu de acasa sa ma intretin 1 luna. Nu mai nimeream usa sa ies de acolo si ma gandeam ca as slabi de la foamea pe care as fi nevoita sa o fac daca le dau lor banii aia. Ooooo, chiar asa de mult???????? |
| luchi |
04-05-2007, 02:02 PM
|
Nessie, nu stiu ce preturi au in Bucuresti, cum sunt ele fata de Constanta.
Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus). Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru -------------------- Hate being fat
![]() |
| Amazoana |
04-05-2007, 02:17 PM
|
Nessie, nu stiu ce preturi au in Bucuresti, cum sunt ele fata de Constanta. Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus). Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru |
| Nessie |
04-05-2007, 02:24 PM
|
Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil.
Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
04-05-2007, 02:30 PM
|
Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil. Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... Oricum, mi se pare mult |
| Tzutzi80 |
04-05-2007, 07:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil. Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... Oricum, mi se pare mult Cand m-oi intoarce poate imi permit si eu o dezdrabalare de asta. Lucule....sa fii clienta fidea pana atunci , sa ma recomanzi si pe mine la reduceri -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lliliana |
05-05-2007, 07:08 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nessie, nu stiu ce preturi au in Bucuresti, cum sunt ele fata de Constanta. Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus). Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru Sal Luk. Ma bag shi eu in seama. In Arad o impachetare cu alge shi alea alea in patura electrica...50 RON. Electrostimularea 25 RON. Parerea mea...care am shi practicat "sportul" asta...minim 20 shedinte + intretzinere lunara ulterior. Altfel se pune la loc. Pentru ca sa aiba pielea fermitate, paralel sunt neaparat necesare shedintele de electrostimulare. Pot spune ca dupa 5 shedinte de impachetari aveam 3 cm mai putzin in talie, deshi nu am scazut in greutate. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Amazoana |
05-05-2007, 09:20 AM
|
Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil. Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... Oricum, mi se pare mult Cand m-oi intoarce poate imi permit si eu o dezdrabalare de asta. Lucule....sa fii clienta fidea pana atunci , sa ma recomanzi si pe mine la reduceri Da, da ,daaaaaaaa si pe mineee...uite ma, ca la asta nu m-am gandit. Ia sa faci bine sa ma recomanzi, ca-s si io mica si....grasunica Nessie, nu stiu ce preturi au in Bucuresti, cum sunt ele fata de Constanta. Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus). Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru Sal Luk. Ma bag shi eu in seama. In Arad o impachetare cu alge shi alea alea in patura electrica...50 RON. Electrostimularea 25 RON. Parerea mea...care am shi practicat "sportul" asta...minim 20 shedinte + intretzinere lunara ulterior. Altfel se pune la loc. Pentru ca sa aiba pielea fermitate, paralel sunt neaparat necesare shedintele de electrostimulare. Pot spune ca dupa 5 shedinte de impachetari aveam 3 cm mai putzin in talie, deshi nu am scazut in greutate. Tre sa fac si eu niste impachetari d'astea ca am o talie de butuc. Iupiiiiii, bine ar fii sa-mi permit....... |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:31 PM |