left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

107 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Luchi reloaded, dieta, chestii, socoteli seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 04-05-2007, 07:52 AM
Mesaj #931

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

CITAT(luchi @ 04-05-2007, 06:23 AM) *

Noni, Mada, Mady, Sorana, Pisik, Anca, va multumesc din suflet! floare.gif floare.gif

Am fost aseara la nutritionist, m-a supus unui interogatoriu lung, de la boli, operatii, alergii, etc, pana la ce-mi place sa mananc si ce nu, ce tip de activitate am..Apoi m-a cantarit (aveau un cantar foarte fain, se introduceau datele -varsta si inaltimea - si iesea o hartiuta pe care scria greutatea, grasimea in kg si procente, continutul de apa in kg si procente, BMI-ul, rata metabolica (RMB-ul) si inca niste chestii. Apoi m-a masurat, dupa aceea mi-a masurat celulita, a stabilit stadiul (3, se pare ca am, din 4 sad.gif ), si luni merg din nou pentru dieta personalizata si voi incepe niste proceduri -impachetari cu alge (ca la argila sunt alergica wacko.gif ) si inca o procedura cu un aparat numit Starvac.
Una peste alta, mi-a placut acolo, profesionalismul de care au dat dovada, nu vreau sa-mi pun foarte mari sperante pentru ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita, si..astept sa incep. rolleyes.gif

Cat despre vecinul care n-are somn noaptea si inteapa cauciucuri, fac tot felul de planuri si gandesc tot felul de metode de razbunare devil.gif

No, ma bucur ca e vineri, abia asteptam we asta, va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat!

Bravo, intr-adevar, suna f profi, pacat ca nu sunt in Bucuresti sad.gif
Si ce regim alimentar ti-a prescirs?

Pupici si sa te tii de treaba pupic.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
luchi
mesaj 04-05-2007, 08:14 AM
Mesaj #932

Marmota

Raspunsuri: 1.455
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Pisik, luni primesc dieta personalizata.
Centrul este si in Bucuresti, iti dau un pm. wink1.gif Eu am ajuns la ei intamplator, sefa mea e clienta fidela si a slabit anul trecut 14 kilograme.

Liliiiish!!! Mi tuuu... vezi ca azi mi-am uitat rimele acasa blum.gif

Acest mesaj a fost editat de luchi: 04-05-2007, 08:18 AM

--------------------
Hate being fat

Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Amazoana
mesaj 04-05-2007, 09:07 AM
Mesaj #933

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Aaaahh, ce-mi place de tine, asa optimista si plina de viata! pupic.gif
Sunt curioasa la "cate bani" te-a ajuns consultatia si impachetarile........scrie-mi pe mess, pls
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 04-05-2007, 09:28 AM
Mesaj #934

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Bine ca s-a rezolvat cu nutritionistul, sa ne spui ce dieta ti-a dat wink1.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-05-2007, 09:52 AM
Mesaj #935

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.910
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(luchi @ 04-05-2007, 09:14 AM) *

Pisik, luni primesc dieta personalizata.
Centrul este si in Bucuresti, iti dau un pm. wink1.gif Eu am ajuns la ei intamplator, sefa mea e clienta fidela si a slabit anul trecut 14 kilograme.

Liliiiish!!! Mi tuuu... vezi ca azi mi-am uitat rimele acasa blum.gif
Lucule, ma bucur ca a fost bine la nutritionist! pupic.gif
Dar de ce spui numa' pe privat numele clinicii? unsure.gif Eu una sunt interesata si poate mai sunt si altele, iar ma gandesc ca reclama nu-i strica nici cabinetului. blum.gif

--------------------
+Quote Post
luchi
mesaj 04-05-2007, 11:05 AM
Mesaj #936

Marmota

Mada, Ina, o sa va tin la curent!
Gabicule, am fost la Silhouette. Stiu ca este si in Bucuresti, ca preturile sunt piperate (spun unii), dar mi-a placut de ei si mai ales ca am vazut rezultate la sefa mea - a slabit 14 kg anul trecut, asa ca am mers pe mana ei.
Oare si tu ai fost la ei, sau nu tin minte bine? Daca ai fost, ce parere ai despre servicii, personal?

p.s. Mada, nu stiu daca te poti orienta dupa cat am platit eu, avand in vedere ca am beneficiat de niste reduceri substantiale, pentru ca am devenit clienta datorita unei cliente fidele a lor (adicatelea sefa').

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-05-2007, 11:18 AM
Mesaj #937

Hiena

CITAT(luchi @ 04-05-2007, 12:05 PM) *

Mada, Ina, o sa va tin la curent!
Gabicule, am fost la Silhouette. Stiu ca este si in Bucuresti, ca preturile sunt piperate (spun unii), dar mi-a placut de ei si mai ales ca am vazut rezultate la sefa mea - a slabit 14 kg anul trecut, asa ca am mers pe mana ei.
Oare si tu ai fost la ei, sau nu tin minte bine? Daca ai fost, ce parere ai despre servicii, personal?

p.s. Mada, nu stiu daca te poti orienta dupa cat am platit eu, avand in vedere ca am beneficiat de niste reduceri substantiale, pentru ca am devenit clienta datorita unei cliente fidele a lor (adicatelea sefa').
Am fost si eu la ei, dar eram in facultate si a fost primul lucru care l-am facut cand m-am hotarat sa slabesc...inainte de a descoperi forumurile. wink1.gif
La vremea aia am fost dezamagita pentru ca 1. cand am intrebat de cat ma costa ce mi-au propus ei sa fac, mi-au raspuns cu mai multe intrebari de genul "daca ma intretin parintii", "daca am venituri suplimentare" si 2. pretul venit dupa toate astea era cam de 2 ori mai mare decat suma pe care o primeam eu de acasa sa ma intretin 1 luna. doh.gif

Nu mai nimeream usa sa ies de acolo si ma gandeam ca as slabi de la foamea pe care as fi nevoita sa o fac daca le dau lor banii aia. laugh.gif

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 04-05-2007, 01:53 PM
Mesaj #938

Hiena

CITAT(Nessie @ 04-05-2007, 12:18 PM) *

Am fost si eu la ei, dar eram in facultate si a fost primul lucru care l-am facut cand m-am hotarat sa slabesc...inainte de a descoperi forumurile. wink1.gif
La vremea aia am fost dezamagita pentru ca 1. cand am intrebat de cat ma costa ce mi-au propus ei sa fac, mi-au raspuns cu mai multe intrebari de genul "daca ma intretin parintii", "daca am venituri suplimentare" si 2. pretul venit dupa toate astea era cam de 2 ori mai mare decat suma pe care o primeam eu de acasa sa ma intretin 1 luna. doh.gif

Nu mai nimeream usa sa ies de acolo si ma gandeam ca as slabi de la foamea pe care as fi nevoita sa o fac daca le dau lor banii aia. laugh.gif

Ooooo, chiar asa de mult???????? blink.gif
+Quote Post
luchi
mesaj 04-05-2007, 02:02 PM
Mesaj #939

Marmota

Nessie, nu stiu ce preturi au in Bucuresti, cum sunt ele fata de Constanta.
Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus).

Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru doh.gif . Sunt varza, complet pe langa, bine ca mi-am dat seama ca ma si vedeam luni la prima ora, gata sa le daram usa! )).gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 04-05-2007, 02:17 PM
Mesaj #940

Hiena

CITAT(luchi @ 04-05-2007, 03:02 PM) *

Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus).

Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru doh.gif . Sunt varza, complet pe langa, bine ca mi-am dat seama ca ma si vedeam luni la prima ora, gata sa le daram usa! )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-05-2007, 02:24 PM
Mesaj #941

Hiena

Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil. doh.gif Mi s-a parut exagerat de mult, dar adevarul este pe vremea aia era singurul centru din tara de remodelare comrporala, iar cat am asteptat sa intru la consultatie am vazut-o pe Esca si m-am gandit ca e salon de fitze. w00t.gif

Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... eusa_think.gif deci tot e peste medie pretul.

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 04-05-2007, 02:30 PM
Mesaj #942

Hiena

CITAT(Nessie @ 04-05-2007, 03:24 PM) *

Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil. doh.gif Mi s-a parut exagerat de mult, dar adevarul este pe vremea aia era singurul centru din tara de remodelare comrporala, iar cat am asteptat sa intru la consultatie am vazut-o pe Esca si m-am gandit ca e salon de fitze. w00t.gif

Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... eusa_think.gif deci tot e peste medie pretul.

Oricum, mi se pare mult
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 04-05-2007, 07:10 PM
Mesaj #943

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(dulcikatty @ 04-05-2007, 03:30 PM) *

Oricum, mi se pare mult

Cand m-oi intoarce poate imi permit si eu o dezdrabalare de asta. Lucule....sa fii clienta fidea pana atunci , sa ma recomanzi si pe mine la reduceri )).gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 05-05-2007, 07:08 AM
Mesaj #944

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Sal Luk. hug.gif pupic.gif

Ma bag shi eu in seama. In Arad o impachetare cu alge shi alea alea in patura electrica...50 RON. Electrostimularea 25 RON. Parerea mea...care am shi practicat "sportul" asta...minim 20 shedinte + intretzinere lunara ulterior. Altfel se pune la loc. Pentru ca sa aiba pielea fermitate, paralel sunt neaparat necesare shedintele de electrostimulare. Pot spune ca dupa 5 shedinte de impachetari aveam 3 cm mai putzin in talie, deshi nu am scazut in greutate. hug.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 05-05-2007, 09:20 AM
Mesaj #945

Hiena

CITAT(Tzutzi80 @ 04-05-2007, 08:10 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 04-05-2007, 03:30 PM) *

Oricum, mi se pare mult

Cand m-oi intoarce poate imi permit si eu o dezdrabalare de asta. Lucule....sa fii clienta fidea pana atunci , sa ma recomanzi si pe mine la reduceri )).gif pupic.gif

Da, da ,daaaaaaaa si pe mineee...uite ma, ca la asta nu m-am gandit. Ia sa faci bine sa ma recomanzi, ca-s si io mica si....grasunica

CITAT(lliliana @ 05-05-2007, 08:08 AM) *

Sal Luk. hug.gif pupic.gif

Ma bag shi eu in seama. In Arad o impachetare cu alge shi alea alea in patura electrica...50 RON. Electrostimularea 25 RON. Parerea mea...care am shi practicat "sportul" asta...minim 20 shedinte + intretzinere lunara ulterior. Altfel se pune la loc. Pentru ca sa aiba pielea fermitate, paralel sunt neaparat necesare shedintele de electrostimulare. Pot spune ca dupa 5 shedinte de impachetari aveam 3 cm mai putzin in talie, deshi nu am scazut in greutate. hug.gif

Tre sa fac si eu niste impachetari d'astea ca am o talie de butuc. Iupiiiiii, bine ar fii sa-mi permit.......
+Quote Post

107 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 01:31 PM