![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
07-05-2007, 08:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pup Luk frumos shi intzelept. Spor la slabit...sa dea Domnul sa fie de bine centrul ala.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
07-05-2007, 10:05 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Gud morning la fete!
E luni, fir'ar, nu stiu cum e la voi, al mine a fost un week-end plin-plin, si obositor. Ziua incepuse bine, pana mi-a zis o beneficiara veche, care se da madama cu staif si oama de cultura in oras ca m-am ingrasat, m-a intrebat si de ce..Ce puteam sa spun? Iar ieri, proprietarii garsonierei in care am stat cu chirie m-au intrebat daca sunt insarcinata Ooooof!!! M-am saturat sa fiu grasa. Zau! Si pentru cine zice ca nu-i asa, mai ales pt fetele cu care m-am vazut vara trecuta, tin sa va spun ca am cu 10 (ZECE!!) kile mai mult. p.s. Lilicule, am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie...unde am facut eu era un salon cu coafor, cosmetica si mani/pedi. -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
07-05-2007, 10:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Nooooooooooo, de nu te caftesc eu........de ce sa fii iar deprimata???? Hai maaa!!!!!!!!!
Tu care te duci la saloane si te faci mumoaca? Ia sa vad un zambet mareeeeeeeeeeeeee Pup pup pup pup pup pup pup pup |
| luchi |
07-05-2007, 10:25 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Noroc ca azi ma duc la doctorul de cap, sa ma mai linistesc putin. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Karin |
07-05-2007, 10:42 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Fay, am zis au ba? Ne punem pe treaba au ba? Vrei sa ma tin io de capul tau?
Si eu m-am saturat sa fiu grasa si mi-am pus ambitia acum! Ori ele (kilele), ori eu! -------------------- ![]() |
| Nessie |
07-05-2007, 11:01 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie Hai si eu cu hotarare cica. Chiar mi-am hotarat atat de tare incat iote ce mi-am pus la semantura. Lucule, sigur o sa treca pasa proasta si o sa te faci sirena! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
07-05-2007, 11:32 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
[ Ooooof!!! M-am saturat sa fiu grasa. Zau! Si pentru cine zice ca nu-i asa, mai ales pt fetele cu care m-am vazut vara trecuta, tin sa va spun ca am cu 10 (ZECE!!) kile mai mult. p.s. Lilicule, am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie...unde am facut eu era un salon cu coafor, cosmetica si mani/pedi. Unde am fost eu era numai pentru asta...se faceau shi impachetari cu cioco Itzi dau io tot depresie peste uochi. Io-s cu nervii franjuri...fata shi sotz comploteaza deopotriva...shi nu-s depresiva...am shi nouaj'de kile la un metru shi-un ziar cat am io. Vezi ca viu cu cureaua sa-tzi mangai bucile...ca-s prea palide. Shi...daca vrei sa shtii, daaaa.....nu ma mai incape decat o singura pereche de pantaloni, pe care n-am aruncat-o cand am slabit ultima oara Acest mesaj a fost editat de lliliana: 07-05-2007, 11:34 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Amazoana |
07-05-2007, 11:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
[ Ooooof!!! M-am saturat sa fiu grasa. Zau! Si pentru cine zice ca nu-i asa, mai ales pt fetele cu care m-am vazut vara trecuta, tin sa va spun ca am cu 10 (ZECE!!) kile mai mult. p.s. Lilicule, am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie...unde am facut eu era un salon cu coafor, cosmetica si mani/pedi. Unde am fost eu era numai pentru asta...se faceau shi impachetari cu cioco Itzi dau io tot depresie peste uochi. Io-s cu nervii franjuri...fata shi sotz comploteaza deopotriva...shi nu-s depresiva...am shi nouaj'de kile la un metru shi-un ziar cat am io. Vezi ca viu cu cureaua sa-tzi mangai bucile...ca-s prea palide. Shi...daca vrei sa shtii, daaaa.....nu ma mai incape decat o singura pereche de pantaloni, pe care n-am aruncat-o cand am slabit ultima oara No ase, draga mea, am pus-o noi la punct! lLillilici,te felicit ca tii stacheta sus! Doamne ajuta Oita draga, sa fii mai bine |
| lliliana |
07-05-2007, 11:43 AM
|
|
S-a ascuns de frica
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
07-05-2007, 11:56 AM
|
Multumesc de incurajari si amenintari... -------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
07-05-2007, 12:01 PM
|
|
Am vorbit cu sotzu' la tel acu' un minutzel...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() |
| Karin |
07-05-2007, 12:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Am vorbit cu sotzu' la tel acu' un minutzel...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -------------------- ![]() |
| lliliana |
07-05-2007, 12:13 PM
|
|
Mi-a trecut. Am baut un pahar cu bulion shi m-am gandit la cate kilograme o sa se duca
![]() |
| Amazoana |
07-05-2007, 12:43 PM
|
|
| Karin |
07-05-2007, 12:48 PM
|
Mi-a trecut. Am baut un pahar cu bulion shi m-am gandit la cate kilograme o sa se duca Beaaaaaaaaaaaaccccccccc N-ai de ce, iti spun io! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 07:30 AM |