![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
09-05-2007, 12:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Si eu vreau sa va vad, sa nu indrazniti sa va vedeti singure Vreau si eu sa fac scoala, ca ne luam masina cand vine B din voiaj! Bravo fetele... Opel Corsa e mistocutz rau... -------------------- ![]() |
| Amazoana |
09-05-2007, 01:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Bravo fetele... Opel Corsa e mistocutz rau... Da, e tare dulcel. Ai mei au Opel Corsa, modelul vechi. Si este si verde, mor dupa el. Modelul acesta nou, parca are botul prea butucanos, dar asta e. Nu-mi place culoarea aleasa de Bog: gri. Eu vreau rosie sau verde! Am inceput cu ziua a III-a: md (ora 7.00 - pt ca sunt matinala de felul meu): - 1 felie paine graham - 1 felie sunca pui - 1 rosie - 1 castravete gustare (11.00 -trebuie la ora asta, dar cum am fost cu treburi in oras, s-a decalat): un fruct permis (mar am ales) pranz (14.00) - 150 g carne vita (am fript-o in tava teflonata, fara ulei, in cuptor) - salata de sfecla rosie cu zeama de lamaie si o lingurita ulei masline gustare (ora 16.00): un iaurt (150) 0.1% grasime cina (18.00): -Salata greceasca (salata verde, un castravete, o rosie, 4 masline dietetice, 50 g branza de vaci degresata (o lingura), suc de lamaie, o lingurita ulei de masline va tzuc, back to work, ca am muuult de recuperat. of! Multumesc Luchisorule Imi place dieta ta, nu suferi de foame si este si variata. La bauturi ce ai voie? Un suc, o berica ceva? te pup dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si sa ai spor si putere de munca! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
09-05-2007, 01:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Hai ca ieri am plecat fara telefon la mine si nu am putut sa te sun....dar e ok ca vad ca erai ocupata. Poate in we ne vedem totusi. Ca azi plec la brasov si vin maine sau poimaine. Ce ziceti de sambata???? mada tu poti?
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| crissy |
09-05-2007, 01:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
:- 150 g carne vita (am fript-o in tava teflonata, fara ulei, in cuptor) Nu s-a cauciucat -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Amazoana |
09-05-2007, 08:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Hai ca ieri am plecat fara telefon la mine si nu am putut sa te sun....dar e ok ca vad ca erai ocupata. Poate in we ne vedem totusi. Ca azi plec la brasov si vin maine sau poimaine. Ce ziceti de sambata???? mada tu poti? Mai, cel putin sambata sunt sigur in Constanta. Vorbim la telefon si vedem. Nu promit. Stiti ce mi-a traznit? Cel mai bine veniti la mine si asa ne vedem. Nu? Hai ca mai vb. Tzutzi, drum bun, sa te intorcii cu bine. Unde dormi la Bv? |
| luchi |
10-05-2007, 07:38 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Neatzaaa!!!
Madi si Mada, cred ca pot sambata, cu conditia sa fie mai dupa amiaza, ashea Crissy, dap, s-a facut cuciuc carnea, talpa, ce mai..Da' sa va zic ce am patit de am ajuns sa o gatesc asa: in we trecut m-am mutat, cu catel, cu purcel. Inca nu am despachetat tot, si marti seara mi-am zis ca incep dieta, asa ca hai sa pregatesc carnea de vitaaa. buuuuun..Desfac aragazul (dezlipesc scotch-ul cu care lipisem capacul si usa la cuptor) si constat ca nu aveam ochiurile. Si da-i si cauta, ca sa constat dupa juma' de ora ca le-am uitat la fosta locuinta Revin cu meniul de azi (ieri m-am incadrat in meniu peeerfect): ZIUA IV Dimineata 1 cremvursti de pui, o lingurita mustar, o felie paine graham sau neagra Ora 11.00 – un fruct din lista alimentelor premise Pranz Salata de ton (salata verde, o conserva de ton in suc propriu, 1 lingura porumb fiert, o rosie, un castravete) cu o lingurita ulei de masline si suc de lamaie Ora 16.00 – o felie paine graham/neagra, un iaurt (200ml) 0.1% grasime Seara Salata de cruditati (din lista alimentelor premise: varza, telina rasa, morcov ras, ardei gras verde taiat feliute, un mar ras) cu o lingurita ulei de masline, suc de lamaie Va tzuc, spor la lucru! p.s Doctorul de minti mi-a redus doza de medicamente, mi-a pastrat principalul, si mi-a zis sa nu mai fiu asa pesimista. -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
10-05-2007, 07:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
O zi faina sa ai Io m-am binedispus azi dimieatza in autobuz, soferul asculta Richard Claiderman Iubita puterea e in noi. Felicitari pentru meniul de ieri -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Karin |
10-05-2007, 07:50 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Super regimul, azi la cina am si eu aceeasi salata, doar ca fara varza! Hai ca incet-incet ne urnim de pe loc si luam avant, scapam de kile si ne facem frumoase, slabe si destepte! -------------------- ![]() |
| _noni_ |
10-05-2007, 07:53 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
sa te felicit pentru noua locuinta? imi place meniul, e mai variat decat alte diete restrictive pe care le-am vazut aici. cat timp ar trebui sa te tii de el? sunt chiar curioasa daca va avea si rezultate! iti urez succes in ramura si ma gandesc ca ai putea sa mai bagi si cate un pic de stretching(mama cine vorbeste - eu, lenea in persoana! }{ -------------------- |
| Pisik |
10-05-2007, 08:03 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza Lucusor!
Vad ca regimul tau seamana oarecum cu ce mi-a dat mie nutritionista, dar parca tu mananci mai putin ca mine si tot eu ma vait Singura diferenta e ca tu papi mai variat (si mai putin, numai eu sunt fomista?) Ce contine lista alimentelor interzise? Pupici si spor -------------------- |
| Amazoana |
10-05-2007, 08:47 AM
|
Neatzaaa!!! Madi si Mada, cred ca pot sambata, cu conditia sa fie mai dupa amiaza, ashea Crissy, dap, s-a facut cuciuc carnea, talpa, ce mai..Da' sa va zic ce am patit de am ajuns sa o gatesc asa: in we trecut m-am mutat, cu catel, cu purcel. Inca nu am despachetat tot, si marti seara mi-am zis ca incep dieta, asa ca hai sa pregatesc carnea de vitaaa. buuuuun..Desfac aragazul (dezlipesc scotch-ul cu care lipisem capacul si usa la cuptor) si constat ca nu aveam ochiurile. Si da-i si cauta, ca sa constat dupa juma' de ora ca le-am uitat la fosta locuinta Revin cu meniul de azi (ieri m-am incadrat in meniu peeerfect): ZIUA IV Dimineata 1 cremvursti de pui, o lingurita mustar, o felie paine graham sau neagra Ora 11.00 – un fruct din lista alimentelor premise Pranz Salata de ton (salata verde, o conserva de ton in suc propriu, 1 lingura porumb fiert, o rosie, un castravete) cu o lingurita ulei de masline si suc de lamaie Ora 16.00 – o felie paine graham/neagra, un iaurt (200ml) 0.1% grasime Seara Salata de cruditati (din lista alimentelor premise: varza, telina rasa, morcov ras, ardei gras verde taiat feliute, un mar ras) cu o lingurita ulei de masline, suc de lamaie Va tzuc, spor la lucru! p.s Doctorul de minti mi-a redus doza de medicamente, mi-a pastrat principalul, si mi-a zis sa nu mai fiu asa pesimista. Nu mai stiu unde am scris, dar va astept la mine, sambata. Ca altfel cine stie daca pot sa ies....imi vine lenea pe chelie.....bine? Ai o nota optimista, imi place. Abia astept sa ne intalnim si sa povestim mai multe. Vii cu buburuza???? |
| anca veselie |
10-05-2007, 03:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
felicitari! si spor la slabit
-------------------- |
| Amazoana |
11-05-2007, 10:37 AM
|
Neata Luchisor
Miss ya. Spune-ne cum este dieta pt azi si cum merge, daca te incadrezi. |
| ina_ceva |
14-05-2007, 02:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Luchi
Cum ai petrecut WE acesta? Ai respectat meniul? -------------------- |
| Tzutzi80 |
14-05-2007, 09:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Deci....nu ne-am vazut sambata ca mi s-a stricat compul si nu v-am citit. Dar totusi...noi cand ne vedem?
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:54 AM |