![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
15-05-2007, 10:03 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Mokuta,salut.Cum cu capul?Te-a a jutat nenea doctor?
Am trecut pe la tine si te-am citit ca nu am mai fost pe al tine de un car de ani.Te pup si fug mai departe -------------------- |
| luchi |
21-05-2007, 03:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna ziua, fetili dragi!
Oita ratacita s-a intors, pentru scurt timp. A fost o adevarata nebunie, am umblat dupa acte, notar, semnat, mutat, aranjat...Dar sunt fericita ca am in sfarsit locsorul meu, si pe deasupra e si pe malul marii.. Cu dieta merge foarte bine. Abateri nu am avut, decat sambata asta, cand m-am "premiat" cu nitica pizza; tocmai avusesem evaluarea la nutritionist, si am slabit 4.5 kg, 3% din procentul de grasime s-a dus, la fel si 10 cm din talie si de pe solduri, iar de pe coapse 3 cm. Sunt foarte mandra de mine Noni, acum poti sa ma feliciti Pisik, nu stiu ce sa spun. Mie mi se pare meniul diversificat, nu sufar de foame, e chiar ok. O sa postez la sfarsitul mesajului toate dieta..cu mentiunea ca e oarecum personalizata - in functie de programul meu, preferintele culinare, alergii, etc Pup Anca, Aki, Dulcy si Tzutzi. Ne vedem.. Si dieta mea (completa): ZIUA I: Dimineata (7.00 – 8.00) Omleta (1 ou + o felie sunca de pui, gatita in tigaie antiaderenta, fara ulei), o felie de paine graham sau neagra, o rosie, un castravete Ora 11.00 – un fruct (din lista alimentelor premise) de marime medie Pranz (13.00 – 14.00) 150g piept pui fiert sau la gratar (cat palma), salata asortata (salata verde, o rosie, un castravete, un ardei gras verde, 3-4 ridichi), suc de lamaie si o lingurita de ulei de masline Ora 16.00 – un fruct permis Seara (17.00 – 18.00) Ciuperci la gratar sau cuptor (4-5 ciuperci de marime medie) cu suc de lamiae, 1-2 felii sunca de pui ZIUA II Dimineata 200 ml iaurt sau lapte 0.1%grasimi si 1/2cereale integrale (fulgi de porumb, ovaz, orz, secara, grau, germeni de grau) Ora 11.00 – un fruct permis Pranz 200g file de peste fiert sau la gratar cu lamiae, mamaliga (4 linguri) Ora 16… - un pahar suc de fructe (sau 1 fruct permis) Seara Salata sau mancare de fasole verde (300 g) cu o lingurita de ulei de masline, 2 linguri branza de vaci degresata (100g) ZIUA III Dimineata O felie paine graham sau integrala, o felie sunca de pui, un castravete, o rosie Ora 11.00 – un fruct din lista alimentelor premise Pranz 150g carne de vita, salata de sfecla rosie cu suc de lamaie si o lingurita ulei de masline Ora 16.00 – un iaurt (125ml) degresat 0.1% grasime Seara Salata greceasca (salata verde, un castravete, o rosie, 4 masline dietetice, 50 g branza de vaci degresata (o lingura), suc de lamaie, o lingurita ulei de masline) ZIUA IV Dimineata 1 cremvursti de pui, o lingurita mustar, o felie paine graham sau neagra Ora 11.00 – un fruct din lista alimentelor premise Pranz Salata de ton (salata verde, o conserva de ton in suc propriu, 1 lingura porumb fiert, o rosie, un castravete) cu o lingurita ulei de masline si suc de lamaie Ora 16.00 – o felie paine graham/neagra, un iaurt (200ml 0.1% grasime Seara Salata de cruditati (din lista alimentelor premise: varza, telina rasa, morcov ras, ardei gras verde taiat feliute, un mar ras) cu o lingurita ulei de masline, suc de lamaie ZIUA V Dimineata 200ml iaurt sau lapte 0.1% grasimi si 1/2 cana cereale integrale (fulgi de porumb, ovaz, orz, secara, grau, germeni de grau) Ora 11.00 – un fruct din lista alimentelor premise Pranz Salata de pui (salata verde, o rosie, un castravete, un ardei gras, 150g piept pui fiert sau la gratar taiat bucatele), o lingurita ulei de masline, suc de lamaie Ora 16.00 – un fruct permis Seara Orez fiert (4-5 linguri) cu legume (ciuperci, morcov, ardei gras verde), o lingurita ulei masline ZIUA VI Dimineata O felie paine graham/neagra, 2 linguri branza de vaci degresata cu verdeata, un castravete, un ardei gras Ora11.00 – un suc natural sau un fruct permis Pranz O portie de ciorba de pui sau vacuta, 150g piept de pui la gratar, mancare de spanac cu o lingurita de ulei si suc de lamaie Ora 16.00 – un fruct Seara Mamaliga (4 linguri) cu 125ml iaurt 0.1% grasimi, 50 gr branza de vaci degresata (o lingura) ZIUA VII Dimineata 200ml iaurt sau lapte 0.1% grasimi si 1/2 cana cereale integrale (fulgi de porumb, ovaz, orz, secara, grau, germeni de grau) Ora 11.00 – un fruct Pranz O supa crema de legume, 150g piept de pui la gratar SAU 4-5 linguri de mancare de fasole verde sau varza (cu o lingura sos de tomate si o lingurita ulei de masline) cu 150g piept de pui la gratar Ora 16.00 – un fruct Seara Legume la gratar (o rosie, un ardei gras, 1/2 vanata, 1/2 dovlecel, o ceapa rosie) cu suc de lamaie GUSTARILE sunt facultative RECOMANDARI -Intre mese se pot consuma 1-2 fructe din lista celor de premise (maxim 500g/zi) -Fructele se vor consuma la interval de 2 ore de mesele principale sau cel putin 1/2 ora - Se poate consuma apa plata, ceai neinducit sau cu indulcitor (minim 1.5 - litri de lichide zilnic), sau suc natural de fructe (max 200 ml pe zi) - Se vor evita pastele, dulciurile - Se vor evita alimentele semipreparate, din conserve, tip fast-food - Sarea se va consuma in cantitati moderate - Legumele se pot prepara salata sau sote, fierte sau la aburi, la cuptor; trebuie sa se foloseasca numai o lingurita de ulei de masline la preparare - In loc de otet se va folosi suc de lamaie ALIMENTE PERMISE: 1.FRUCTE: portocale, lamai, mandarine, pepene galben, pepene verde, caise, mere, cirese, capsuni, piersici, gutui, grapefruit 2.LEGUME: fasole verde, dovlecei, conopida, rosii, castraveti, ardei gras, ridichi, varza alba, varza rosie, vinete, telina, andive, spanac, urzici, sparanghel, ciuperci, broccoli, ceapa, praz; 3.PAINE: neagra sau graham, sau alte forme de cereale simple 4.CARNE: vita sau pui, ficat de vita la gratar, ficat de pui la gratar; 5.PESTE: calcan, stiuca, salau, pastrav, platica, ton; 6.LACTATE: lapte dulce degresdat, iaurt dietetic, branza de vaci degresata, branza topita (2-3 cuburi pe saptamana) 7.ULEI: de masline; 8.LICHIDE: apa plata, ceai, suc natural de pructe (proaspat stoarse, 200ml/zi), suc de rosii, compoturi neindulcite ALIMENTE NEPERMISE 1. FRUCTE: oleaginoase (nuci, alune, migdale, arahide); dulci (prune, struguri, banane, curmale, smochine, stafide) 2.LEGUME: mazare, fasole uscata, cartofi, orez (numai orez brun decorticat); 3.PAINE: alba 4.CARNE: grasa (porc, oaie, miel, gasca, rata), mezeluri grase (salam, carnati), organe (creier), costita, Kaiser, piept ardelenesc, sunca taraneasca, conserve de carne; 4.PESTE: gras (morun, nisetru, crap mare), conserve de peste, icre; 5.LACTATE: branzeturi fermentate (telemea de oaie, vaca, capra, bivolita), branza de burduf, lapte integral, condensat, praf; 6.ULEI: seu, untura, slanina, grasime pasare, maioneze, sosuri cu unt sau smantana, smantana; 7.LICHIDE: apa minerala, suc de fructe din comert, alcool; Pana la urma sunt niste reguli pe care le stiam..dar e altceva cand esti monitorizat si motivat sa slabesti. pup fetele, o zi faina! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
21-05-2007, 03:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari, luchisor draga!
-------------------- |
| Pisik |
21-05-2007, 05:16 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.442 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Luchi felicitari!
Dar nu e cam mult, peste 4 kg in doar 2 sapt? Oricum, stie nutritionista ce stie nu? Spor in continuare! Pupici -------------------- |
| Tzutzi80 |
21-05-2007, 05:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Bravo Anca!!!! Vezi ca se poate?
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| anca veselie |
21-05-2007, 11:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
lucule drag, sa fie intr-un ceas bun locsorul tau
si bravo pt slabit -------------------- |
| julyalina |
22-05-2007, 07:26 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
felicitari lucule !
auzi ... da' la sala te mai duci ? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
22-05-2007, 08:31 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.322 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Felicitari iubita!
Sunt tare mandra de tine. La mine nu prea mai functioneaza nimic, nici o monitorizare -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Karin |
22-05-2007, 08:41 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| Amazoana |
22-05-2007, 09:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata!
|
| mirela |
23-05-2007, 09:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 407 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
24-05-2007, 10:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Luchi, te-am vazut in poze: esti o scumpica foc
Cum merge regimul? Ai mai fost la control? -------------------- |
| Amazoana |
25-05-2007, 08:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| aki |
25-05-2007, 11:11 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mokut.Felicitari pentru kg plecate
-------------------- |
| Sexymom |
25-05-2007, 11:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mie dor de tineeeee, felicitari pt. rezultate.
Vreau si eu sa vad pozele cu tine, unde trebuie sa ma uit? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:35 AM |