left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Luna de miere, locatii, costuri, impresii, si chiar poze seperator Optiuni V right
Cory
mesaj 13-05-2008, 12:06 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 18
Inscris: 12-05-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 972
Sex: Feminin

Peste 4 luni avem si noi nunta, si nasii nostri, care ne sunt f apropiati si dragi, ne-au facut cadou luna de miere, in Egipt, in statiunea Sharm el Sheikh. Abia astept sa plecam, pe 8 octombrie. A mai fost cineva in Egipt? Ce sfaturi de calatorie ne dati? Impresii, obiectivele vizitate.

Voi, fetele casatorite, unde v-ati petrecut luna de miere?

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 13-05-2008, 02:04 PM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.081
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

In primul rand felicitari si casa de piatra! give_rose.gif
Noi am fost in Paris in noiembrie pentru 6 zile in luna de miere.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Cory
mesaj 13-05-2008, 02:27 PM
Mesaj #3

Amiba

Merci michelle. Si noi am avut de fapt de ales intre Paris si Egipt si am ales Egipt. Am citit impresiile tale legate de nunta, si mi-ai ridicat putin moralul. Acum sunt in perioada aia de panica numai cand ma gandesc )).gif .

Noi am ales Egypt ptr distractie. Vom si vizita piramidele, valea regilor si mormintele faraonilor, dar ne vom si plimba cu camilele, ne vom da cu ATV-urile pe dunele de nisip, sau cu masinutele alea gen mad max )).gif , abia astept. Am avut mare noroc cu nashii nostri care ne-au facut rezervari la un hotel de 5 stele, care cel putin in poze arata belea. Noi nu ne-am fi permis o astfel de excursie.

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 13-05-2008, 11:47 PM
Mesaj #4

Panda

Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Cory , noi am fost anul trecut in Egipt ( sfarsitul lui septembrie - inceputul lui octombrie ) . Am fost in Makady Bay .
Iti pot spune ca zona aleasa de nasii vostrii e cea mai scumpa zona turistica din Egipt dar si frumoasa . Sa fii pregatita sa dai pe spate de caldura cand vei cobora pe scara avionului !!!!!! Eu am avut impresia ca mi-a dat cineva un pumn in gura si nu mai puteam respira )).gif . Oricum primiti sticle cu apa imediat ce iesiti din aeroport si ejungeti la microbus-ul care va va duce la hotel ( aterizati in Hurghada sau in Sharm el Sheikh ??? ? . De la aterizare pana la primirea vizei dureaza destul de mult daca sunt multi turisti . Viza costa 30 € ( asa era anul trecut ) de persoana .

Spuneai de piramide , valea regilor , etc .....Noi am facut o iesire in Luxor ( valea regilor , Templul Karnak etc ) cu autocarul ( convoi ) si am platit cam 120 € / persoana ( nu mai tin minte exact ) . Voi va trebui sa luati avionul pana acolo deci va fii mult mai scump . Piramidele le vezi doar daca faci iesire la Cairo !!! Iar avion ( pe noi , din Makady Bay ne-ar fii costat cam 200 € / persoana ) .

Poti merge cu ( , ) camilele , cu ATV-ul pe dune , etc . DAR zona voastra e SUPER pentru scufundari !!!! Nu pentru snorkeling , chiar daca si asta puteti face . DAR scufundarile se merita acolo unde mergeti voi , garantat !!!! La magazinele de acolo gasiti camere foto subacvatice si nu sunt foarte scumpe ( noi am platit 15 € pentru o camera buna ) .

La mancare sa aveti grija : mancati doar ce cunoasteti ....Mare pericol de diaree !!!!!!!!!!!!! In cazul ca va " atinge " REPEDE la farmacie si primiti pastile care va ajuta !!! NU luati pastzile de acasa contra diaree-i , nu au nici un efect ! NU CONSUMATI apa de la chiuveta ( nici macar pentru spalat pe dinti !!! ) si nici cuburi de gheatza in bauturi !!!!!!!!!!!!!!!!
Eu , personal , am mancat doar carne de pui fripta , pizza facuta in fata mea , omleta facuta in fatza mea , sfecla rosie , rosii , castraveti , pepene rosu , chifle , kiwi siiiiiiiiiii cam atat . Am baut cafea dimineatza si in rest suc de mere amestecat cu apa minerala .

daca imi mai aduc aminte de ceva iti mai spun .

Daca vrei sa citesti impresii proaspete din Egipt poti citi la mine in jurnal ......vreo 2,3,4 pagini .....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Cory
mesaj 14-05-2008, 09:33 AM
Mesaj #5

Amiba

merci dany de raspuns, chiar o sa am grija cu mancarea si apa. cred ca aterizam in sharm el sheikh, inca nu am vazut biletele. Acolo au fost si nasii nostri deja, tot anul trecut, si spuneau ca daca mergi pe la agentiile lor de acolo sa iei excursiile cu pricina sunt muult mai ieftine decat daca le iei prin agentia noastra si le negociezi cu ghidul.

Merci mult ptr pontul cu scufundarile, nu imi trecuse prin cap, si cred ca ar fi tare intr-adevar sa facem scufundari. Da si cu camila tot ma plimb )).gif )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:40 PM