![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
10-05-2007, 10:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 890 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
-------------------- |
| alex25 |
11-05-2007, 08:52 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
dureros...
Cred ca daca stau doua zile la tara la bunica pot sa scot o super colectie de vara: o rochie de seara facuta (ma rog, facuta e mult spus: cred ca ar merge si sa n-o mai croiesti deloc) din rogojina, o palarie facuta din ciocanei, un sutien de urzici (si ce daca te ustura? important e sa fii la moda!), niste ghetute cu o gramada de par de caine si de pisica (naparlit) pe post de blana interioara/exterioara... Bine ca nu poarta nimeni ce se prezinta pe la colectiile astea, dar cine stie ce adolescenta naiva le ia de bune si ne trezim intr-o zi cu totii "impaiati" in Charlie Chaplin... -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
11-05-2007, 09:03 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Bine ca nu poarta nimeni ce se prezinta pe la colectiile astea, dar cine stie ce adolescenta naiva le ia de bune si ne trezim intr-o zi cu totii "impaiati" in Charlie Chaplin... Chiar, ca mi-am amintit, stie cineva ce minte cretina a adus iar tenisii aia pe care ii purtam la sport in clasa a VI-a la moda? ![]() ![]() Le-au schimbat un pic inaltimea, au incaltat doua fufe de pe catwalk cu cateva perechi, i-au promovat la superpret sa puna botul toti "trendinezii" si acum ii vand prin magazine de lux: tenisi Converse. Give me a break! Aproximativ acelasi model se gaseste in piata la rusi de vreo 15 ani incoace, la 150.000/bucata. I-am vazut purtati (ca nu pot spune asortati) la orice: imbracaminte sport, blugi si costum!!! Eu nu inteleg cum poti sa te imbraci la costum si sa te incalti cu tenisi, in numele modei. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Titou |
11-05-2007, 06:07 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 114 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Ei pai sunt la foarte mare moda tenisii ,se poarta cum ai zis la orice am vazut chiar si la fuste
pe mine ma enerveaza ,imi fac mereu bataturi asa ca nu-i port deloc ,se poarta foarte mult in strainatate sunt destul de practici ,ptr ei . cat despre moda asta ,nu as purta asa ceva nici daca asa avea bani de aruncat |
| uka |
13-05-2007, 04:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Si mie imi plac tenesii dar ce se prezinta in pozele alea absolut nimic, never ever, never never never
-------------------- |
| julyalina |
21-06-2007, 07:44 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
au inebunit creatorii de moda ... nu mai stiu ce sa scoata pe poata ca sa atraga atentia -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Ella79 |
22-07-2007, 10:15 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Haideti sa fim seriosi! Nu ia nimeni hainele de pe podiumul de prezentare si se imbraca asa cu ele cand pleaca la el la fabrica luand troleibuzul 70 la 6 dimineata!!
Hainele de la prezentari, mai ales colectiile haute couture, sunt facute doar ca sa dea tendintele din sezonul respectiv. Nu trebuie sa te uiti la prezentare si sa te imaginezi imbracat in asa ceva, ca nu se imbraca nimeni in ele. Te uiti la ele si te inspiri, te prinzi daca se poarta blana sintetica, sau colantii negrii, sau talpile ortopedice, sau culorile tari sau mai stiu eu ce... Ies din discutie creatorii excentrici, precum Jean Paul Gaultier, care se crede un mare artist si colectiile lui sunt doar pt show. In afara de celebra rochita in forma de lebada a lui Bjork nimeni nu s-a imbracat in public cu haine Gaultier. Marii creatori au colectii de prezentare si colectii pt piata, care se vand in magazinele lor. Uite un exemplu din colectia de la Valentino 2007. Mi se pare perfect "purtabila" combinatia asta... |
| last word |
02-12-2007, 11:24 AM
|
|
Neinregistrat |
ma tenesii ca tenesii dar mor pe pipitzele astea care in toiu iernii poarta vestute d-alea de fas cu ditai gluga imblanata(blana de 3 lei desigur) si cu mijlocul si mainie goale(ma rog....o bluzita pe dedesupt)...pe langa faptul ca tampeniile alea mi se par de tot .... asa:)...nu pot sa pricep:de ce le poarta iarna??? sa le imbrace [*****] toamna....arata groaznic
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 19-07-2008 - 05:37 AM |