![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
26-06-2008, 10:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
-------------------- |
| aki |
27-06-2008, 08:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Felicitari pentru nepotica
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
27-06-2008, 10:03 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Sa-ti traiasca nepotzica , sa pape mult si sa nu-i streseze prea mult pe parinti ! Multumesc Felicitari pt cea de-a doua nepotica Felicitari matusica Auzi la ele cum mi-o coc cand eu nu dau pe acasa Felicitari pentru nepotica Mersi Am terminat lucrarea ,mai tb doar ca luni sa ma duc la Iasi sa depun dosarul -------------------- |
| bubbles |
27-06-2008, 05:04 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Vai de mine sunt terminata.dimineata pana pe la 1 am terminat cu totul lucrarea (mai aveam ceva de finalizat), apoi am fost si mi-am facut poze tip pasaport, am legalizat ce am nevoie pt dosar si am legat si cele 2 lucrari care tb duse la iasi
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-06-2008, 05:05 PM -------------------- |
| Dumbo |
27-06-2008, 09:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.022 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
|Bubule esti numai buna de luat acasa !!!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
28-06-2008, 08:32 AM
|
|Bubule esti numai buna de luat acasa !!! Cred si eu .. Fac si curat si nici nu consum mancare -------------------- |
| bubbles |
28-06-2008, 09:30 AM
|
Azi ma duc la spital sa imi vad nepoata
-------------------- |
| Lacry |
28-06-2008, 02:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Sa-ti traiasca nepotica
-------------------- |
| crissy |
28-06-2008, 06:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.431 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Sa-ti traiasca nepotica -------------------- In stand by...
|
| lilianab |
29-06-2008, 07:11 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Alo Bubuuuuuu!!!Aici neuronul de servici.Haladuiesc singura prin site si deschid usa la toate casutele sa vad care e treaba.Deci esti matusica,ai?!Apoi sa iti triasca sora si nepotica si sa vezi ce ai sa te mai duci intins-ata la sora de-acum,ca sa stai cu privirea priponita pe papusica mica....Esti prea mare acum,ca sa ii mai dai lapte cu ...degetul,cum faceam eu cu vara-mea,dar uite ca i-a prins bine:s-a facut fata frumoasa si inteligenta!
PeSei:Nu stii cum se da lapte cu degetul?Pai se storsese matusa si apoi a plecat pana la alimentara,cat doarme cocuta.Eu aveam 13 ani.Ea,matusa,stia cu cine are de a face:"Sa nu trezesti fata!O lasi ca ea doarme ,nu face nimic!"..."Daaa!!!".Nici nu a iesit bine pe usa si eu zgaltaiam delicat cocuta in patut:"Cocuta!!!Hai trezeste-te...Hai te rog eu!!!Sa te vad si eu,ca sa am motiv sa te iau in brate!".Pana la urma s-a trezit,de zgaltaiala,dar dadea semne ca adoarme la loc,asa ca pentru a-i tine treaza atentia,fugeam la bucatalie,muiam degetul in lapte si veneam fuga si ii dadeam sa suga,ca sa creada ca e sanul mamei.Sugea pana termina laptele si apoi pierdea interesul...Asa ca reluam cursa contra cronometru.Nu,nu!!!!!Nu avea acelasi efect daca luam cana cu mine si ii dadeam direct,scutind cursele bucatarie-dormitor!!...(de fapt nu mi-a trecut prin minte varianta asta,ca sa fiu sincera...desteapta m-am facut mai tarziu Acest mesaj a fost editat de lilianab: 29-06-2008, 07:11 PM -------------------- |
| Dumbo |
29-06-2008, 07:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.022 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Frateeee ce ma asteaptaaaaaaaa ... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
29-06-2008, 08:46 PM
|
Sa-ti traiasca nepotica Multumim Sa-ti traiasca nepotica Da a aparut ca a realizat ca tb sa mai dea si pe aici Alo Bubuuuuuu!!!Aici neuronul de servici.Haladuiesc singura prin site si deschid usa la toate casutele sa vad care e treaba.Deci esti matusica,ai?!Apoi sa iti triasca sora si nepotica si sa vezi ce ai sa te mai duci intins-ata la sora de-acum,ca sa stai cu privirea priponita pe papusica mica....Esti prea mare acum,ca sa ii mai dai lapte cu ...degetul,cum faceam eu cu vara-mea,dar uite ca i-a prins bine:s-a facut fata frumoasa si inteligenta! PeSei:Nu stii cum se da lapte cu degetul?Pai se storsese matusa si apoi a plecat pana la alimentara,cat doarme cocuta.Eu aveam 13 ani.Ea,matusa,stia cu cine are de a face:"Sa nu trezesti fata!O lasi ca ea doarme ,nu face nimic!"..."Daaa!!!".Nici nu a iesit bine pe usa si eu zgaltaiam delicat cocuta in patut:"Cocuta!!!Hai trezeste-te...Hai te rog eu!!!Sa te vad si eu,ca sa am motiv sa te iau in brate!".Pana la urma s-a trezit,de zgaltaiala,dar dadea semne ca adoarme la loc,asa ca pentru a-i tine treaza atentia,fugeam la bucatalie,muiam degetul in lapte si veneam fuga si ii dadeam sa suga,ca sa creada ca e sanul mamei.Sugea pana termina laptele si apoi pierdea interesul...Asa ca reluam cursa contra cronometru.Nu,nu!!!!!Nu avea acelasi efect daca luam cana cu mine si ii dadeam direct,scutind cursele bucatarie-dormitor!!...(de fapt nu mi-a trecut prin minte varianta asta,ca sa fiu sincera...desteapta m-am facut mai tarziu Nu e sora mea Frateeee ce ma asteaptaaaaaaaa ... Ai sa vez tu Acest mesaj a fost editat de bubbles: 29-06-2008, 08:47 PM -------------------- |
| Mariana |
30-06-2008, 11:53 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Felicitari pt nepotica, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| anca veselie |
30-06-2008, 12:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bubule
si multa bafta! -------------------- |
| bubbles |
01-07-2008, 09:19 AM
|
Felicitari pt nepotica, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii. multumesc Mar bubule si multa bafta! Mersi Ancule.Ieri am fost si am depus-o la Iasi Neataaaaaaa -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:29 PM |