left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

154 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Mai am putin...mai mult:)))))...pana ajung unde vreau seperator Optiuni V right
Amazoana
mesaj 10-05-2007, 02:27 PM
Mesaj #796

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(
Sex: Feminin

CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:20 PM) *

bubbles nu vrei tu deloc sa lasi cantarul ala in pace doh.gif

Noi suntem extreme, eu nu m-am cantarit de cativa ani buni, iar ea zilnic. Mie sincer mi-e frica sa ma urc pe cantar. Ma demoralizez....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anca veselie
mesaj 10-05-2007, 02:33 PM
Mesaj #797

Lama

Raspunsuri: 5.274
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

eu ma cantaresc o data la 1, 2 saptamani.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 10-05-2007, 03:06 PM
Mesaj #798

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Promit ca ma mai cantaresc maine sa vad ce am reusit azi cu ziua de lichide si apoi ma mai cantaresc saptamana viitoare.
Am vb cu mama si mi`a trimis bani de baicicleta cheer.gif asa ca se pare ca primesc ce imi doresc de ziua mea yahoo.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
anca veselie
mesaj 10-05-2007, 03:18 PM
Mesaj #799

Lama

bravoooo cheer.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
Amazoana
mesaj 10-05-2007, 03:19 PM
Mesaj #800

Hiena

Vreau si eu bici sad.gif
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-05-2007, 08:45 AM
Mesaj #801

Crocodil

Neata.Ieri nu am mai rezistat si am mancat aseara niste pilaf si am ciugulit cateva seminte si binenteles ca m`am constipat angry2.gif .Asa nervi am ca al meu cantar arata 64.5kg iar mad.gif si imi vine sa dau cu el de pamant.Ma gandesc ca poate retin apa de la anticonceptionale ca la haine nu se vede ca m`as fi ingrasat.
Oricum m`am saturat sa mai depind de cantar si sa fiu sclava lui pleasantry.gif asa ca de acum anunt oficial MIERCURI zi de cantar iar in rest treaba lui grin.gif si gata cu cartofii si cerealele si cu exquisa in cantitati mai mici pana la nunta ... poate ajung si eu la 57 kg doh.gif .
Asa m`am enervat cand m`am urcat pe cantar mai ales ca in afar de faptul ca ma simt ca naspa de la constipatie .. in rest ma simt atat de usoara si mie mi se pare ca arat binisor bang.gif .. dar poate mi se pare lol.gif .
PISIK am sa`ti ascult sfatul si azi ma duc si imi fac provizii cu legume,fructe ,ton in apa si carne de pui si de acum zilnic voi manca catre seara cate o salata mare cu care in ea si cu 2 felii de graham.Ce zici e bine asa? flowers1.gif .Scuzati ca am scris atat de mult da`s nervoasa rau wink1.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 11-05-2007, 09:11 AM
Mesaj #802

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 09:45 AM) *

Neata.Ieri nu am mai rezistat si am mancat aseara niste pilaf si am ciugulit cateva seminte si binenteles ca m`am constipat angry2.gif .Asa nervi am ca al meu cantar arata 64.5kg iar mad.gif si imi vine sa dau cu el de pamant.Ma gandesc ca poate retin apa de la anticonceptionale ca la haine nu se vede ca m`as fi ingrasat.
Oricum m`am saturat sa mai depind de cantar si sa fiu sclava lui pleasantry.gif asa ca de acum anunt oficial MIERCURI zi de cantar iar in rest treaba lui grin.gif si gata cu cartofii si cerealele si cu exquisa in cantitati mai mici pana la nunta ... poate ajung si eu la 57 kg doh.gif .
Asa m`am enervat cand m`am urcat pe cantar mai ales ca in afar de faptul ca ma simt ca naspa de la constipatie .. in rest ma simt atat de usoara si mie mi se pare ca arat binisor bang.gif .. dar poate mi se pare lol.gif .
PISIK am sa`ti ascult sfatul si azi ma duc si imi fac provizii cu legume,fructe ,ton in apa si carne de pui si de acum zilnic voi manca catre seara cate o salata mare cu care in ea si cu 2 felii de graham.Ce zici e bine asa? flowers1.gif .Scuzati ca am scris atat de mult da`s nervoasa rau wink1.gif

Bubbles, neatza!
Draga mea, te agiti prea mult, crede-ma! Ai facut din cantarul asta un scop in viata, da-l naibii! Daca tu te simti bine, te simti usoara, daca hainele vin ok pe tine, de ce Dumnezeului te mai agiti?
Doar ca sa arate acul ala nenorocit nu stiu ce valoare???? Hai sa ne revenim! Si eu sunt sclava lui, dar eu sunt la inceput, eu am facut multe greseli pe care le platesc acum printr-nu ritm f lenes de slabire, dar daca simt hainele o idee mai lejere pe mine si mi se pare mie in oglinda ca s-au mai subtiat depozitele de pe solduri e ok!
Tu ai slabit f multe kg, nu cred ca e cazul acum sa iti pui nu stiu ce ambitie sa scazi sub X valoare. Multumeste-te cu ceea ce ai obtinut, tine un regim sanatos, redu pastele si cartofii, prefera in schimb salatele cu cate 1-2 feliute de paine, mananca iaurt simplu cu indulcitor si scortisoara in loc de Exquisa (bin, poti sa mai bagi si cate unul cu fructe din cand in cand) si mai ales nu te mai stresa! Arati ok, nu e cazul, believe me!

Hai, arunca cantarul pe geam, scutura-te putin si bucura-te de viata

Moooama, da buna sunt la sfaturi tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 11-05-2007, 10:04 AM
Mesaj #803

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Eu mananc cred ca odata pe saptamana cartofi...paste si mai rar...nu dau eu jos asa spectaculos dar eu nu ma misc. La birou stau pe scaun la pc, acasa ma misc in circuit mic....

Cu zilele cu lichide spuneam si aseara, aveti ambitie...poate data viitoare o sa reusesti!

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-05-2007, 10:39 AM
Mesaj #804

Crocodil

Mersi Axe pupic.gif hug.gif .Mie imi place tare de tine si de Dany ca sunteti ffff directe ... un fel de bossi pt noi astea mai mici si mai nestiutoare big_boss.gif .
Pisik am promis ca nu ma mai urc pe cantar pana duminica desi sper ca Duminica si luni sa nu calc stramb tare blush.gif ca e ziua mea fool.gif si cred ca am si eu voie pleasantry.gif sa`mi satisfac poftele.Abia astept sapt viit sa`mi iau bicicleta ca in fiecare seara am sa pedalez pe putin cate 10 km si am sa incerc de 2 pe sapt sa fac si exercitii pe salteaua noua de sport pe care mi`am luat`o yahoo.gif gym.gif .
Am terminat curatenia ,de acum tb sa`l ast pe babuin sa vina de la fotbal si sa mergem la cumparaturi.Imi voi lua niste carne de vita si de pui ca sa am si Duminica si Luni pt mine pt gratar .. pt unchii mei si babuin cred ca luam de porc si mici dar sper sa nu ma ating decat poate de un mic blush.gif si am sa iau si muuuuulte fructe la mine si niste iaurt inghetat pe post de inghetata wink1.gif iar cartofi nu mai pun gura pana la nunta. vava.gif si am sa mananc zilnic 2-3 felii de paine graham decat cartofi sau paste .
Numai sa`mi fiti alaturi si sa ma pokey.gif daca gresesc undeva.
Axe pe 16 mai tin orice ar fi ca e Luna noua si se da jos foarte bine atunci .Si cred ca am sa tin numai la Luna noua si Luna plina .

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-05-2007, 10:41 AM

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
anca veselie
mesaj 11-05-2007, 10:46 AM
Mesaj #805

Lama

bubbles acum vin eu cu nuiaua!!!!!!!! intai zici ca ai miercuri zi de cantar, apoi zici ca te cantaresti duminica!!!! nu sunt de acord!!!

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-05-2007, 10:51 AM
Mesaj #806

Crocodil

Am gresit bang.gif .Din viteza am scris asa si ca ma gandeam la duminica lol.gif .
Fata da ce bine aratis i ce picioruse ai cry.gif vreau si eu blum.gif

Vroiam sa spun MIERCURI !!!!!

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
axe10
mesaj 11-05-2007, 10:57 AM
Mesaj #807

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 11:39 AM) *

Mersi Axe pupic.gif hug.gif .Mie imi place tare de tine si de Dany ca sunteti ffff directe ... un fel de bossi pt noi astea mai mici si mai nestiutoare big_boss.gif .
Pisik am promis ca nu ma mai urc pe cantar pana duminica desi sper ca Duminica si luni sa nu calc stramb tare blush.gif ca e ziua mea fool.gif si cred ca am si eu voie pleasantry.gif sa`mi satisfac poftele.Abia astept sapt viit sa`mi iau bicicleta ca in fiecare seara am sa pedalez pe putin cate 10 km si am sa incerc de 2 pe sapt sa fac si exercitii pe salteaua noua de sport pe care mi`am luat`o yahoo.gif gym.gif .
Am terminat curatenia ,de acum tb sa`l ast pe babuin sa vina de la fotbal si sa mergem la cumparaturi.Imi voi lua niste carne de vita si de pui ca sa am si Duminica si Luni pt mine pt gratar .. pt unchii mei si babuin cred ca luam de porc si mici dar sper sa nu ma ating decat poate de un mic blush.gif si am sa iau si muuuuulte fructe la mine si niste iaurt inghetat pe post de inghetata wink1.gif iar cartofi nu mai pun gura pana la nunta. vava.gif si am sa mananc zilnic 2-3 felii de paine graham decat cartofi sau paste .
Numai sa`mi fiti alaturi si sa ma pokey.gif daca gresesc undeva.
Axe pe 16 mai tin orice ar fi ca e Luna noua si se da jos foarte bine atunci .Si cred ca am sa tin numai la Luna noua si Luna plina .

Sunt cu ochii pe tine sa stii....sa te puna necuratul sa te urci pe cantar pana miercuri....ca o sa faci rochie de mireasa cu mult, mult material!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 11-05-2007, 11:21 AM
Mesaj #808

Hiena

CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 11:04 AM) *

Eu mananc cred ca odata pe saptamana cartofi...paste si mai rar...nu dau eu jos asa spectaculos dar eu nu ma misc. La birou stau pe scaun la pc, acasa ma misc in circuit mic....

Cu zilele cu lichide spuneam si aseara, aveti ambitie...poate data viitoare o sa reusesti!

Exact asa si la mine. Si asa ma oftic. Noroc pleasantry.gif ca stau la patru si mai fac ceva miscare....... tease.gif
+Quote Post
anca veselie
mesaj 11-05-2007, 12:56 PM
Mesaj #809

Lama

CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 11:51 AM) *

Am gresit bang.gif .Din viteza am scris asa si ca ma gandeam la duminica lol.gif .
Fata da ce bine aratis i ce picioruse ai cry.gif vreau si eu blum.gif

Vroiam sa spun MIERCURI !!!!!

okok. dar sunt cu ochii pe tine pupic.gif
baga mult sport si scapa de cartofii aia odata!
si pe 16 tinem impreuna!

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-05-2007, 02:32 PM
Mesaj #810

Crocodil

Meniul pt azi pana acum :
1 actimel 1.4
lapte 250 ml 1.25
1 lgta cacao 0

125g carne vita 2
legume 1
fructe 1
graham 50g 2
mazare 150g 1.5
2lgte maio light 1

total:11.15p yahoo.gif iar diseara capsuni drool.gif .
Imi fac salata din 2 rosii,1castravete,carne de vita fiarta,mazare si 2 lgte de maio cheer.gif

Aaaaa si graham blum.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post

154 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 10:26 PM