![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
10-05-2007, 02:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
10-05-2007, 02:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu ma cantaresc o data la 1, 2 saptamani.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
10-05-2007, 03:06 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Promit ca ma mai cantaresc maine sa vad ce am reusit azi cu ziua de lichide si apoi ma mai cantaresc saptamana viitoare.
Am vb cu mama si mi`a trimis bani de baicicleta -------------------- |
| anca veselie |
10-05-2007, 03:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bravoooo
-------------------- |
| Amazoana |
10-05-2007, 03:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Vreau si eu bici
|
| bubbles |
11-05-2007, 08:45 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata.Ieri nu am mai rezistat si am mancat aseara niste pilaf si am ciugulit cateva seminte si binenteles ca m`am constipat
Oricum m`am saturat sa mai depind de cantar si sa fiu sclava lui Asa m`am enervat cand m`am urcat pe cantar mai ales ca in afar de faptul ca ma simt ca naspa de la constipatie .. in rest ma simt atat de usoara si mie mi se pare ca arat binisor PISIK am sa`ti ascult sfatul si azi ma duc si imi fac provizii cu legume,fructe ,ton in apa si carne de pui si de acum zilnic voi manca catre seara cate o salata mare cu care in ea si cu 2 felii de graham.Ce zici e bine asa? -------------------- |
| Pisik |
11-05-2007, 09:11 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata.Ieri nu am mai rezistat si am mancat aseara niste pilaf si am ciugulit cateva seminte si binenteles ca m`am constipat Oricum m`am saturat sa mai depind de cantar si sa fiu sclava lui Asa m`am enervat cand m`am urcat pe cantar mai ales ca in afar de faptul ca ma simt ca naspa de la constipatie .. in rest ma simt atat de usoara si mie mi se pare ca arat binisor PISIK am sa`ti ascult sfatul si azi ma duc si imi fac provizii cu legume,fructe ,ton in apa si carne de pui si de acum zilnic voi manca catre seara cate o salata mare cu care in ea si cu 2 felii de graham.Ce zici e bine asa? Bubbles, neatza! Draga mea, te agiti prea mult, crede-ma! Ai facut din cantarul asta un scop in viata, da-l naibii! Daca tu te simti bine, te simti usoara, daca hainele vin ok pe tine, de ce Dumnezeului te mai agiti? Doar ca sa arate acul ala nenorocit nu stiu ce valoare???? Hai sa ne revenim! Si eu sunt sclava lui, dar eu sunt la inceput, eu am facut multe greseli pe care le platesc acum printr-nu ritm f lenes de slabire, dar daca simt hainele o idee mai lejere pe mine si mi se pare mie in oglinda ca s-au mai subtiat depozitele de pe solduri e ok! Tu ai slabit f multe kg, nu cred ca e cazul acum sa iti pui nu stiu ce ambitie sa scazi sub X valoare. Multumeste-te cu ceea ce ai obtinut, tine un regim sanatos, redu pastele si cartofii, prefera in schimb salatele cu cate 1-2 feliute de paine, mananca iaurt simplu cu indulcitor si scortisoara in loc de Exquisa (bin, poti sa mai bagi si cate unul cu fructe din cand in cand) si mai ales nu te mai stresa! Arati ok, nu e cazul, believe me! Hai, arunca cantarul pe geam, scutura-te putin si bucura-te de viata Moooama, da buna sunt la sfaturi -------------------- |
| axe10 |
11-05-2007, 10:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eu mananc cred ca odata pe saptamana cartofi...paste si mai rar...nu dau eu jos asa spectaculos dar eu nu ma misc. La birou stau pe scaun la pc, acasa ma misc in circuit mic....
Cu zilele cu lichide spuneam si aseara, aveti ambitie...poate data viitoare o sa reusesti! -------------------- ![]() |
| bubbles |
11-05-2007, 10:39 AM
|
Mersi Axe
Pisik am promis ca nu ma mai urc pe cantar pana duminica desi sper ca Duminica si luni sa nu calc stramb tare Am terminat curatenia ,de acum tb sa`l ast pe babuin sa vina de la fotbal si sa mergem la cumparaturi.Imi voi lua niste carne de vita si de pui ca sa am si Duminica si Luni pt mine pt gratar .. pt unchii mei si babuin cred ca luam de porc si mici dar sper sa nu ma ating decat poate de un mic Numai sa`mi fiti alaturi si sa ma Axe pe 16 mai tin orice ar fi ca e Luna noua si se da jos foarte bine atunci .Si cred ca am sa tin numai la Luna noua si Luna plina . Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-05-2007, 10:41 AM -------------------- |
| anca veselie |
11-05-2007, 10:46 AM
|
bubbles acum vin eu cu nuiaua!!!!!!!! intai zici ca ai miercuri zi de cantar, apoi zici ca te cantaresti duminica!!!! nu sunt de acord!!!
-------------------- |
| bubbles |
11-05-2007, 10:51 AM
|
Am gresit
Fata da ce bine aratis i ce picioruse ai Vroiam sa spun MIERCURI !!!!! -------------------- |
| axe10 |
11-05-2007, 10:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mersi Axe Pisik am promis ca nu ma mai urc pe cantar pana duminica desi sper ca Duminica si luni sa nu calc stramb tare Am terminat curatenia ,de acum tb sa`l ast pe babuin sa vina de la fotbal si sa mergem la cumparaturi.Imi voi lua niste carne de vita si de pui ca sa am si Duminica si Luni pt mine pt gratar .. pt unchii mei si babuin cred ca luam de porc si mici dar sper sa nu ma ating decat poate de un mic Numai sa`mi fiti alaturi si sa ma Axe pe 16 mai tin orice ar fi ca e Luna noua si se da jos foarte bine atunci .Si cred ca am sa tin numai la Luna noua si Luna plina . Sunt cu ochii pe tine sa stii....sa te puna necuratul sa te urci pe cantar pana miercuri....ca o sa faci rochie de mireasa cu mult, mult material! -------------------- ![]() |
| Amazoana |
11-05-2007, 11:21 AM
|
Eu mananc cred ca odata pe saptamana cartofi...paste si mai rar...nu dau eu jos asa spectaculos dar eu nu ma misc. La birou stau pe scaun la pc, acasa ma misc in circuit mic.... Cu zilele cu lichide spuneam si aseara, aveti ambitie...poate data viitoare o sa reusesti! Exact asa si la mine. Si asa ma oftic. Noroc |
| anca veselie |
11-05-2007, 12:56 PM
|
Am gresit Fata da ce bine aratis i ce picioruse ai Vroiam sa spun MIERCURI !!!!! okok. dar sunt cu ochii pe tine baga mult sport si scapa de cartofii aia odata! si pe 16 tinem impreuna! -------------------- |
| bubbles |
11-05-2007, 02:32 PM
|
Meniul pt azi pana acum :
1 actimel 1.4 lapte 250 ml 1.25 1 lgta cacao 0 125g carne vita 2 legume 1 fructe 1 graham 50g 2 mazare 150g 1.5 2lgte maio light 1 total:11.15p Imi fac salata din 2 rosii,1castravete,carne de vita fiarta,mazare si 2 lgte de maio Aaaaa si graham -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 10:26 PM |