![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
12-10-2006, 11:36 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Era cu week-end-ul!
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| aki |
13-10-2006, 07:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Tmanbone salut.Vreai sa ne lamuresti si noua ce ai vrut sa spui?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
13-10-2006, 08:30 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Pai nu erau multe de spus, doar de privit. Am facut un mic joc de cuvinte pentru ca, desi filmul se leaga de week-end, se potrivea de minune pentru mine aseara. Se potriveste si azi, e trecut de 9 si inca n-am schitat nici cea mai mica intentie sa ma echipez si s-o tai spre munca. Pana la urma, biroul tot acolo ramane, de ce sa ma grabesc, nu?
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Nessie |
13-10-2006, 09:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
PS: Aki stiu ca nu poate vedea filmele si de asta nu a inteles mesajul tau. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
13-10-2006, 09:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
PS: Aki stiu ca nu poate vedea filmele si de asta nu a inteles mesajul tau. Just Gabit -------------------- |
| tmanbone |
24-10-2006, 06:01 PM
|
Tot din ciclul "la munca"...
Balada angajatului model... Imi place munca, bani de-ar fi s-aduc in firma zi de zi. Il plac pe sefu' cel mai tare! Si sefii lui, pe fiecare.. Iubesc biroul, ce-i pe el, Concediul nu-l iubesc de fel ! Mobila gri plina de praf, Hirtiile crescute vraf. De munca mea sunt fericit, Nimic atata n-am iubit . Iubesc computerul fereastra Cu scafirlia lui albastra. Iubesc sedintele mai lungi Cind am in creier cifre, dungi, Iubesc, va spun acu' din nou, Sa stau o viata la birou! Imi place munca, as munci Mai mult in fiecare zi. Nu vreau salariu, nu vreau stima, Mi-ajunge critica drept prima. Nu vreau nimic, decit un pat, Fix in biroul meu bagat, Linga pc-ul meu cel drag. Sa pot munci aci non-stop Pina se urca firma-n top! Nu vreau nimic, dar am un dor, Vreau la biroul meu sa mor, Si sa ma-ngroape-ntre dosare Ca pe Eminovici in mare.... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:48 AM |