![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
30-07-2006, 04:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Now you can volunteer your computer's excess compute resources to take on one of modern science's greatest challenges: Unraveling the protein structures hidden inside the Human Genome...
Grid.org is the largest global research resource in operation, securely executing distributed projects like cancer and smallpox research... By supporting grid.org, your computer's processor will help power drug discovery projects that otherwise would be too costly and time-consuming to undertake... Linku-i aici: http://www.grid.org/projects/ Spre deosebire de SETI care are un program similar, chestia asta mi-am instalat-o. Sper sa fie de folos. Cuiva. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| alex25 |
02-08-2006, 08:36 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 850 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Da, si imi instalasem programul ala de la SETI. Problema e ca daca nu sunt trustworthy, programele de genul asta pot fi folosite de hackeri pentru a lansa atacuri DDoS. (Destributed Denial of Service - toate aceste calculatoare care au programul instalat se conecteaza in acelasi timp, pentru cateva minute - sau pana cade - la un site anume, generand un trafic imens si deci cauzand caderea serverului ce gazduieste site-ul)
Dar, in general, ideea mi se pare foarte buna. Sa dam fiecare cate putin pentru a duce omenirea mai departe. Ca si donatiile de sange. Numai ca mai putin dureros. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
02-08-2006, 08:54 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
... Problema e ca daca nu sunt trustworthy, programele de genul asta pot fi folosite de hackeri pentru a lansa atacuri DDoS. ... Pai n-am zis sa-l instalati doar la recomadarea mea. E decizia voastra. Am destula experienta pe net, recunosc ca ma pot insela, dar la programul in cauza nu-mi miroase nimic rau. Parerea mea. Hac. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:06 PM |